מסכים ב100%!
רק בריאות.
Printable View
גם אני עוסק בפיתוח לאנדרואיד ו iOS מספר שנים, ויכול להעריך את מידת ההשקעה הנדרשת בפיתוח אפליקציה כזאת. זה פשוט מדהים שאדם אחד בלבד פיתח את כל זה - על כך יש להסיר את הכובע בפניו.
יחד עם זאת הצלחת המוצר היא גם המחסום כאשר מספר המשתמשים גדל: נדרשת תמיכה בהמון מכשירים, פתרון תקלות שקשה לשחזר, צוות QA וכו'. אני לא מכיר את יואב, אך למרות שברור שהוא מוכשר מאוד, יהיה לו קשה מאוד להביא את היציבות הנדרשת.
לכן מצטרף להצעה שהועלתה קודם - שחרר את הקוד כקוד פתוח ב github ותן לאנשים לתרום לפרוייקט (אני אשמח). אפשר גישה לנקודות העניין. הצע שירותי פרימיום בתשלום כדי להחזיר את ההשקעה.
Sent from my SM-T713 using Tapatalk
לא חייב לשחרר כקוד פתוח. מספיק שיפתח את הדלת למפתחים מתנדבים ותחת חתימה על הסכם סודיות/זכויות כדי שלא יהיה חשש. ניכר שזה אחד הדברים העיקריים שמונעים ממנו פתיחות
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תודה, חברים.
כרגע אני מחפש בעיקר מפתח JS שיעבוד באינטנסיביות לצדי (עדיף פיסית) כדי להתקדם במהירות. אני מנסה לגייס אחד כזה. אשמח גם לקבל עצות ולהטמיע את ההצעות ברגע שתצא גרסת אלפא.
ממליץ לך לעדכן את זה גם בעמוד שלך בפייס. שידעו שאתה מחפש
נביגייד Naviguide !!!
פשוט ולעניין, בלי נקודות עניין, לעולם לא קורסת, מפות סמ"ש נטו !!
תוכנה אמיתית ולא אפליקציה .
היה לי עמוד ענן, רצינו להסתמך עליה בגרוטראלי האחרון בתור גיבוי לאופרואד שמשמשת כאפליקציית המסע בגלל שיתוף המיקום.
התקדמנו מאז עשור לפחות.
הנאוויגייד מעודכנת ורלבנטית כמו המפות סימון שבילים של החברה להגנת הטבע שהיא מציגה.
מוצג ארכיוני לצד משחק טלביזיה של אטארי
מאחר שזה כבר מזמן הפך לשישור כללי...
בועז,
למרות שהשימוש בטכנולוגיות דיגיטליות הולך ונהיה פשוט, נראה לי שאף מפת offline לא ממש מעודכנת (ולא רק המפות של הגנת הטבע).
קניתי שבילנט, רק בגלל התקווה שזו תהיה offline מעודכנת.
דברים גדולים וחדשים (כמו כביש 6 למשל, ומחלפים), ברור שהיא יותר מעודכנת מאשר סמ"ש בנות עשר, אבל שיורדים לשטח, יש המון מידע, שעדיין אין תחליף לסמ"ש הישנות.
לגבי Naviguide , אני ממש לא מבין את ההערה.
עם סמ"ש או ישראל היקינג, או כל מפה אחרת (שאפשר) אורוקס היא התוכנה ללא תחליף
אני משתמש מאז 2006 בנווטן מיו ישן עם עמוד ענן (שיואב באופן אישי התאים למכשיר שלי....) - בתכלס רק בתור מפה נעה ולא באמת לניווט. אני לא בטוח שאני יודע איך מעדכנים נקודות עניין במכשיר והאמת היא שבגלל שאין בו עברית מותקנת ממילא אין בזה תועלת. לצורך הזה אורוקס או כל אפילקציית מפות אופליין אחרת יהיו טובות באותה מידה (כשהיה לי גלקסי היו מותקנים עליו במקביל אורוקס ועמוד ענן... עכשיו אין לי שום אפליקציה על הטלפון).. אבל הגדולה של עמוד ענן וזה מה שיואב הצליח לעשות ולשנות את הדרך שבה אנחנו מתכננים יציאה לשטח ומטיילים - היא בנקודות העניין. הם גם המענה האמיתי לעדכונים בשטח, גם אם למפה לוקח זמן להתעדכן, הרי שנקודת עניין שאומרת "כאן חסום" או "זהירות מחצבה" היא בדיוק מה שצריך עד שהמפה תתעדכן.
