מחפש: פרייבט משפחתית ידנית בתקציב עד 25,000
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מה עושה את הנסיון שלך ליותר רלוונטי משלי?
שלהבדיל ממך, הייתי בעלים של רכב כזה מעל 10 שנים, של שימוש אחזה ועלויות, לעומת התרשמות קצרת טווח של אקזמפלר.
אל תלך לכיוון השמצות החסידות, אנחנו לא שם.
הרכב השני שלנו הוא פורד פוקוס 2007, רכב נהדר בפני עצמו.
הרבה יותר כייף לנהיגה ביחס לקורולה 2008, אבל באותה מידה הגיברת לא אוהבת אותה..
תנסה למקם את עצמך בעיניים שלה, כמו עוד מליוני אנשים בעולם (ע״ע כמה קורולות נמכרו ביחס לפוקוס..), ותבין למה מה שאתה אוהב זה לא בהכרח מה שאחרים מחפשים.
תגובה: מחפש: פרייבט משפחתית ידנית בתקציב עד 25,000
חיינו מספיק שנים כאן עם ה"אקזמפלר" הזה. זה לא רכב הדגמה אלא רכב שנרכש חדש מהסוכנות, להזכירך. יד ראשונה בהחלט.
לא, לא נסענו בו 10 שנים. רק 8. יש גבול לכל תעלול ברכב שלא רק לא אמין כמו שעושים ממנו, אלא גם נוסע פחות טוב מכל מכונית אחרת בגודלו ובטח במחירו.
ב-8 השנים האלה נסע כמעט 180,000 ק"מ.
רוב הזמן לא היו טענות - המנוע חזק יחסית ל-1.6 והביצועים בקו ישר סבירים, גם אם הוא נורא רועש כשלוחצים אותו. גם התנהגות הכביש, סתמית ככל שתהיה, סה"כ עוברת ומספיקה בנהיגה יומיומית. מה ששבר אותנו זה סיפור הבלמים (ואזלת היד של המוסכים באיתור התקלה) והתחלת הדפיקות במנוע.
זה גם קרה בסמיכות לסיפור תקלת המצערות העולמית בטויוטה, עם נסיון הטיוח וההסתרה שהתפוצץ והתגלה, מה ששכנע את הגברת שהאנטי שלי לסגידה המטומטמת שהתפתחה סביב המותג לאורך שנים, כנראה מוצדק.
אני מסכים עם דרור שבעיקרוו רכב אירופאי מקביל תמיד יהיה נעים יותר לנהיגה.
אני רואה אצלנו, שני רכבים ישנים יחסית, מאותו בציר. שניהם נועדו לנסוע מ-א ל-ב במינ עלות.
האחת משפחתומטית קוראנית (שזה בעיני כבר כמו יפנים מאותה תקופה) והשניה סופר מיני אירופאית ידנית.
חוץ ממנו חזק ועירני יותר בקוראנית האירופאית עולה עליה בכל פרמטר בנסיעה.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
בחודש הבא אפרסם את הפוקוס למכירה.
הרכב פצצה ואני נהנה ממנו מאוד אבל התפנה לי סכום
נחמד ויוחלף בדאסטר דיזל.
אז במידה ומישהו מעוניין בפוקוס ידנית במצב מעולה
אשמח שמישהו מהפורום ייהנה ממנה.
הכי טוב מבחינתי זה החלפה בדסטר 4X4 דיזל (כמובן עם הוספה שלי) עם
ק"מ נורמאלי (פחות מ150 אלף).
אל תרתח אדון עזריאל! הכוונה הייתה לגבי פורום ג'יפולוג.:cool:
אחרי ששלחתי את ההודעה כאן בפורום הספציפי
אז החלטתי כבר להעלות בפורום מכירה.
לא מתכוון לפרסם ביד2 לפני שתהיה דאסטר בחניה שלי.
תודה על המידע והדעות.
נבחר סיטרואן C3 פיקסו 2017, HDI Blue יד ראשונה עם 162,000 ק"מ. יש ריקול עקב רצועת תזמון ואצטרך לסור למוסך לתקן באדיבות היצרן בעוד כמה אלפי ק"מ, אחרי שכבר עשו לו תיקון מאוד יסודי לפני מה עשרות אלפי ק"מ כולל החלפות חלקים בגל הזיזים ומשאבת המים.
כיום הרכב נוסע לפי מיטב הציפיות מרכב צרפתי- מהר נוח ובשקט ביותר.
אני מתפלל בכוונה רבה ("ויכווין בלבבו") שיתקיים בי "ושמחת ברכבך והיית אך שמח" ולא "ובקרת במוסך יומם ולילה".
מקווה שיהיה שקט
זה סוף החדשות