תגובה: חניון לילה למטר פרסאידים 12.8.21
מהרגע שיש לרטג אחריות על השטח ועל הנפגעים והם מסדרים דרכים, מרדדים בריכות וכו׳ טבע כבר אין שם.
אז לפחות שידאגו שיראה נורמלי מפני שהחלופה היא ערמות חרא וטינופת שהן איך לומר… לא ממש טבע במיטבו
חניון לילה למטר פרסאידים 12.8.21
לדעתי רטג לא צריכים לשאת בנטל אחריות של הזבל שאתה מכניס לשטח כי הבאת אותו.
מה שהיה לו מקום ברכב כשהגעת לשטח, צריך להיות לו מקום ביציאה.
זה מה שאתה רוצה לראות בשטח?
ערימות זבל ממתינות לפינוי?
זה מתחבר לחלק השני, של המגבלות בבריכות וכו, בגלל זריקת האחריות האישית לעצמך שהולכת ונשחקת בשנים האחרונות.
״תעשו לי/תדאגו לי״ במקום לקחת אחריות.
להשאיר זבל בשטח בשקית זה סוג של בריחה מהאחריות אישית לדברים שלך.
כנ״ל לגבי הסרת האחריות מרטג לגבי בריכות וכו.
שייקבע בהנחיות כניסה לשמורה שכניסה על אחריות המשתמש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא
הגעתם בסוף עם הסובארו?
בעיות עבירות?
תודה
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
בסובארו היה נהג מנוסה שצלח את הדרך ללא בעיה. האמת שהופתעתי כי אני לא הייתי נוסע שם עם פורסטר (מעט מבולדר ומספר עליות שמצריכות תנופה לא אלגנטית)
בחניון פגשנו 2 בעלי סובארו XV שהגיעו מאותה דרך ואמרו שלא חוו קשיים מיוחדים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dorbh
בסובארו היה נהג מנוסה שצלח את הדרך ללא בעיה. האמת שהופתעתי כי אני לא הייתי נוסע שם עם פורסטר (מעט מבולדר ומספר עליות שמצריכות תנופה לא אלגנטית)
זו כנראה פאטה מורגנה, כי הרי ידוע שזה לא רכב שטח….
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dorbh
תודה רבה דור.
פוסט בפיייסבוק של ראש המועצה המקומית מצפה רמון
אירועי הכוכבים השנה הוכתרו כבכל השנים האחרונות כהצלחה גדולה. כארבעים אלף איש פקדו את אזורינו בימים האחרונים בכדי לצפות במטר הפרסאידים ולהשתתף באירועים המאורגנים ביישוב ובסביבתו.
https://static.xx.fbcdn.net/images/e...1/16/1fa90.png זה הזמן להודות לעובדי המועצה על עבודה מאומצת שהושקעו בפרסום, בארגון, באבטחה, בכיבוי האורות, בשמירה על הסדר והניקיון ביישוב ועוד...
https://static.xx.fbcdn.net/images/e...1/16/1fa90.png את תחושת השמחה בהצלחה מלווה גם תחושה קשה של מחיר כבד אל מול הנזק העצום שנגרם לערכי הטבע שלנו ובכלל זה נחל צין, הר רמון, ומכתש רמון.
השנה נשאל עצמינו האם וכיצד ניתן לצמצם את מספר האנשים שיגיעו למרחב באירועי הפרסאידים? וכן כיצד לפעול על מנת לשלוט במאסה העצומה השוטפת את המרחב בכדי למזער נזקים סביבתיים?
בהזדמנות זו אני מזמין את רשות הטבע והגנים לבדוק את עצמה נוכח איבוד השליטה הטוטלי במרחב במהלך הימים האחרונים.
אלפי אוהלים מוקמו בכל נקודה כמעט לאורך כביש 40 ובעומק השטח מותירים אחריהם קוליסים שלא ימחו לעד באזורים רגישים להפליא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זעקת הקוזאק הנגזל?
זה נשמע ככה.
צריך לצמצם את כמות הלקוחות הלא משלמים.
זה לא משנה של מי הזעקה. הנזק הוא מוחשי. מקווה שעשרות אלפים התאכזבו השנה ויפיצו את הבשורה שזה "לא שווה" ושיחזרו לפרנס את בתי המלון והצימרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
זה לא משנה של מי הזעקה. הנזק הוא מוחשי. מקווה שעשרות אלפים התאכזבו השנה ויפיצו את הבשורה שזה "לא שווה" ושיחזרו לפרנס את בתי המלון והצימרים.
