מעניין איך ואם זה יגיע עם החידוש רשיון
Printable View
מעניין איך ואם זה יגיע עם החידוש רשיון
אני ראיתי בעיינים וגם בתמונות שהופיעו כאן שזה מודפס בסעיף ההערות ברשיון הרכב עצמו ולא בתור נספח חיצוני.
אני מחכה לרישיון הרכב שלי שנשלח אלי מרדיאטור מודיעין בדואר אחרי שהם טיפלו לי ברישום במשרד הרישוי.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
לא, רוני הראתה לי רישיון שזה הופיע בתוכו.
ברגע שאקבל את שלי אני אעלה תמונה.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
הם מוציאים עותק רישיון עם ההערה כתובהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...652d3947f4.jpg
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
אז לי כתבו "נספח" ...
אפילו שהתעקשתי :( .. לא עזר לי. המנהל הטכני בחיפה שלח אותי לעמוד בתור של 1000 משאיות לעמדה מספר 1 בשביל שהבוחן יבדוק את מה שבדקו במוסך רדיאטור ושלמתי 300 שח עבורו ..
זה כמו .. מדינת ישראל !?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4bace84e8e.jpg
בשעה טובה, הושלם התהליך.
מסמכים התקבלו מגתוס לפני כ-10 ימים
הלכתי היום למשרד הרישוי בנתניה(קניון הדרים) והתור מפחיד, נראה כמו יום קרב. עובדת חייכנית בשם אילנית אותה שאלתי לאיזה מהדלפקים לגשת אספה את האישור מגתוס ולאחר מספר בירורים טלפונים מה צריך לבצע(כמה הנחיות מהשרשור הנוכחי סייעו לכוון אותה מה בדיוק צריך), ולאיזה מסך במחשב לגשת , יצאתי עם נסח האישור בידי. צל"ש לאילנית ויחד עם זאת כדאי שבמשרד התחבורה ילמדו ממשרד הפנים איך נותנים שירות לאזרח לגבי 99% מהפניות, ביעילות ויחסית בזריזות.
תודה למשיבים בשרשור ובהצלחה למגביהים(ולמנמיכים, לפי העניין), המידע סייע מאד.
בהמשך לשרשור הארוך הזה, אולי נתחיל בשירשור נעוץ שבו כל אחד שכבר עבר את התהליך בהצלחה יכתוב איזה סט יש לו ואיפה הוא קיבל את האישורים.
לי לדוגמא לא ברור לאן אני יכול לפנות כדי שיאשר לי את הערכה (שהתקין בעלים קודמים של הרכב).
מה אומרים המנהלים??
עופר
עפר,אכתוב כאן איך עבר אצלי התהליך.(על ההתקנה והסט שמורכב אצלי כתבתי כבר בשירשור הזה).
במקרה שלי הגעתי למשרד הרישוי במפרץ חיפה עם הניירת מאספיר.הפקידה ידעה בדיוק במה מדובר,דיפדפה בזריזות ונתנה ספח.
לאחר שבוע ניגשתי לטסט,(מממ מול משרד הרישוי במפרץ חיפה)שם ידעו מייד,דרך המחשב, שקיבלתי אישור הגבהה ודרשו לראות ולצלם את הספח,איימו שבלעדיו לא ניתן לגשת לטסט!אז שימרו עליו היטב.
צילמו את הספח ואמרו שעל הרישיון הבא תופיע ההערה.
I legalized it :)
אליה
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
בשעה טובה הצעטעלע הנכסף בידיי, וזה אפילו לא היה כל כך כואב.
קובץ מצורף 114925
המומלץ לסמל הוא טרופר ארוך בנזין 2002 שהותקנה בו "ערכת הגבהה" (תכל'ס רק קפיצים אחוריים) של איירון מן על ידי הבעלים הקודם במוסך שנעלם מאז.
סדר פעולות שביצעתי :
1. יצרתי קשר עם יבואן איירונמן (רקורד בע"מ) בקבוצת הפייסבוק "איירון מן ישראל" ומשם למדתי שיש אישור של מעבדת אריאל לסט הזה עבור טרופר בנזין ודיזל.
בדיעבד - אין צורך בזה, כל המתקינים מעודכנים כבר בשוטף בתיקי המוצר שעברו תקינה. בכל מקרה קיבלתי מרקורד את תיק המוצר והשוותי למה שמותקן אצלי - בינגו, אותו סטאפ.
2. עשיתי סקר שוק. סדנא תל אביבית מפורסמת היו מוכנים "לעשות לי טובה" ולבדוק את ההתקנה שלא הם ביצעו "לפנים משורת הדין" ובעבור 1600 זוזין חדשים לפני מע"מ ולפני פרונט וכו'. לעומת זאת ב"רדיאטור מודיעין" נתנו שירות טוב בהרבה, ענו על כל השאלות בטלפון ומבקשים כ 800 ש"ח כולל הכל.
