תגובה: מכפיל כוח/גלגלת לכבל סינטטי
שלום לכל הנוכחים
׳נעדרתי זמן רב
אז ככה
על הכבל הסינטטי אין מה להרחיב , הכבל שעל הרכב שלי כמעט בן 20 ונותן עבודה (היינו המתחרים הראשונים לעבוד איתו )
לפני חדשיים עשינו שימוש בגרירה של רכב כבד בחול , שני רכבים מושכים ואחד נגרר
חלק מהחיבורים בוצעו בעזרת שאקל סינטטי no name שעלה 50 שח בעליאקספרס וחלק עם שאקלי מתכת תקניים
נחשו איזה שאקל התעוות
לשאקלים הסינטטנים אפילו שריטה לא קרתה
השאקל המתכתי התעוות ובקושי נפתח למרות היותו תקני עם פין 1/2"
בקיצור american camponents russian camponents ....all made in taivan
בקיצור למכירה מכפיל כח תוצרת עצמית עם מסב מאלומיניום תעופתי
תרגום באדיבות http://www.pixiesoft.com/flip/
מקפיץ את השרשור,
האם יש המלצות לגלגלת לכבל סינטטי (הטבעת הגדולה של overland שאסף קישר פה בשרשור לא נשלחת לארץ)
מה אתם אומרים על הגלגלות הזולות יחסית באמזון/אלי אקספרס? יש לכם ניסיון איתן?
למשל זו:
https://www.aliexpress.com/item/1005...CRqNjAkbDAkaDA.
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ehudzeelim
כל מה שחשוב בגלגלות האלו זה המידות.
יש לי את המוצר הזה מאמזון שכבר לא זמין ועושה את העבודה, שימש בכמה חילוצים. בחרתי אותו בזמנו כי היה יחס גודל/מחיר סביר.
- https://a.co/d/gL4kO5n
קובץ מצורף 150333
מה שאתה קישרת אליו קטן יותר. אני חושב שכדאי לחפש גלגלת כמה שיותר גדולה בעיקר במה שחשוב שזה הקוטר שעליו החבל באמת מתגלגל.
קובץ מצורף 150332
חוץ מהמידה והמחיר אין מה לחשוש, כולה גוש אלומיניום.
תודה,
ההערה של נמרוד חשובה, בגלגלת שהעליתי הרדיוס של החבל קטן וזה לא טוב. מצד שני בגלגלת שדורון העלה הרדיוס של הקדח גדול מדי, לדעתי זה גם לא טוב כי ככה הטבעת נעה הרבה יותר מהר על השאקל, מה שיוצר יותר חום, וגם ההתנגדות לסיבוב יותר גדולה ככל שהרדיוס של הקדח גדול יותר. באופן מוזר אני לא מוצא טבעת שעונה על שתי הדרישות האלו, קדח קטן יחסית, ורדיוס גדול של התעלה (כלומר גלגלת דומה למה שנמרוד העלה).
דרך אגב ראיתי איזה מחלץ שמסביר שהתקלה הכי נפוצה בגלגלות האלה זה שהחבל נרפה לרגע במהלך החילוץ, ונופל מהגלגלת אל השאקל ולא שמים לב ואז המתיחה הבאה החבל נקרע מהחיכוך בשאקל. במכפיל כוח רגיל זה לא יכול לקרות. בגלל זה מצאה חן בעיניי הגלגלת עם השפיצים האלה שמונעים את ירידת החבל ממנה.
אם יש קישור לגלגלת בסגנון שנמרוד העלה זה יהיה הכי טוב, בינתיים נמשיך לחפש.
למה בעצם לא לקנות גלגלת רגילה? בכלל הגודל והמשקל?
מבין כל הדברים שאנשים לוקחים באוטו זה קילו/שניים שאני מוכן לסבול בדיוק מהסיבה שציינת (ושבחילוץ של הגרוטאה לפני מפגש ג'יפולוג לפני שנתיים שלוש גם ראיתי בעיניים).
היתה כוונה לייצר גלגלות על ידי מותג מקומי. זה לא קרה?
והנה סקר שוק. כמה תהיו מוכנים לשלם על גלגלת בקוטר גדול, עם עובי גדול לטובת שמירה על השאקל או הכפלת שני חבלים, ובאופן כללי כל התכונות שאנחנו אוהבים (אבל בלי שפיצים) ?
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
למה בעצם לא לקנות גלגלת רגילה? בכלל הגודל והמשקל?
מבין כל הדברים שאנשים לוקחים באוטו זה קילו/שניים שאני מוכן לסבול בדיוק מהסיבה שציינת (ושבחילוץ של הגרוטאה לפני מפגש ג'יפולוג לפני שנתיים שלוש גם ראיתי בעיניים).
רגילה יש, רציתי עוד אחת שתתאים לשאקלים סינטטיים, שיהיה סט אחד כזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
היתה כוונה לייצר גלגלות על ידי מותג מקומי. זה לא קרה?
אסף.
https://www.e-shetach.co.il/shop/bla...s-snatch-ring/
זה?
ושאלה טכנית,
אלומיניום תעופתי וזה.... האם צריך להגן עליו מפני פגיעות באבנים תו"כ שימוש ולאכסן מוגן מפני מכות מברזלים?
לא זה. זו גלגלת קטנה לא שונה להבנתי מכל מה שהסינים מוכרים בזול.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
מהמחקר הקצר שערכתי,, יש שני סוגים: אלומיניום 7075 ו-6061.
ה-7075 חזק יותר, ועמיד מאוד לשריטות מכות וכו', אבל יותר קשה להביא אותו למצב חלק מושלם
וה-6061 יותר רך וקל לעיבוד, אבל גם עדין יותר.
אני מעדיף 7075 (כמו מה שנמרוד העלה למשל).
ומה שיהפוך אותו לקשה ועמיד זו אנודיזציה (אילגון) קשה.
אסף.
1 קבצים מצורפים
חיפוש עדכני באמזון מראה שמאז שהשרשור הזה התחיל לפני כמה שנים נהיה ישור קו וכולם כמעט בלי יוצא מן הכלל מוכרים את אותו הדבר באותן מידות פחות או יותר - חור קוטר 30, קוטר כללי בערך 100 מ"מ, במחיר של 13-17$. חלק עם משלוח חינם לארץ.
כנראה שזה מספיק טוב וכל מי שניסה למכור משהו יותר טוב ביותר כסף יצא מהשוק... השוק שאסף רוצה להכנס אליו :rolleyes:
המותג היחיד שנמכר ושהוא גם שונה מהותית זה הינקום הלא סימטרי ב170$.
קובץ מצורף 150353
3 קבצים מצורפים