-
תגובה: מבחן טוב לפורד ברונקו 2021
אגב לגבי המחיר - 4 דלתות בסיסי עולה 35. תוספת חבילת ה35 וזה וזה מביאה אותו למעלה 40.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
אני רק הניח את זה כאן
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e3964ea150.jpg
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
הרעיון של קיצור רדיוס הסיבוב ( בלימה ידנית)הוא עתיק יומין, הם כנראה יישמו אותו כאן כי במתלה נפרד זווית ההיגוי קטנה יותר לעומת המתחרה הישיר שלהם עם הסרן הקידמי… ועדיין .. בלימה של גלגל אחד, הכפלת מהירות סיבוב הגלגל השני, הורדת המומנט בחצי ,לצורך התקדמות במהיריות נסיעה איטיות בשטח, לא מוסיף אלא גורע, בכל זאת , כל הכבוד על האומץ ביישום.
יכול להיות שההסבר התיאורטי הזה נכון, אבל במבחן המציאות, אתה מבין שאתה יכול להגיע לירידה או עליה תלולה, שמחייבת תמרוני הגה חזקים, לשים קרוז על 1קמש, וכל מה שנשאר לך זה לכוון את ההגה....
כל התאוריה של מהירות גלגל כזה או אחר לא מענינת.
זה יפנה ברדיוס קטן וישמור על מהירות.
כל השאר, דיבורים
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
הרעיון של קיצור רדיוס הסיבוב ( בלימה ידנית)הוא עתיק יומין, הם כנראה יישמו אותו כאן כי במתלה נפרד זווית ההיגוי קטנה יותר לעומת המתחרה הישיר שלהם עם הסרן הקידמי… ועדיין .. בלימה של גלגל אחד, הכפלת מהירות סיבוב הגלגל השני, הורדת המומנט בחצי ,לצורך התקדמות במהיריות נסיעה איטיות בשטח, לא מוסיף אלא גורע, בכל זאת , כל הכבוד על האומץ ביישום.
אני חושב שהם נאלצו להשתמש בטריק הזה - לא בגלל המתלים אלא בגלל שזה רכב גדול שמנסה להידחק למסלולי ג'יפים.
מי שישב בקבינה של f150 - זה הגודל. כלומר יותר רחב מרוב רכבי השטח שלנו.
אסף.
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני חושב שהם נאלצו להשתמש בטריק הזה - לא בגלל המתלים אלא בגלל שזה רכב גדול שמנסה להידחק למסלולי ג'יפים.
מי שישב בקבינה של f150 - זה הגודל. כלומר יותר רחב מרוב רכבי השטח שלנו.
אסף.
אסף,
הם לא נאלצו...
בדיוק כמו שאף אחד להכריח אותם לפתח יכולת של one pedal או קרוז למהירות נמוכה, או ניתוק וחיבור מוט מייצב תוך כדי נסיעה, או גלגל 35 (ושים לב שהם מדברים על 37 עם הגבהה ).....
הם פשוט רוצים לעשות רכב טוב, והם מוכנים לעשות מחוץ לקופסה, ולקחת סיכונים.
והם כנראה "די" הצליחו :-)
-
זה מה שיוצא כשמתכננים רכב שיהיה קונטרה לרנגלר ואולי אף יתעלה עליו. ממש בהשראת מילות השיר: every thing you can do I can do better
פשוט עשו רשימת תכונות ויכולות של הרנגלר ושמו V על כל פרט כשהם ייצרו משהו טוב יותר.
ג'יפ מנסה להחזיר בקונטרה משלהם והצרכנים cארה"ב נהנים מפירות התחרות ואולי גם אנחנו נצטרף לחגיגה בחסדי היבוא האישי/ המקביל
-
פורד יודעים לעשות רכבי שטח מצויינים. רק עד עכשיו הם יותר מדי זמן השאירו את הבמה לפיאט, כשהם חילטרו עם כל מיני ראפטורים.
לכן הברונקו הוא באמת בשורה. עם המון המון פרטים פשוט נכונים ומדוייקים - הצליחו מאוד לקלוע בדיוק למה שג'יפאים רוצים. וזה לא פשוט.
