מי שקונה מקרר (נראה לי) עושה את זה כדי לא להתחשבן על פתיחות. אחרת, גם צידנית עושה את העבודה ל-3 ימים לפחות, וברבע מחיר.
מעטים המקרים בהם טיול הוא יותר מזה.
Printable View
מי שקונה מקרר (נראה לי) עושה את זה כדי לא להתחשבן על פתיחות. אחרת, גם צידנית עושה את העבודה ל-3 ימים לפחות, וברבע מחיר.
מעטים המקרים בהם טיול הוא יותר מזה.
דווקא זה לא בהכרח נכון. גם עם החישן מוצמד לדופן (ובד"כ זו דופן פלסטיק), והחישן ממתכת ופונה לעבר החלל, אז הוא בעצם בודק את החלל. אבל למה זה חשוב?
מדידה של החלל פשוט יותר רגישה ומגיבה מיידית לפתיחה של המקרר, אבל שהכל סגור, מה ההבדל?
אם התאור שלך זה מקריאה ולא ממדידה, יהיה שווה לעשות מדידה כזו. יכול להיות שזה מסביר חלק מההבדלים שאנשים מדווחים פה.
מבחינתי, זו ההפתעה הגדולה ביותר בפרוייקט המקרר. זה יותר משמעותי מהטמפ' עצמה.
עידן,
אתה יודע איפה החיישן במקרר הזה ?
ומה משטר ההפעלה של המדחס ?
בגדול, הטיול הזה .. היה אושר גדול מהרבה בחינות .. ואחת מהן זה המקרר .. ליגה של דבר .. ו"איך חייתי עד עכשיו ? .... "
שישתמשו בצידנית גם בבית ..
יעבור להם.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7638ef701e.jpg
למי שלא היה מקרר, או לא נסע לפחות עם חברים שיש להם כדי לחוות את ההבדל לא ידע על מה כל הרעש.
זה שאתה רודף אחרי קרח, דואג שכשהקרח נמס לא יהרוס את שאר המצרכים, ואז שוב לחפש מאיפה למלא עוד קרח וכו' וכו'...
עם מקרר ללא ספק איכות חיים.
האחרון שהיה לי זה וואקו לפני 10 שנים בערך.
ואני זומם על מקרר כבר זמן מה... 😞
דעה שונה...
יש לי מקרר שנתיים..
לדעתי, מקרר הוא over rated.
בטיולים עד יומיים ואפילו שלשה, ציידנית נותנת מטנה טוב מספיק.
כשאני נוסע עם המשפחה לפארק אני מדליק את המקרר.
מי רוצה שתייה קרה? ארטיקים? פירות, סנדוויצ׳ים?
בירה לאבא....
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
פיתרון ביניים בכמעט עשירית מחיר, צידנית קירור.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dd42feebc5.jpg
צידנית קירור נחותה לפי נסיוני מצידנית רגילה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
גם מהנסיון שלי צידנית קירור זה לא שווה את הכסף והמאמץ
Sent from my iPhone using Tapatalk
לפחות הדגם שיש לי כן מבודד טוב. זה לא מקרר אמיתי אבל כשאני מתחיל עם מוצרים קרים ובקבוק מים קפוא זה בהחלט שומר על הקור לאורך ימים הרבה יותר מצידנית רגילה.
בגדול מוריד 20 מעלות מטמפרטורת הסביבה, מה שאומר שגם בקיץ בהנחה שנמצא ברכב ממוזג, אפשר לצפות לטמפרטורה של 6 או 7 מעלות. גם בלי קרח זה סיפק לי בירה צוננת אחרי כמה ימים במדבר.
ל430 ש"ח שזה עלה לי, אני מחשיב בהחלט כקניה טובה.
מספר ימים דומה, אבל בלי למלא את הצידנית בקרח או מוצרים קפואים עד אפס מקום וכשאני מכבה את הצידנית בלילות.
מניסיון עם צידנית רגילה (לא קולמן) בתנאים דומים, הקרח הפשיר לי כבר בסוף היום.
