-
חוזר: CAPS-MPG תוסף לחסכון בצריכת דלק , מכירים ?
Quote:
עדיין לא ענית לי,
האתה הוא אסף מלר?
Asaf,
stop avoiding the issue
Everybody knows you are THE
Asaf Meller!!!!!!!
The one and only
Man...
You guys are up early
אצלינו באמריקה יושנים עד שמונה בבוקר
אבל אנחנו עצלנים.
Aharon...
Maybe you dont know how the federal government operates..
When military technology is release to the civilan market
Examples:
Radar, Kevlar, GPS,air bags trigering, and many many more
the documentation(most of it)
also becomes public record
Quote:
the data and information is privileged and requires permission to be released
Bull$hit
I'm sorry.....things just dont work that way!
I know you want to believe them, but that story has so many holes in it....
It makes swiss cheese look solid
Any body can make fantastic claims
but without documentation YOU
are puting your reputation on the line
How does anyone suppose to believe anything you say
if your mouth writes checks your ass can't cash?
Sorry,Let me translate that to English
:
Dont make claims you can't support,
Just becouse someone told you so doesnt make it true, or right
.
שבוע טוב
-
אני נמרוד מלר, אכן.
* אגב קיבלתי פניות בפרטי ששואלות למה אנחנו צריכים לתת במה בג'יפולוג לפארסה הזאת. אז התשובה היא שאנחנו מתכוונים לאסוף את כל ההתכתבות המשעשעת הזאת לכתבה אחת מסודרת שתעלה באתר שתקפוץ חזק בגוגל בתור אזהרה לקורבנות פוטנציאליים. באנגלית יש מספיק אזהרות כאלו, בעברית עדיין לא.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ronshiv
ישנה התחייבות של החברה על המוצר ל-30 יום, שאם אתה לא מרוצה מכל סיבה שהיא תחזיר את המוצר ותקבל את כספך חזרה.
אם אני מנסה וזה לא עובד , איך אני אמור להחזיר את זה בדיוק???
אף אחד לא צריך את האישור שלך! ישנם מספיק בדיקות מעבדה ומחקרים התומכים במוצר.
לא התכוונתי לתת לך אישור, אתה מנסה לשכנע פה אנשים, אני מוכן להיות שפן נסיונות, אם עובד אני אכתוב פה בגדול כל יום כמה חסכתי, אם לא אתה מפסיק לנסות...הולך??
אני בטוח שאם תיישם את ההוראות לבדיקה, ללא שום ספק אתה תופתע מהתוצאות שתקבל. ;)
את זה הייתי רוצה שתפרסם, את ההוראות לבדיקה....אם הן לא כוללות שינוי בסגנון הנהיגה אלא מבטיחות חסכון צריכת הדלק מבלי שאני אצטרך ליסוע כמו סבתא (אני במילא נוסע ככה :grin: )..אז שוב, אני מוכן לנסות בתנאי שאתה מתחייב להחזיר את הכסף אם אני אומר שזה לא עובד...אני לא רואה דרך להחזיר את המוצר אחרי שימוש...זה אמור להתמוסס במיכל לא??
ליאור
-
השרשור הנ"ל משעשע ביותר ומזכיר לי מבצע מכירות שערכה אחת מיצרניות מסנני המים.
יום אחד מופיע בדלת ביתנו סוכן מכירות של החברה הנ"ל ומציע לנו, ללא תשלום, לבדוק את איכות המים בביתנו.
במחשבה ראשונה רציתי לשלוח אותו לכל הרוחות אך במחשבה שנייה החלטתי לחזות במופע של ה"קוסם" הצעיר.
הלה ביקש מאישתי כוס מי ברז, נטל את הכוס ואמר "אין לכם מושג מה מכילים המים שאתם שותים", שלף אלקטרודות נחושת וחיבר לחשמל.
בארשת פנים של מדען גימגם משהו על אלקטרוליזה ופרוק המים.
תוך כדקה המים הפכו ירוקים מתחמוצת הנחושת.
ה"קוסם" הצעיר הציג בגאווה את כוס המים והכריז "כך נראים המים שאתם שותים".
לאחר שסרב לטעום מתמיסת האלקטרודות שלו שלחנו אותו לכל הרוחות.
צביקה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
אני נמרוד מלר, אכן.
* אגב קיבלתי פניות בפרטי ששואלות למה אנחנו צריכים לתת במה בג'יפולוג לפארסה הזאת. אז התשובה היא שאנחנו מתכוונים לאסוף את כל ההתכתבות המשעשעת הזאת לכתבה אחת מסודרת שתעלה באתר שתקפוץ חזק בגוגל בתור אזהרה לקורבנות פוטנציאליים. באנגלית יש מספיק אזהרות כאלו, בעברית עדיין לא.
