היא נוסעת מדי פעם, יש עוד אחת בהוד"ש למכירה אם מישהו מעוניין.
Printable View
גם הסוונה 4X4 שלי למכירה אחרי שירדתי מהרצון לבנות קרוואן 4X4.
כמובן רק אחרי השקעה מכנית רצינית.
אז מי שרוצה להמשיך מוזמן.
קובץ מצורף 118349
מהלך מתלה מרשים.
ובכן, בוצע פרויקט חד-יומי (בערך) של צביעה חיצונית.
ממש רציתי לעשות פוסט מפורט עם וידאו - וצילמתי הכל - אבל אני לא מצליח למצוא תכנה נורמלית לערוך איתה. מבטיח להמשיך לחפש עד שתהיה תוצאה נורמלית.
לפני:
קובץ מצורף 120274קובץ מצורף 120275
בינתיים - תקציר:
ממיר חלודה, טלאים רק איפה שיש חורים, מעט מאוד קאר קיט, ליטוש, מיסוך מיסוך מיסוך, פריימר וצבע. ועוד מיסוך ועוד צבע. ועוד.
האמצעים:
פיסטולט, קומפרסור נייר עם 2 בוכנות מחבר + הקופמרסור הצנוע שלי, מלטשות ולא פחות חשוב: אשתי היתה בתורנות כל השבת, הבן היה אצל סבתא, וחברים תותחים שבלעדיהם לא היה מצב לסיים בזמן.
והרי התוצאות:
קובץ מצורף 120276קובץ מצורף 120277קובץ מצורף 120279קובץ מצורף 120280
קובץ מצורף 120281
שמח לבשר שלפני שבוע וחצי גם ברישיון הצבע שונה ל"רב גווני".
אתה מוכשר, בעל טעם אישי, וחסר פחד.
שאפו.
שאפו על העבודה.
מניסיון של רכב הרבה יותר קטן וכמה אופנועים, עבודה לא קלה בכלל ונראה שיצא לך רכב פצצה ומיוחד בהתאם להשקעה.
סכמת צבעים מגניבה לאללה נראה שייך לשנות השמונים ולא לימינו, תהנה ממנו
יפה מאוד.
חסר פחד? ממה יש לפחד?
יפה מאוד .
עידו
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
יש לי זוג סרנים ותיבת העברה... הצביעה האיומה הזו עושה חשק לקחת ונדורה ישנה להסב ל 4x4 ולצבוע בצביעות שנות ה80... לטייל בסטייל.
אבל המחשבה על צריכת הדלק טיפה מלחיצה...
מה המצב בנושא הזה? הכצעקתה?
אסף.
עם הסבה לגז העלות צונחת משמעותית, אבל לא נחטוף את השרשור...
רון - שאפו !
יפיפה!. מאוד מזכיר
קובץ מצורף 120287
קובץ מצורף 120288
אבל אתה לא בדיוק דודג'
תודה למפרגנים,
אני לא חושב שצריך אומץ - רק חוש הומור.
אסף - מדהים כמה קשה לך לתת מחמאה בלי לעטוף אותה בעלבונות...
אבל צריכת הדלק צריכה להלחיץ. על הפנים. 1-3 עד 1-4, וזה בכביש. טיול ממוצע לדרום עולה לפחות 500-800 שח.
אפשר להוריד אותה משמעותית אם נוסעים על LOW.
איך?
אה, פשוט מאוד, הספידומטר מחובר לפני הטרנספר אז אם אתה על LOW הקילומטראז' רץ ממש מהר.... ואז כשאתה מחשב הצריכה יוצאת להיט...
נדב, אני בהחלט חושב בכיוון ואפשר לפתוח את הדיון הזה פה.
אבל - הרכב כרגע חוקי וכשר, עובר טסט בלי שימונים ובלי מזומן.
חשבתי על 3 אופציות:
1. לחיות עם זה. נראה לי ברור מה הכוונה.
2. הסבה לגז - אבל אני לא לגמרי מבין אם אפשר לעשות את זה חוקי ובטיחותי, ומבחינתי זה תנאי. אגב, אם יש לי גז אני יכול לחבר גם לכיריים?
3. מחשב מנוע. יותר מצריכת הדלק מפריע לי חוסר היעילות של המנוע הזה... טורים גבוהים בניוטרל, ריח של דלק שלא נשרף. אני ממש לא מבין במנועים אבל הבנתי שיש אפשרות של קיט מחשב מנוע + חיישנים שיכול לשפר את הנושא משמעותית.
אם המסר לא ברור, זה רכב לטיולים בלבד ולא אכפת לי לשחק קצת - אבל רק אם התוצאה תתן משהו.
אם זה רכב טיולים, למה להכנס לצרות עם גז?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
כי שהרכב עושה 1:3,4,5,6 כל טיול עולה ים כסף
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמע הצביעה ממש יפה ועוד תוך יום!
שאפו
Sent from my F5121 using Tapatalk
וואו! יפה מאוד.
1:3-4 היתה הצריכה שלהן כשהן היו חדשות.
אני מבין שהרכב מוזן קרבורטור? להסב להזרקה חד נקודתית לא יהיה מסובך, אך אני בספק אם צריכת הדלק תשתפר משמעותית.
עבודה בסרק, בשיפועים וברום משתנה בהחלט כן.
