תגובה: הלסדום היינו אם לעמורה דמינו?
נדב, הממסד לא גר ולא עובד בעוטף עזה - אז מצידו שישרף וימשיך לסבול .
טיל אחד על הים מול מרכז הארץ וכללי המשחק משתנים , אתה באמת חושב שזה בגלל דעת הקהל של הסטלנים שיושבים בפאבים של מדינת ת״א? או שזה בגלל שהטיל הבא עלול לפגוע במישהו שיקר למישהו חשוב ?
אם אתה רוצה להתחיל להבין מה הבעיה של צה״ל , תיכנס לערוץ של אורי מילשטיין ותתחיל להאזין.
אני רק ניתקתי אתכם לרגע מהמטריקס ונתתי לכם לבחור בין שתי גלולות, מי שרוצה לפקוח את העיניים שיבלע את הירוקה ויתחיל לבדוק , המידע נגיש , מי שלא - שיתעלם וישכח ממה שנאמר כאן, יש דברים חשובים יותר להשקיע בהם את הזמן, כמו טעינה של סוללת ליתיום.
ככה או ככה זה לא ישנה כלום, גם אם כולנו נסכים לא נוכל לנצח בקרב הזה.
איבדתי אותך אחרי איזה 134773 שורות ...
אבל יש לי בשבילך מידע סודי קטן ....
יש פה אנשים שהם כפול או יותר ממך בגיל. ואין להם חברה. ואין להם בית שלהם. ובקושי יש להם אוטו בן 20.
והם גם שרתו בצבא במלחמה או שתיים ... גם יצאו עם ptsd ו.. גם עשו את כל המסלול המתוכנת מראש ....בצפרצבאלימודיםחתונהילדיםגירושיןחתונה ילדים וכו .... אז הנה לך מאיפה הבכי והנהי ... בלי שמות. אבל אולי ממרומי מגדל השן שאתה גר בו .. אתה פשוט לא רואה טוב את האנשים הקטנים שבחוץ ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
יש פה אנשים שהם כפול או יותר ממך בגיל. ואין להם חברה. ואין להם בית שלהם. ובקושי יש להם אוטו בן 20.
והם גם שרתו בצבא במלחמה או שתיים ... גם יצאו עם ptsd ו.. גם עשו את כל המסלול המתוכנת מראש ....בצפרצבאלימודיםחתונהילדיםגירושיןחתונה ילדים וכו .... אז הנה לך מאיפה הבכי והנהי ... בלי שמות. אבל אולי ממרומי מגדל השן שאתה גר בו .. אתה פשוט לא רואה טוב את האנשים הקטנים שבחוץ ...
ואיך זה קשור לממסד המרושע ולזה שאסון לחיות כאן?
אני מודה לאל על המצב שלי ומנסה לעזור למי שאפשר אבל מה "הממסד" אשם? בבחירת בת הזוג הלא מתאימה?
אז הדיון עובר לבעיות של אגף השיקום במשרד הביטחון?
לצערנו אנחנו מוקפים אויבים ונאלץ לשלוח חיילים למלחמות שיחזרו משם חלקם בארונות וחלקם פצועים בגוף ובנפש. זה יקרה גם כשראש הממשלה יהיה דובון איכפת לי או המשיח בעצמו. איך זה מתקשר לאנסים ורוצחים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
++++1
ולא היה להם את השכל להיעזר בעו"ד וכו', אבל היתה להם גאווה, אגו וכו' וסמכו על הגופים שיטפלו בהם(ושהתחילו טיפול גם אבל קיבלו ז$€£) ונמאס להם ממריחות, ממרדפי שווא, אחרי כל מסמך ונייר שצריך להמציא, וגם כשהתערבו עוד גורמים חיצוניים כדי לעזור נימאס מלחפש קומבינות ולהתחנן על מה שברור שמגיע וכו', ונגלה עוד סוד זה לא קשור בכלל לרמאים ושקרנים וכו'....
ומה מענייין אותי מה קורה באירופה?? אנחנו חיים כאן ועכשיו.
לעיניין הסמארטפון אצלנו בביה"ס אסור, ואם הגיעו איתו "מוחרם" עד לסוף היום, ברור שהיינו רוצים יותר שליטה על התוכן אבל גם לזה יש גבול מה אפשר לעשות וגם עושים שלא תיטעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מויש
מה "הממסד" אשם?
