תגובה: סדקים בצמיגי bf km3
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
היתה כאן תגובה של היבואן שפיספסתי, שבגלל כבר מתנפלים עליו ?
אני בינתיים ראיתי רק הנחות והשערות על מה היבואן יגיד.
אם פספסתי - סליחה ואשמח אם יצטטו אותה כאן שוב ...
https://www.jeepolog.com/forums/show...l=1#post984749
ממה שאני מבין, זה הכי רחוק שלביא הגיע, וכן אני הייתי מציע לו לאתגר את היבואן.
אבל העובדה שכולם פתרו היבואן, ואף אחד לא מצפה ממנו (או כמו שדרור כתב, כל יבואן אחר), אומר הכל על הנורמות הצרכניות שלנו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אני בעד שתיקח את זה על עצמך ותייצג את כולנו.
אולי יעזור להרגיע אותך מהמשך לעיסת הצמיג המסכן הזה.
אני ניסיתי פעמיים(ומכיר עוד חברים שניסו) לממש אחריות לצמיגים, קוביות שנשרו או סדקים שהופיעו בטרם עת, אותם תירוצים כל פעם מחדש, או "הצמיג נסע בלחץ אוויר נמוך מהמומלץ" או "אתם הג'יפאים טוחנים סלעים", אלה התשובות הרגילות.
קיצור חבל על הזמן והטרטור, אחריות לצמיגים בארץ זה עוד ישראבלוף מבית היוצר.
אני בדעה שצמיג ברכב שמטייל שמחזיק מעל שנתיים ברכב זה רווח שלכם, ותאמינו או לא, לא קונה צמיג סיני, רק יפני או אמריקאי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
קצת פרופורציות. צמיג בן 3.5 שנים. איזה אחריות? מה הקשר ליבואן? אחלה יבואן, חרא יבואן - זה צמיגים. ברזל עטוף בגומי. יש להם מיליון סיבות למות אחרי 3.5 שנים. זה לא קשור לתרבות צרכנית אלא להבנה שדברים חדשים נהיים ישנים. ודברים ישנים הם כבר לא חדשים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
3 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
קצת פרופורציות. צמיג בן 3.5 שנים. איזה אחריות? מה הקשר ליבואן? אחלה יבואן, חרא יבואן - זה צמיגים. ברזל עטוף בגומי. יש להם מיליון סיבות למות אחרי 3.5 שנים. זה לא קשור לתרבות צרכנית אלא להבנה שדברים חדשים נהיים ישנים. ודברים ישנים הם כבר לא חדשים.
אסף.
לא ראית ממני את המילה "אחריות" אפילו לא פעם אחת. נכון, לצמיגים אין אחריות ל 3.5 שנים.
אבל יש בלאי סביר, ויש מותג מוביל, וצמיג יקר.
והתופעה של הסדקים האלו, בפרופיל השימוש שלביא מתאר (לחצים, משקלים, סוג הטיולים), היא לא תופעה מקובלת.
וגם אתה יודע את זה, וגם כל מי שנמצא פה יודע, זה לא מקרה רגיל.
האמירה שלך על 3.5 היה קצת נפנוף באוויר. לפנצ'ריה מותר למכור צמיג (כחדש) עד 6 שנים מתאריך היצור, אז לגבי צמיג שכמעט לא נסע, הנתון היהחיד שמעניין זה ה 20000 ואופי הנסיעה.
@ דורון,
אני לא הולך לייצג אף אחד. אבל כמעט כל זכות הקיום של האתר הזה, זה בהחלפת מידע ועזרה.
והרבה אנשים פה, ואני לא פסיכולוג, ולא מנסה לנחש למה, נתנו תשובות מאוד מוזרות, ופשוט פחדו להגיד את הדבר הכי ברור, זה נראה כמו דפקט.
כל אחד פה, שאחרי 20.000 ק"מ הצמיגים שלו היו נסדקים כך, היה מתעצבן, זה לא בלאי טבעי.
אז למי שהתבלבל מהתשובות, אני מצרף תמונות של צמיגים סינים (בטווח ה 550ש"ח שאני מדבר), שלא מכירים את התאוריה של הבעיה של רכב שעושה מעט ק"מ :-).
תסתכלו בבקשה על מצב הצמיג, ועל תאריך היצור. הרכב הזה לא חונה בחניון סגור, ולא מכוסה, ושהצמיגים הורכבו, הם היו חדשים.