לגבי גז אפשרי ומקל את החיים בצורה הכי בטיחותית שיש אם עושים את זה אצל מישהו רציני. אני עם ג'מוס לא חסכוני בכלל, טרייל בלייזר ארוך עם 4200 בנזין שמחובר לגיר די זוועתי, והלוואי והיה ידני. צריכת דלק ממוצעת על הכביש 5.5-7 תלוי כמה אני ממהר, בד"כ על 100 ממוצע ולא על כבישים פתוחים. עם גז זה הפך להיות רכב א' מבחינתי כי נמאס לי מכל הפרייוטים שעוברים לי בין הידיים לשנה ונמכרים בהפסד. מבחינת מנוע מסריח, אם אתה לא מבין, לך למישהו שכן. מנוע לא מכוון יכול להוציא את כל הכיף מרכב, ובמקרה שלך זה המון רכב להרבה מאוד כיף, אז חבל.
לגבי שתי הבעיות גז ומנוע, יש חבר יקר פה שאני אישית יכול להמליץ עליו בלב שלם אחרי שיישר אצלי מערכת גז שעשתה המון צרות אחרי שמוסך לא מנוסה פרק ממנוע ישן והעביר אז איז למנוע החדש שלי. ערן המסוקס. מקצוען בחסד עובד נקי ופדנט, ויתכן לך את הפתרון הנכון ביותר לבעיות שלך. מה גם שהוא פירק וכיוון איז מנוע שניים אז בכלל
אם זה מנוע מוזן קרבורטור, ההסבה לגז מורכבת ויקרה יותר, אבל אפשרית גם באופן חוקי וכשר למהדרין בלי קומבינות.
תצטרך להסב את הזנת האוויר/דלק להזרקה (אם קיימת רב נקודתית שמתאימה למנוע הזה אז נהדר, אם לא אז חד נקודתית גם אפשר)
בנוסף ,לצורך התקינה, תצטרך להתקין ממיר קטליטי. אחרי התקינה תוכל כנראה לזרוק אותו או להפוך אותו לפסל...
המתקין יצטרך להכין תוכנית הסבה פרטנית ולהגיש אותה לאישור לפני ההסבה. מכיוון שזה רכב ייחודי להסבה, העלות תיפול עליך באופן מלא - יקר יותר מאשר בהסבה סטנדרטית.
והכתובת המומלצת לכל התענוג הזה, כמו שכתבו לפני, ערן המסוקס (052-373-2306)
לגבי חיבור צרכנים נוספים כמו מנגל, כיריים וכדומה - לא מדברים על זה בקול רם ...
המנוע מוזרק חד נקודתית, אדבר עם ערן ונראה לאן יש להתקדם (ובאיזו עלות)
טוב, אין הכרעה בנושא הגז עדיין אני זקוק לעצתכם בנוגע למשימה הבאה - פנים הרכב.
בתכנית כל מיני דברים, אבל כרגע אני בשלב הליקוט.
- מחפש מאיפה לקנות בידוד אקוסטי (דיינמאט או דומה). הזמנתי מארה"ב יריעה מיוחדת עבור מכסה המנוע (שבעצם נמצא בין הכסאות אצלי), ועכשיו אני מחפש בערך חצי דונם של החומר לרצפה + קירות. אופציה לתקרה אבל פחות חשוב.
מישהו יודע מי היבואן? האם יש מוצרים מקבילים?
- בנוסף מחפש ציר מסתובב לכסא נוסע.
בידוד אקוסטי תבדוק בגולמט מיקום
https://www.golmat.co.il
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
בחברת אספיר אפשר למצוא ציר מסתובב לכיסאות שווה לבדוק איתם במפעל שלהם בכניסה למגדל העמק
לפני כשבועיים מישהו פרסם בפייסבוק מערום של כסאות אמבולנס משלל דגמים, כולל מסתובבים.
קבעתי איתו, וחצי קלומטר ממנו הוא הודיע לי שבא מישהו מהדרום והעמיס הכל. לא הסכים לתת לי מספר של הקונה.
שווה לפתוח עיניים אם מתפרסמים כסאות כתומים, זה כנראה יהיה אותו סטוק.
ואם מישהו מוצא את הסטוק הזה, אני רוצה טלפון :)
יש מישהו ממושב בעמק חפר, שלפני שנתיים בערך ראיתי אצלו כיסאות אמבולנס.
אולי זה אותו אחד, ואם לא אוכל למסור את הטלפון שלו
טוב,
יצא במקרה שהיתה לי שעה פנויה בין נתניה לת"א אז קפצתי לגולמט.
קודם כל - היו מאוד נחמדים.
הבחורה שעזרה לי רצתה לוודא שהיא מציעה לי את המוצר הנכון, קראה לבעלבית שנראה שהוא מבין בדיוק את הצורך.
יש להם מוצר שהוא מעין ספוג דחוס יחסית, כסוף בצד אחד ודביק בשני, בעוביים של 6, 9, 13, 19 ו-23 מ"מ. בגלל שזה ספוגי (ולא היה 9 במלאי) התפשרתי על 6 מ"מ לרצפה, למרות שברור לי שככל שזה עבה יותר זה טוב יותר.
בקירות אני חושב שאכניס בנוסף גם חומר בידוד בספוג, אבל זה יהיה בהמשך.
בתקרה אני חושב כרגע על הספוג הזה שאמור להיות טוב מאוד בספיגת רעשים, נראה לא רע והוא גם גמיש ויוכל לקבל את הקימורים של התקרה.
במקביל הזמנתי מאמאזון חומר של דיינמאט שמיועד למכסי מנוע וקיבל ביקורות טובות - מקווה שהוא יספק את הסחורה. ההזמנה דרך USHOPS, שזה גם משהו שאני מנסה לראשונה.
טוב, בינתיים הגיע גם המשלוח -
מוצר ייעודי של דיינמאט למכסה מנוע.
שלחתי דרך USHOPS, המשלוח עלה יותר מהמוצר (60$ למוצר, כמעט 80 למשלוח), אבל הייתי סקרן ולא מצאתי מוכר ששוח לארץ.
הגיע מהר וללא בעיות. קובץ מצורף 120475
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk