כמו מה למשל? אני מחפש פג'ו קטנה או פורד פיאסטה. רכב האצ'בק קטן. יש המלצות? ממה להתרחק? תחילת אמצע שנות התשעים.
Printable View
כמו מה למשל? אני מחפש פג'ו קטנה או פורד פיאסטה. רכב האצ'בק קטן. יש המלצות? ממה להתרחק? תחילת אמצע שנות התשעים.
פיג'ו 205
נראה לי שהמטרה היא רכב פשוט ככל האפשר ואמין ככל האפשר אבל בגדול כל רכב ישן יהיה כנראה מלא בעיות והזנחה. בראש שלי האופציה הכי טובה היא לחפש טנדר 2X4 בנזין משנות התשעים המוקדמות, L200 או איפון בנזין. דאבל קדימה מאפשר צוות של שלושה אנשים (לא ממש בנוח), יש סרן חי מאחור, שילדה די מסיבית וארגז עם מלא מקום לזרוק ציוד.
נראה לך שתמצא משהו כזה במחיר הזה? אני חושב על משהו קטן, מיני או סופר מיני. משהו שאשכרה אפשר להרים בידיים
אני חושב או על מיני או על מסחרית ישנה כמו L300 או טרנזיט 90' .
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
האופציות נראות די ברורות, באלאנו, פיאסטה, שרייד, דיהו, דיפו, אקסנט וכו', ( כל אחד עם הזכרונות והסטיגמות שלו על כל רכב)
אני מבצע חיפוש של מחיר 1000-4000, ידני.
מה אני אקח מבינהם, זה את הרכב הכי פחות מוזנח.
עם טסט עד אחרי מועד הטיול ( לא מעוניין לעשות טסט, זה עלות לא זניחה ביחס לאוטו)
מוקדם משחשבתי , יש כבר שותף מעולה למסע , ואפילו יש הצעה של ספארי קצרה שנות ה-90 למסירה .
לא נראה לי שנלך על האופציה הזו בגלל הגיר האוטומטי ומרחק הסרנים , כמו -כן היא כבר עומדת שנה ויהיה צריך שני טסטים מה שינקה לגמרי את חשבון ההוצאות .
יש מישהו בעד ?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
לדעתי טנדר זה חצי רמאות..
אין רמאות , כל עוד הרכב 2*4 או קטנוע הכל הולך .
לא שבאמת איכפת לי אבל טנדר מעלים הרבה מן האתגר, לא סתם הוא פסול משאר האירגונים, למה לא לנעול את הסרן האחורי וזהו?
קשה לשים את הגבול. לדעתי ואן ישן או טנדרון סטייל אקספרס זה מתאים.
או במילים אחרות. אני בעד לחפש רכבים שיהיה מאתגר לנסוע איתם ולא את הרכבים שמובן מאליו שיתאימו.
כי כמו שאמרתי , אין מנצחים אין מפסידים כל אחד והאתגר שהוא רוצה לעבור , יש מי שרוצה מקום להרבה דברים ויבחר טנדר ויש את מי שבוחר במינימליזם ויגיע עם קטנוע . יש את מי שיחפש הנעה אחורית ויש אותי .. :-)
איך זה שאף אחד עוד לא קנה את ה- L200 שמופיע ביד-2 במחיר 2500 ש"ח ???
כי הוא בלי טסט
כי אין בזה אתגר... ראינו אותו מזמן, יש גם איזה היילקס שחוט
אני חושב בכיוון של:
קובץ מצורף 106934
מה זה רקס?
נראה מגניב
גסטי מסכנה
הנסיעה עצמה היא אתגר לא פשוט ולא משנה הפלטפורמה...
החברותא, החילוצים ההדדיים וכו זה הזיכרונות שישארו.