כך שעמוד ענן כאן כדי להישאר - כיוון שיש בה את הדבר הנוסף הזה, שאני אישית משתמש בו רק לפני יציאה לשטח אבל אני יכול לראות את התועלת האדירה של השימוש בנקודות העניין בזמן אמת כמו שרובכם עושים, כנראה.
אז אל תמהרו לזרוק אותה כל כך מהר לפח הזבל של ההיסטוריה, סבלנות...
אסף.
+1 אסף.
גם אני עם מכשיר mio ישן שנמכר אז ביחד עם התוכנה, לא טאבלט ולא אייפון.
מידי פעם מחבר אותו למחשב הביתי ומסנכרן, רוב המסלולים מוכרים לי ולכן כמעט ולא מתכנן כלום, אם אני בונה מסלול חדש אני פשוט מחבר את ה mio למחשב ומעביר אליו את המסלול.
שורה תחתונה-אין תחליף לעמוד ענן בגלל נקודות העיניין.
יש לי freemap על המיו ...
אולי באמת נתחיל להשתמש בזה ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
+ אסף.
בועז,
אין תחליף לנקודות עניין של עמוד ענן.
וכמו שאסף כתב, גם אם המפה לא התעדכנה, אני סומך על הקהילה שבמקרה של שינוי, מכשול, או כל דבר שיכול לעניין אותי, תופיע הערה.
לגבי שבילנט וטונאב.
לגבי שבילנט, לא יודע על איזה עידכונים יומיים אתה מדבר, למעלה מחודש, ולא קיבלתי עדכון אחד.
לגבי המחיר והתמורה, מצטער אני עדיין לא השתכנעתי.
יש לי אורוקס ומפות סמ"ש (2003? 2013?), יש לי ישראל היקינג, ועכשיו הוספתי (מהקישור שארז נתן) ישראל סוריה .
ככלי לניווט, ארוקס מושלם מבחינתי, רץ חלק, פשוט, עושה את כל מה שאני צריך.
טונאב, עד עכשיו, מבחינתי, תוכנה בלתי נסבלת!!!
מסובכת, נתקעת (כנראה צורכת הרבה מחשוב?? ואני משתמש על נקסוס 7 2013), לא שומרת הגדרות, הדיוק לא אחיד...
אם הייתי יכול להשתמש בשבילנט בתוכנה אחרת, אולי הייתי מסכים אתך שהמחיר שקניתי מציאה, אבל אם אני לא משתמש, אז גם 5 ש"ח זה יקר.
אצלי לא נתקע ועןבד יפה. אבל תפריטים לא נסבלים. זיו תבדוק אולי כדאי להתקין מחדש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני משתמש על אייפד 1 2010 וטונאב עובדת ללא דופי ולא נתקעת. טוב, אולי בגלל שזה אפל?
אכן, מדובר בתוכנה עם המון אפשרויות ותפריטים למי שמנסה לנבור בה.
גם לי לקח לא מעט זמן להסתגל לממשק ולכאורה הממשק של שבילנט הרבה יותר נח לתפעול הגם שאינו משוכלל כמו הטונאב.
אני חושב שהשילוב הכי מוצלח אם הוא יהיה יציב הוא של השבילנט על עמוד ענן.
והמצחיק הוא שהוא בערך השילוב היחידי שאין לי :-)
אורוקס.
אין ספק בכלל.
הכל עובד תמיד, עושר פונקציונאלי שאין בשום מקום אחר.
