18v נמוך מדי
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Printable View
אני חיברתי 2 בתי סוללה לממיר dc to dc 24vל13.8v וזה עובד. 2 סוללות של 6Ah או 5Ah מחזיקות מקרר לילה שלם.
חיבור ישיר של סוללות למקרר לא מספיק, המדחס לא נכנס לעבודה
בסוללות של מילווקי ודיוולט מנגנון ההגנה העצמית שלהן מתבסס על תקשורת קוית עם המכשיר של מילווקי שתגרום לו לעצור פריקה אם אחד מתנאי הסף בסוללה מחייב את זה.
האם מתאם האפטרמרקט הזה עושה בתקשורת הזו שימוש? כנראה שלא. חלקם הגדול או אפילו כולם, לא. מציע לא לנסות. זה מתפוצץ, מנסיון, ונפצעים מזה.
אני משתמש במתאם הזה להפעיל טרקטורון של ילדים שמתוכנן ל 12v.
את הרעיון לקחתי מיו טיוב.
משתמש בסוללות מקיטה.
לביא
צפיתי בסרטון הזה ובעקבותיו את הקודם שהוא הוציא. שם הוא מפרט את היתרונות לתפישתו של האקפולקו לעומת מערכת 2 מצברים. בין היתר את מקדם הצורה הקומפקטי והגמישות בהתקנה שמאפשר לו לשנות תדיר את הקונפיגורציה בסידור הרכב מבלי לתכנן ולחווט מחדש מערכת 2 מצברים קלאסית. בנוסף את הנוחות במערכת שמכילה הכל כולל אפליקציית ניהול נוחה וממיר מתח שמערערת לו את כל תפיסת ציוד הקמפינג (בסרטון מעורר מחשבה אחר שלו).
החיסרון היחיד של האקפולקו (או כל בנק אנרגיה בקטגוריה) כפי שהוא הציג היה בטעינה האיטית ולא פרקטית במתאר של טיול של כמה לילות. כאמור בסרטון המדובר הוא פתר את זה עם הממיר מתח.
ביוטיוב החיים ורודים..
אבל אם תחפש (עם מילות החיפוש הנכונות) תמצא שיש גם חסרונות לאקופלו.
בכל זאת, יחידה מתוחכמת ומורכבת באופן יחסי, קשה שתהיה אמינה כמו מצבר פשוט.
אני חושב שבתנאי מדבר אבק, פודרה, חום, וכו', אין תחליף לפשטות בדמות מצבר פשוט ואטום (אפשר LiFePO4).
עוד חסרון לא קטן בעיניי, לא ניתן לטמון את היחידה באיזה פינה נסתרת ברכב/מתחת ל../מאחורי../בתא המנוע/בארגז טנדר פתוח.. וכו' , כמו שניתן לעשות עם כל מצבר.
ויש גם את המחיר, למרות שסה"כ הוא סביר ביחס לתמורה ולנוחות.
מצבר במקרר ברכב זה פשוט גיאוגרפיה שונה של מערכת מצברים כפולה.
אז בדקתי. ה snowmaster שלי לא אהב את ה 19.1v שהסוללה של מקיטה מוציאה.
מניח שאפשר לפתור עם dc to dc.
מורכב מדי לטעמי....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cf70190d89.jpg
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
לא מאוד פשוט.
אם אתה רואה באביזר שני פינים, הוא לא מוגן.
אם יש שלושה או ארבעה פינים, יש סיכוי כלשהו שהוא מוגן. יש לי סוללה שייעדתי לצרכי בדיקה ופרקתי בה תא אחד לשני וולט. כלים תקינים לא מוכנים לפעול איתה. כלים לא מוגנים עובדים איתה.
הבנתי, תודה