נפלו על מושב של כורדים...היו ממשיכים שני מושבים למעלה למרוקאים הגנבים שהיו מתקשרים למשטרה חחח
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Printable View
היהודים בורחים כמו ילדות כבר שנים. מי שלימד אותם שאסור להרביץ כמו בגן זאת המדינה. מי שמרים יד על גנב או סתם משחית שטחים מקבל תלונה במשטרה ואם השתמש בנשק חלילה אתם יודעים מה קורה נכון? בסוף היהודים ממגנים את עצמם לדעת, אזעקות, גדרות, שער צהוב גדול עם קוד ושומר. זה לא באמת עוזר וזה במקום לממש את הזכות הכי בסיסית וזה להגן על עצמנו משפחתנו ורכושנו. אם היינו עושים את זה לא היה צריך את חוק דרומי, הבדואים לא היו מרגישים כל כך בנוח להבריח סמים בגלוי או לגנוב רכב מול הפרצוף של הבעלים בברכת צפירה. לא להשתולל עם טרקטורונים בשדות של חקלאים ולא לגדוע מטעים או לשרוף טרקטורים בטרור חקלאי.
וכמובן לא היה צריך את השומר החדש.
יום טוב, עפר.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
אין מהומה.
כתבתי שאני לא יודע מה אני חושב על זה.
בכל מקרה, זה לא המתמיד, ולו רק מבחינת ההגדרה.
המתנדבים שם הם קודם כל אנשי (מתנדבי) השומר החדש, שעברו הכשרה כדי לקבל סמכויות שוטר. לא יודע אם יש משמעות לדבר הזה מעבר לסמנטיקה, אבל זה המצב.
מגב מקצים להם את ההכשרה, את הציוד, וגם מפקד רסמי שזה עיסוקו.
הם לא פועלים תחת מרחב כפרי מסויים אלא תחת מרחב התנדבותי של השומר.
הם ממוקדים נטו נגד הפשיעה החקלאית ובגדול לא מתעסקים עם הגנה וביטחון על מגזרים אחרים באוכלוסייה.
שוב, אין מהומה.
אני מניח שלו זו היתה יחידת מגב סטנדרטית שרק קולטת מתנדבים הייתי יודע להגיד שזה נפלא.
אי הנחת שלי מגיע מהעובדה שזו יחידה של אנשי השומר שיש להם סמכויות שיטור. אם תרצה, התרחבות השומר לתוך מוסדות המדינה.
ולכן כתבתי, מרגיש כמו ביצה שהטילה תרנגולת.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk