השרשור הזה גורם דמורליזציה.
אבל יהיה אחד המיתולוגים
נשלח מהנייד
Printable View
השרשור הזה גורם דמורליזציה.
אבל יהיה אחד המיתולוגים
נשלח מהנייד
תנוח דעתך ...
ישנם כאלו שאין להם אפילו חדר עבודה עם לפטופ ..
וישנם כאלו שחדר עבודה שלהם מלא בחלקי ארדואינו ..
לא הכל בחיים זה צמיגי 45״
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה אחד המשפטים הכי נכונים. אני מכיר חברים שהיו שנה שנתיים "מחוץ לעיניינים"- פגשו בחורה מבית טוב ואז היא "גילתה שהם משוגעים". ואז הלך על התחביב, כי תחביב מוטורי זה משהו שאוכל כסף. כשפגשתי את אשתי היתי בן 27, היא היתה אחת כזאת שיוצאת עם הייטקיסטים עם חולצה מכופתרת שפותחים לה דלת. בדייט ראשון אמרתי לה "הגעתי באוטובוס כי אני מחליף באוטו מנוע בחניה בבית". (306 XSI). אני עד היום מבין שהקטע שאשתי מרשה לי להכניס הביתה צמיגים זה בגלל היציאה ההיא. כי תמיד היה בבית איזה אוטו שקצת התחרה בה על תשומת הלב.
זה המשרד שלי בבית, מאז ימי הקורונה.
זה חלקי, בלי המחסן שליד הרכב בחניה.
לא הכל זה ג'יפים :D
קובץ מצורף 132342קובץ מצורף 132343קובץ מצורף 132344קובץ מצורף 132345קובץ מצורף 132346קובץ מצורף 132347
אני חוזר בי...
יש כאן אנשים רעים, אפילו רעים מאוד...
Sent from my iPhone using Tapatalk
לאשתי אין בעיה עם הג'יפ... אבל אופנוע - חס וחלילה !!!
לפני 3 שנים אחרי 20 שנות הפסקה מהאופנוע (שחפפו ל-20 שנות נישואים) קניתי אופנוע בלי ליידע את הגברת. חשבתי שעד שאארגן אותו כמו שאני רוצה, הוא ממילא יעמוד במחסן אז אין לי סיבה לספר. יום אחד היא שלחה את הבן להביא שמן מהמחסן...
לפני שהספקתי לשים לו יד על הפה הוא כבר צעק "אבא, מה זה האופנוע במחסן?"
סוף הסיפור - האופנוע עוד אצלי, עולה על הכביש בסופי שבוע בלבד ועם האישה לבית קפה במרכז תל אביב כדי לא לחפש חנייה.
וגם.. כשחסר לי חלק לג'יפ, נראה אותכם חונים ליד ינוביץ :-)
מי אתה שהוציא סכום לא מבוטל על אופנוע מבלי ליידע או לבקש רשות מאשתו ונשאר בחיים לספר לנו?
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
אני הכרתי את אשתי בעודי רוכב על אופנוע דו"ש ומתנייד על דיפנדר.
האופנוע שטח התרכך לאופנוע כביש (במדינת כל פקקיה, זאת הדרך היחידה להספיק להוציא ילדים מהגן) , והדיפנדר התרכך לדיסקו, אבל הסטטוס קוו נשאר.
אם כבר גלשנו לעניין..
הרשו לי לפרגן לבעלה של אשתי על מתנת היומולדת שחכתה לה מחוץ לבית לפני שבועיים.
עכשיו נשאר לה רק להוציא רישיון [emoji28]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4c7dfa4369.jpg
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
אוטובוס?
נשלח מהנייד
אתה רואה אוטובוס,
אני רואה שפאלות קצרות מעוגלות...
הפוסט הזה רק מחדד את הפער בין אנשי ג'יפולוג לבין העם (שאני נמנה עליו)...
הצעות רכישת הציוד, התיקונים הביתיים, הריתוך והחיתוך תמיד מרתקות ומרשימות בעיניי, אבל גם מעוררות תמיהה על הכלים
והמקום שיש לאנשים.
לאף אחד מששת חברי קבוצת הג'יפים שלי אין ולו רבע מערה, במקסימום שובך.
