תגובה: היילקס ויגו 2008 Ute ליום-יום וטיולים
נראה לי ששניכם שכחתם הרבה דברים, שכבר לא רלוונטיים כ"כ בעידן הנוכחי, כמו "אם אין לך X, אין לך מושג ב-X"...
וההערות העוקצניות שלכם מתאימות בדיוק באותה מידה גם... כלפיכם.
הכל פה זה דעה אישית והנסיון של כל אחד פה הוא סך כל הנסיון של כל מי שמעלה פה דברים, ולכן לא צריך להיות בעלים של פראדו, כדי להבין שיש בעייה בדשבורד או בעלים של דיפנדר על מנת לדעת שההגה לא ממורכז לעומת הדוושות ו... עוד מליון דברים.
אז מה בדיוק ההערות האלה באות להשיג, מלבד לפגוע... התנהלות ששניכם יצאתם נגדה?
ושיהיה ברור... אני דווקא בעד ציניות וירידות הדדיות וכו' - זה מוסיף ומטבל ומהווה שסתום - זה רק שאתם יוצאים נגד זה (מידי פעם) ו... עושים את זה.
בואו נחזיר את הדיון למסלולו. מישהו יכול לספר על ההאנטר משהו? מחירי תחזוקה, בעיות נפוצות? משאבות שמתקלקלות בו?
sent from the dark side of the moon
זה לא המסלול של השרשור. שים לב לכותרת - אנא פתח דיון נפרד בנושא של ההאנטר או ההשוואה להיילקס.
וברנרד - עזוב אותי באמא'שך... זה שרשור פרויקט שלי על הרכב שלי, כבד אותי והמשך את הדיונים הפילוסופיים, בכיף, בשרשורים אחרים.
אה, וקח את עמית איתך.
בשעה טובה ההיילקס זכה במערכת מתלים חדשה. אולדמן, היצרן היחיד (עד כמה שהצלחתי למצוא) שמציע גם קפיץ עלה אחורי חדש. ההגבהה הותקנה אצל ארנון בפרדס חנה, [/COLOR]ונרשמה כדין ברשיון הרכב.
הקיט כולל ארבע בולמים, שני קפיצי סליל קדמיים (מק"ט 2884) ושני קפיצי עלים אחוריים (מק"ט EL044R). ההגבה בפועל היא כמעט בדיוק 5 ס"מ.
איכות הנסיעה, כמצופה במעבר ממתלים מקוריים בני 9 שנים, השתפרה פלאים. אפשר לקחת באמפרים במהירות, אפשר לטוס בשבילי השדות במהירות של 20-30 קמ"ש יותר ממה שהתרגלתי אליו, ללא סגירות מהלך. תענוג.
וככה בלי תמונה של לפני ואחרי???
איזה דרגת עומס / משקל בחרת עבור קפיצי העלים מאחור?
ואילו בולמים מגיעים עם הקיט?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לפני ואחרי]
טוב,
אחרי לא מעט עבודה חושב שהצלחתי למצוא את ההבדלים.
חלונות סגור מול פתוח.
אין\יש גגון
הברזט פתוח והקערת מים של הכלב מאחורי הטנדר נעלמה..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
טוב,
אחרי לא מעט עבודה חושב שהצלחתי למצוא את ההבדלים.
חלונות סגור מול פתוח.
אין\יש גגון
הברזט פתוח והקערת מים של הכלב מאחורי הטנדר נעלמה..
לי דווקא נדמה שאני רואה גם צמיגים אחרים (לפחות נקיים יותר) ואיזה הבדל במפתחי הגלגלים.
לא ממש הגבהה, שהייתי עושה כמשהו יזום להשיג יותר גובה/עבירות, אלא משהו ש"אם כבר מחליפים קפיצים/בולמים אז...שיהיה".
לא משהו שכדאי בכלל לטרוח בגללו על רישום מיוחד ברשיון - אבל אם יש... למה לא..
בקיצור.
דוגמא קלסית של כמה משמעותית הגבהה של 5 סמ' וכמה טירחה לאישורים ו.. כמה "רחוק" אנשים מוכנים ללכת ולשלם ולהגיד "שטויות... אז מה קרה... אז רוצים אישור לשטות הזו, ברשיון... מה אתם עושים עניין"...