עכשיו הכל מובן! תהיה גבר ותפרסם יחד עם זאת גם את דברי הבאים:
אינטרסים ומה שמעבר להם...
מי אתה נמרוד מלר?
למי שאינו יודע, נמרוד מלר הוא כתב זוטר במדור הזניח the driver שבעיתון הארץ.
פרובוקטור נודע.
כשהוא שמע על הכדורים הללו, הוא החליט לנסות ולהביא יוקרה למדורו ולעיתון ע"י כך שהוא יוצר "חשיפה" של תרמית. בכך הוא יקדם עצמו בסולם העיתונות כתחקירן או משהו דומה.
כשהוא הבין שהמוצר משווק בשיווק רשתי הוא יצא מגידרו כדי להוכיח שמדובר בתרמית, מכיוון שהוא אנטי-MLM מושבע, והציב תנאים למפיצים הראשיים בארץ ואולטימטום עם איומים על שאם לא יקבל תשובות הוא יכפיש את שמם ושם החברה במדור הזניח שלו.(בכוח של חובת הציבור לדעת)
אותם מפיצים קישרו אותו עם נציגה ממשרדי החברה בארה"ב שהתכתבה איתו במיילים ושלחה לו מסמכים מתאימים וכו'...
נמרוד התעקש ולא היה מוכן לקבל שום הסבר(כנראה בגלל הרבה דעות קדומות על עסק זה, ובגלל האינטרסים האישיים שלו 'להציל את הציבור'), דחה כל מסמך ואפשרות של ראיון אישי עם אחד המהנדסים האחראים על המוצר ויצורו.
נמרוד היה נחוש בהחלטתו לפרסם כתבה שלילית (שהרי ידוע חדשות טובות הן חדשות רעות) שתעלה את יוקרתו בפני מנהלי ועורכי העיתון.
נמרוד אף קיבל את תגובת מנכ"ל החברה באופן אישי, והתעלם ממנה לחלוטין. ורק בגלל התערבות העורך שלו יואב, פרסם בעל כורכו בשני משפטים את תגובת החברה.
בסופו של דבר חלומו של נמרוד נגוז לעת עתה, מכיוון שהכתבה בהחלט היתה אנמית ולא מרעישה.
אך דעתו עדיין "להוכיח" בכל דרך(כל הדרכים כשרות במלחמה) ולפרסם כתבה שלילית ואנטי אובייקטיבית.
נמרוד מלר היקר, עכשיו כשהציבור כאן באמת יודע מי אתה ומהם מניעייך, אוכל להוסיף שישנו מדור רציני בסדר גודל ענק בתחום הרכב בארץ שכרגע מבצע תחקיר על המוצר ובדיקות מעבדה ושטח פרטיות, מול הנחיות החברה (מה שהוצע גם לך לעשות ע"י החברה ולא הסכמת) והם מופתעים מהתוצאות לטובה.
ואתה אוכל את עצמך, שמרוב הלהיטות שלך כגורם שלילי, פיספסת כתבת 'תגלית' שתפורסם בקרוב ע"י מדור מוסמך אמיתי ואובייקטיבי. והמדור שלך.... נשאר אנמי וזניח כמו שתמיד היה ויהיה....
אגב, מידע נוסף שלא הזכרת בשום מקום הוא העובדה שהציגו בפנייך שהמוצר נמצא בתהליכי אישור של מכון האנרגיה הישראלית.
אגב, שני תחומים השנואים על הציור הרחב הוא:
1. פוליטיקאים
2. אנשי תקשורת (עיתונאים,כתבים,מראיינים וכו')
וגם אתה מודע לכך שכל הציבור יודע שבעיתון הכל שקר, אולי חוץ מהתאריך!
הכל בגלל אינטרס של.... שגעון גדלות, כבוד ויוקרה!
עדיין באפשרותך להציל את עצמך, רכוש דוגמיות, ערוך מחקר, בדוק זאת לעומק, ותאמין לי שירווח לכולנו.
מבחינתי, עכשיו אתה יכול לחסום את גישתי לפורום זה.
רגע, לא ל א... אני מבקש שתעשה זאת, אין אני חפץ בפורום שמנוהל ע"י עיתונאי!!!
על זה נאמר:
צוחק מי שצוחק אחרון....
נחיה ונראה מי מאיתנו יצחק אחרון :-P
-
נהיה פה חם...
נמרוד, במה מדובר?
-
ronshiv היקר...
