4 חודשים וטסט נוסף הם זמן טוב לעדכן, הסופה לא מפסיקה להעסיק אותי, בקטע טוב, יצא שעברתי על הרבה דברים והרבה דברים סודרו, חלקם תחזוקה שוטפת (יו בולטים, תושבות מנוע ועוד) וחלקם יותר בדיגום של האוטו (תיקי ציוד, החלפה של פלטת עץ שהיתה מונחת על רצפת הרכב וכדו')
ובין לבין גם יוצא לטייל (לא מספיק אבל זה תמיד לא מספיק), כולל פינוי של יומיים שלמים טובים לטובת טיול שהסתיים עם צינור ברקס שבור בכניסה למסלול אחרי 300 מ' בשטח ומכאן לאחר התלבטיות אחורה פנה והביתה, למורת רוחם של הילדים (ושל האבא) אין ספק שבעלות על רכב קשיש מביאה איתה אתגרים אבל גם נשמה גדולה וזה בהחלט מפצה, כפי שרשמתי אני נהנה מהתעסקות והעניין סביב הרכב אבל זה בהחלט לא יתאים לכל אחד.
אחד השדרוגים המשמועתיים שבוצעו לאחרונה זה החלפה של הכיסאות מאחורה למושב של רומסטר, רבות כבר דובר פה בפורום על יתרונות של המושבים האלו וזה בהחלט שדרוג של הכיסאות עצמם ושל מקום האחסון, לצורך ההחלפה הורדתי את הגג ואין ספק הרכב הזה נועד להיות ללא גג קשיח, אני עדיין מתלבט ומסתכל על רעיונות איזה פתרון ליישם אצלי - ברזנט סוהיל, באסטופ (יש לי את כל הפרזול), גג קשיח, גג ומעטפת קשיחים (סטייל יואב הוטי), ימים יגידו....
ניצלתי כבר את ההזדמנות שהגג והמושב הוסרו והחלפתי את פלטות העץ שהיו מונחות על הרצפה, שמתי ידי בעזרת חבר על פלטה פולימרית כלשהי (אולי ABS) חזקה בטירוף ודקה מאוד, מדובר בפלטות שמשתמשים בהם למיגון תחתון של SBSים וכך יצא שגם הרווחתי חוזק וגם גובה שאני זקוק לו בפתרון אחסון שאני רוצה ליישם.
הפרויקט הבא יהיה כל נושא האחסון בג'יפ, יש לי כבר רעיון וכיוון, משהו שיענה ורסטילי ויתן מענה למספר שימושים שונים שיש לי ברכב, לאחר מכן חשמל לצרכנים נוספים
אני מתקדם בפרויקטים בקצב של צב (או של אבא ל3 ) אבל כפי שכבר רשמתי נהנה מהם ובנתיים גם מבצע את הכל לבד עם הרבה עזרה ותמיכה מהקהילות שיש סביב הרכבים האלו.
קצת תמונות מהתקופה האחרונה
קובץ מצורף 142418קובץ מצורף 142419קובץ מצורף 142420קובץ מצורף 142421קובץ מצורף 142422