+1
אנשים שתמיד מוכנים לעזור, לרבים מהם ניסיון לא מבוטל.
כל חבר האתר מוזמן להירשם וחשוב על זה כאילו קיבל ביטוח חילוץ חינם לעת צרה.
נשלח מהנייד
Printable View
צודק בהחלט לגבי הרשתות החברתיות
חבר׳ה שלי שקעו באיזור בית עלמין ירקון לפני כמה שנים.
כשהגעתי עם הטרקטור לאיזור השטח היה מוצף בחברי קבוצת ״חילוצים״ בפייסבוק ,שהגיעו אחרי שמישהוא פרסם שם שאנשים שקעו.
הנזק שהם גרמו לשדות רק בלעקוף אחד את השני בדרך היה עצום ,רק עניין אותם להשתולל.
אבל קבוצת החילוץ של ג׳יפולוג זה עולם אחר לחלוטין...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
הקבוצה נמצאת בואצאפ ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
בקבוצת החילוץ שמחים לעזור לכל החברים שנתקעים.
רק שתיתקעו כבר(!)
בקבוצת החילוץ, ביקשתי חילוץ אחרי שנתקעתי בשוליים בכביש 6 במקום מסוכן בלי דלק בגלל שעון דלק מזייף. (לפני כ-5 שנים)
בתגובה העיפו אותי מהקבוצה ללא אזהרה בטענה שלא מחלצים מהכביש.
תודה רבה.
יש מספיק גופים ששמחים לעזור באמת (תופעת טבע, ידידים וכו").
העיקר, הרוח של קבוצת החילוצים.... :mad:
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. מחפשים רק את ה"מגניב".
יש כאן בג'יפולוג שתי קבוצות חילוץ. ולא ניכנס שוב לויכוחים את מי מחלצים ואת מי לא וכו' וכו'.
אם היה עולה בקשה לחילוץ, בשתי הקבוצות אנשים היו הופכים את העולם ומוציאים את האוטו הזה החוצה למיקום מאובטח. חד משמעית ובלי ויכוחים.
סרטון מנסיון החילוץ עלה כבר ביום שישי בערב בפייסבוק ובוואטסאפ. זה כבר תפוצת נאט"ו ומרגע זה ואילך - האירוע הוא נחלת הכלל וכבר אין שליטה מי יבוא לשם ויתחיל לשחוט.
הרכב היה מונח באמצע מסלול מאוד מוכר ופופולרי. בשבת ההיא נסעו שם לפחות 10 קבוצות שאני ראיתי/ספרתי. זה אומר מאות אנשים לכל הפחות שראו את הרכב אותו יום, סימנו לעצמם את מיקומו. זה כבר מצב שאם אין שומר חמוש 24 שעות ליד האוטו, הוא לא יישאר בשלמותו.
כבר אז הוא היה ללא לוחיות רישוי. לא יודע מי הוריד אותן, אבל בתודעה של רוב האנשים רכב הפוך ונטוש ללא לוחיות כמוהו כהזמנה להתחיל לשחוט.
בכל המסלולים האלה הבדואים מסתובבים באופן קבוע. ברגע שראיתי את שני הפאג'רואים של הבדואים שיושבים סתם בתחתית המעלה, הבנתי שהם ממתינים שנתחפף כדי שיוכלו להתחיל לעבוד על האוטו. אבל כל כמה דקות הגיעה קבוצה אחרת, בעליה או בירידה, ובסוף הם הבינו שאין מה לבזבז זמן בהמתנה ונסעו משם. אבל אני חותם לכם שהם באו למחרת ביום ראשון עם כלים ועבדו ללא הפרעות. והנה - הגלגלים כבר למכירה ובטח עוד כל מיני חלקים יצוצו בשוק החלפים המשומשים.
לגבי משיכת רכב כבד ומושבת במעלה אשמדאי - לא פשוט בכלל. המעלה צר ודרדרתי ואין שם איפה לפרסס כדי למשוך בכננת את קטעי המדרגות. גם לעלות ברוורס זה סיפור לא פשוט. כנראה היה קל יותר לגרור בחזרה לכיוון כביש 227/מעלה עקרבים.