מפות אופליין? תדאג בעצמך ותייצר לעצמך מכל מקור שבא לך בלי להיות תלוי בשום ספק.
והכל בחינם (לאנדרואיד בלבד).
אני עדיין לא לגמרי בשל עם כל התשובות, אבל אתם לוחצים אז בבקשה-
בעיה ראשונה דיוק. אני עוד לא סגור, ולא מבין מתי זה קורה, אבל במפורש, אני מסוגל להגיד שפעם בכמה זמן
טונאב יוצא מסנכרון עם השטח.
דוגמה טובה, היא הצילום מסך הזה. יום חמישי שעבר, אחה"צ המאוחרות, כביש 4 באזור צומת פל-ים (צפונה לכיוון אור עקיבא).
נשבע לכם הכביש ישר, ואני, ברכב ליסינג של העבודה, לא ירדתי לנסוע בחולות :-)
לא ברור לי למה, פתאום המצביע (וההקלטה) זזים הצידה, וקצת אחרי חוזרים.
אני עוד לא מבין אם זה קשור לפעולה שלי (נגיד זום פנימיה או החוצה, או מעבר לאפליקציה אחרת? שיחת טלפון?), אבל דבר אחד ברור, פתאום החץ נסע בחולות.
אני חושב שזו הכוחה טובה לחוסר דיוק במיקום שאני רואה.
בניגוד לוויז,לתכנות ניווט השטח אין ענין של הצמדת הסמן לכביש.
זו תכנת שטח,ואם הסמן זז קצת מהשביל אף אחד לא יתרגש.
שלא להזכיר את דיוק סימון השבילים במפה עצמה.
אני לא מצליח להבין את החשיבות של דיוק ברמת המטר בתכנת ניווט. אנחנו לא מכוונים טיל לחלון, בסהכ רוצים לדעת האם הגענו לצומת ולאיזה כיוון לפנות.
גם ככה, הפרטים במפות האלו לא מסומנים בדיוק של מטרים (האייקון עצמו תופש במפה שטח של כמה עשרות מטרים...)
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
בוויז זה עוד יותר קיצוני, אם הוא מסמן נתיב שבחרת דרך התוכנה, במידה וסטית לנתיב מתפצל, הסמן ממשיך להופיע על הנתיב המתוכנן גם אם אתה לא שם עד שהפער גדול מספיק כדי שהוא יבין שסטית.
זה מחדד את סוגיית שגיאת המיקום של ה-GPS, כך שהוויז מודע לסטייה, ומתעלם ממנה עד לרמה מסויימת.
אחד, אחד...
דורון,
וויז (בדיוק כמו Google maps, וכל תוכנת כביש שמציעה נתיב), אכן "מריץ" את הסמן באופן מלאכותי על הנתיב שהוא חושב שאתה צריך לנסוע בו (אפשר לראות את זה בעליה וירידה ממחלפים, אם יש ירידה ארוכה ומקבילה לכביש המרכזי, גם אם תפקשש את הירידה, התוכנה לא תרגיש).
אבל זה לא המקרה שמעניין.
שי, יובל ויונתן,
אני הבאתי את הצילום מסך כדוגמה, כי ברור שהסמן זז פתאום מהמקום (ולא 10מ' , אלא 20-30 לפחות).
אין לי דרך פשוטה, להוכיח כאן, שהבעיה מופיעה בשטח. אז אני אראה לכם צילום מהשטח, ויקפוץ החכם ויגיד, התברברת ובאמת הייתה איפה שזה מראה.... יש פה למישהו רעיון, אני אשמח, כי אולי זה יעזור לי להבין את הבעיה.
אני חושב, שמהתמונה שהבאתי, ברור שלא מדובר בדיוק של ה GPS, והכי חשוב, זו תופעה שלא מופיעה לא באורוקס ולא בעמוד ענן (למרות שכתב אותו מפתח יחיד).
