תגובה: היכונו. המכונית החשמלית באמת פה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Racoon
זה אכן קורן, אבל ספק אם זה מסרטן ( ;
הוט ער געזוגט - "אז הוא אמר".
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
ואני מציע בכל זאת להטיל ספק ולא לזלזל בדעתם של אנשי מקצוע.
כי "מחקרים" הם גמישים. את תוצאותיהם ומסקנותיהם ניתן להזמין מראש, במעמד התשלום לעורך המחקר....
כפי שניתן להונות ולבלף בדיקות זיהום אוויר - עובדה - אחד מיצרני הרכב הגדולים בעולם עשה את זה...
ובשורה התחתונה - מי שמוקסם מיתרונות הטכנולוגיה, ינטה להתעלם מהשפעותיה השליליות.
ומי שחושש ממנה - יצביע על החסרונות כל הזמן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ואני מציע בכל זאת להטיל ספק ולא לזלזל בדעתם של אנשי מקצוע.
כי "מחקרים" הם גמישים. את תוצאותיהם ומסקנותיהם ניתן להזמין מראש, במעמד התשלום לעורך המחקר....
כפי שניתן להונות ולבלף בדיקות זיהום אוויר - עובדה - אחד מיצרני הרכב הגדולים בעולם עשה את זה...
אני איש מקצוע. המקצוע שלי זה מדע.
כאיש מקצוע אני קובע: אין סכנה גופנית כלשהי לנוסעים ברכב חשמלי בגלל קרינה.
היה לנו לא מזמן שרשור בנושא הזה, אפשר ומומלץ להמשיך שם, אשמח להתווכח אם מי שטוען אחרת - אני נהנה מזה.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/108119
תמיד טוב להטיל ספק.
אבל המקרה הזה לא דומה לדיזל גייט כי מדובר על מחקרים כלליים על קרינה, לאו דווקא של כלי רכב או יצרן מסוים. לכן גם מדובר על מחקרים שמקבלים מימון ממגוון גורמים שלכל אחד מהם יש אינטרסים שונים.
אין (עדיין) מנגנון תיאורטי דרכו קרינה בלתי מייננת יכולה להזיק. דרך אגב, ההבחנה בין קרינה מייננת ובלתי מייננת היא מאוד ישנה, נראה לי שמהמאה ה-19, ואז עדיין לא היה שום אינטרס כזה. ובכל זאת, גם המשרד להגנת הסביבה, גם ארגון הבריאות העולמי וכל מיני ארגונים העוסקים בסרטן החליטו להגדיר קרינה כזאת כגורם אפשרי לסרטן. למה? כי כנראה שעדיף להיות זהיר מדי. גורם אפשרי אחר שנכנס לרשימה הוא חמוצים אסייתיים (ואת זה אני לא ממציא!).
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
יכול להיות שבכל השרשור הזה לא היה קישור על Rivian ?
https://www.youtube.com/watch?v=MGFr2TgLAGQ