מזל טוב צחי :)
מתי בודקים אם זה עובד יותר טוב באדום או בשחור?
Printable View
מברוק חביבי
Sent from my HD1903 using Tapatalk
עוד נתון חשוב,
דיוטי סייקל.
במדחסים של חברות מוכרות כמו איארבי, וויאייר, ברקוט, ניתן לראות את הנתון הזה באתר שלהם או בדפים טכניים.
אולי תמצא דגם של רק 80 או 90 ליטר לדקה בספיקה אבל הדיוטי סייקל שלו הוא 100 אחוז. שזה אומר שהוא יכול לעבוד ללא הפסקה. היצרנים עושים את האיזון בין ספיקה לבין דיוטי סייקל. (על ידי סל״ד בדרך כלל)
לגבי המדחסים האדומים והצהובים, אני לא מכיר פרסום של נתון כזה לגביהם. לא ראיתי מה הדיוטי סייקל של האדום ולא של הצהוב.
לכן ציינתי בתגובה הראשונה שלי, שב500-600 שח אפשר לרכוש אחלה מדחס, מקבלים שירות וחלפים, ואחרי 3-4 שנים כשהמדחס מת אז רוכשים חדש. והכל בסדר. זאת דעתי לפחות.
הערות
1. גילוי נאות, לי יש זוג מדחסי ברקוט בג׳יפ שעובדים נהדר יחד. עמידים במים ועם דיוטי סייקל של 100 אחוז.
הנה הסרטון
https://youtu.be/V-QsvKj7NWQ
2. כתבתי כתבה לג׳יפולוג לפני כמה שנים בנושא מדחס בטנדר. ושם הרחבתי לגבי נתונים של מדחס.
הנה
https://www.jeepolog.com/forums/cont...ין-בארגז-הטנדר
יא אללה איזה יופי, מזל טוב וכו. אני אישית פחות זוכר את השנים הראשונות של הבנות שלי, בעיקר כי הייתי בטראומה וכי אני שונא ילדים וכל דבר שדופק לי את איכות החיים. אני כן יכול לומר לך שעדיף ילד ממותג על ילד סיני, במיוחד הדו ראשיים האדומים. אם משהו נדפק אין לך לא אחריות ולא אבא.
ביקשתי דו ראשי ויצא אחד.
באתי לאמא והגשתי ערעור תוך כדי טענה ששילמתי בפייפאל ויש לי הגנה.
חטפתי סטירה וחזרתי למציאות.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
פעם הבאה תעשה ילד עם אמאזון.
מברוק צחי :)
זה אומר שלא נהנה מהקומפרסור המאולתר? (או.. שאני אצטרך להביא אחד? )
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ויתרתי עליו
לגבי המדחס של Tmax (המכונה "הצהוב") זה דווקא מפורסם.
זו חברה גדולה למדי של ציוד שטח, מותג שנפוץ באוסטרליה.
40דק' עבודה רציפה מול לחץ נגדי של 30PSI לחץ התחלתי (עבודה בעומס מול צמיג שיש לו לחץ ראשוני, להבדיל מעבודה מול צמיג ריק).
להבדיל ממדחסים זולים/עלומים, יש לו גם פיוז רב-פעמי מובנה למקרה של עומס, וגם שסתום פריקה למקרה של לחץ יתר מכל מיני סיבות.
בפועל,
הוא מנפח צמיג 31 מאפס ל-30 בכ-2דק', אז 40דק' עבודה רציפה זה מעל ומעבר לכל שימוש סביר של מטיילים, וגם אם ניפחת לכל הקבוצה.
מנסיון אישי,
גם בקיץ, הוא בקושי מתחמם בניפוח 4 צמיגי 31 מאזור 16-20PSI ל-35-40PSI.
צחי, מברוק!!!
ולגבי הקומפרסורים - תגידו שאתם רוצים מפגש.
בברושים עדיין קר בערב, והמפגש הקבוע יחזור רק אחרי שהמזג יתחמם קצת.
אז תחליטו איפה, רק שלא יהיה רחוק. אין לי זמן וכוח עד שטחי רפאל ובסוף גם תיפול עלי מסיבת טראנס.
אני אביא את הקומפרסור נטול המותג של ל.כ. - ראש אחד. כסוף. סיני מין הסתם. בנזונה של כלי.
12 וחצי שנים הוא מושלך בארגז הפגזים, ניפח כבר אלפי צמיגים.
עובד כל סופ"ש. נתן כבר כמה עשרות פעמים בשיירות של 12-13 כלים בלי הפסקת קירור. פשוט כי לא צריך.
נראה כבר כמו הצרות שלי, הפיוז נשרף מזמן ביחד עם בית הפיוז. וכוחו עדיין במתניו. עובד כמו חדש.
אבל לא נראה לי שאכפת למישהו כאן מקומפרסורים בכלל. סך הכל רוצים ללעוס בשר ולגמוע בירה ולקשקש על ג'יפים.
גם לי יש קומפרסור ישן מל.כ שעדיין מנפח
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
תמונהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4ca23e7885.jpg
אכן. כזה. הוא מעולה.
אכן. שלי - בדיוק כזה - עובד לדעתי סביב 20 שנה. לא איכזב מעולם.
אסף.
אותי הוא משרת משנת 2006
בוא ... הטימקס כבד וגדול...
רוצה לראות לראות יעילות? תראה את ברקוט וarb.
מצטרף לפידבק החיובי על האפור מל.כ...גם אותי ליווה כזה למעלה מעשור, מעולם לא אכזב.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
האפורלא אכזב, עד שנשבר לו הבית פילטר, הוא תוקן אבל ברשת כבר התחילו לרוץ תמונות של הדו ראשי הגדול. אתם יודעים, האויב של הטוב וזה... ימיו של האפור הפכו לספורים וגורלו נחרץ.
(נמסר למישהו ממשפחה טובה אגב).
גם לי יש אפור כזה זרוק במחסן. הוא באמת משמעותית איטי ופחות חזק מהטי מקס. בפאגרו הוא שירת אותנו חמש שנים אבל היה מתחמם בכל הפעלה.
הוא קומפקטי מאוד... ומאפשר התקנה בכל כיוון ויש אפשרות לשנות כיוון של כמעט כל דבר בקומפרסור מה מאפשר התקנה ף בכל חלל שתבחר לנצל בגיפ.
ולגבי הביצועים... דיברנו על מבחן... לא?
יופי יופי, עוד מעט. תמשיכו לחמם אחד את השני
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא...
חושב שאנחנו נראה הבדלים בחיים האמיתיים לעומת המפרטים המפורסמים.
אישית אשמח להצטרף להשוואה ... רק אלמד קצת יותר מכך קצת על המבחר שקיים.
וכישראלי טוב...שילמתי על הarb בדיוק כמו אוסטרלי טוב..
ולא תהייה לי בעיה להודות אם הוא ינפח לאט מכל קומפרסור מדבקה אחר ..
מעדיף לחכות ולמלא לאט ולא לסחוב מפלצת.
אסף.
לרציניים בלבד:
https://seriousair.com.au/
Sent from my SM-J510H using Tapatalk
האפור הישן לא בדיוק כזה קטן והתקנה שלו בכל מיני חללים בג'יפ לא תמיד טריוויאלית.
והוא כנראה גם קצת פחות מהיר מהטימקס או כל מדחס יקר יותר אחר.
אבל הוא עדיין מספיק מהיר מבחינתי - עד שאני נזכר להעביר את הצינור לגלגל הבא, הוא כבר ניפח הרבה יותר מדי, מעבר ל-40PSI..... ומסתבר שהוא אמין ביותר. מוצר מנצח.