תגובה: האנגליה החדשה של נדב :-)
בהחלט. עבורי ובדיעבד- בחירה בגגון עם דפנות היתה טעות. אתה גר בצפון ופחות נחשף לסיטואציות הבעייתיות של לגלות שרוב החניונים התת קרקעיים שנבנו לפני המאה הנוכחית מיועדים משום מה לרכבים יחסית נמוכים- וחניה בחוץ היא מצרך נדיר. עם גגון שטוח או ללא גגון, הכניסה עוד אפשרית. עם גגון "דפנות" הכניסה בלתי אפשרית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
תודה תומר. אכן כך.
היו לי עד היום גגונים שהם עם מסגרת מסביב, הגעתי למסקנה שהיא מיותרת, גגון שטוח יותר פרקטי ויותר קל להעמיס ולקשור עליו ציוד, לדעתי.
+++
הבעיה היא שבגלל שהוא נוח ומזמין, אני מוצא את עצמי אונס את הגגון.
ושלי הוא עם 4 רגליים (נבנה בבוקר יום שישי אחד כדי להוביל ציוד לשטח בטיול של המושב, בכוונה לבנות משהו יותר נורמאלי, ומאז עברו 3 שנים... ).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
תודה תומר. אכן כך.
היו לי עד היום גגונים שהם עם מסגרת מסביב, הגעתי למסקנה שהיא מיותרת, גגון שטוח יותר פרקטי ויותר קל להעמיס ולקשור עליו ציוד, לדעתי.
+1
הדופן בגגוני עריסה מיותרת לחלוטין ורק מפריעה, יש לי עריסה גדולה מאלומניום ואם פירוקה לא היה מחליש את כל היחידה, מזמן הייתי מפרק הדפנות.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
אין רעשים, מוזמן לבדוק.
בגגונים שצמודים לגג יהיה רעש, אצל חבר יש משהו דומה אבל צמוד לגג, רק עם תוספת דפנות גבוהות בצדדים, היה לו רעש מחריד(הזהרתי אותו) הוסיף כנפון ואכן פתר את הסוגיה הזו.
הלד באר כבר מונח במחסן. 🤠
מי שהבריז מהמפגש האחרון זה לא אני (אז איך אפשר לבדוק :-) ).
שתגיע, רק מהנהיגה עד למפגש תשתכנע שאין דבר כזה שמסה כזו נעה ב 80-120 קמ"ש ולא עושה רעש (ושתתחיל לשים ציוד, זה עוד יחמיר).
לגבי דפנות, מסכים עם מה שנכתב, זה מיותר (מה שחשוב זה נקודות עגינה \ קשירה נוחות על הגגון).
האמת,
אני עם גגון שטוח דומה.
שמתי ספוילר כי כך נהוג ומנסיון רע עם גגונים אחרים (עריסות למיניהן שהיו שורקות בטירוף). ניסיתי כמה וריאציות ומיקומים של מסיט הרוח, והמסקנה היתה שאין שום הבדל מבחינת רעש. אין שריקות.
השארתי אותו בשביל האשליה שאני יותר אווירודינמי, לטובת צריכת דלק, אבל אין לי שום דרך או כוונה למדוד אם זה באמת עוזר.
עבודה יפה.
גם אני חושב ששטוח פרקטי יותר.
ההתקנה הגבוהה לא מגבילה בחניונים?
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 קבצים מצורפים
ופינוק/פיצוי לשנת קורונה...
קובץ מצורף 131894
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
משהו השתבש פה
Sent from my HD1903 using Tapatalk
4 קבצים מצורפים
המתקן להייליפט יפה.
חשבת לשים חתיכת אוקולון על הפגוש, שיתמוך במשקל הנוסף? (שבסגירה ההיליפט ינוח עליו).
תודה. התושבת נקנתה מחבר אתר שנמצא כאן ופרסם למכירה.
לא עלה בראשי... והאמת זה לא מטריד אותי, ואני מכיר את כל הסאגות על הצירים וקריסה למיניהם...
מה שכן למי שלא יודע, לצירים של הדלת יש כיוונון, גם למשקוף וגם לדלת עצמה בחלק הפנימי. כדאי מאוד אחרי כמעט שתי עשורים לבדוק שהברגים האלה מחוזקים טוב.
ביניתיים עבר כבר כמה טיולים טובים, מרגיש חזק. ימים יגידו. נתמודד.
מה המצב נדב,
אז בסוף ויתרת סופית על מושב 6/7.. מה עם הטרנספר? מה הפינוק שבתמונה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ברק לוי1
מה המצב נדב,
אז בסוף ויתרת סופית על מושב 6/7.. מה עם הטרנספר? מה הפינוק שבתמונה?
פירקתי מושב אחד, השמאלי. הימני עדיין מחובר(ת'כלס צריך רק 6 מושבים 🤠 )... כשצריך לפתוח כיסא מוציא את המגירת מקרר או המגירת ציוד שלידו.
הטרנספר, יחידה משופצת קומפלט מחו"ל ביחס מופחת 1.410 .