נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מרמור?
סופה פתוחה או רנגלר הם מבחינתי ומבחינת רבים כאן, סוג של חלום. לאחרים זה יהיה סיוט.
ומה שמתאים לי או לך, לאוו דווקא יתאים לאחר. אתה לא יכול לסבול חלון מקופל ורוח חמה עם אבק בפנים ואני מפחד מאוטו שיש לו מחשבים בדלתות ומכ"מים בבתי הגלגל ושיש לו בולמי זעזועים ב-15,000 שקל ליחידה.
שים לב - היחיד שיכול להפריד אותי מהסופה יהיה גנב או רופא. ואם נשרוד את שני אלה אז רק הקברן.
אתה מקפיד להחליף את הטוארגים כל שנתיים. להיפטר מהם לפני שהצרות הגדולות יגיעו. זו כבר תהיה הבעיה של המשמרת הבאה, אצל מישהו אחר. איך אתה אומר? "הרגשת שמתחיל להזדקן" ב-200K ק"מ... בג'יפים הפשוטים 200K זה אפילו לא אמצע החיים. אין מה לחשוש מפאג'רו או לנדקרוזר מזדקנים עם 200K. בטח לא מרנגלרים וסופות עם ק"מ כאלה.
אני בטח לא משווה פינוקים ועידון וביצועים של SUV יפניים ובטח לא ג'יפי שטח ספרטניים, ל-SUV פרימיום גרמני שנולד לטוס 240 קמ"ש באוטובאן. אבל איפה בישראל אפשר להינות מהיכולת הזו?.... היכולת של כלים עם מכניקה פשוטה לספוג קילומטראז'ים גבוהים והתעללויות היא הרבה יותר טובה והרבה יותר חשובה.
אתה משווה עמידות מכלולים ל-Jeepים?
אתה משווה עלויות מכלולים לעלויות ב-Jeepים?...............
אין שום השוואה לסופה. כמו שאין השוואה בביצועים בכביש, בעידון, בפאר, בפינוק. אלה שני עולמות שונים. ציוויליזציות שונות.
אבל אין לי ספק שלנדקרוזר כן אפשר להשוות. הוא בטח לא נוסע כמו טוארג בכביש. אבל בטוח שטוב ממנו בשטח ובטוח גם שיתקלקל הרבה פחות ולתחזק/לתקן אותו יעלה פחות. גם אם הקילומטראז' שלו יהיה כפול.
תבין, אם אתה נהנה מהטוארג, והוא מתאים לך ואתה מתאים לו ומסתדר איתו, הויכוח הזה מיותר. אבל השוק לא טמבל והעדר לא תמיד טועה. כדאי להתייחס ברצינות הראויה לחוכמת ההמונים כאשר כל זה מתבטא מיד בצניחת ערך גדולה. אתה מדבר על מכוניות שכמו שאומר חי טורטל "דגדגו את המיליון" כשהיו חדשות. והיום ה-V10 שהיה דגם העל של הטוארג, נסחר ב-70K.... וכדי לסגור את הסיפור מהר אולי אפילו פחות. רבאק, כמה מכוניות אנחנו מכירים שאיבדו יותר מ-90% מערכן תוך 8-10 שנים?..... אז נכון שכמעט כל רכב מאבד ערך, אבל התרסקות בסדר גודל כזה לא באה סתם ככה מעצמה. אתה בעצמך מודה, כיחיד כאן שהתנסה בבעלות על מפלצת כזו, מה שנקרא "מתוך הפוזיציה" - שאין עתודות של חלפים לדגם הייחודי הזה גם בעולם. זה אומר שמה שנשאר, יהיה יקר גם בחו"ל. מה שדוחק אוטו כזה לנישה של רכב אספנות.
העניין הוא שהמחיר של טוארגים וקאיינים בני 8-10 כבר נגיש ומפתה. 50-70K לאוטו ברמה כזאת זה חתיכת פיתוי. ואנשים שלא מודעים למה שמחכה להם, משתעשעים במחשבה על דבר כזה. והעניין הוא לא אובדן הערך (שהבאתי רק כדוגמה לרכב שהשוק מפחד ממנו אז ערכו צולל) אלא החשש מעלויות אחזקה לא שפויות במהלך תקופת הבעלות.
לא לכל אחד מתאים להזמין כל חלק מחו"ל ולהמתין לו זמנים ארוכים. לא כל אחד מטפל לבד במכונית כזו מורכבת, מלאה במכ"מים ובחיישנים של חלליות. מי שמכניס אוטו כזה למוסך הולך לחטוף בראש. בזה גם אתה מודה וזה הסיפור. ומי שמוכן לזה, נפשית ופיננסית, שיילך על זה.