תודה בועז !
תומר,
מה אתה אומר על R4 החדש ?
Printable View
תודה בועז !
תומר,
מה אתה אומר על R4 החדש ?
מעולם לא נתקלתי בו. אני אישית - אם היתי כרגע זקוק לגלאי היתי הולך על הוולנטיין בלי לחשוב, זה מה שאני מכיר הכי טוב
הבעיה שיש יותר מידיי דיווחים של משתמשים על מצב שאינו מצליח "להתניע" (הבהוב תצוגה ונכבה) פתאום ביום בהיר.
התיקון / שיקום מתבצע רק ע"י היצרן.
מדובר רק על הדור ה 2 .
אין מושג אם זאת סידרת ייצור עם באג וכבר מה שיוצא חף מתקלות.
למיטב ידעתי ולנטיין לא שחררו מידע בנושא.
רענן
אני יכול להעיד שאת ה V1 האישי שלי (ישן) שלחתי לשני כיולים בארה"ב- והשרות היה מדהים.
ה R4 יצא והיתרון שלו על R3 בטווח קליטה ועוד כמה פיצ'רים כגון הצגת שם האקדח לייזר שתפס אותך ...
תוספת פילטרים לסינון התראות שווא מכל מערכות הרדאר והלייזר העצמאיים של מערכות הבטיחות ברכבים.
כרגע ה R4 במחיר של $425 (לפני מס) באמזון, דיי צמוד ל R7 במחיר $479 (לפני מס) באמזון.
לדעתי בקרוב ייצא R7 משודרג עם יכולות הקליטה של R4 .
רענן
אני כבר שבועיים עם 4 R שהגיע מארה"ב אחרי שקניתי ישר מיונידן. יבוא מזוודה. ה 4R מרשים בכל קנה מידה. בהתחלה רציתי 7 R אבל לא אכפת לי כל כך מהחיצים, אני לא בארה"ב, אין 18 שוטרים מסביבי. רק אחד והוא מקדימה או מתקרב מאחורי.
טווח הגילוי שלו מ-א-ו-ד מכובד. בבדיקה שעשיתי בכביש הערבה עם 1 R ברכב ועם 4 R ברכב-
כאשר ה 4 צפצף על דבורה איפסתי מד מרחק. הדבורה (נייח) התגלתה אחרי 3.1 ק"מ מכובדים. לעומת זאת כאשר ה 1 צפצף- נדרשו לו 2.4 ק"מ (מכובדים לא פחות).
בנוסף-באזור יוטבתה יש מקום בו יש "עמק" שבו ממתינים עם דבורה בגלל שקשה לגלות עם גלאי. ה 1R צפצף זמן קצר לפני הכניסה לעמק, גבולי מאוד אבל אפשר להאט בזמן. ה 4 R החל לתת צפצופי התראות כמעט קילומטר וחצי לפני העמק.
מאוד מרוצה.