לא מאמין. תבדוק.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Printable View
לא מאמין. תבדוק.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
זה מוסך מורשה, או מוסך רגיל שלא מכיר את הרכב בכלל.
נמרוד
זה אמנם לא מוסך מורשה אבל הוא מכיר את הרכבים האלה. אני אבדוק איתו את העניין.
תקווה שאתה מתבלבל עם הסרנים.
הטרנספר מקבל שמן אדום דומה לשמן גיר
מחר אחליף שמן בטרנספר. אני חייב לציין שלא נראה לי שהיה בו את השמן המדובר מהתחלה. לא משנה, מחר אני מקווה למצוא.
בדקתי, בסרנים יש 80W90. באחורי יש תוסף שאנסה לרכוש. תוסף לקוודרה.
בגיר יש AFT3. לפי מה שרשום במדיד. כרגע עושה רושם שיש מספיק שמן אבל בכל מקרה, הגיר עושה בעיות ולכן אקח את האוטו למכון גירים. הומלץ לי על גיראון. הוא לא מחליק, רק עושה רושם שמחליף הילוכים בעצמוונותן כאילו מיני קיקדאון. אני מקווה שזה רק סלנואידים. בכל מקרה הוחלפו פילטרים.
אז נשאר לסדר את השמן בטרנספר וזהו, הסאגה הזו מאחורי.
תודה על העזרה.
למה להחליף מחר שמן בטרנספר? תוודא עם המכונאי שהוא מילא את השמן הנכון וזהו. אתה זה שמבולבל.
בסרנים צריך שמן 75w140 בלבד, עם תוספת בקבוקון תוסף מופר,
בטרנספר שמן 245-247 , הוא בצבע צהבהב ולא אדום,
לגבי הגיר....
למה אתה מתעקש לא להקשיב?
לך לסריקת קודים מקצועית במוסך מורשה, יש את אשר ממוסך חי באזור התעשיה החדש בראשון, בתחום הזה הוא טוב,
חבל שבשביל חיישן של 200 שח תחליף גיר.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
אוקי. אני אלך למוסך מורשה לסריקת קודים.
מיכה
שמת בגיר atf פלוס או סתם atf?
נראה שאתה מפספס בקטנות אבל באופן די עיקבי.
שאלת המון שאלות ולא יישמת את ההמלצות...
שמן גיר
קובץ מצורף 104924
שמן בסרנים
קובץ מצורף 104925
תוסף לשמן בסרנים
קובץ מצורף 104926
שמן טרנספר ( תשיג מסער חליפי או קנה מקורי)
קובץ מצורף 104927
בגיר יש ATF3. על האריזה של השמן היה כתוב ATF3. לא יודע אם זה נחשב ATF+3. בכל מקרה, אני אלך לייבואן שמנים שהומלץ לי עליו לבדוק מה יש להם שם. בטרנספר אשים מקורי. אם אמצא. אם לא, אנסה להשיג תחליפי.
יש לי חליפי. אני נמצא במזכרת בתיה.
עונה על המפרט המקורי של השמן בהרבה פחות כסף.
סבבה מה הטלפון שלך?
כמו שכתוב בחתימה :) 054-4463731
מיכה, אני אחסוך לך כסף. יש לי מחשב מתאים. תעביר לי טלפון בפרטי.
במקביל קנה את השמנים המתאימים והחלף אותם במהירות האפשרית
שמים בטרנספרים של Jeepim אינדיאנים שמן כמו בגיר - כמו בגיר אוטומטי! יכול להיות שמוסכים לא מקפידים על הנוזל הספציפי לממסרות האלו עם המצמד הויסקוזי, ושמים ATF כמו בטרנספרי האחרים מסדרת NP/NVG של ג'יפים - אני מתקשה להאמין שיש מוסך ששופך שמן 80-90 לטרנספר של ג'יפ שאיננו CJ. יותר קל לי להאמין שאתה עדיין מבולבל.
עשה טובה מיכה קנה ספר טיפולים מנייר, היינז או צ'ילטונז או ספר מוסך מקורי, ותתחיל לקרוא אותו, לפחות את המבוא ואת הפרק של התחזוקה מונעת ושגרת טיפולים, לפני שאתה גורם נזקים לג'יפ.
טוב, אני לא מבולבל. באמת שלא.
תסלח לי על העקיצה אבל איך אתה לא מבולבל אם אחרי שפתחת פוסט וענו לך כל כך יפה, יצאת מהמוסך כאשר אין ולו מקום אחד שבו שמו את השמן המתאים?!
כי סמכתי על המכונאי. יותר אני לא סומך על אף אחד. במפגש נאמר לי שאולי כדאי שאתן למכונאים לטפל לי באוטו, זו התוצאה...
בכל מקרה השמן שלא שמו נכון זה לטרנספר. הבאתי שמן מסער ומחר אני הולך למוסך להחליף רפידות (כן, אני יכול לבד אבל לא רוצה בפעם הראשונה) וכשהרכב יהיה על הליפט אני אחליף שמן.
בגיר השמן לחלוטין לא מתאים - צריך ״פלוס״
בסרנים גם לא מתאים - צריך 75-140 עם תוסף מיוחד בנוסף
בטרנספר אתה כבר יודע.
אבל עזוב מוסך- אתה ידעת מכאן למשל מה שמים בגיר ובכל זאת שמת שמן לא מתאים.
אם לא תתיחס לאוטו הזה ברצינות אתה תגלה מהר מפלצת מוצצת ותמכור אותו לחלקים בתוך זמן קצר.
האוטו שלך לא סובל טיפול מחופף ושימוש בנוזלים וחלקים סוג ז׳.
מעבר לכך אתה מבזבז קרדיט של אנשים שמיעצים לך ויוצא לא רציני בעליל