לא יודע ולא מעניין אותי מה יש לך או אין לך עם נמרוד..אבל בוא נגיד ככה, אם אני הייתי במקומך ומעוניין למכור פה מוצר כלשהו , הייתי רוצה את נמרוד לצידי...אם אתה באמת מאמין במוצר ומשוכנע שהוא עובד , קח 2 דוגמיות על חשבונך, תן אותן לנמרוד ולאסף...תאמין לי שאם אסף ונמרוד כותבים כאן שזה עובד הטלפון שלך לא יפסיק לצלצל...אני מבטיח לך שאם אסף/נמרוד מאשרים בדיקה של המוצר אני אישית קונה לכל השנה...גם אם זה רק 5% חסכון, לא צריך 10-30% ....
ד"א
החברה גם מתחייבת שלא נגרם שום נזק למנוע לאורך זמן.?
ליאור
-
אם חיפשת מוצא קל מהדיון על ידי זה שאני אחסום אותך - אז לא, אתה מוזמן להמשיך, בכיף. כל מה שכתבת עלי - :D הכל נכון! בדיוק באותה מידה שהגלולות עובדות :mrgreen:
(מה שפורסם בדה-דרייבר, יתפרסם גם כאן, ובצורה מורחבת, למי שמודאג, בהמשך השבוע)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lior_b.s
ronshiv היקר...
ד"א
ליאור
כן, תשובה לכך נמצאת גם בבנק השאלות הנפוצות באתר הישראלי ואתר החברה.
לגבי הבדיקות לאסף ונמרוד, אין לי שום דבר אישי נגדם חלילה. להיפך אני רוצה שהם יהיו אובייקטיבים.
אני מקבל את הצעתך, אני מוכן לספק להם שני כדורים בלבד על חשבוני ושיקחו אותם לבדיקת מעבדה מתאימה לפי תנאי החברה ושיפרסמו את המסמך של תוצאות המעבדה היכן שהם רוצים, זה מה שהוצע לנמרוד מלר ע"י החברה- והוא דחה זאת.
-
נ.ב
אני שוב חוזר ואומר, אין לי צורך בשום אישור מכם, לי זה עובד. נקודה.
מי שרוצה שיבדוק בעצמו.
-
תשמעו ...
עד כה ידעתי כי נמרוד הוא עוכר והורס חלומות מהנדס מרובע
שפשוט לא מוכן להכנע לחלומות ותמיד רק מסתכל על העובדות היבשות (והלא רלוונטיות).
ועכשיו אני גם מגלה שנמרוד הוא עיתונאי זוטר במוסף הארץ !!!
עכשיו הכול מובן, ההתעקשות הזאת לאמת ולעובדות.
רוני אל תתן לעובדות (והמציאות) להסיט אותך מהאמת הפנמית שלך !!!
ידוע שעיתונאים זוטרים מחפשים רק את האמת והורסים לכולם את החלומות.
בסוף עוד הגלולה תתפרסם במוסף רכב ידוע, והממשל האמרקאי יכיר בגלולת הקסם.
וגם אם לא, מזה משנה, מספיק שהחברה יודעת שהגלולות עובדות.
מליוני אמרקאים משתמשים (או לא) בגלולה ולהם היא עובדת (או לא).
-------------------
נמרוד בהתחלה לא הבנתי למה אתה נותן לזה להמשיך, אכשיו אני מבין.
זוהי האתנחתה הקומית של האתר !!!
-
"מי שרוצה שיבדוק בעצמו" = 90 שקל X לא מעט.... עסק טוב.
אסף.
-
זוכרים את מרידור שרצה להאיר את כל רמת גן עם גלולה אחת ?
או שהתבלבלתי ושם היה מדובר ב"המצאת מאה" אחרת ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
"מי שרוצה שיבדוק בעצמו" = 90 שקל X לא מעט.... עסק טוב.
אסף.
המחיר הממולץ לצרכן הינו 12 ש"ח בלבד לכדור.
בהנחה לחיסכון של 10% בלבד:
במיכל של 40 ליטר אוקטן 95 שמחירו(אם אינני טועה) 6.30 = 252 ש"ח.
10% חיסכון = 25.2 ש"ח
עלות כדור 12 ש"ח
החיסכון לאחר ההפרש הוא: 13.2 ש"ח למיכל.
יש מישהו שמוכן לזרוק 13ש"ח על כל תדלוק מיכל מלא?
ולא היתייחסתי כלכלית להפחתת זיהום העשן והבלאי, והארכת חיי החלקים עד 37%!
-
אבל זה מתחיל לעבוד רק אחרי כמה כדורים, לא עם הראשון... (זוכר? ראיתי את הסרט). אגב- כמה דמי המשלוח? מוחזרים אם המוצר לא עובד?