כך צריך להראות צמיג בין 3.5 שנים שנוסע מעט ק"מ, לא כמו ה BF של לביא. כל השאר, ברבורים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אז למי שהתבלבל מהתשובות, אני מצרף תמונות של צמיגים סינים (בטווח ה 550ש"ח שאני מדבר), שלא מכירים את התאוריה של הבעיה של רכב שעושה מעט ק"מ :-).
תסתכלו בבקשה על מצב הצמיג, ועל תאריך היצור. הרכב הזה לא חונה בחניון סגור, ולא מכוסה, ושהצמיגים הורכבו, הם היו חדשים.
כך צריך להראות צמיג בין 3.5 שנים שנוסע מעט ק"מ, לא כמו ה BF של לביא. כל השאר, ברבורים.
1+
כאחד שהיה נוסע עד פתח תקווה בשביל להתקין BF שטח מלא,
הבנתי שהמלך עירום לאחר התקנת הנקוק שטח מלא (כי לא היו בארץ BF ).
בהמשך כמה סטים של מקסיס 8060 טרופדור (הצמיג שנותן תמורה מעולה למחיר).
לאחרונה עם טויו MT .
בקיצור,
האכזבה העיקרית היתה לי מ BF בפרט ביחס למחיר והמאמץ להשיג במידה שהייתה לי אז.
האכזבה העיקרית מ BF שלאחר שנה ומשהו (במעט קמ') הם היו אוחזים רע מאד בכביש רטוב.
רענן
סתם אנקדוטה
על הרכב האחרון שקניתי היו צמיגים בני 14
הבעלים הקודם נסע איתם כרגיל ולא התרגש מהגיל (נסע מעט מאד בשנים האחרונות אבל בכל זאת).
הם נראו בסדר.
אלה היו יוקוהמה גאולנדר.
אני החלפתי אותם מיד כמובן.
בקיצור, חרא צמיג.
עזבו שטויות.
זיו. האמירה שלי על 3.5 שנים היא לא ניפנוף.
היא בעיקר אבחנה שצמיג שטח שנמצא בשימוש מתבלה ומתיישן (וזה לא משנה שמותר למכור צמיג חדש 6 שנים). זו מציאות.
מי שמאוכזב מצמיגי שטח שדורשים החלפה אחרי 3.5 שנים שיחפש תחביב אחר, או שיתקין צמיגי 'מונית' שלא יאחזו בשטח אבל יחזיקו 10 שנים בלי בעיה.
ברצינות. עשיתם חפירה מכלום.
אסף.
לדעתי השרשור הנ"ל עשה את שלו , רוב הקוראים יחשבו פעמיים אם להתקין KM3 .
אחרי 3 שנים זה לא מוגזם לבקש מהצמיג להיות תקין , גם אם נסענו בשטח עם פחות אוויר מדי פעם , לכולנו יש נסיון עם צמיגי שטח , המשלין האחרונים שלי החזיקו 6 שנים ו90 אלף ק"מ , המיקי טומפסון שכולם חזו שיקרע וילך אחרי שנה כבר מעל 3 שנים ומעל 40K ק"מ ועדין במצב סביר , אנחנו מצפים ממותגים שיהיו אמינים ואם יש תקלה אז היבואן הרשמי צריך לקחת את זה לצומת ליבו ,אף אחד לא ביקש אחריות אבל יחס , בדיקה, הנחה על סט חדש הם לא מילה גסה.
צמיגי BF לרכב שלי עולים 1400 שקל לצמיג , מיקי טומפסון 700 , סיני אפשר להשיג מ450 , זה היחס במחירים , היבואן לא מתבייש לבקש מחיר מטורף אז שלא יתבייש להתיחס לתקלות בכובד ראש , בכל זאת מדובר במותג פרמיום עם המחירים היקרים בשוק .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
לדעתי השרשור הנ"ל עשה את שלו , רוב הקוראים יחשבו פעמיים אם להתקין KM3 .
.
וואלה לא הבנתי איך מצמיג אחד, כנראה עם פגם ייצור, הגעת למסקנה הנ״ל.
כמו כן, לא הבנתי מדוע פסלת את היבואן, שלביא עדין לא פנה אליו….
הערה: אין לי שום קשר ליבואן, או לכל בעל עיניין אחר ב bf. סכ״ה נהנה מסט רביעי ברציפות של bf (2 האחרונים km3)
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
כמו כן, לא הבנתי מדוע פסלת את היבואן, שלביא עדין לא פנה אליו….
הערה: אין לי שום קשר ליבואן, או לכל בעל עיניין אחר ב bf. סכ״ה נהנה מסט רביעי ברציפות של bf (2 האחרונים km3)
זו בדיוק תרבות הרשת , אתה רואה תקלה , מקטלג , ומאז אתה משתדל להתרחק , בטח עם המחירים האלו.
