זה נכון ולא נכון. תבוא לשם עם מזומן (בלבד) ותקבל מה שתרצה. הם לא מתעסקים עם פרטיים בשוטף ואין להם אשראי. אולי לכן הפנו אותך למפיץ שלהם בבת ים, בתכלס יכולים גם להפנות למפיץ באיזור הצפון קרוב אליך.
Printable View
זה נכון ולא נכון. תבוא לשם עם מזומן (בלבד) ותקבל מה שתרצה. הם לא מתעסקים עם פרטיים בשוטף ואין להם אשראי. אולי לכן הפנו אותך למפיץ שלהם בבת ים, בתכלס יכולים גם להפנות למפיץ באיזור הצפון קרוב אליך.
סבבה אבל ברמת העיקרון גם ככה נראלי שהסניף של ל.כ ברמלה יותר קרוב לי מאלוניה או איפה שזה לא יהיה כי אני צריך בוקים אז עדיף לעשות שם סיבוב ברמלה ובת ים לקנות הכל ולסיים עם זה :)
התבלבלתי וחשבתי שאתה מאזור הקריות ובתכלס אתה מנתניה. סע לרקורד ישירות!
וזה - אילניה
חברים כרגע אני קצת תקוע בעניין נסעתי מיוחד לרמלה לחנות של ל.כ שזה גן עדן כמעט פשטתי רגל שם חח
אבל לנושא בסופו של היום הטיול לדרום היה בשביל לקנות את הסט קפיצים של איירון מן 4 ס"מ ובולמי מונרו 2" אחורי לצערי הבחור דפק לי ברז וכרגע אני בלי כלום ביד יש מצב שהוא ינסה לארגן לי משלוח או משהו אבל בנתיים ממשיכים לחכות.
וכמובן עם הרבה אהבה ממרפי גם היבואן שזה חנות בשם רקורד הבן אדם שאחראי על החלקים האלה רק שבו הבא חוזר מחול ומשום מה אין עם מי לדבר.
ניסיתי גם לעבור בחולון אצל הייבואן של KYB וכמו שהצעתם לי הלכתי עם מזומן אבל התעקשו לא למכור לי ושאני אזמין ע"י הספק שקרוב לביתי =\
אז כרגע רק את הבוקים יש לי והבמפ סטופ עדיין בדרך נקווה שיגיעו מהר.
בקיצור תוך כדי שיחות עם עוד כמה חברים שגם באותה מצב שלי שמחפשים פיתרון לנושא הייתה שאלה שחזרה על עצמה הרבה.
אם כבר אני הולך להחליף ולעשות הגבהה למה לא ללכת על הגבהה 2.5?
בהתחלה אמרתי לא יודע נראלי שבשביל הגבהה כזו מצריך שינויים במוטות רדיוס וצינורות ברקס וכאלה לפי מה שקראתי פה.
אבל הרבה אמרו לי ש2.5 זה עוד בסדר ל4 צריך שינויים.
אז השאלה שלי כל עוד אני בחיפושים האם יש בכלל קיט כזה? מדובר על קיט שלא מצריך ריתוכים או התאמות כמו הפיתרון שאני מחפש כרגע קפיצי הגבהה ובולמים אחוריים מתאימים וקדמי מקורי שיכנס בתוך הקפיץ.
חוץ מהשאלה לגבי ה2.5 אינצ' יש עוד כמה דברים.
האם אפשר שמות של עוד חברות שיש להם התאמה לסמוראי כמו איירון מן וקינג ספרינג?
והשאלה הכי חשובה האם בארצנו הקטנה באמת צריך להגזים בהגבהה על מנת שיהיה עבירות?
אני אחדד את השאלה האם סמו עם הגבהה של "2.5 יוכל לעבור ולסוע במקומות שסמו 2" לא יכול?(ברמת העיקרון אני מכוון לזה שהסמו יעבור כל מסלול שקיים נכון להיום בארץ)
ההבדל מינורי בגובה אבל מהותי בהשפעה על המכלולים.
ס"מ הבדל לא יעשה לך את ההבדל בעבירות. למה לא צלצלת אליהם לפני?
כי הייתה פשלה בעיקרון הייתי אמור לשלוח לו הודעה מהפלאפון שלי שישלח לי כתובת וכנראה פספסתי מספר.
למחרת שבאתי לצאת הוא אמר שהוא בסידורים ובהמשך היום יראה אם יוכל לארגן משהו אבל בכל מקרה כבר ארגנתי יום חופש מהעבודה ולא יהיה לי הזדמנות כזו בקרוב לצערי אז כבר נסעתי ומה שיהיה יהיה.
ומה הכוונה מהותי בהשפעה על המכלולים? מהבחינה שלי שאצטרך להתאים מכלולים לגובה או שזה יעזור להגן עליהם שהם יותר גבוהים?
*עוד שאלה קטנה היות ואתה מנהל פה אני חושב ברגע שאקנה את הסט ואתחיל בעבודה לפתוח שרשור ולתעד את הפרוייקט והכל שם האם יהיה אפשר בשרשור של התיעוד לשאול את כל השאלות כמו שאני שואל פה או שעדיין אצטרך לפתוח שרשור נפרד לכל שאלה ?
אני עוקב בעניין רק אחרי השרשור ומחכה כבר לתוצאות. לך תדע אולי גם אני יעשה את זה בסוף...
וואלה אחי הכל כבר מוכן רק חסר לי הבאמפ סאופ והקיט =\
ארגנתי גם רמפה כדי לבדוק מהלך פתיחה לפני ואחרי כל הפרויקט שלי תלוי בבן אדם אחד לצערי.
היום דברתי איתו והוא עמוס ומלא סידורים לקראת החתונה שלו שבוע הבא הוא ינסה לארגן לי משלוח או אולי לבוא לקראתי בדרך.
אם לא בכל מקרה אפנה שוב לייבואן ביום שני אחרי שהוא יחזור מחול ואנסה לקנות ממנו ישירות =]
חברים אני צריך שוב את עזרתכם המפיץ של איירון מן עושה לי בעיות ועד שסגרנו להיפגש הוא עושה עכשיו פוזות ולא מוכן למכור עם חשבונית.
הייבואן גם לא ממש אכפת לו ושולח אליו.
בקיצור המצב כרגע הוא שקפיצי קינג ספרינג יגיע לארץ לפחות עוד חודש וחצי.
ואיירון מן עושים פוזות.
איזה חברת קפיצים נוספים אפשר לארגן של 2" לסמוראי קדימה ואחורה?
תנסה לרכוש דרך אחת הסדנאות שמשפרות סוזוקי. בנתניה יש לך את זוקילנד. אולי יש לו במלאי קיט או שיש לו קשר למי שמייבא בלי פוזות ועניינים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא משנה אחי ניסיתי אנשים לא רציניים צריך לרדוף אחרייהם כדי לתת להם כסף אני שונא את זה.
בסוף הזמנתי מהחנות חלפים פה בעיר אומנם תוספת של 1000 שקל אבל בלי הכאב ראש.
חברים לכל מי שמעוניין לעקוב או לדעת פרטים או בכללי בעתיד מי שיחפש המשך לשרשור אז פתחתי שרשור של תיעוד הרכב ששם יתאסף כל המידע על הפיתרונות והקשיים של סמו 98 מסולסל!
מוזמנים לעקוב ולתת חוות דעת :)
http://www.jeepolog.com/forums/showt...913#post711913