אהההה אז יש 2 קבוצות? נהדר. :p
https://www.youtube.com/watch?v=Wbog...annel=layniann
https://www.youtube.com/watch?v=kHHi...nel=27thlizard
אבל מי מהם זה the judeas people front?
יש קבוצה אלטרנטיבית עם כללים קצת יותר חופשיים. לצרף אותך?
אז מה עושים בפעם הבאה?
אני יכול להעיד על עצמי. רגע לפני הקורונה חבר בקבוצה אחרת שלח הודעה שהרכב מושבת (בעיית חשמל... קצר בסטרטר....) אי שם בשטח. הוא נוטש עם הרכב השני שאיתו כי צריך להחזיר את הילדים הביתה וקר ורטוב ולילה.
הודעתי לו שלא נוטשים רכב בשטח. נכנסתי לטנדר ונסעתי לנ.צ. שהוא מסר. נשארתי איתו ועם אמיר שגם עזב הכל והגיע באמצע הלילה תיקן חצי מהצמת חשמל בשטח עד שעה די מאוחרת. אני עזרתי בהכנת קפה ותאורה כי באמת יש דברים שיש מי שמבין יותר ממני - ואם היה צורך גם הייתי גורר אותו בירידה התלולה הבוצית וחלקה, עד מחוץ לשטח .
אני לא מיוחד בזה. אני יודע שרבים כאן יצאו מהבית וייסעו ל'אי-שם' לעזור או להישאר עם הרכב - כי אנחנו כאן גם כדי לתמוך זה בזה ולתמוך במי שבצרה. כן קבוצת חילוצים לא קבוצת חילוצים.... כאן זה ג'יפולוג ויש רבים שמחים להירתם - כן, גם אם זה למען הסיפוק האישי וההרפתקה.. ולא מדובר באיזה חבר קרוב - אלא מישהו שאני מכיר בקושי, מקבוצה בה שנינו חברים. אבל נסעתי לעזור. ואם יוני או אודי - הייתם מעלים כאן באתר הודעה - לא היה נשאר הטרופר לבד בשטח.
אני לא כותב את זה כי מישהו מכם היה לא בסדר. מה שהיה היה. אני כותב את זה כי הבא שזה ייקרה לו - אני לא רוצה שיפחד להעלות קריאה לעזרה בפורום. להיפך. חשוב לי שכל החברים יידעו שגם בשביל זה אנחנו כאן.
והחשוב באמת זה שכולם בריאים ושלמים. והנזק הוא רק בכיס.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dac1341970.jpg
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
למען האמת ולאור התגובות פה אני לא משוכנע שהרווחתי, בכל אופן זה חכמת בידעבד להבא כנראה שיתווספו לי עוד נתונים למערכת השיקולים
- - - Updated - - -
מסכים לגמרי עם הסיכום שלך, ויכול לגמרי לראות את עצמי נוסע לילה במדבר לשמור על רכב של איזה אלמוני.
ואם באמת בעקבות האירוע הזה בפעם הבאה מישהו יחליט לפנות לסיוע וגם יקבל אותו אז הנה הלימונדה מהלימון
+1.
לא פעם חברים שניתקעו באיזור גררו את הרכב אלי למושב ובאו בתחילת השבוע לטפל בו.
לא מזמן זה היה אריאל עם הצ'ירוקי שניתקע במוחרקה וניזקק לעזרה, אחרי החילוצון והבנת התקלה, ובגלל שהגרירה למרכז היתה רחוקה מידי(בעייה מול הביטוח או לא זוכר מה בדיוק)בסוף גרר את הרכב אלי ובא ביום ראשון עם חיישן קראנק חדש...
+1.
רק בעל הרכב מחליט מה יקרה. אפשר ורצוי לתת לו עצות/פתרונות אפשריים ולהציג את ההשלכות של מה עלול לקרות בכל סיטואציה.
זה שקבוצות עוברות ומתעדות זה מעצבן, אפשר ורצוי לבקש לא לתעד, זכותך, וקרה לנו גם וככה עשינו, אישית חושב שזאת חוצפה לתעד מישהו שאתה לא מכיר ובלי רשות.
