+++11
Printable View
באיזה שרשור הוא עצבן את נמרוד ?
Sent from my Pixel using Tapatalk
האחרון בזה של הקומפרסור לסדנא אבל נמחק משם כל זכר
http://www.jeepolog.com/forums/showt...D7%91%29/page3
כנראה שההתחלה הייתה בשרשורים על תקנות הרישוי
ישוחרר ברנרד
אם זה מעניין - חפשו את הסיבה לחסימה בדיון הביטקוין, היא לא נמחקה. אנחנו לא מתכוונים לדון בנושא מעל גבי הפורום, ולו רק כי החסום לא יכול להגיב. אתם יכולים לתקשר עם ברנרד בכל פלטפורמה ברשת ומחוצה לה - חוץ מהפורום הזה, וזה לא הולך להשתנות. אנא כבדו זאת.
בגלל שאנחנו מכבדים אנחנו יחסית שותקים.
אבל יש דברים שצריך לדון בהם לפעמים. כאן, מקום אחר. לא משנה...
ג׳יפולוג בגלל איכות האנשים שבו, הפך כבר מזמן לרבים מאיתנו לסוג של בית קפה שאנחנו נגשים אליו ברגעי פנאי בשביל לקשקש עם חברים.
אחד החברים ובעל בית הקפה רבו מסיבות שהם לא כאלו שלא ניתן לגשר עליהן.
בעל בית הקפה הרחיק חבר שלנו מהחבורה אסר עליו להיכנס לבית הקפה.
אוהבים ומוקירים את בעל בית הקפה אבל עדיין רוצים לשבת לקשקש עם החבר באותו שולחן כמו שעושים כבר שנים.
צריך למצוא פתרון.
סתם חבל כל העסק.
בסך הכול כל הצדדים אנשים יקרים וחיוביים.
אני לא קורא כאן לבלאגן או דיון מיגע בפורום אלא לתקשורת ישירה עם הנידון ותגיעו לסיכומים שכולם יכולים לחיות איתם.
לא נח המצב...
+1
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
קפה עם ברנרד
אח אח ברנרד, מי יגול עפר מעיניך...
מקווה שראית את איילה חסון.....
תודה על ההארה. לא ראיתי לפני ולא חושב שזה קשור או מתנגש למשהו שברנרד טען או חושב.
ואני רק שואל היכן הדגלים השחורים וכל מי שדואג לדמוקרטיה הישראלית.
אני רואה את עצי כאחד שדואג ומוכן לצאת להפגין נגד ביבי מצד אחד ונגד מנדלבליט או כל אחד אחר שמבחינתי יש עליו עננה גדולה של טוהר המידות ונמצא בתפגיד רב השפעה ע"מ שלא ינהל את המדינה וישפיע על תהליכים באופן שעשוי לפגוע בה.
אולי אני תמים אבל חשבתי שכל המודאגים פועלים מתוך דאגה למדינה ופתאום אני חושד שהשחיתות מעניינת אותם רק כשזה משרת מטרה פוליטית מסויימת.
ראשית, מדובר לדעתי על הפצ״ר.
שנית צדיקים יש רק בשמים.
הבעיה מתחילה שמגדירים אנשים בשר ודם כצדיקים מעל ביקורת ואז כדרך בני האדם חלקם כושל.
צריך שיהיו תמיד איזונים ובלמים ושלכל מערכת תהיה בקרה.
לצערי במערכת של היום יש שמורות טבע אליטיסטיות בלי בקרה.
כמו שצריך להעיף בלי ניד עפעף ראש ממשלה או נשיא שדבק בהם רבב ככה צריך להעיף פרקליט בכיר או שופט.
אין בעניין הזה שום סנטימנטים מצד כל מי שרוצה מדינה דמוקרטית והגונה.
בלי סינון של דיעה פוליטית כזו או אחרת ובלי אתרוג עיתונאי לשום כיוון(!)
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא נציג הדגלים השחורים (כן משתתף בחלק מהפגנותיהם).
אתה בטח זוכר כמה התלוננו על הבחירה במנדלבליט כיועץ המשפטי בדיוק מהסיבות שפורטו...
למרות זאת (וכנראה, בזכות זאת) ביבי בחר והתעקש שהוא יהיה היועץ. אתה חושב שזה מיקרי?
מתנגדי ביבי טוענים שמנדלבליט טייח לא מעט חקירות הקשורות בפרשות ביבי השונות (למשל, ניקה את ביבי מחשד בפרשת הצוללות לפני שבכלל חקר את הנושא...)
בקיצור, לא נראה לי שמנדלבליט יקבל אות הוקרה מהדגלים השחורים :) אך בהחלט נראה שמי שרוצה להחליפו מחפש מועמד שיהיה טייח טוב יותר מפרקליט.
וד"א, חלק גדול מהשלטים בהפגנות הם "מושחתים, נמאסתם!" - בלי שמות ובלי הגבלת צד פוליטי.
לסיכום,
אני מסכים לגמרי שמי שיש מולו חשד מבוסס (לצורך העניין, כתב אישום/המלצה לכתב אישום) לא יכול למלא תפקיד ציבורי בכנסת/ממשלה/פרקליטות/בית משפט.
עכשיו השאלה היחידה היא איך גורמים לזה לקרות כשכמעט חצי מהעם לא רואה בעיה בראש ממשלה עם כתבי אישום...
וסליחה על הכנסת הפוליטיקה....
אני טוען שכל מי שהמדינה יקרה לליבו צריך לצאת לרחוב ולדרוש להעיף את המושחתים בלי הבדל השקפה פוליטית.
מושחתים יש בכל הקשת הפוליטית.
אפילו אני השתתפתי בהפגנה אחת של הדגלים השחורים כי אני רוצה שלטון ישר ונקי ולא בגלל שאני שייך למפלגת רק לא ביבי.
אני מצפה שאותן הדרישות יהיו כלפי כולם בלי יוצא מן הכלל.
אני לא חושב שבתי המשפט נקיים וכנראה שגם לא מנדלבליט.
מפריע לי שאלו שיוצאים להפגין בשם הדמוקרטיה ושלטון החוק דוממים כשהמושחת משרת אינטרס פוליטי נוגד להשקפתם.
זה גורם לי לאבד אמון במניעים שלהם.
יותר ברור מזה כנראה שלא אצליח
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ברור לחלוטין, הם יצאו נגדו ויוצאים נגדו, רק שהוא לא הבעיה. הבעיה היא מי שמינה אותו למרות שידע על הפרשות האלו.
כמו כן, די ברור שמי שיחליף אותו , במידה וזה יהיה נתון להחלטת ביבי, יהיה מישהו שיכול להעלים פרשיות ולטאטא אירועים...
אם צריך לבחור את הקרבות, אני מהמר על החלפת הראש. ברגע שהוא יוחלף באדם ישר, חלק ניכר מחברי הכנסת/ממשלה/פרקליטות כנראה יאלץ למצוא מקום עבודה אחר.
איך מסבירים את זה לחצי עם?
אולי דווקא בשביל להוכיח תום לב מצד האירגונים המפגינים צריך שהם ישימו אותו על המוקד אחרת יחשבו ככאלו שרוצים בהחלפת ביבי הבלתי מנוצח ולא ככאלו שדואגים לחוק.
אי אפשר לגייס תומכים נוספים כשיש כזו מראית עין.
רק אומר
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94