אני לא מתכוון לפגוע בחלון, אבל אין לי את הבעיות האלו בתוכנה אחרת, וברור לי שזו לא בעיה של המכשיר (התצלום מסך הזה הוא ממכשיר סלולארי חדש, ובשטח אני עובד עם טאבלט, נקסוס 7 ישן, כך שזו לא בעיה נקודתית).
אמרתי שיש שני דברים שמדאיגים אותי (מעבר לסיבוך), אחד זו בעיית הדיוק השני זה קפיאות של המפה-
השבת האחרונה טילנו בכרמל (בת שלמה, אליקים, סומק, נחל רקפת, נוף כרמל, יוקנעם).
הכנתי מסלול ושלחתי לחבר שמשתמש באיפד ישן ויש לו טונאב.
הוא טוען בדיוק לאותה תופעה, קפיאה ואי טעינה של המקטע הנכון בזמן הנכון (או שהכל נעשה ריבועים או שפתאום הרזולוציה של המפה מתקלקלת).
לא נתקלתי בתופעה הזו בסלולארי שלי (מכשיר חדש), ובהחלט יכול להיות שזו בעיה של כח מיחשוב.
דרך אגב, בעיה נוספת -
ע"מ לנסות להקל על המעבד את העבודה ולחסוך בסוללה (המטען לא עומד בקצב הריקון) אני משתמש ב Energy mode => Standard (ולא high), אבל אז המסך כבה כל הזמן, אז אני מכניס Shutdown Screen =>Never.
בהפעלה הבאה של המכשיר, ה standard נשמר, אבל ה Never חוזר להיות 60 שניות :-(
למערכת ה- GPS האזרחית יש סטייה מובנית ומכוונת ע"י האמריקאיים. אם תשאיר הקלטה רצה למשך זמן בכל תכנת שטח שתבחר, ומבלי להזיז את המכשיר, תראה כביכול תנועה מוקלטת. פעם זה היה מצייר ריבועים של כמה עשרות מטרים, לא יודע מה ה"רעש" שהם מוסיפים היום.
זה מיועד כדי למנוע שימוש מלחמתי במערכת האזרחית.
זיו
אני עם האייפד הכי ישן שיוצר מעולם ואין לי את העלמות המפה בטונאב אבל יד לי אותה בטופומאפ
אני יכול לשלוח לך במייל נתיב הטיולילה שתשווה לדיוק ביננו.
לדעתי זה עניין הדיוק של הרכיב הפיזי במכשיר
אני משתמש מדי פעם במערכת מדידת מיקום מסחרית לחלוטין ובלי שום עזרה מאף אמריקאי. שתי אנטנות ושתיהן עובדות גם GPS וגם GLONASS שזה הג׳יפיאס של הרוסים. הדיוק המתקבל כשיש מספיק כיסוי הוא סנטימטר.... ובאנטנה בודדת פחות מ10 סמ..... אז אני חושב שכבר מזמן אין לאמריקאים סיבה טובה לקלקל את דיוק הג׳יפיאס כשיש אפשרות להשיג כזה דיוק איתם עו בלעדיהם.
אסף.
אסף,
סנטימטר זה הרבה יותר ממערכת גיאודטית עם תחנת בסיס שעובדת 24שעות בנקודה..
צריך להפריד בין המספרים שמתקבלים והצהרת הדיוק ביחס לתשתית (מפה או תצא).
GPS מסחרי סטנדרטי של מטיילים מסוגל לתת מיקום בסטייה של 1-2 מ ביחס לנצ חקור.
לצורך העניין, זה לא GPS של טלפון.
הסטיה \ דיוק של GPS טלפוני זה אולי דיון מעניין, אבל אני מקווה שכולנו מבינים שזה לא המקרה.
בנסיעה על כביש, לפעמים, דקות ארוכות, הסמן מדוייק ברמה זיהוי באיזה צד של הכביש אני נוסע.
ואז פתאום, ללא שום סיבה שאני מבין, הסמן מתחיל "לטייל" בחולות, ואחרי כמה שניות, חוזר למקום.
ויש לך ספק שזה החומרה?