אנחנו מסתכלים על הפתרונות הטכנולוגיים אבל יש עוד המון דברים. החל במראות והנקודות קשירה על המכסה מנוע והתושבת למצלמה על הדשבורד וכלה בפגוש המתפרק או הכנפונים המתפרקים או הכנפיים - מפח - שמחוברות בברגים.
יאללה תביאו כמה שיותר בייבוא אישי.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ברונקו נוחת בישראל!!!
מצורפת ההודעה לעיתונות שהאמברגו עליה הוסר הבוקר. (מה שבסוגריים/מודגש זו הפרשנות שלי):
ההזמנה תתבצע אך ורק באתר אינטרנט ייעודי: bronco.ford.co.il שייפתח להזמנות החל מ-3.8.2021 בשעה 10:00 בבוקר.
מוצעים שלושה דגמים:
wildtrack - "מיועד לשטח מהיר" ימכר בתצורת ארבע דלתות בלבד
badlands - "מיועד לשטח טכני/אקסטרימי". יימכר עם אפשרות בחירה בין ארבע או שתי דלתות
outer banks - "סטייליסטי יותר" ידידותי ויוקרתי, כולל פריטי עיצוב סטייליסטיים. יימכר עם אפשרות בחירה בין ארבע לשתי דלתות
(ומה עם ססקוואץ'?....)
בשלב הראשון כולם עם המנוע החזק יותר (שהוא V6 בנפח 2.7 ליטר טורבו, 310 כ"ס. לא מפורט איזה גיר. כמקובל בדלק מוטורס אני מנחש שזה יהיה כל גיר כל עוד הוא האוטומטי.....)
איך תתבצע ההזמנה?
בתחילה יוצג באתר שעון ובו ספירה לאחור: כמה זמן נותר לתחילת המכירה. כשהספירה לאחור תסתיים ב-3.8.2021 בשעה 10:00 בבוקר, יהיה האתר פתוח להזמנה ותשלום מקדמה.
המכירה באתר תימשך כל עוד נותרו מכוניות פנויות שלא הוזמנו. המכירה תסתיים והאתר יינעל כאשר כל היחידות הזמינות בו יימכרו. לא יהיה ניתן לפתוח הזמנות עתידיות לדגם.
לקוחות שביצעו הזמנה ושילמו מקדמה, יוזמנו לפגישת אפיון סופית עם צוות המומחים שלנו שבה יעברו על הרכב שנבחר ועל האבזור הנלווה הרב שניתן להוסיף לרכב כתוספות.
קדימה - תסתדרו בתור.
(לא פורטו מחירים. גם לא שאלתי. אני לא הלקוח המיועד למרות שהייתי שמח לססקוואץ' ידני... אישית, אני מנחש שבדלק מוטורס הולכים להכיר אוכלוסיות חדשות ומלבבות, כאלה שעד היום היו מזוהות עם רנגלרים)
ווילדטראק מגיע להבנתי עם חבילת ססקווצ' אבל בלי ניתוק מייצב.
אסף.
-
אסף, לא בדיוק...גם הבד לנדס וגם הווילד טראקס מגיעים כשהם כוללים במפרט שלהם חלק מהפיצ'רים שיש בחבילת הסאסקווץ' כמו למשל נעילות קדימה ואחורה ועד- אבל לא את כל מה שיש בחבילת הסאסקווץ' וללא צמיגי 35" שיש רק בהוספת חבילת הסאסקווץ'.
לכן מבחינת תמחור - מחיר הוספת חבילת הסאסקווץ' משתנה כתלות בדגם אליו מתווספת החבילה.
כך אם מוסיפים חבילת סאסקווץ' לדגם ה-BASE אז עלות התוספת היא מלאה כ- 5,000$. אם מוסיפים חבילת סאסקווץ' לדגמי הבד לנדס והווילד טראק מחיר התוספת הוא רק כ- 2,000$ אם אני לא טועה.
