אחלה אוטו
תמכור לעשירים תהיה ….
תמכור לעניים תהיה ….
ויש כבר תשובה מגיפ ,אלוהים יעזור כמה קנאה
5555
https://youtu.be/XeX9NRqS5EI
מסתבר 20 שנה לרוביקון
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
אחלה אוטו
תמכור לעשירים תהיה ….
תמכור לעניים תהיה ….
ויש כבר תשובה מגיפ ,אלוהים יעזור כמה קנאה
5555
https://youtu.be/XeX9NRqS5EI
מסתבר 20 שנה לרוביקון
הרוביקון מהדורת 20 שנה לא בדיוק מהווה תשובה לרפטור- לקחו רוביקון 392 עם חבילת אקסטרים ריקון והוסיפו לו קישוטים קוסמטיים, מדבקות ושטויות אחרות אבל שום שיפור מיכאני ובעיקר אין לו צמיגי 37" כמו לרפטור. מאכזב מאד.
מאכזב... בוא.
אבל נשאל את זה אחרת:
מישהו יכול לשים פה דוגמא לרנגלר שהסבו אותו לבאחה רייסר?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
שלמה
תשמע את הסרטון הבחור מגיפ אמר שיימכר עם 37 ...זה רכב מסדנא שגיפ חותמת עליו עם אחריות כביכול
אמור להיות רכב אקסטרים 1 ל1 מתחרה ברפטור
בטענה של רכב ייחודי ומיוחד שיקנו אנשים במיליון ומעלה שיהיה שונה על הכביש ...שחוץ ממעט מעט אנשים שיזהו בכלל את ההבדל רק הבעלים ידע שנוסע על שונה מאחרים ..
שיהנה
מה אתם אומרים
שאם העשירים והאלפיון יקנו את הרפטור והגיפ להתחרות בפורשה ...יעזור לשאר לקבל אישור על גלגלי 37 ?
הרי הדגמים של הריקון הבנתי עוזרים לדגם מאוד ספיציפי של רנגלר להוציא אישור ל35 ,אז אולי זה יעשה גם טוב
ברצינות לא בהתבכיינות הטיפוסית לי
השרשור הזה הזוי ..
Sent from my DN2103 using Tapatalk
אנחנו חיים בעידן מטורף גיא .. מי כמוך מבין זאת.
השרשור הכי נצפה בגיפולוג הוא של רכב בלי low או סרנים. הזייה..
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
מה בדיוק הזוי? אז יש פה תלונות על המחיר של המפלצת וקשקושים של "מי צריך את זה" - נו שוין, בכל זאת ישראלים חייבים להתמרמר על משהו.
הדיון בבסיס הוא על רכב מדהים במצב סטוק שמגביה את רף היכולות לגבהים שלא העזנו לחלום עליהם.
וזה אחרי הבכי נהי הכללי על התרככותם/העלמותם של הSUVים האמיתיים ופלישת הקרוסאוברים הגדולה.
יש מלחמת חימוש בשטח והיא מייצרת רכבים שראויים לפוסטר על הקיר בחדר נעורי, לייד הפרארי טסטה רוסה והלמבורגיני קונטאש.
הזוי כי מתווכחים פה אם מליון כ'ס או מליון נקודה 2 כ'ס ...
חוצמיזה .. מה אכפת לך שזה הזוי לי :)??
לא מבין את הקשקושים מסביב.
באמת שאני לא מבין.
פה זה ישראל , לא אמריקה וההבדל העיקרי ביניהן זה לא דווקא המחיר, אלא שפה כל אחד יודע שהוא צודק ויהיה לו מה להעיר מה אתה עודה בחצר שלך
אותו אחד שחשוב לו להבהיר למה 392 או רפטור ב 700k לא רלבנטיים משקיע מלאןתלפים או אינסוף שעות על רחפן צילום שמעניין לי ת׳ת*חת, או על זחלן , או רוכב על אופני קצה ,( כלומר בתחביב אחד ימינה הוא בקצה של הקצה ) או חושב שמה הוא עושה בדאסטר שלו נקרא לטייל
מדינה שאתה מוציא את המוסטנג לשטיפה ביום שישי על הכביש אז בהכרח הטמבל המקומי יעבור ויסביר שה MG ZS שהוא קנה יותר טוב
ככה גם השרשורים נראים ב 80%
בדיוק !
