נהניתי מכל שנייה, יותר נכון נהניינו אשתי ואני, לא לקצר, זה מכניס לאוירה.
Sent from my GM1900 using Tapatalk
Printable View
נהניתי מכל שנייה, יותר נכון נהניינו אשתי ואני, לא לקצר, זה מכניס לאוירה.
Sent from my GM1900 using Tapatalk
הסלמון נראה ממש טוב
חס וחלילה!
אני מחכה לסרט הבא - ובבקשה שלא יהיה של 2 דקות אלא כזה!
צפיתי בו כבר ארבע פעמים ונהניתי בכל פעם מחדש.
כמו שדורון כתב - 44 דקות זה כבר לא סרטון ליוטיוב. זה סרט קצר.
על הסרט הזה אפשר לומר הרבה דברים, רק לא "משעמם".
כל דקה בו העבירה משהו. מסר. הכניסה לראש המיוחד של מסע מדברי סולו.
בסצינה שאתה מתארגן לשינה, אשכרה רציתי להעמיס אוהל על הג'יפ ולנסוע 4 שעות דרומה רק כדי לישון במדבר.
כשבישלת ארוחת ערב, רציתי להתקין ארוחה דומה כאן ועכשיו, בשטח.
כשהורדת גלגל ודראם כדי לתקן משהו בתוכו, ישר נזכרתי בעצמי מחליף בורג שבור של נדנדה (זה היה באותו יום כנראה, רק במקום אחר במדבר).
לי ברור שלא סתם התנחלת צמוד לטנק או צמוד לחצי מטוס קרב ובזוית מסויימת - לפגרי המגח והסקייהוק יש משמעות. ניכר שבכל לוקשיין ובכל זוית וכל פריים בסרט הזה הושקעו מחשבה וכשרון.
זה לא סתם גיבוב של סצנות שנערכו לכדי רצועה אחת ארוכה אלא יצירה מורכבת, יפה, גאונית, שמייצגת מבחינתי את הג'יפאות כפי שאני תופס אותה. שוב תודה על הסרט המענג הזה.
קודם כל שאפו בכללי סרט יפהפה וגם מבלי להיות מבין גדול בצילום ברורה לי מידת ההשקעה הנדרשת בצילום ועריכת סרט כזה במיוחד אם אתה בודד ברכב. למקם מצלמה לחזור ולנסוע שוב וכו'...וואלה וואחד השקעה.
אישית גם לי זה קצת ארוך מדיי.
הערות שלטעמי היו מוסיפות לסרט - סצינות בישול ארוכות מבלי לראות בבירור את התוצר המוגמר של מה הכנת...קצת מבאס.
ניתן היה להוסיף עוד מוזיקת רקע ולא רק בקטעי הנסיעה...יכולה להיות חלשה ו"מדברית" - מוזיקת אוירה שתתאים לתוכן המצולם.
פס קול מומלץ לנסיעה חוויה מדברית:
https://open.spotify.com/album/13eSd...PA&dl_branch=1
שימו לב לשיר מספר 6 - לשמוע את השיר הזה בזריחה או בשקיעה...וואו אחד גדול לטעמי.
כמובן שבעניין המוזיקה יש לבדוק את ענייני זכויות יוצרים כי יוטיוב מקפידים מאאאד בעניין