3. תיאמתי מול רוני ונסעתי לבדיקת ההתקנה ברדיאטור מודיעין. זה לוקח בדיוק 2 דקות כי המק"ט מודפס באופן בולט על הקפיצים הצהובים ואין אצלי שינוי נוסף מהמקור.
4. רוני הפנתה אותי למוסך מורשה פורד "גולד מוטורס" שנמצא 250 מטר משם, בו בוצע לרכב כיוון פרונט ואורות על ידי אלכס שהוא בוחן מוסמך. לא נמצא שיש לסדר משהו וקיבלתי ניירות חתומים עם תוצאות הבדיקה.
5. רוני לקחה ממני רשיון רכב (קיבלתי צילום במקום) ות.ז ונסעה לרמלה למשרד הרישוי. אני נסעתי הביתה.
6. כעבור שבוע קיבלתי בדואר רשום את הרשיון המעודכן והת.ז עם ההערה מודפסת על הרשיון כרואות עיניכם ולא בדף נפרד.
תודה לך תקנה 2303 ותודה (בשיא הרצינות, לא ציני פה) לרדיאטור מודיעין, הוקל לי ולארנקי ועכשיו אני חוקי למהדרין.
מתברר שגם כזאת וריאציה יש
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...21ca1a6c8e.jpg
Sent from my Pixel using Tapatalk
גיא קצת פירוט אפשרי לגבי ההערה הזו, זה מתאים יותר גם לי כזו.
גיא? חידות?
מה זה ההערה הזו ברישיון?
כרגע ל WK אין שום ערכה מאושרת, אין דבר כזה 5 ס'מ ל wk זה פשוט לא קיים, ואם היה קיים זה בזבוז כסף. הרכב צריך יותר לשטח. ג'יפ עצמם הוציאה ערכה של 4' הגבהה לרכב.
לכן אם יש דרך לאשר ערכה שהיא לא עד הטיפשות של 5 ס'מ זה מעניין הרבה אנשים.
מה לא ברור. הבן אדם אישר באילת .. והיה במשרד הרישוי באילת. זה הפרטים שיש לי.
שום חידות.
(קצת מצחיק שג'יפ צריך כל כך הרבה עזרה בשביל להיות גיבור )
Sent from my Pixel using Tapatalk
אילן יש דרך לאשר גם 7״.
זה יותר יקר לבצע אבל תכלס אספיר ביצעו במסלול דומה כמעט את כל הערכות שלהם.
מציע לך לבדוק את הנושא היטב וללכת כקבוצה...
תודה גיא.
אשמח לשמוע על רכב אחד שעשו לו 7", רוצה לראות רישיון.
כן ואפשרי לרשום מה שרוצים בועז. כרגיל מי שרשם את התקנה כיסה מקרה אחד בעולם מורכב, את דעתי על היושבים במשרדים ומתקנים תקנות ללא שום הבנה אתם יודעים.
ערב טוב !
האם מישהו הצליח לאשר קיט מתלים או עירגול קפיצים עד 50 מ"מ ברכב ישן מאד 20 + שלא ברור בדיוק אחרי כל כך הרבה שנים מי התקין/עירגל או מי ייבא את הקיט, והבולמים כבר הוחלפו מספר פעמים, יש פיתרון בתקנה החדשה למקרים כאלו ?
אם יש פה מישהו שהצליח לאשר בעיה דומה אשמח לקבל אניפרמציה גם בה. פ.
תודה מראש טל
מבירור שעשיתי מול הנפלד, לגבי היילקס ישן, מה שרלוונטי מבחינתם זה רק הקפיצים (בלי התייחסות לבולמים) ולא משנה מי התקין, כל עוד הם ברשימה.
אתה צריך להגיע לאחד מהמקומות שמוסמכים לבדוק ולהשלים את התהליך החדש.
ואיך מזהים את יצרן / דגם הקפיצים המותקנים ?
לא זוכר שראיתי על איזה קפיץ סימן זיהוי
בעלים של אולדמן זה רשום על הקפיץ עצמו.
ממה שאני מבין אי אפשר לאשר קיט מתלים ישן שלא אושר ע"י היבואן שלו, לך תדע איזה קיט זה אחרי 20 שנה או שזה קפיצים שעירגלו אותם כבר מיספר פעמים והרכב אחרי 4 ידים. בקיצור התקנה החדשה הזו לא תעזור לרכבים ישנים וצריך לבקש פיתרון ממשרד התחבורה ??
טל
- - - Updated - - -
ממה שאני מבין אי אפשר לאשר קיט מתלים ישן שלא אושר ע"י היבואן שלו, לך תדע איזה קיט זה אחרי 20 שנה או שזה קפיצים שעירגלו אותם כבר מיספר פעמים והרכב אחרי 4 ידים. בקיצור התקנה החדשה הזו לא תעזור לרכבים ישנים וצריך לבקש פיתרון ממשרד התחבורה ??
טל
- - - Updated - - -
טל
בתמצית - אתה מבין נכון.
עדיין יש ניואנסים לכאן ולכאן.
אסף.