כמה נכון על הייבוא המקביל שאמור להיות זול מהיבואן הרשמי
לא ברור לי מה איבדנו בדרך אבל התחיל טוב והיתה תקווה שיהיה זול במקביל
והגענו לטירוף שיש רק קהל יעד 1
לא יודע מה מפריע לכם בפוסט שהתחיל גם ככה מרכב קצה שלא קשור ….
והתגלגל לפוסט לא רע בראייתי
גם לא חייבים לקרוא אח מפריע למישהו ,אף אחד לא מכריח את אף אחד
סיכוי טוב שההבדל במחיר נובע מרמת אבזור שונה
המקבילים מאפשרים לשחק עם זה
זה כנראה לא תפוחים ותפוחים
אם רק היו לו עוד כמה מאות סוסים מתחת למכסה מנוע.. חחח
זה לא היה קורה.
https://fb.watch/iEL6cN4daC/
אם לא היה ברור למישהו - אני מתלוצץ ..
נראה שחברת ג'יפ אוהבת לשדרג מנועים , גלגלים , גאנטים, גרילים והרבה הרבה מדבקות , באתר שלהם יש כבר 14 דגמים שונים, צריך לעשות דוקטורט בשביל להבין את ההבדלים הטכניים ביניהם (אם יש בכלל הבדלים טכניים:confused:) , בפורד עשו את הדבר הנכון ושמו מערכת בולמים\קפיצים שבאמת הופכת את הרכב לחלום באחה , אני אישית בעד שדרוג מערכות מתלים , ב800 אלף לא הייתי חושב פעמיים "רפטור" ואני חולה על הרוביקון שלי .
בארה"ב משוגעים על מנועים ופתיחות ורמזורים, כל פעם שהייתי עומד ברמזור עם האופנוע שלי היו רומזים על דראג רייס קטן עד לרמזור הבא , לא חסר עם מי : פורשים , קורבטים , דודגים מטורפים עם מנועי הלקאט , הנאה מובטחת , איזה כיף לעשות כמה מרוצי דראג בדרך לעבודה וכמה בדרך הביתה , בקטנה לא יותר מדי, גם כך הדלק היה 1 דולר לגלון אז לא ממש הפריע למפלצות האלה.
רוב הרוכשים של רנגלר בארה"ב לא יורדים מהכביש אז לפחות שייהנו מדראג רייס קטן :-) ,בנוסף זה רכב סקסי , פתוח ובמהדורת 20 מגיע עוד יותר סקסי ,לומר שדגם ה20 שנה מאכזב :rolleyes:, (וכן יש גם עם צמיגי 37 הוא עולה 111 אלף דולר)
לא חשבתי שאקנה רוביקון ואחלום על משהו אחר :cool:, אני מתחיל להרגיש שקניתי דאציה דאסטר עם כל המפלצות החדשות, בעסה .
נהגתי במפלצת.
עזבו אתכם מהסוסים, עזבו אתכם מהכסף, שם המשחק הוא מתלים, ובענק.
כלי שמסוגל לנחות מקפיצה באוויר אל שביל באמפי לא סימטרי, ולשמור על יציבות כאילו מדובר בכביש 1 - שאפו ענק.
בעיני הגדולה שלו לא נמדדת בשום נתון שמופיע על הנייר, אלא בתחושת הבטחון והיציבות שהרכב מקנה בנהיגה מהירה (מאוד) בתוואי מאתגר ועמוס בבאמפים, בורות, חריצים ושאר ירקות.
הערה: לא נהגתי על כלים עם BP51 אז אני לא יודע להשוות.