היבואן יכול לשנות את התמונה , אני בטוח שהשרשור הזה יגיע אליו, דרך הטיפול שלו תקבע את ההמשך.
כמו שאמרתי , לא מצפים לאחריות , אבל כן להתייחסות ובדיקה .
יבואן פרמיום חייב להיות רציני בדרך הטיפול שלו.
ושוב אני רושם , רוב הסיכויים שמשהו מצוות היבואן כבר קרא את השירשור הנ"ל או שמשהו העביר אליו.
ניר צודק. לא פניתי ליבואן ואין לי כוונה לעשות זאת.
באופן אישי, לא אקנה שוב km3.
כל אחד יעשה את שיקוליו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
שני צמיגים ולא אחד..
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
צמיגי BF לרכב שלי עולים 1400 שקל לצמיג ,.
איזה רכב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
איזה רכב?
פאגרו 2015 .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferc
פאגרו 2015 .
זה שהציעו לך 1400ש"ח לצמיג בעיקר מעיד על מי שפנית אליו.. יש במחירים זולים בהרבה.
אני בהחלט יכול להבין ולא הייתי רוכש בעצמי צמיג במחיר כזה, אבל המקרה הפרטי שלך לא קשור לאירוע הזה כי המחירים אחרים והטיעון של צמיג יקר פי 3 מהחלופות כבר לא תופס.
אני כמו אחרים כאן, אחרי כמה סטים של BF, כמה סטים כי מרוצה, אחרי מותגים אחרים.
ןכן, גם מהסתכלות על שותפים לטיולים ואיך מחזיקים מותגים אחרים.
ולכן השאלות הרבות, כי גם אחרי 4 שנים ויותר מפי-2 ק"מ ממה שלביא ציין, עם המון ק"מ בלחץ נמוך בשטח, ברכב עמוס וכבד יותר מהרכב של לביא לפי מה שהוא מעיד, ועדיין לא נתקלתי בתופעת בלאי מכני כזו, באף סט. גם לא במותגים איכותיים אחרים בהם השתמשתי.
כן ראיתי תופעה כזו בצמיג סיני צעיר.
ובינתיים ממקור ראשון כאן בשרשור אין אף נוסף שמעיד שמכיר תופעה כזו ממקור ראשון עם הדגם הזה של צמיג.
בגלל זה אני גם לא מסכים עם אסף ש"צמיג בן 3.5 עשה את שלו".
ומאותה הסיבה זה אירוע מוזר, ובגלל שזה לא נפוץ, ואחרי הבנת פרופיל השימוש של לביא, זה עוד יותר מוזר. ובגלל שזה בצמיגים האחוריים בלבד, אדרבא.
ועדיין, יש כאן תמונות של צמיג שנראה במצב רע, ולכן על פניו נראה כמו משהו פגום בצמיגים הספציפיים.
לא בגלל המקרה הזה הייתי נמנע מרכישת צמיגים כאלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זה שהציעו לך 1400ש"ח לצמיג בעיקר מעיד על מי שפנית אליו.. יש במחירים זולים בהרבה.
אני בהחלט יכול להבין ולא הייתי רוכש בעצמי צמיג במחיר כזה, אבל המקרה הפרטי שלך לא קשור לאירוע הזה כי המחירים אחרים והטיעון של צמיג יקר פי 3 מהחלופות כבר לא תופס.
הנה המחירים היום 1390 לצמיג :
tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=22358&did=1120&G=&SM=& PAGE=100
1399
https://www.tireplus.co.il/Catalog.a...PRodID=2244248
והנה צדיק בסדום ב1223 , אני מתערב איתך שאין להם במלאי וינסו טלפונית לדחוף לך צמיג אחר.
https://autotire.co.il/lt-265/60r18-...99-bf-goodrich
אל תחתוך טיעון בלי לבדוק מה המחירים בבקשה .
ושים לב בטיירדיל יש אחריות של 4 שנים , תבוא אחרי שנתיים עם צמיג סדוק , ישלחו אותך לאכול חצץ.
- "אחריות יבואן 4 שנים לצמיגים מיום ההרכבה ולסינים שנתיים" זה מהאתר שלהם.
אני הזמנתי bf at עכשיו
950 כולל מעמ והרכבה.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
הצעת המחיר היחידה שקיבלתי ל bf ( כי אין צמיגים ) היתה 1500 לצמיג
הכל עניין של מידות. אין טעם להזכיר מחירים בלי מידה רלבנטית