תגובה: מהו "רכב ישן" והאם המחסור בדגמים חדשים ישנה את התחביב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
אמרתי שהמזגן המגמגם מצטרף לקטגוריה. הוא לא לבד שם, אתה יודע: הנזילה המעצבנת מהשמשה הקדמית שלא הצלחת אף פעם לתקן באמת, הגומיות של הדלתות והבושינגים שכבר שנים מבקשים החלפה אבל פאק איט היו דברים יותר דחופים, הידית שחרור של המשענת האחורית שנשארה לך ביד בפעם האחרונה שהכנסת אופניים, כאלה..
Sent from my HD1903 using Tapatalk
בקיצור,
אוטו רקוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
הנזילה המעצבנת מהשמשה הקדמית שלא הצלחת אף פעם לתקן באמת, הגומיות של הדלתות והבושינגים שכבר שנים מבקשים החלפה אבל פאק איט היו דברים יותר דחופים, הידית שחרור של המשענת האחורית שנשארה לך ביד בפעם האחרונה שהכנסת אופניים, כאלה..
מה שמדהים זה שאני יודע את כל התשובות
הנזילה- אני לא פחח גאד דאם איט.זה המסגרת
הגומיות של הדלתות- אני לא עשוי מכסף
הבושינגים- אין לי פרס בבית. אני לא בדואי, איך אני אלחץ בושינג, עם מייבש שיער!?!?
הידית- אופניים זה לאידיוטים. אשמתי, שישאר ככה וזהו
מהו "רכב ישן" והאם המחסור בדגמים חדשים ישנה את התחביב?
אני רוצה לשתף שנשברה לי היום תושבת גומיית אגזוז שמתחברת לגשר גיר (שזה תיאור מפואר ומוגזם לפלח מעוקם עם חור).
בושה.
במיוחד כי אני בניתי אותה אחרי שהמקורית נשברה אחרי 20שנה וטושי הסתלבט עליי ואמר לא להחזיר אותה בחזרה.
היילקס לא נשבר, הוא משיר את מה שאינו נחוץ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
מה שמדהים זה שאני יודע את כל התשובות
הנזילה- אני לא פחח גאד דאם איט.זה המסגרת
הגומיות של הדלתות- אני לא עשוי מכסף
הבושינגים- אין לי פרס בבית. אני לא בדואי, איך אני אלחץ בושינג, עם מייבש שיער!?!?
הידית- אופניים זה לאידיוטים. אשמתי, שישאר ככה וזהו
תרתך מתקן לחיצה מה בעיה?
אין רתכת?תפרק את החלק וקח רק אותו למוסך עם מכבש.200 שקל לבוקסה הכי הרבה שיקחו ממך
כאילו מצד אחד אתה אומר האוטו שלך מצב מטורף מצד שני מסתבר שהוא עייף שעל כאלה בדיוק דיברתי.
מה אתה אשכרה נוסע עם מים מהשמשה בגשם?למה מי זה פחח.תפרק עם חבר את השמשה תסדר את המשטח אטימה..אין נסיון.בדוק ביו טיוב ענארף..אבל להמשיך לנסוע ככה?
שאפו
רמה כזאת גם בטרופר לא היה לי וטרופר שלי ראה דברים בחייו
צר לי ידידי, אתה קופץ למסקנות מאוד מהר וניכר שבדיחה אתה לא מבין. לי אין נזילות מים. ופרס יש לי במלחציים. הפעם האחרונה שהשתמשתי היתה להחליף הכל לפוליאוריטן, לא זכורות לי מאז בעיות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
אולי נגדיר כרכב שטח רכב שמבלה בשטח לפחות פעמיים בחודש?..
או שהוא בשטח שלוש פעמים בשבוע?...
ואז תגלה תקלות/בעיות מפתיעות שאתמול לא היו והבוקר כן - הן יחייכו אליך "בוקרטוב" וישמטו לך את הלסת.
אחד הלקחים הוא לא להשוויץ איך "אחרי 20 שנה וחצי מיליון ק"מ, כל מה שצריך להחליף זה גומית אגזוז" כי מרפי שומע. ולמחרת בבוקר תגלה משהו לא נעים באמת.
בסוף הכל מתפרק.
ואז נשאר לך להחליט - או שאתה מתקדם למודל גבוה יותר (בתנאי שאתה יכול כלכלית), כי רוב הכלים בשוק אינם מקטגוריית "רכב-נשמה" ואין שום טעם להשקיע ולאחוז בהם לנצח כמו בקרנות המזבח. אבל כלים ישנים עם נשמה ואופי שהבעלים מחזיק בהם 10-15 שנה ויותר והחליט שהוא יד אחרונה ויובילו בהם את גופתו לקבר - שום דבר לא ישבור אותו. גם אם האוטו נשבר תרתי משמע - הוא יתקן אותו וימשיך הלאה. אלה מכוניות שאפשר לתקן בלי סוף והן לא ימותו לעולם - המשתנה היחיד כאן זו רמת המוטיבציה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אבל כלים ישנים עם נשמה ואופי שהבעלים מחזיק בהם 10-15 שנה ויותר והחליט שהוא יד אחרונה ויובילו בהם את גופתו לקבר - שום דבר לא ישבור אותו. גם אם האוטו נשבר תרתי משמע - הוא יתקן אותו וימשיך הלאה. .
למה זה נשמע לי מוכר ? [emoji1751]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אחד הלקחים הוא לא להשוויץ איך "אחרי 20 שנה וחצי מיליון ק"מ, כל מה שצריך להחליף זה גומית אגזוז" כי מרפי שומע. ולמחרת בבוקר תגלה משהו לא נעים באמת.
בסוף הכל מתפרק.
לגמרי הפוך,
24 שנה שאני מחליף לו חלקים, משתדל בזמן, או הכי קרוב לזמן כשאני מזהה שצריך.
תושבת שבורה לא הופיעה יש מאין, היה צרצור טורדני שבא והלך ולא הצלחתי למקם, מסתבר שזה היה הסדק שצעק אליי בשפה שלא הבנתי.