כסף, תקציבים, שחיתות, מי שנשאר לו כוח להילחם כנראה יקבל, מי שלא יטוטא מתחת השטיח כלא היה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מויש
אני מודה לאל על המצב שלי ומנסה לעזור למי שאפשר אבל מה "הממסד" אשם? בבחירת בת הזוג הלא מתאימה?
אז הדיון עובר לבעיות של אגף השיקום במשרד הביטחון?
לצערנו אנחנו מוקפים אויבים ונאלץ לשלוח חיילים למלחמות שיחזרו משם חלקם בארונות וחלקם פצועים בגוף ובנפש. זה יקרה גם כשראש הממשלה יהיה דובון איכפת לי או המשיח בעצמו. איך זה מתקשר לאנסים ורוצחים?
אם לא הממסד אז מי ?
זה לא מהגירושין. זה מכל השאר.
ואם אתה רוצה פירוט .. דבר איתי מסביב לאיזו מדורה.
התחלתי את הפוסט מידיעה על ילדה בת 11 שעברה אונס ע״י ילדים בני 12-13 , היא מאושפזת והילדים חפשיים, משפחתה חסרת אונים ומאויימת ע״י משפחות הילדים.
ביקשתי לשים בצד את השחיתות והפוליטיקה - כי זה המצב, אין לנו מה לעשות בעניין כרגע, זה סתם מעורר ויכוחים שלא זה מקומם.
המערכת כשלה ולא מסוגלת לתת פתרון - אז מה בכל זאת אפשר לעשות ? אולי איזו עמותה שתייצג את המשפחה בתביעה אזרחית לפיצויים .
משם זה התגלגל לדיון על המערכת = הממסד , זה רק כדי לקשור לך את הדברים. הצלחת בעזרת עו״ד לקבל פיצויים שמגיעים לך ביושר - אשריך ! רדי פילס לא הצליח ... כי הוא לא איבד איבר , רק נדפקה לו הקופסה , אז קשה יותר להוכיח. הסברתי שהפתרון לא במי ישב בשלטון או בכנסת , כי שורש הבעיה הוא בממסד עצמו ולא רק במי שמעליו. זה משהו מובנה במערכת.
הממסד לא מרושע , הוא דואג לעצמו על חשבון הציבור ממנו הוא חי ואותו הוא צריך לשרת , יש בו בהחלט עובדים מרושעים ואטומים שידרכו על גופות במטרה להתקדם או לרצות את הממונים או להישאר בתפקיד או במקרה הנפוץ יותר - כי הם יכולים. הממסד לא אחראי לכל החוליים החברתיים ולכל הבעיות שלנו, גם לי לא רע , אבל חוזק השרשרת כחוזק החוליה החלשה.
מבחינת הכנסות המדינה - המצב לא יכול להיות טוב יותר , אבל כשהכסף נאכל ע״י מנגנון מנופח - הוא לא מגיע למי שנמצא בתחתית וזקוק לו.
אני לא בוכה על גובה המיסים שאני משלם - מה שמוריד את רמת החיים שלי, אני מוחה בשם אלו שראויים להנות מהם ולא מקבלים. בין אם אלו נפגעי עבירות ובין אם אלו נפגעי קרבות. מחר זה יכול להיות כל אחד מאתנו.
מויש, לגבי האשמת האינטרנט והפורנו ברמה המוסרית אליה הגיע הנוער החילוני - היה בשבוע שעבר דוקו על הבחור החרדי לשעבר כוכב הסרט M , מומלץ בחום לכל מי שחושב שסגירות מפני העולם המודרני מביאה לתוצאות טובות יותר. אחד הדברים המזעזעים ביותר שראיתי בחיים - הרבה יותר מהמקרים שהזכרת.
https://e.walla.co.il/item/3249385
ולמי שקורא רק את הכותרת, אז שיהיה ברור - לא מדובר במקרה בודד , אלא בתופעה מושרשת ורחבה שקיימת כך מסתבר בכל חצר חרדית . חלק מחווית הילדות של ילד חרדי זה להיאנס ע״י חבריו הבוגרים או פדופילים שחיים בקהילה, מוכרים לרבנים ולאדמו״ר , אבל הם לא מוסגרים לרשויות המדינה כי זה יטיל כתם על משפחתם. הילדים מצדם צריכים לנשוך כרית ולשתוק ... לחכות לתורם.