אני לא טוען שזה כמו מקרר אמיתי, אבל לפחות לגבי התמורה היא טובה לעלות הדיי נמוכה.
לא רק שהצידנית הזו לא באמת מקררת, היא גם צרכנית זרם פסיכית.
יש לי כזו של קולמן. לאחר שימוש או שניים חתכתי לה את החוטים והיא עברה לשמש כצידנית סטנדרטית.
הקירור הזה עושה לי טוב בעיקר בקטע שלא צריך לזרוק מה שנשאר.
זה לא תמיד סטייקים ב 500 שח. זה יכול להיות גם הגבנ׳צ שהאשה מכרסמת בדרך לזרה וזה מציק ..
אחרי שראיתי אצל מנחם רוזנבך טרמומטר אלחוטי דומה, הזמנתי כזה - https://www.ebay.com/itm/253166457683 כדי שאוכל בקלות לעקוב אחר הטמפרטורה במקרר גם כאשר אני לא עומד לידו (למשל בחניון או כאשר אני על מושב הנהג והמקרר בתא המטען).
דרך אגב - אצל מנחם זה דגם עם שני חיישנים (אחד לכל תא / או אחד ליד הדופן והשני בין המצרכים וכו')...
ואצל עידן יש אפילו עם חיבור לטלפון אנדרואיד.
http://www.e-shetach.co.il/pl_product~6638~43~182.htm
++1
אתם בכיוון הנכון :-).
גם "ההתדרדרות" שלי התחילה ב"רק לדעת מה הטמפ' של המקרר".
ואז מצטרפות השאלות של מה שלום המצבר? ומה הלחץ אוויר? ומה הטמפ' של המים עבור המקלחת (כבר חמים?), וטמפ' של הגיר, ושל הראש מנוע.......
ובסוף מצאתי את עצמי מפתח מערכת עם שני מעבדי ארדוינו, 7 יחידות Bluetooth (אחת במקרר, שתים ביחידה המרכזית שמציגה, ואחד בכל גלגל), שני מסכי LCD, ואפליקציית אנדרוייד......ולא פחות חשוב, זמזמם להתראה קולית.
איפה עובר החשמל של החלק שבתוך במקרר ?
ולמה גלגל אחורי שמאל מנופח בכל כך הרבה לחץ ?
אצלי בתוך המקרר יש רק את החישן. החישוב של הטמפ' וכל הניהול של המקרר נעשה בארדוינו (Nano) שמשדר את הנתונים ומקבל את הפקודות באצעות BLE, הכל יושב באזור של המדחס, ומקבל ממנו את המתח.
לגבי הלחץ של הגלגל השמאלי אחורי - כי החישן במרסס.......
התמונה צולמה בשלבי הפיתוח האחרונים (שים לב שגם הטמפ' של הגיר והמנוע לא הגיונית, עדיין לא היה חישן).
בזמן הפיתוח הייתי צריך חיישן אחד ע"מ לפצח את הפרוטוקול תיקשורת שלהם ולכתוב את הקוד.
אני קולט את הרכב מהחניה, הבעיה שהחישנים לא משדרים שהרכב עומד :-(
ע"מ לחסוך בסלולה החיישנים האלו, אם החישן לא בתנועה, הם לא משדרים (או לייתר דיוק, שידור אחד פעם בהרבה דקות , הולך ועולה), אז איך מפתחים?
קובץ מצורף 122065
זה רעיון שראיתי אצל איזה סיני שמוכר חישנים כאלו, זה מרסס יד, והחישן זרוק בפנים. על הפיה, מחובר מד לחץ. ברגע שאני מפמפם את המרסס, הלחץ עולה והחיישן מתחיל לשדר, אני משחרר לחץ, החיישן מיד מתחיל לשדר.
בקיצור, בזמן הצילום, החישן השמאלי אחורי, היה במרסס.
ה 99 שמוצג הוא לא לחץ אמיתי, זו התראה על חוסר מידע (זה דיון נפרד למה 99 ולא אפס או פשוט ריק).