אבל באמת שלא הצלחתי להבין למה להיות חשאי ולא לבקש עזרה, זאת לא בושה, כולם ניתקעים/יתקעו מתישהו ולא תמיד מסתדרים לבד או רק בעזרת הרכבים בקבוצה, לפעמים צריך יותר מיזה.
יוני, אם בהסכמת הבחור שניתקע היית פותח קריאה באתר(או אפילו בשיחת טלפון שעשיתם אלי מבקשים ברור שהייתי מניע ובא) עם פרטי יצירת קשר שלך אין לי ספק שהייתם מקבלים מענה מאנשים אכפתיים עם רכבים מתאימים לחילוץ הזה.
היום גיליתי שהבחור עם ההיילקס הוא חבר של חבר שלי שנימצא ביחידת הניוד... עולם קטן... סתם דוגמה...
אם לא נעזור אחד לשני מה נישאר לנו...?
+1.
אשמח לקבל לינק לקבוצת החילוץ
Sent from my SM-G970U using Tapatalk
למי שחושב שרכב 2 וחצי טון הפוך במדבר זה בעיה לקבוצה:
הקבוצה הזאת הוציאה את הצוללת שלי ממצולות, תוך שעתיים מהקראיה הרכב היה בבית. החילוץ לא היה פשוט בכלל.
חילוץ מהיר ואיכותי הוא זה שאיפשר לי להיות במדבר חודש אחרי עם אותו הגיפ, ומי שלא מאמין מוזמן לבוא לראות תיעוד במפגש וגם את הגיפ.
ויותר מזה, אם הייתי מקבל קריאה לבוא לעשות קמפינג בשביל לשמור על הרכב ההפוך, באותו הרגע מעמיס את האישה, אוכל וטאקי ויוצא לדרך
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
מישהו ספר כבר כמה עמודים אנחנו בגארביג' טיים?
יאללה שחררו.
נדב ש.
הסיפור היה שחברת הגרירה רצתה לשלוח מכונאי תוך 3 שעות ורק אז אם צריך לגרור לשלוח גרר שייקח עוד 3 שעות.
בגלל שזה נכנס לתחום השבת, ואנחנו שומרי שבת אז לא הייתה אופציה לחכות כ"כ הרבה זמן.(ובסוף היה נתק בצמות החשמל שגרם לאי הגעת מתח לכויל, כך שסתם "זרקתי" כמעט אלפייה על חיישן קראנק חדש, ובגלל חברת הגרירה שלא ידעה להתגמש עוד סכום דומה על גרירה פרטית)
בכל מקרה, כפי שאני מבין פות"ש שומר שבת. (ואם לא, לא נורא, זה הפך להיות נושא חילוצים והתנהלות)
כאחד שהיה באותה סיטואציה(ובסיטואציה דומה לפני חודשיים, רק שהגרר הגיע ממש בזמן פציעות), הרצון של החברים להתגייס ולהישאר לשמור על הרכב בשבת כי שומר השבת לא יכול הוא באמת עזרה נהדרת, וידוע לי שזה מגיע ממקום של נתינה, אבל יש פה פקטור נוסף, שרוב האנשים ששומרי שבת לא יהיו מוכנים שאדם אחר יעשה משהו בשבת שהם לא עושים אותו מתוך בחירה, ולכן אני מניח שפות"ש לא רצה שאנשים ישארו שם במקומו, גם אם זה עולה בכסף.
*מבקש שהפעם לא תנהגו כמנהג ג'יפולוג ותיקחו את הדיון לדת, דתיים וכו' וכו', אלא לשתף עוד שיקול שיש לשומרי שבת.
יש בשביל זה גויים של שבת.
פטנט יחודי שהומצא על ידי דתיים בשביל לעקוף את הסוגיה.
כשרוצים יודעים להיות יצירתיים אבל אם מוכנים לאבד רכוש יקר בשביל השכינה, מי אנחנו שנקלקל...
מדינה (כמעט) חופשית [emoji56][emoji56][emoji56]