שיחקתי עם התפלץ גם קצת בהצלבות ומתיחת איברים. גם בלי נעילה של הדיפרנציאלים (ויש שתי נעילות נשלטות) האלקטרוניקה עובדת בצורה מרשימה מאוד, קרוב למושלמת (הגלגל שבאוויר מסתובב במהירות דומה לחברו מהצד השני, אם כי לא באופן חלק לגמרי כמו בנעילה. שוב, שאפו.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7756821e18.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4fde71de2c.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1c32744fd3.jpg
זהו, סליחה שהפרעתי, אפשר לחזור לדבר על מה היינו עושים עם סכום כסף כזה.
אני חושב שיש הנחה בביטוח על צבע כזה לא?
🤣
פעם היה.
הכלים האלה יגיעו גם אלינו לאט לאט, סבלנות.
זה אחלה מלחמת החימוש הזאת, עזבו אתכם מהמחירים כרגע.
ושזה יקרה הם יהיו האמאמאמא של המפלצות המוצצות עם כל האלק' שיש להם.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אחלה תמונות
פרארי /למבורגיני לשטח ….
תהנו תטיילו
תעשו פתיחות עם רייזר בשטח
מה שעושה לכם טוב
אחלה שבוע לכולם
אז זהו ש"פתיחות" זה לא הפורטה של הברונקו ראפטור יש לו רק 400 כ"ס שיחסית מאכז ביחס נניח לרוביקון 392.
כמו שבצדק ציין נדב - הראפטור המדד כמכלול והוא מפתיע עם מערכת מתלי הקסם שלו שגם נותנים עבודה בנהיגת שבילים מהירה מאד סטייל באחה וגם נותנים אחלה מהלך מתלה בזחילת סלעים - שאפו ענק לפורד.
מהלכי המתלה יפים, אבל לא קרובים למה שזוג סרנים חיים יכול לתת, ובנוסף בתנאי זחילת סלעים המתלה הקדמי בצד שתחת עומס כמעט לא נסגר, ראינו את זה כאשר הכנסנו את התפלץ להצלבה על תלולית, לצערי אין לי תמונה מקדימה כדי להראות את זה.
כמובן שזה הגיוני לגמרי, רכב שאמור לספוג התעללות של באמפים, בורות ומכשולים בשבילים מהירים חייב קפיצים קשיחים יחסית, אין טענות. כיול המתלים בעיני מושלם.
אני חושב שיריב מתכוון לרכב סטוק מהיצרן ללא שיפורי אפטר מרקט, יתכן שהוא צודק בגלל גלגלי 37, מול רנגלר 392 עם צמיגי at 35.. אבל זה מזכיר לי ויכוחים ישנים נושנים על מי יותר עביר ללא שיפורים, לא רלוונטי, כולם משפרים בצורה זו או אחרת רכב שנועד לעשות שטח, הרפטור פוגע בול למי שלא מעוניין לשפר ולשדרג.
מי שרואה סרטוני יוטיוב של הבלונדינית והגמד יכול לקבל מושג על היכולות של הרפטור והרוביקון מפלצת בסלעים, עם כל הכבוד לרפטור..
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
יריב בצדק השווה רכב סטוק מול רכב סטוק שזו ההשוואה הנכונה.
אם אני לא טועה הבלונדה והגמד לא עשו השוואה בין הברונקו רפטור סטוק לבין 392 סטוק אלא השוו את הברונקו רפטור שלהם לרוביקון המפלצתי שלהם ששופר בטירוף כולל החלפת מנוע.
לכן יריב קבע בצדק כי נכון להיום הברונקו רפטור סטוק עולה על הרוביקון -392 בכל פרמטר כמעט (למעט התאוצה העדיפה של ה- 392).
השוואה מעניינת תהיה בין ברונקו רפטור סטוק ובין רנגלר 392 מהדורת 10 שנים שיגיע גם הוא כסטוק עם צמיגי 37".
לדעתי ולהשערתי- גם אז הברונקו רפטור יהיה עדיף כי בחבורה היה גם רנגלר רוביקון אקסטרים ריקון משופר ועם צמיגים גדולים יותר ועדיין הברונקו רפטור סטוק היה עדיף על רכב זה גם בסלעים.