-
אני היחיד שנהיה לו סלט במוח מכל הבדלנדס והווילד-טראק והססקוואץ בדגם הבסיסי או גם בבבדלנדס ובאאוטר-באנקס, והאם יהיה ידני 7 הילוכים או אוטומטי 10 הילוכים, והאם בדלנדס עם חבילת ססקוואץ בא עם צמיג 35, ניתוק מייצב וטרן-אסיסט, או רק 33 בלי טרן אסיסט והאם בווילד-טראק יהיה ניתוק מייצב או לא יהיה, עם חבילת ססקוואץ'?....
אסף כדרכו, מנסה להסיט אתכם לכיוון של טנדר - אז אם כבר, הברונקו חולק DNA עם הטנדר ריינג'ר ולא עם F150.
האם הוא רכב גדול? כן, בגרסת 4 דלתות הוא לא קטן בכלל. גם הרנגלר אגב ממש לא קטן. אבל כמעט כל המכוניות בעולם מוגדלות בשקל-תשעים לאורך האבולוציה שלהן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני היחיד שנהיה לו סלט במוח מכל הבדלנדס והווילד-טראק והססקוואץ בדגם הבסיסי או גם בבבדלנדס ובאאוטר-באנקס, והאם יהיה ידני 7 הילוכים או אוטומטי 10 הילוכים, והאם בדלנדס עם חבילת ססקוואץ בא עם צמיג 35, ניתוק מייצב וטרן-אסיסט, או רק 33 בלי טרן אסיסט והאם בווילד-טראק יהיה ניתוק מייצב או לא יהיה, עם חבילת ססקוואץ'?....
פאסט פורוורד עשר שנים קדימה, אני כבר רואה איזה דיונים סוערים יהיו כאן על איזה אופציה הגיעה על איזה דגם.. ג'וב סקיוריטי לג'יפולוג.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
הרעיון של קיצור רדיוס הסיבוב ( בלימה ידנית)הוא עתיק יומין, הם כנראה יישמו אותו כאן כי במתלה נפרד זווית ההיגוי קטנה יותר לעומת המתחרה הישיר שלהם עם הסרן הקידמי…
וואלה? חשבתי שזה הפוך.. בוודאות זווית ההיגוי בדיסקו 4/3 (מתלה נפרד) יותר טובה מזו שבדיסקו 2 (סרן חי).
-
דרור אתה לא היחיד.
פורד סיבכו כמיטב יכולתם את עניין דגמי הברונקו והתוספות השונות.
יש שישה דגמים בשתי תצורות המרכב כשלכל דגם ניתן להוסיף חבילות איבזור שונות כולל חבילת סאסקווטץ' וכן ניתן להוסיף אביזרים שונים ממבחר אביזרי "אפטרמרקט" מקוריים של פורד (אם אני לא טועה מוצעים כרגע כ- 300 אביזרים כגון גגון וכו'..)
הדגמים שמכוונים ליכולות שטח הם בעיקר שניים- הבד לנדס והווילד טרקס.
הבד לנדס- מוכוון יותר לעבירות בסגנון זחילת סלעים
הווילד טרקס- מוכוון יותר לעבירות של לתת בגז ותפירת שבילים מהירה סטייל באחה.
באמת זה יום לימודים ארוך מאד להבין את שלל האפשרויות והתצורות ולבנות/ להזמין ברונקו שיתאים לרצונות ולצרכים של המזמין.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
פאסט פורוורד עשר שנים קדימה, אני כבר רואה איזה דיונים סוערים יהיו כאן על איזה אופציה הגיעה על איזה דגם.. ג'וב סקיוריטי לג'יפולוג.
- - - Updated - - -
וואלה? חשבתי שזה הפוך.. בוודאות זווית ההיגוי בדיסקו 4/3 (מתלה נפרד) יותר טובה מזו שבדיסקו 2 (סרן חי).
וואלה וואלה , jl מגיע לזווית של 40 מעלות ,לא מכיר מתלה נפרד שמגיע קרוב לזה ולא מכיר דיסקואים וגם לא להם אני מתכוון אלא למטרה שהיתה תלויה למהנדסי פורד על הקיר שמול השולחן, בצורת תמונה של jl.