נכון. לא הכל בחיים זה ג'יפים.
יש גם ג'יפים על שלט....
וגם דגמים של ג'יפים....
והעובדה שהצודקת הכירה אותנו כשכבר היה לנו ג'יפ/רכב ספורטיבי/אופנוע או כל כלי מוטורי לא הגיוני אחר, לא פוטרת ממשברים.
לנצח תהיה תחרות בין האישה לבין הג'יפ/תחביב. מי שאשתו מכילה בסבלנות אין-קץ את המאהבת המוטורית, זכה.
שישמור על הזכייה מכל משמר....
זוגתי אומרת שאני מדבר על האופנוע ביותר תשוקה מאשר עליה...
זו הסיבה שאני קורא לאופנוע בלשון זכר.
בלשון נקבה זה מתחיל להיות יותר מדי קינקי (-:
ומה קורה עם מי שאשתו מתחילה להתלהב מהתחביב שלו ובאה לו ביום חמישי בערב ביציאה הבאה:
"אני לוקחת את הג'יפ לסופ"ש עם כמה חברות.. נטייל באזור ערד, נראה איך ילך... אם ירגיש טוב אולי נכנס לעדשה או לכמריר... אהה.. ואל תשכח ביום שישי בצהרים לקחת את הילד לחוג..."
ואם שרדת את זה, אז בסופ"ש שלאחר מכן:
"איזה יופי שקיבלתי רישיון לאופנוע סוף סוף, השבת אני מרכיבה אותך לטיול... "
אצלי הצודקת היא הפרטנרית המושלמת לטיולים - האמת , זכיתי .
גם השיפוץ המקיף שערכתי לסיקס לפני שלוש שנים נעשה בעיקר מיוזמתה - אנו הגברים לא מתרגשים מאיזה חור בפח שפעם היה שם דופן ,אבל הגברת - חייבת שהסיקס יהיה מתוקתק .
ומחר אני הולך להחליף לה את הפרייווט המגודל - הונדה HRV בפג'רו או לנדקרוזר .
במהלך השיפוץ התייעצנו זה עם זו על הרבה מאוד נושאים - שני נושאים שלא הסכמנו עליהם ובסוף ביצעתי ( חלון קדמי נפתח ומזגן ) התברר שמי צדק ? - אני :)
אילן
חייב לציין בתור חולה נקיון וסדר, הבלאגן ברוב התמונות חוגג
איך אתם עובדים ככה? יש ילדים קטנים בבית ? כאילו מרגיש כמו פתח לצרה עם תינוקות שמגיעים לכאלה מקומות
1. חנן אתה אתה רע שפתחת את הדיון הזה.
2. הקנאה אוכלת אותי....
האישה הגיעה אחרי הג'יפ....
בתור מבחן קבלה כשהתחלנו לצאת קיבלה טיול יומיים עם קבוצה של גברים מסריחים, אמרתי לעצמי אם היא שורדת את זה, יש עם מה לעבוד, לא רק ששרדה גם שאלה מתי הטיול הבא 😂
מאז ועד היום חלפו 14 שנה 👻
פעם ניסיתי והבאתי לה פרייבט קטן, אחרי יומיים זרקה לי את המפתח ואמרה "קח סע אתה בזה, אני בג'יפ" 🤒
אז רשמית הוא שלה, וכל מה שהוא צריך היא תשקיע בו 😎
על דו גלגלי אל תדברו איתי, אולי מסביב למדורה...
אצלי החברה הגיעה קצת אחרי שמכרתי את ההיילקס הגיבור שלי והבאתי את הפראדו בנזין.
בדייט השני לקחתי אותה לסופש שדאות בשטח, הדבר הראשון שהיא אמרה לי היה:" אבל למה לא דיפנדר?"
באותו רגע לא יכלתי להרגיש רע יותר
דא היא מכירה רק דיפנדר מהעבודה וגם בזה היא לא נהגה..
למרות הכל היא הכי מפרגנת שנצא כל סופש לטייל ולבאס אותי מחדש שזה לא דיפנדר...
אה ומתחילה אצלה השאלה, מתי אני אנהג? אני הכי מפחד מזה..