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אבל זה מתחיל לעבוד רק אחרי כמה כדורים, לא עם הראשון... (זוכר? ראיתי את הסרט). אגב- כמה דמי המשלוח? מוחזרים אם המוצר לא עובד?
אסף.
1. ברוב הפעמים רואים תוצאות כבר בפעם הראשונה.
2. כנראה שלא קראת את ההצעה שלי אז אחזור עליה,
אני מוכן לספק לך חינם 2 כדורים שתיקח אותם לבדיקת מעבדה מתאימה לפי הנחית החברה,על חשבונך. ואז תפרסם את מסמך התוצאות.
אתה מוכן?
-
אם היית יודע כמה עולה בדיקת מעבדה רצינית- לא היית מציע את זה. אני לא עובד אצלך. אתה רוצה שאני אבדוק? אין בעיה. ספק לי את כמות הגלולות הנדרשת ותשלם על הבדיקה (שעות העבודה שלי- עלי). אני מבטיח דו"ח אובייקטיבי.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lior_b.s
ציטוט:
כן, תשובה לכך נמצאת גם בבנק השאלות הנפוצות באתר הישראלי ואתר החברה.
איך זה נבדק ?
מה בדיוק זה החומר האדום הזה (לפי הסרט) שמצפה לי את תוך המנוע ?
מול איזה מנועים ?
לאיזה אורך זמן ?
איך החברה (FFI) תדע לאמר לי אם הנזק שנגרם למנוע (והיה קרה נזק כלשהו) נובע מהמוצר, או שהיא תתנער בטענה שלא היא הגורם, אלא כשל מנועי רגיל, במנוע בן 250,000 ק"מ.
האם היצרנים / יבואנים מודעים ומאשרים את החומר ?או שזה יפגע באחריות שלי אם תהיה בעייה כלשהי (שאפילו לא קשורה לחומר) כשהיבואן יראה את החומר האדום הזה, ויטען שעשיתי משהו שחורג מהוראות השימוש הרגיל ברכב ?
גם אם זה באמת חוסך 10% דלק, אני די מפחד מנזק לאורך זמן למנוע, שבסופו של דבר לא יחסוך לי כלום, אם יקרה משהו למנוע.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מוני אורבך
נמרוד בהתחלה לא הבנתי למה אתה נותן לזה להמשיך, אכשיו אני מבין.
זוהי האתנחתה הקומית של האתר !!!
תקשיבו, זה שרשור שאסור שחרב הנעילה תונף מעל ראשו לעולם.
מה שלא יהיה, אני פונה בתחינה למנהלים, לא לנעול את השרשור הזה:
1. הוא אחד הטובים עד היום.
2.שרות הדב שהוא עושה למשווקים. אפילו אם תוצאות בדיקת מעבדה יאמרו שמי ים מועילים יותר למנוע, הנזק העיקרי למכירות נגרם מהמשווקים.
חבר'ה, ככה לא מתעשרים.
-
ציטוט:
נ.ב
אני שוב חוזר ואומר, אין לי צורך בשום אישור מכם, לי זה עובד. נקודה.
מי שרוצה שיבדוק בעצמו.
ככה לא מוכרים.... :???:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי זאביק
איך זה נבדק?
מה בדיוק זה החומר האדום הזה (לפי הסרט) שמצפה לי את תוך המנוע ?
מול איזה מנועים ?
לאיזה אורך זמן ?
איך החברה (FFI) תדע לאמר לי אם הנזק שנגרם למנוע (והיה קרה נזק כלשהו) נובע מהמוצר, או שהיא תתנער בטענה שלא היא הגורם, אלא כשל מנועי רגיל, במנוע בן 250,000 ק"מ.
האם היצרנים / יבואנים מודעים ומאשרים את החומר ?או שזה יפגע באחריות שלי אם תהיה בעייה כלשהי (שאפילו לא קשורה לחומר) כשהיבואן יראה את החומר האדום הזה, ויטען שעשיתי משהו שחורג מהוראות השימוש הרגיל ברכב ?
גם אם זה באמת חוסך 10% דלק, אני די מפחד מנזק לאורך זמן למנוע, שבסופו של דבר לא יחסוך לי כלום, אם יקרה משהו למנוע.
אני לא מהנדס כימי או משהו כזה ולא מתיימר להיות. מה שאני יודע זה בדיוק מה שראית באתר ובסרטון
תשובות:
1. בבדיקות מעבדה ומחקרים בילתי תלויים.
2. החומר האדום הוא האפקט שנוצר מהחומר הפעיל שבקפסולה, המעיד על פעולתה. אחרת החלקים היו צריכים להיות שחורים ומפוייחים.