-
מבחן השוואתי בין רוביקון לברונקו ווילד טראק
https://www.youtube.com/watch?v=17hx8Cz5EXE
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
צפית ב״מבחן״?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
וואלה וואלה , jl מגיע לזווית של 40 מעלות ,לא מכיר מתלה נפרד שמגיע קרוב לזה ולא מכיר דיסקואים וגם לא להם אני מתכוון אלא למטרה שהיתה תלויה למהנדסי פורד על הקיר שמול השולחן, בצורת תמונה של jl.
שלא לומר רשימת נתונים של jl שצריך להיות טוב מהם ולו בששעשרית האינצ' - ואחד מהם רדיוס סיבוב.
אסף.
-
וכן יופרו ויתרבו לעולמי עד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
צפית ב״מבחן״?
מודה שרק כמה שניות (קיבלתי מחבר ולא בדקתי…)
לאחר צפיה כעת, אפשר למחוק/להתעלם
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
לפני כשבוע התחילו למסור בארה"ב את הברונקו ללקוחות ולדילרים וכצפוי מחילים לצוץ סרטוני המשתמשים ממש - הנה סרטון כמיטב המסורת האמריקאית - דראג רייס בין הברונקו 2.3 ל' טורבו עם 300 כ"ס מול הרנגלר מנוע 3.6 בנזין עם 285 כ"ס.
הרנגלר ניצח:
https://www.youtube.com/watch?v=WKClUPOvnhI
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
בואו.. נכניס קצת לפרופורציות,
הברונקו עם כל ההערכה והכבוד יהיה סבבה לגמרי לשוק הישראלי, משב רוח רענן, צמיגים גדולים וכל מה שרצינו ולא יכולנו חוקית לעשות, אבל אם נהיה רגע כנים, אין לו את היכולות להגיע למהלכי מתלים ולשידרוגים כמו לרנגלר, הוא די מוגבל בגלל המתלה הקידמי, בצפיה בסרטוני יוטיוב שם לוקחים אותו לשטח אמיתי, מואב, הוא נחמד אבל די מזכיר לי מבחינת התנהגות מבלי להעליב... WK על סטרואידים,
בערוץ של הבלונדינית Lite Brite ניתן לראות היטב, בסרטון הראשון את הברונקו ויכולתיו ובשני מדוע צריך רנגלר בשטח קשה.
תהנו..אפילו אם רק מהבלונדינית.
https://www.youtube.com/watch?v=6Cf2n_F1Hbk
https://www.youtube.com/watch?v=4zm0Bg2XFp0
אתה נשמע מעט שונה ביחס לימים שבהם נסעת ב WK ואחכ בטוארג…
בסוף עוד תשווה את הברונקו לדאסטר ואני יכול להתחיל להניח תפילין כל שבת…
-
בועז ידידי אני עדיין דובק בדעה ש wk עם qd2 הוא רכב השטח הטוב ביותר מבין אלו עם מתלה קדמי נפרד, לא בר השוואה לשום טוארג או דאסטר כפי שאתה טוען מאז ימי בנימינה, כנראה שהברונקו הוא רכב מדהים במיוחד איך שהוא מגיע ללא שיפורים, עבודת המתלים שלו לי לפחות בסרטונים הזכירו מאוד את ה wk, ולא לשלילה.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
-
אופס בתגובה למעלה טעיתי בסרטון התכוונתי לזה:
https://youtu.be/WKClUPOvnhI
-
ערכתי ותיקנתי את התגובה הקודמת עם הסרטון הנכון.
-
ערוץ TFL רכשו את הברונקו החדש בדגם מהדורה ראשונה לצורכי מבחן ארוך טווח יהיה מעניין לעקוב אחריהם - בעיני הם יחסית מבין האובייקטיביים שיש ואינם מהססים להעלות ליקוים וביקורת:
https://youtu.be/EyvglMQCBd0
-
[emoji2363][emoji3061]
עם הנאחס שלהם עם הדיסקו 6......יהיה מעניין
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
-
מי שלא רוצה לראות הכל תעברו ל11:45. שלושה עלו להר, רק שניים חזרו.
-
פנצר?
עם ג׳אנט 20?
שערוריה
חשבתי שהלכה כרית
Sent from my SM-G973F using Tapatalk