הנזק מוחשי, אין ספק.
אבל מעט הסתכלות פנימית ולקיחת אחריות, או שזה מוגזם בימינו?
הפוסט הזה של ראש המועצה מאוד מוזר, מצד אחד קראו והפיצו בכל פלטפורמה אפשרית את הבשורה של "חגיגת מטר המטאורים במצפה רמון", ומהצד השני הוא עכשיו פתאום עושה חשבון נפש ומבין את גודל הנזק ש40,000 עושים בסופש אחד? ורק לא ברור לי איפה באמת כל הפקחים? איך אין פיקוח מוגבר בסופש כזה..
ודורון לקיחת אחריות זה כבר לא באופנה, ראש המועצה גם חושב ש 'מגיעה לו עזרה' ו 'הרשות צריכה לעשות חשבון נפש'.
Sent from my SM-A526B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מתן הירש
הפוסט הזה של ראש המועצה מאוד מוזר, מצד אחד קראו והפיצו בכל פלטפורמה אפשרית את הבשורה של "חגיגת מטר המטאורים במצפה רמון", ומהצד השני הוא עכשיו פתאום עושה חשבון נפש ומבין את גודל הנזק ש40,000 עושים בסופש אחד? ורק לא ברור לי איפה באמת כל הפקחים? איך אין פיקוח מוגבר בסופש כזה..
ודורון לקיחת אחריות זה כבר לא באופנה, ראש המועצה גם חושב ש 'מגיעה לו עזרה' ו 'הרשות צריכה לעשות חשבון נפש'.
השאלה כמה המועצה הייתה מעורבת בזה.
הוא לא יכול לשלוט על המלונות והצימרים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
גם 200 פקחים לא יכולים להשתלט על 40,000 איש.. ואם יש 30-40 פקחים/ סגני פקח לכל הנגב אני באמת אתפלא.
רק משטרה יודעת להתמודד עם מסה כזאת של אנשים ואני בספק אם היה תגבור ביום של השיא... וזה לא בדיוק בהגדרת התפקיד שלהם.
מקווה שיפיקו לקחים לשנה הבאה.
לגבי ראש המועצה,
זה לא מעניין אותי. אני לא ראש מועצת מצפה, וגם לא מצביע לו בבחירות. מבחינתי שינהג כמנהג כל הפוליטיקאים. הפתרון לא יבוא ממנו. הפתרון צריך להיות ברמה הלאומית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
גם 200 פקחים לא יכולים להשתלט על 40,000 איש.. ואם יש 30-40 פקחים/ סגני פקח לכל הנגב אני באמת אתפלא.
רק משטרה יודעת להתמודד עם מסה כזאת של אנשים ואני בספק אם היה תגבור ביום של השיא... וזה לא בדיוק בהגדרת התפקיד שלהם.
ברור שזה דורש התארגנות של המשטרה ועוד כמה גופים, ותפקידה של מועצה מקומית שעושה אירוע גדול הוא לדבר עם כל הגופים האלו ולהכין אותם לקראת ה40,000 איש שיפקדו את האזור, לא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
שנה הבאה ירח מלא ,
עוד שנתיים מעריך שחלק גדול מהעשרות אלפים יהיו בחו"ל
הרט"ג גייסו את כל מי שהיה אפשר (כך אמר לי פקח שאני מכיר שסופח לאזור בסופ"ש האחרון)
ועם זאת, ועם חוסר החיבה של רובינו לרט"ג ולשאר הרשויות ונציגיהן, הבעייה היא לא באכיפה, אלא בעובדה המצערת שאכיפה בכלל נדרשת ושעמך ישראל ובן דודו ישמעאל לא אוספים אחריהם את האשפה שלהם בשקית זבל גדולה, מכניסים לתוך עוד שקית כדי שלא ינזל, ושמים בבגאז׳.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
או יותר מטופש, לוקחים את השקית ומניחים ליד הפח (למרות שהוא ריק. מה, אתם פוחדים מהריח שמלווה פתיחת פח?).
זה קורה גם אצלי ברחוב, ואני לא גר במחנה פליטים.
מישהו יכול להסביר למה לכל הרוחות אנשים שמים את האשפה הביתית שלהם בערוגה ברחוב מול הבית, ולא בתוך הפח הירוק שלהם?
כי מהפח תקפוץ חתולה שחור ותטרוף אותם.
חמסה חמסה חמסה
מלח מים מלח מים מלח מים
Sent from my SM-N986B using Tapatalk