יום שני - חשד כבד ליורה ....
:-)
Printable View
יום שני - חשד כבד ליורה ....
:-)
מבול בחיפה !!!!!!
מחר טיול בוץ
הבוץ היחיד שיש בחיפה נמצא בעדניות שלי אחרי שהשקיתי אותם, ובקישון...
(כן, עברתי מזמן לחיפה. החתימה לא מעודכנת)
קודם כל , אדניות מלשון אדן החלון שם הם נימצאות.
שנית, אם אתה גר בחיפה למה אתה לא מצטרף פה ושם ?
שלישית ... היה טיפה בוץ !
אני מקווה שבימים הקרובים יהיה טוב :)
שימו לב ליום חמישי
http://www.israelweather.co.il/sinoptit.asp
"חשש חמור לשטפונות..."
באדיבות מאיר בית הלל.
תסקיר המפה הסינופטית: שקע קרקעי באיזור מרכז הים התיכון גורם לזרימה דרומית מזרחית עד מזרחית באיזורנו, להתחממות והתייבשות ולהגברת אי היציבות.
למדור המפות הסינופטיות החזויות לחצו כאן.
יום שלישי, ט' בחשוון תש"ע (27 באוקטובר 2009)
חם ויבש מהרגיל לעונה. מעונן חלקית בעננות גבוהה ובינונית, בעיקר. הרוח צפונית מזרחית עד מזרחית מתונה, מלווה במשבים ערים בהרים, בשעות הבוקר. בשעות אחה"צ הרוח צפונית מזרחית עד צפונית מערבית קלה - מתונה. ייתכן גשם מקומי מלווה בסו"ר וברד באיזור החוף בשעות הבוקר, ובשעות אחה"צ בהרים ובמזרח הארץ. חשש מסויים משטפונות בנחלי המזרח! בשעות הערב תתכנה סו"ר בדרום הארץ.
גובה גלי הים התיכון 60-110 ס"מ. טמפרטורת המים 27 מעלות.
יום רביעי, י' בחשוון תש"ע (28 באוקטובר 2009)
ירידה בטמפרטורות. בהיר עד מעונן חלקית בשעות הבוקר, ומעונן חלקית בשעות אחה"צ. הרוח בבוקר משתנית קלה. בשעות אחה"צ תתחזק הרוח ותהיה מתונה - ערה מכיוון מערב. בשעות הצהריים ואחה"צ ייתכן גשם מקומי מלווה בסופות רעמים וברד בבקעת הירדן, הרי המרכז והרי הצפון. חשש מסויים משטפונות בנחלי המזרח! בלילה צפוי גשם מקומי מלווה בסו"ר וברד במישור החוף המרכזי והצפוני ובצפון הארץ.
גובה גלי הים התיכון 60-120 ס"מ. טמפרטורת המים 27 מעלות.
יום חמישי, יא' בחשוון תש"ע, יום פטירת רחל אימנו (29 באוקטובר 2009)
עוד ירידה בטמפרטורות. מעונן חלקית בכל סוגי העננות בצפון הארץ ובמרכזה, ובהיר עד מעונן חלקית בדרום הארץ. הרוח בשעות הבוקר דרומית מזרחית עד דרומית מערבית קלה - מתונה, ובשעות אחה"צ דרומית מערבית עד מערבית מתונה - ערה, מלווה במשבים עזים בהרים. גשם צפוי בצפון הארץ ובמישור החוף, מלווה בסופות רעמים ובברד, מידי פעם. תתכן זליגה להרי המרכז, בעיקר משעות אחה"צ.
יום שישי, יב' בחשוון תש"ע, (30 באוקטובר 2009)
ירידה בטמפרטורות. מעונן חלקית עד מעונן בצפון הארץ ובמרכזה, מעונן חלקית בצפון הנגב ובהיר עד מעונן חלקית בדרום הארץ. הרוח דרומית מערבית ערה, מלווה במשבים עזים, בעיקר בהרים. גשם יירד מידי פעם בצפון הארץ ובמרכזה, מלווה בסו"ר ובברד. בצפון הנגב צפוי גשם מקומי מלווה בסו"ר ובברד.
יום שבת, יג' בחשוון תש"ע, (31 באוקטובר 2009)
דומה עם ירידה קלה בטמפרטורות.
מאיפה מצאת שרשום "חשש חמור לשטפונות" כי לא רשומה המילה הזאת.
אם יהיו זרימות קלות במדבר יהודה, מאוד קלות, אפשר להגיד תודה, לדעתי. בוא ונראה..
אתם צריכים לדעת יותר טוב ממני, שהתחזיות הללו מאוווווווווווד אופטימיות בדרך כלל. וכדי שיהיה איזה שיטפון חמוד, צריכה להיות לפחות תחזית של אחרית הימים.
ככה זה עובד בדרך כלל, לצערי. הלוואי ואני טועה הפעם, כי אני בכל מקרה יוצא למדבר יהודה לטיול.