תגובה: מחפש המלצה לסט מברגות לחובב diy בהתהוות
ציינו פה שהמברגות/מקדחות המשולבות, לא באמת מיועדות לעבוד בסל"ד נמוך, ונדפקות מזה.
יש לי בוש ירוקה PSB500 (בתכלס מקדחה ולא משולבת), ביום שישי השתמשתי בה פעם ראשונה לקידוח די עדין בעץ.
יצא שבאמת עבדתי בסל"ד נמוך מאוד, והיא באמת מאוד התחממה, לפחות חמש דקות אחרי סיום העבודה המקדחה, עדיין הייתה ממש חמה.
נראה לי הגיוני שכמו במנוע קירור אוויר בחיפושית אם אני אתן לה לעבוד כמה דקות בסל"ד בינוני מול אוויר לא חם, היא תתקרר ותישמר.
ניסיתי קצת ולא הורגש שיפור.
יש נתון שאני מפספס? או שאני צודק ולא חיכיתי מספיק?
תודה לכל המשתתפים ועוזרים בנושא
החיפושים שלי כרגע מצאו שתי אלטרנטיבות במחירים בינוניים
האחד ללכת על אימפקט בסיסית של מקיטה td090dwe ולהתלבט אם להוסיף hp330dwe שמשתמש באותה סוללה. יש לי מקדחה ישנה של skil שעדיין עובדת בסדר אבל יכול להיות נחמד אם כלי נייד יכול להחליף אותה וגם את הבוש הירוקה nicd להברגות העדינות. הכלי הזה באמת יחליף את שתיהן?
מצד שני נתקלתי ב m12cid של milwaukee. נראת כמו כלי אדיר עם כל היכולות (חוץ ממקדחה). במהירות 1 יוכל להחליף מברגה עדינה? אם כן אולי שווה את המחיר...
מה אתם אומרים?
טוב עשיתי עוד קצת שיעורי בית. המשכתי לבנות ונוכחתי שמה שבאמת צריך זה אימפקט טובה
ככל שקראתי יותר השתכנעתי לכיוון של brushless קטנה
ראיתי 3 דגמים, לשלושתם מהירות משתנה, מה שגורם לחשוב שאפשר להשתמש בהן גם כמברגה עדינה יותר במהירות נמוכה - תקנו אותי אם אני טועה
שלושת הדגמים שראיתי:
M12 fuel של milwaukee
Gdr 10.8 ec של bosch
Btd136 של מקיטה
הבוש משמעותית יותר זולה אבל חדשה לגמרי... מה אתם אומרים? זה נראה לי כלי מספק לא?
מבחן ממצה ובקיצור דיוולט (-:
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא כ"כ אוהב את ה-10V האלה...
נראות חמוד וקלות אבל...
מהסרטון הזה התחלתי. אבל הוא בודק רק brushed... למעשה מה-4 dewalt הם היחידים בלי brushless של פחות מ-18v תקנו אותי אם אני טועה...
אגב באותו עמוד שהפנת אותי אליו יש הפניה גם לסרטון שמשווה בין הבוש הרגילה ל-brushless. http://m.melodiacristiana.com/video/toIPPG-GDos/
ההבדל בסוללות הוא 2amph לעומת 2.5 לפי מה שאני יודע, אבל ההבדל בתוצאות שם עצום... לפחות לפי מה שאני הבנתי, הבחור בסרטון מקסיקני...
אם מישהו דובר ספרדית/פורטוגזית/איזה שפה שהוא מדבר ויכול להבין מה הוא מקשקש 25 דקות אני אשמח לתרגום
סרטון שנראה די משכנע...