3. מתאים לכל סוגי המנועים, בנזין וסולר, ואפילו ל-2 פעימות ופעימה אחת.
4. הקפסולה תמשיך לבצע את פעולתה כל זמן שימשך השימוש בה.
5. במחקרים שבוצעו הוכח שהמוצר לא מזיק ולא גורם נזק לא בטווח הקצר ולא בטווח הארוך. המוצר אינו מכיל שום חומר רעיל,חומצות ממיסות, כימיקלים (ונפתלין, כמו שטענו פה) וכדומה- המוצר הוא 100% אורגני (אין לי מושג איזה רכיבים אורגניים בדיוק, מה שידוע לי שיש בו שילוב של פחממנים של נפט-וזה לא מזיק).
6. החברה מבוטחת ע"י אחת מחברות הביטוח לרכב הוותיקות והגדולות בארה"ב. ישנו אישור באתר.
כך שבמידה ובאמת נגרם נזק כתוצאה משימוש בכדור, תפוצה על כך ע"י חברת הביטוח.
- אגב, יותר מ-25,000 משתמשים ברחבי העולם, משתמשים במוצר כבר כחצי שנה, ועוד לא הוגשה תביעה אחת על החברה(בלי לפתוח פה לשטן) וכולם מרוצים מהתוצאות.
7. רק שתדע, כל תוספי הדלק הקיימים בשוק, אפילו היקרים והמוצלחים, עשויים מתרכובות כימיקליים,רעלים וכו', מה שבטוח מזיק לרכב, ועדיין רוב בעלי הרכבים משתמשים בתוספים אלו, ולאורך זמן. אני באופן אישי עוד לא שמעתי על חברה שהסירה אחריות בגלל שימוש בתוסף. יתכן שהם יכולים לעשות זאת, ותמיד חברות הרכב ישמחו למצוא תירוץ להסרת האחריות.
אחי הוא בעל חברת הסעות גדולה. הוא פנה לחברת מרצדס בארץ ושאל אותם על כך והם לא התנגדו לשימוש, בשבילם זה כמו כל תוסף. את המוצר הוא הכניס לשימוש בחברתו.
וכן חברות הסעות,מוניות,ושינוע שכבר משתמשים יותר מ-3 חודשים ולא שמענו תלונה אחת מאף אחד מהם.(ברוך השם).
השימוש במוצר הוא לשיקולך בלבד. אף אחד לא מכריח אותך.
בברכה
-
ציטוט:
1. בבדיקות מעבדה ומחקרים בילתי תלויים.
יש תוצאות שאפשר לראות ? דו"חות ? או שאני אמור לקבל את טענתכם כתורה מסיני ?
ציטוט:
2. החומר האדום הוא האפקט שנוצר מהחומר הפעיל שבקפסולה, המעיד על פעולתה. אחרת החלקים היו צריכים להיות שחורים ומפוייחים.
אבל שאלתי מה זה החומר ? מה הוא מכיל ? מעבדה ניתחה את מרכיביו ?
לא ממנה הוא נוצר (את זה מבינים מהסרט)
ציטוט:
שוב אתנ מתחמק מתשובה מדוייקת.
מנוע של מי ? איזה יצרן ? איזה רכב ? מאיזה שנה ?
ציטוט:
5. במחקרים שבוצעו הוכח שהמוצר לא מזיק ולא גורם נזק לא בטווח הקצר ולא בטווח הארוך. המוצר אינו מכיל שום חומר רעיל,חומצות ממיסות, כימיקלים (ונפתלין, כמו שטענו פה) וכדומה- המוצר הוא 100% אורגני (אין לי מושג איזה רכיבים אורגניים בדיוק, מה שידוע לי שיש בו שילוב של פחממנים של נפט-וזה לא מזיק).
שוב, אתה מתחמק מתשובה.
איך הוכח ? מה זה הוכח ? מה הייתה דרך הבדיקה ?
זה שהוא אורגני, לא מעניין אותי. מי אמר שאורגני לא פוגע ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי זאביק
יש תוצאות שאפשר לראות ? דו"חות ? או שאני אמור לקבל את טענתכם כתורה מסיני ?
אבל שאלתי מה זה החומר ? מה הוא מכיל ? מעבדה ניתחה את מרכיביו ?
לא ממנה הוא נוצר (את זה מבינים מהסרט)
שוב אתנ מתחמק מתשובה מדוייקת.
מנוע של מי ? איזה יצרן ? איזה רכב ? מאיזה שנה ?
שוב, אתה מתחמק מתשובה.
