תגובה: תאונות דרכים - מדוע מסתירים ממכם את האמת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
10 שנים וחייו ממשיכים...
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
אתה חושב ?
קודם כל בטח ייצא אחרי 7 וקצת על התנהגות טובה ..
אבל ! ...
לאשתו יש בעל מורשע בהריגה של 8 אנשים בכלא .. לילדים שלו יש אבא בכלא על הריגה של שמונה אנשים ..
החיים שלהם לא יהיו אותו דבר.
החיים שלו לא יהיו אותו דבר.
לא אתה ולא אני נשרוד 7 שנים בכלא. בטח ובטח לא נצא משם ונמשיך כרגיל בחיים ..
לא שאני בעדו .. הוא עשה החלטה רעה ושישלם את המחיר.
אבל לא הייתי מזלזל בעונש הזה.
שום עונש גם 100000 שנים בכלא לא יחזירו את המשפחה ההיא .. אז ...
אז ככה :
10 שנים בכלא ( ברוטו )
+
22 עבירות תנועה
+
סם בבדיקת דם
+
העברות שגרמו לתאונה הזאת.
+
שנה וחצי על תנאי
....
השופט אמר שזה עבריין עם היסטוריה. ואין סיבה להקל עליו.
לספור לאנשים "הרשעות" ולעשות מזה עניין גדול, זו אחת הנבזויות הגדולות בהסטוריה הדפוקה של המדינה המרושעת הזו ששונאת את אזרחיה, רודפת אותם ומנסה להרשיע אותם על כל דבר ובכל דבר, היא כבר תמצא במה.
למי שעוד לא ידע, כל דו"ח דבילי ששילמת וחשבת ש"גמרת עם זה", נרשם לך כהרשעה.
המערכת לא שוכחת לעולם. יתחשבנו איתך על אם אותת או לא אותת, כשפנית ימינה מרח' גרוזנברג לנחלת בנימין לפני 35 שנה.
ההסטוריה נשארת.
היי - אני משוכנע שגם לי בטח יש 22 עבירות תנועה רשומות. מי יודע, אולי יותר.
כי אחרי עשרות שנות נהיגה רבות מאוד, אתה מגלה פתאום שיש לך "הסטוריה".
ואם תגיע לבית המשפט, ישלפו לך את הגליון הזה ויצווחו כמו אווזים שנמלטים מפני השוחט, שיש לך 22 עבירות. רובן מלפני יותר מ-30 שנה, טכניות לחלוטין - אבל את כבוד השופט שיודע שירשיע אותך עוד לפני שראה את פרצופך, זה ממש לא מעניין. הוא מסתכל בגליון שמקבל מהתובע המשטרתי - "כבודו, מדובר כאן בעבריין תנועה סדרתי. יש לו 22 הרשעות קודמות". ועכשיו מבחינתו אתה גרוע ממחבל. ואם כמה ימים לפני זה היית במסיבה ומישהו לקח שאכטות ממש לידך, גם את עקבות הדבר הזה ימצאו ויכריזו שנהגת לאחר שצרכת סמים.
אני לא בא לנסות לרחם על לורן אנקרי (זה שמו של הבחור) שהרג משפחה שלמה. הוא ראוי לעונש כבד. אבל עונשים הם חארטה אחת גדולה, כי הם לא מחזירים את המתים לחיים. הענישה גם לא מרתיעה. עובדה. היא מיועדת לספק רק את תאוות הנקם של המערכת, שבציניות אינסופית גם מתרגמת את מכת התאונות למכונת כסף משומנת. את תאוות הנקם הללו המערכת נוטעת גם בציבור. כי היא יודעת שהציבור הדיוט, נמוך מצח, רוצה דם. הוא יצווח בפיכסבוק שהעונש מה זה קל - שהיו צריכים לתת לו מאסר עולם+חצי שבוע+עבודות פרך+תלייה מהביצים בלילות. ושעה אחר כך אותו ציבור ישתה בעצמו וודקה, יעשן שאכטה, וייצא לכביש 90 להרוג משפחה אחרת לגמרי בעצמו.
מה שקרה למר אנקרי זה נורא. לחיות עם הידיעה שהרגת 8 אנשים חפים מפשע, חיסלת משפחה שלמה, על לא עוול, בגלל רשלנות וזחיחות... יש שיגידו שעדיף למות ולא לחיות עם זה. גם אחרי שישתחרר מהכלא וינסה לחזור לחיים סו-קולד "נורמליים", החיים שלו ושל משפחתו כבר לא יהיו נורמליים לעולם. אני לא מאחל לאף אחד להיות במקומו ודעו לכם - ההבדל בין להיות במצבו לבין להמשיך את החיים כסדרם, הוא כזה קטן. מילימטר.
נהיגה אינה עניין של מה בכך. זה רציני. אם לא עושים את זה כמו שצריך אז נורא פשוט - מתים מזה. וגם הורגים אנשים אחרים. אז תיזהרו שם בחוץ.