Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Printable View
שאלה קטנה לחברי הפורום המכובד.
בתור בעלי סמוראי וכאנשים שמבינים בשוק כמה לדעתכם שווה סמוראי שנת 91 פתוח עם הגבהה 2.5 מדרגות צד וצמיגים 50\50 215 ברשיון אבל כמה בעיות מאוד מדאיגות בסדר גודל של 2-3 אלף ושבדקתי אותו היה ללא שן בכלל אפילו לא טיפה אבל זה נכנס ברשימה של הטיפול.
כמה לפי דעתכם מהנסיון שלכם רכב במפרט הזה שווה פחות או יותר כמובן שזה עדיין לא עבר בדיקה של מוסך רק שלי לפי המדריך שקבלתי פה.
אני רק יכול להגיד שכרגע הרכב הזה בעלות של סמוראי 98 פתוח במצב יחסית טוב ואני לא רואה סיבה ששנת 91 בלי הרבה שיפורים ועם תיקונים צריך לעלות ככה.
ברמת העיקרון כבר וויתרתי על ה91 אבל רציתי לקבל קצת חוות דעת של אנשים עם נסיון מה דעתכם =]
רכב בלי שמן? בדקת אותו אחרי שהרכב עמד זמן מה עם מנוע מדומם על משטח מפולס, בערך?
אם התשובות לשתי הנ"ל הן "כן", תתרחק. זה רכב מוזנח והמנוע הזה ימסור נשמתו לבורא בקרוב, ומפתיע שעוד לא עשה זאת...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
כן קצת מחשיד האוטו עמד כל הלילה אבל כנראה הוזז לפני שהגענו למקום לאחר בדיקה התגלתה נזילה של שמן מהפולי הקדמי אבל הרצפה הייתה נקיה לגמרי.
כרגע התרחקתי מהאוטו ולא המשכתי לבדיקה נוספת.
אבל אשמח לדעת האם גם לרכב כזה מוזנח יש מחיר ששווה לקנות ולהשקיע.
הרי בכל מקרה אני מבין שרכב שמור לא אמצא ואצטרך להשקיע שנה ראשונה ביישור קו קטן או גדול.
עכשיו למרות שזה רכב ראשון שטח כמו שאני מכיר את עצמי הוא יהיה לפחות כמה שנים טובות ואני אשקיע ואשפר ואטפל ברכב אני ממש נהנה מהדברים האלה.
כרגע אני אמשיך לחכות גם אם זה יקח כמה חודשים אבל מעניין אותי לדעת באיזה מחיר שווה לקחת רכב במצב בינוני כזה ולהשקיע בו כי כרגע המצב בשוק הסמוראי יד שניה לא משהו =\
אם אתה אוהב לתקן וכל שבוע להיות מתחת לרכב אל תחשוב פעמים סמוראי יספק את הסחורה הזו בקלות.(הנאמר מתיחס לרוב הסמוראים בארץ כי לא באמת מטפלים בהם כפי שהיצרן קבע)
רוב הסמוראים שתמצא בישראל היו במצב מוזנח!
יש בישראל כמה סמוראים במצב נדיר שמטופלים מכל הלב בחלקים מקורים והעבודה מקצועית ע"פ הוראות יצרן, אבל המחיר מסתכם בעשרות רבים של אלפים.
איכות עולה כסף וזה בסופו של יום מיצר אמינות
חן גם לאחר יישור קו הסמוראי עדיין יהווה בעיות ויצריך מוסך באופן קבוע?
התשובה היא חד משמעית לא.
אבל בשביל זה אתה צריך לקנות רכב שהוא בסיס טוב, ולעשות טיפולים ואחזקת מנע כמו שצריך.
וגם לנהוג ברכב כמו בנאדם...
רוב נהגי הסמוראי מתקמצנים על טיפולים, ונוהגים ברכב כאילו הוא חזיר בר ואז מוכרים אותו ומעבירים את הבעיות הלאה.
אצלי בחבורת טיולים אנחנו 6 סמוראים בערך. כולם משמשים כרכב יחיד. כולם אמינים מאוד!
אם תתקן מכל הלב והדגש על תיקון אמת ולא פלסטר זה אומר בחלקים מקורים ולפי הוראות יצרן אני מדגיש הוראות יצרן מה שכתוב בספר הוראות תחזוקה הידוק ברגים לפי מומנטים וסדר הוראות פרוק והרכבה שהיצרן קבע אז יהיה לך שקט לתקופה ארוכה- הענין שזה לא זול ואנשים מעדיפים לעשות חלטורות ואז הסמו שלהם לא אמין. זול יותר יהיה לך לקנות אחד מוכן כזה שלא צריך לשרוף זמן וכסף ולישר קו. אם תביא סמוראי מוזנח יצא לך הרבה יותר יקר
אוקיי תודה רבה הבעיה שכגע הסמו היחסית טובים ושמורים שראיתי הם סגורים ושנת 98 אני ממש רוצה פתוח עם קפיצי עלים =\
יש פה מישהו עם סמוראי פתוח סליל מהחלומות מלוקק שמור ומטופל כמו שלא תמצא אף אחד בישראל בהתחיבות מלאה- יחידי בארץ.
אבל המחיר בהתאם לאיכות. אחרי שתראה את הסמוראי הזה לא תרצה לראות ולבדוק שום סמוראי
חברים יש עוד רכב ספרטני סטייל סמוראי שאפשר למצוא באותו טווח מחירים וביצועים שיהיה לי עוד אופציה כי כרגע הסמוראים למכירה מאכזבים =\
האם סופה יש עבירות כמו לסמוראי?
ואיך היא מבחינת טיפולים והוצאות כמובן במוסך בתור התחלה עד אשר נלמד את המקצוע
הסופה היא רכב מעולה וחזק, בעל עבירות ממש גבוהה. כמו הסמוראים רוב הסופות הן גם ישנות ויש לא מעט חיות שחוטות. כמו כן תסתכל על טווח המחירים גבוהה בהרבה (לפעמים מגיע גם ל 90 אלף, לא משנה שאנשים ממש מגזימים). כן נגמר הידע שלי בסופות
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
אז יש המלצה על עוד רכב שהוא כמו סמוראי מבחינת הוצאות דלק וטיפולים? עדיפות לפתוח אבל עם סגור רק לא ג'ימני.
וראיתי פה בחפירות שלי תוך כדי שממליצים על סמוראי ואינדיאני אפשר לדעת מזה האינדיאני הזה איך מחפשים אותו ביד 2? (תחת איזה שם או חברה)
והאם הוא באמת שווה ערך לסמוראי בשטח ביצועים אחזקה וכל מיני פרמטרים כאלה או אחרים
להבנתי כשמדברים על אינדיאני מדובר על jeep cherokee. אבל אני לא ממש בטוח
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
חברים מישהו מכיר מוסך טוב שיכול לבדוק לי סמוראי לפני קניה באזור שפרעם,קריית אתא,חיפה?
כיוון פרדס חנה הולך?
ארנון מוסך אנדורו
חברים מוסך ברעננה יש?
הכי קרוב הבנתי שיש את זוקילנד ועוד אחד בתל אביב יש משהו יותר קרוב לבדיקת סמוראי לפני קניה?
אל תחסוך בנסיעות למוסך שאתה רוצה, קונים פעם אחת
Sent from my LG-H815 using Tapatalk