איך הוכח ? מה זה הוכח ? מה הייתה דרך הבדיקה ?
זה שהוא אורגני, לא מעניין אותי. מי אמר שאורגני לא פוגע ?
כל הפרטים והמיסמכים ניתנים לצפיה והורדה באתר החברה www.myffi.biz
שלח לי את המייל שלך ל [email protected] ואשלח לך טופס נוסף על בדיקת מעבדה
בברכה
-
ציטוט:
אדון נוכל, אתה לא ממש מתמצא בחומר שאתה מצטט. אין מנוע כזה.
-
אחרי שתכניס את זה למנוע שלך, חנן, יהיה...
סיכום עובדות:
1. אין למוצר אפילו מסמך מדעי אחד שהוצג כאן או לכל אחד ממשתתפי הדיון. אין אחד! יש דיבורים, יש הבטחות, יש מסמכים כאילו-מדעיים שנשלחו, אין בשום מקום אף מסמך מדעי אחד.
2. אין בדיקת מעבדה. בחייאת, אם היה לכם מוצר שחוסך 10% מצריכת הדלק העולמית ו37% מחיי המערכות, לא הייתם האנשים העשירים בעולם? לא היה לכם מספיק כסף לשלם על בדיקה אחת שתהיה מקובלת אפילו על המהנדסים הכי סקפטיים?
3. אין ניסוי. לא קיים. יש הבטחות על מאות ואלפי אנשים שניסו וזה עובד להם, אבל תכל'ס? אין ניסוי. לא קיים.
4. נמרוד כתב ב"דה-דרייבר".
5. רון לא מוזמן למפגש של שמיל.
6. אין, לא היה ולא מוצגת הוכחה אחת לאמיתות המוצר. 6 דפים של זיוני שכל בתת רמה, שעות של רון מול מחשב ואין כאן אפילו הוכחה אחת, כשכל מה שהוא היה צריך לעשות זה לתת למישהו מאיתנו אותה פעם אחת והוא כבר לא היה צריך לכתוב עוד מילה, כולנו היינו עושים את זה בשבילו.
רון, יש בנאדם אחד שהמילה שלו מעל כולנו והוא יוכל לפתור את כל הנושא הזה. קח 5 גלולות, לך איתם אליו, תסביר לו מה אתה מוכר והוא כבר יסדר הכל. קוראים לו ארז. תעשה לנו טובה, לך תמכור לו את זה.
-
"אני לא מהנדס כימי או משהו כזה ולא מתיימר להיות. מה שאני יודע זה בדיוק מה שראית באתר ובסרטון"
לתשומת לב כל מי שעדיין עוקב אחרי השרשור המתיש הזה !
גם אם יציעו לכם בחינם להוסיף תכשירי פלא או סתם תוספים למערכת הדלק או השמן של הרכב, אל תתפתו בחיים לעשות כזה דבר. מערכות שונות ברכב עשויות להינזק מכך אפילו לאחר שימוש בודד, חיישני חמצן רגישים מאד לחומרים מסויימים, ישנן אין סוף אזהרות בספרות הרכב מפני חומרים שאינם בטוחים לחיישנים האלה, ברכב מודרני יש בין שניים לארבעה חיישנים שעלות החלפתם עשויה להגיע לאלפי ש"ח, הממיר הקטליטי עשוי להינזק (לדוגמה - מספיק שימוש יחיד בדלק מתוסף עופרת כדי להשבית ממיר קטליטי),
עפ"י התאורים שלפיהם הגלולות המדוברות מצפות את הצילינדרים בציפוי אדום כלשהו, שלא יהיה ספק בכלל שאותו ציפוי מגיע גם לממיר ולחיישנים, עם תקני זיהום האוויר החדשים תקחו בחשבון שתצטרכו להחליף את הרכיבים האלה כל שנה.
אני באופן אישי לא נותן לכלי הרכב שלי להריח חומרים שלא אושרו בכתב ע"י יצרן הרכב. עם כל הכבוד, שום פרציץ המתיימר להיות מהנדס או מדען עלום שם, לא מהווה עבורי אסמכתא, בטח לא אדם שלא מתיימר אפילו להבין מה הוא מוכר !!!
הסאגה המתחוללת פה, אולי משעשעת, אבל מפספסת את הנקודה העיקרית הנ"ל ! לא מדובר כאן בהוצאה כספית שאולי לא תועיל, אלא בהחדרת חומרים שבהחלט עשויים להזיק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
אדון נוכל, אתה לא ממש מתמצא בחומר שאתה מצטט. אין מנוע כזה.