אבל מעוד עשר אגורות בקוטג' או 5 במילקי או מס על דירה שלישית (שבטח אין להם) ... על הדברים האלה עושים הפגנות ומהומות ויש אפילו אחד פה, לא נגיד את שמו (ולהסתכל עליו ולשרוק, אני לא יכול מפה..) שגר באוהל במדינת ת"א, רק כדי להראות שהוא לא מרוצה מ... משהו.
האמת... אחרי הסאגה/סקנדל/פארסה של תאגיד השידור החדש והתיקון לחוק ההוא, שנועד להייטיב עם הכלב הנשכן של ביבי.. הכל קטן עליהם.
עכשיו, לפי התאוריה הסודית של נמרוד, הוא יכול (אם הוא היה רוצה.. אבל הוא לא. הוא בכלל לא היה מגביה ולא חושב שצריך.. אבל אם היה רוצה...) להחליף את הקפיצים ל-4-6 אינץ' ולשים את הבולמים החדשים של בילשטיין (עם הטכנולוגיה של דארת'-וויידר) ובטסט לנפנף בשורה ברשיון ו... בא לציון הגואל.
מעניין לאן זה לקח כל אחד.
אני נזכרתי בתמונות של ההרזיה שרואים את הבחורה בבגדים שונים - שמנה בתקריב ורזה מרחוק....
אם כבר שמים הגבהה אז שיהיה אישור.
אבל תכלס נמרוד, אם אני מבין נכון, מלפנים רק מתחו מוטות פיתול ומאחורה שמו עלים חדשים שבעוד חצי שנה יהיו בגובה של המקורי?
תכלס שילמת על בולמים וחתיכת נייר?
באו נודה על האמת.
גם הטסטרים צריכים השלמת הכנסה כמו הרבה מגזרים אחרים.
הם יקשו כל זמן שחלקנו ישלח את המכונאי עם מעטפה לטסט.
מה שהיה אתמול הוא שיהיה מחר.
אם ראשי ממשלה ונשיאים בכלא מה יגידו אזובי הקיר.
אז יהיו הבכינים כמו תמיד ויהיו המתוחכמים שינצלו את השיטה כמו תמיד.
אני מעדיף להיות בצד השני.
למיטב ידיעתי בועז אולדמן נמכרים בדכ כסט שלם של קפיצים ובולמים.
ובהיילקס של נמרוד יש כבר סליל מקדימה.
מנסיוני המועט עם הדגם הנל וסטאפ של אולדמן מרגיש מדהים, שדרוג משמעותי..
מברוק נמרוד
נראה טוב הטנדר!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אז בועז... לשלם על בולמים זה בזבוז כסף? עדיף להמשיך לנסוע על העלה עומס ובולמים גמורים כי ככה זה יותר זול? אני לא כל כל מבין את הטענה שלך.
(וחוץ מזה כאמור מדובר על סט מתלים שלם קפיצים ובולמים.... שיחד איתם באה חתיכה נייר)
אסף.
ברנרד, אני הייתי מוחק את הפיסקה האחרונה. יש עיניים לכותל....
נמרוד חג שמח, תתחדש, הרכב נראה מעולה!
ולכל ההערות שלמעלה, רק הורסים את השרשור ולנו את החיים, שאיך לומר בעדינות, גם ככה "קשים" פה בתחביב הזה, תינצרו קצת על המקלדת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
למיטב ידיעתי בועז אולדמן נמכרים בדכ כסט שלם של קפיצים ובולמים.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לפחות בעבר הלא רחוק, יכולת לרכוש בנפרד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
לפחות בעבר הלא רחוק, יכולת לרכוש בנפרד.
עדיין.
הסט המלא הוא יתרון, לא חיסרון. לכל רכיב יש מק"ט ונמכר גם בנפרד.
יהיה קצת מוזר לקנות סט שלם בשביל בושינג עלה שגמר.
נסעתי עם סט מלא של אולדמן, נהדר להיילקס.
כשהגיע זמנם של הקפיצים להחלפה, שוב קפיצי אולדמן, אבל הפעם בולמי בילשטיי שכויילו לרכב ספציפית.
לתחת שלי הקומבינציה הזו נוחה יותר..
מי קונה פרה בשביל כוס חלב?
13 קבצים מצורפים
נראה טוב, מתנהג טוב, חוקי למהדרין. מה עוד צריך?
מברוק נמרוד.
3 קבצים מצורפים