מה שבטוח, הגלולה לא מזיקה למנוע ללא פעימות. :-) מענין אם היא גורמת לו להתחיל ולפעום. :rolleyes:
-
אולי כדאי שתבדקו את הלינקים הבאים:
http://allafrica.com/stories/200606160456.html
http://www.myffi.biz/en/mp3/tomeatonradio.asp
והנה בדיקת מומחה:
Analysis of MPG-CAP™ from Fuel Freedom International
Conducted by Jerry Lang
Owner, Jerry Lang Combustion Consulting
June 22, 2006
About Jerry Lang
Jerry Lang has more than 40 years of combustion experience and a strong background in refining processes. As the owner and operator of Jerry Lang Combustion Consulting, he is currently designing and overseeing combustion projects for four refineries, including efforts to lower emissions and improve efficiencies.
Mr. Lang has served as a combustion consultant to virtually all of the major oil companies and 95% of the refineries, including ChevronTexaco, Chevron Phillips, ARCO, Shell, Kraft, Exxon, Mobil, and Dow Chemical. In addition, he has been the combustion auditor for major emission reduction projects worth in excess of $300 million.
Mr. Lang worked with Dr. Edward Teller, the primary developer of the hydrogen bomb, for four years on an alternate fuels project. He also holds 17 patents, including 13 combustion-related patents. Mr. Lang holds a B.S. in Mechanical Engineering from University of Texas.
Property of Fuel Freedom International Page 2
As a combustion expert, I became interested in the MPG-CAPs being marketed through Fuel Freedom International (FFI) because of my past 40 years experience in the combustion and refining industry. One of my employees brought the product to me, and I was immediately skeptical because of my past experience with products making similar claims. I have seen and tested numerous fuel additives that claim to clean engines, increase performance, and increase fuel mileage. Many claim to lower emissions in burners. I have been a developer of combustion products for years and have patented several burner and combustion-related technologies. My technologies are used extensively in the petrochemical, industrial, and commercial markets worldwide. I have personally tested several ideas with the specific intent of increasing efficiency in gasoline and diesel engines. My initial intent was to disprove the MPG-CAP claims. I have emission tests and other equipment in my facility.
I was surprised when I first tested the vehicle of my employee who was using the CAPs and compared it to my identical vehicle without the CAPs. I found a surprising reduction of emissions on the vehicle using the MPG-CAPs. My employee wanted me to use the CAPs in my truck, but I decided to monitor my mileage and emissions to get a baseline first. After closely monitoring my mileage and emissions for about 1000 miles, I started using the MPG-CAPs as specified. At the conclusion of 1000 miles, my truck was getting 14% better mileage, and emissions were reduced by almost 75%. This result did get my attention, so I started an extensive research effort on the product. My conclusion based on my own testing, combusting experience, and research is that the product clearly does work and is scientifically and technically sound.
The following analysis is my explanation of the product from a combustion expert’s viewpoint. I did sign a nondisclosure agreement with the manufacturer and owner of the technology in order to get information for this paper and cannot disclose any trade secrets. I will attempt to describe the product and process in a way that will help to reduce confusion and answer critics.
What is it?
The basic technology involves organometalic chemistry. Organometalic discoveries date back to the 1800’s when an ethylene complex of platinum was prepared, and metal carbonyl, tetracarbony nickel was synthesized; however, the structure of such complexes was difficult to deduce using chemical methods of that day. With the 1950’s development of NMR and single crystal x-ray diffraction, methods were then available to solve the structures of these complexes.
With the advent of computerization, a rapid growth in the study of organometallic compounds ensued. By the 1970’s, organometallic compounds were being used as burn rate accelerators for solid fuel rockets. The Nobel Prize 1974 was awarded to Earnst Fisher and Geoffrey Wilkinson for their contribution to the field.
The development of these complexes for use in internal combustion engines has always been a scientific goal. As is found in any developing technology, you will find periods of success and times of less activity. The MPG-CAP compound is the result of space-age continuation of a proven technology in its latest stage. Property of Fuel Freedom International Page 3
How Does it Work?
The MPG-CAP compound uses the fuel (gas or diesel) as a carrier to deliver it into the engine combustion chamber where it actually does its work. The ingredients in the CAP are used to treat the combustion chamber metal surfaces. A film is formed on all the surfaces. Technically, the film is thermally derived oxidation. The carboxylic metal creates an oxide residue on the hot surfaces at the time of combustion.
A simple similar example of this is the scorching of a pan when cooking. We are all familiar with how a residue from cooking will form a layer on a pan if the food is overheated. In most cooking cases, the amount of material oxidized is of sufficient quantity to form a heavy film. However, if you scrub the pan many times, the film will get so thin that all you see is discoloration with a film so thin it appears to be part of the pan impregnating the pores of the metal.
The high temperature in the cylinder of an engine combined with the small amount of material that will oxidize or carbon out produces a very thin layer very rapidly. This film coats the walls of the cylinder, the piston face, and the fire deck.
Once this film is deposited, it provides several benefits. First, it changes the surface heat absorption characteristics of metal. Note: The greatest loss in efficiency in an automobile engine is the loss of heat. Heat is energy released by the fuel and air mixture as it burns, producing a heat spike which creates expansion used to drive the piston down. The cylinder walls and head are water cooled, and the piston is oil cooled. The film inhibits the transfer of radiant heat. This means higher combustion temperature, greater expansion, and more power. The second positive effect of the film is the provision of a surface to more evenly distribute the fuel. A polished surface tends to cause beading as a polished paint job. The micro film attracts the liquid fuel. More even fuel distribution better shapes the charge yielding more power. The third work of the film is being a catalyst precursor to react with the catalyst component in the MPG-CAPs. With the temperature in the cylinder and the presence of the catalyst, a catalytic reaction occurs to promote better disassociation of chemicals and better burn. The catalytic reaction is also exothermic and produces heat. The combination of all the above produces 30 to 40% more expansion in the cylinder with an equal amount of fuel.
Changes in the automotive industry in the last 15 years have increased fuel efficiency. The EPA has mandated rules to lower emissions. Fuel manufacturers have removed lead and added oxygenates to fuel. These changes have caused modern vehicles to build harmful deposits that tend to soak up the fuel and cause performance problems. The MPG-CAPs provide a micro-thin coating that inhibits build-up of harmful deposits.
An added benefit of using the MPG-CAP is lower emissions. The catalytic process found in catalytic converters on exhaust systems is started in the firing cylinder which reduces the formation of nitrous oxides (NOx). The work required by the converter is reduced, and life of the converter is extended.
Property of Fuel Freedom International Page 4
The film produced on the cylinder walls is a continuous process and is polished by the rings on the piston becoming a more durable surface than the original metal. Less wear will occur, and extended engine life should be the result.
Summary and Conclusion
In summary, I found many positive effects in using the MPG-CAPs. I found no negative effects. Since most automobile engines burn fuel at over 99% efficiency, it is impossible to improve the combustion alone. However, by using more heat of combustion, shaping the burn, and using the catalytic process to start the reaction and disassociation of chemicals usually driven by heat, a more efficient burn is produced. A burn is produced that will provide more expansion in the cylinder, therefore requiring less fuel.
It is my opinion that the greatest positive effect is the fact that more heat produced by the combustion is being used. The extra heat causes greater expansion of gases, increasing power, and overall efficiency of the engine. Most fuel is burned to use the heat. In an automobile, the heat is basically wasted. In my past experiments and testing, I have proven heat recovery to be the only practical way to improve gas mileage on a modern engine. The process produced by the MPG-CAP does use more of the heat generated, and the catalytic process produces additional heat.
CONCLUSION: The use of FFI MPG-CAPs is a practical way to improve mileage, increase power, and extend engine life.
Property of Fuel Freedom International Page 5
מי שלא יודע שיברר מי זה ג'רי לאנג.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
5. רון לא מוזמן למפגש של שמיל.
למה? זה יכול לתת פן חדש לכל המפגש (מותנה באישורו של שמיל כמובן), יהיה מעניין לפגוש את האיש מאחורי האגדה, במיוחד אם זה יהיה אחרי שהוא ינסה למכור לארז את מוצר הקסמים שלו http://jeepolog.com/forums/images/sm...on_mrgreen.gif .
רון, יש בנאדם אחד שהמילה שלו מעל כולנו והוא יוכל לפתור את כל הנושא הזה. קח 5 גלולות, לך איתם אליו, תסביר לו מה אתה מוכר והוא כבר יסדר הכל. קוראים לו ארז. תעשה לנו טובה, לך תמכור לו את זה.
רון, בהמשך לדבריו של חנן, אני ועוד מספר אנשים שאני מכיר כאן באתר, נשמח לדעת מהו מנוע פעימה אחת ואיך הוא עובד. לא צריך הסבר של מהנדס או מכונאי, מספיק הסבר ברמה הפשוטה ביותר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי barak4*4
רון, בהמשך לדבריו של חנן, אני ועוד מספר אנשים שאני מכיר כאן באתר, נשמח לדעת מהו מנוע פעימה אחת ואיך הוא עובד. לא צריך הסבר של מהנדס או מכונאי, מספיק הסבר ברמה הפשוטה ביותר.
מכסחת דשא למשל