מירדף בנגב אחרי גנבים בחדשות 10 !!!!
Printable View
מירדף בנגב אחרי גנבים בחדשות 10 !!!!
עובד...בטח עובד מצויין.....ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3364405,00.html
יודע מה ההבדל פוקסי ?
מטורף שלוקח נשק ומתפרע , אתה יכול לסנן ברוב המקרים כי אתה בודק למי אתה נותן רשיון לנשק.
לעומת זאת, מיליציות של בדווינים ששולטים על מרחבי המדבר שחמושים מכף רגל ועד ראש ואין עליהם שום בקרה ושום שליטה, הרבה יותר מפחידים.
מצד שני, גם להתנגש ב 100 במכונת כביסה שחונה שלא כחוק באמצע הכביש מיד אחרי סיבוב מאוד מפחידה ...
ובנימה אחרת,
הגיע לי במייל,
~~~~~~~~~
נהג תקוע בנתיבי איילון. לא זזים. פתאם הוא רואה איש אחד עובר מאוטו לאוטו.
האיש מגיע אליו ומבקש באדיבות לפתוח את החלון.
"מה קורה" שואל הנהג "למה עומדים?"
"ליד מחלף בת ים טרוריסטים חטפו את אהוד אולמרט, עמיר פרץ, זהבה גלאון והרב עובדיה. הם מאיימים שישפכו עליהם בנזין וישרפו אותם באש אם לא יקבלו מיליון דולר. אנחנו עוברים מאוטו לאוטו ומבקשים תרומה."
"וכמה כל נהג נותן?" שואל הנהג.
"בערך ליטר", עונה האיש
~~~~~~~~~
גיא...
רק תגיד לאן להעביר את הדלק....כאן כבר אספנו כמעט מיכלית מלאה למען המטרה...
אחלה רעיון...
באותה נימה...מישהו מכיר קבלן ספרינקלרים / צנרת או משהו בסגנון
מכשיר מיוחד שעולה כמעט 20 אלף שקל ונגנב בתקופה האחרונה המכשיר מתוצרת RIDGID
מוזמן להפנות אותי אלי...כמו כן יש מאגר ענק של כלי עבודה גנובים שמחכים לבעליהם שיזהו אותם
גם ניתן לקבל פרטים אצלי...
העניין הזה חייב להיפסק כל הגניבות האלה...זהו עברנו משלב המקלדת לשלב הביצוע ...
יש גם סמוראי שרוף באזור הכפר שיבלי...כנראה גנוב... כנ"ל לגבי פרטים
חברים ימי "השומר" של אז חזרו ובגדול.....
יום טוב ושקט
אחרי כל כך הרבה דיבורים, סוף סוף מתחילים לחשוב גם על עשייה. הגנבים, לצערנו מבינים רק כוח, כוח, וכוח. אני יכול להביא את דוגמת ערד, שעד לא מזמן היתה מוקד גניבות של הבדואים באיזור, התארגנו והחלטנו להפסיק את התופעה. המסר הכללי היה "0 סבלנות, ובלי סלחנות". ועובדה שזה עבד והגניבות ירדו פלאים. העבודה לא קלה, וצריך להתמיד, (הגנבים מחכים שנתעייף) מארבים, סיורים, מרדפים ומחסומים. והכי חשוב להתמיד בלחץ ולא לפחד מהם. הם מפחדים לא פחות. בנוגע לנשק חם, עד היום לאחר 4 שנים של עבודה, כדור אחד לא נורה.
אפקט הפחד עובד.
נמרוד.
הוא לא היה מטורף, הוא היה טרוריסט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
http://deseretnews.com/dn/view/0,1249,660195221,00.html
לא תצפה שבעיתונות יגידו את האמת?
רק מחזק את מה שכתבתי.
אצלינו זה לא מיואש צעיר עם M16 אלא מיואש צעיר עם 8 ק"ג C4 ....
ואת זה גם לא עוצרים ....
כתבה בוואלה - 3 הצעות חוק המתירות לירות בפורצים עברו קריאה טרומית.
http://news.walla.co.il/?w=/1/1057779
אמנם המרחק בין קריאה טרומית ללהשלמת החוק רחוק, אבל אולי עוד יהיה פה שינוי.
מישהו יודע איפה אפשר לראות את נוסח החוק שעבר אתמול ברוב גדול בכנסת? מדברים על זה ברדיו הבוקר כל הזמן, חוק שי דרומי. מצד אחד זה כנראה החוק שכולנו כאן רצינו (אתה רואה ג'ו, עניינים זזים מהר בישראל) מצד שני זה ממש הכרזה על פשיטת רגל מוחלטת של המשטרה. הקלישאה "פשיטת רגל של המשטרה" היא כבר לא סתם בכיינות פופוליסטית, החוק הזה הופך אותה לעובדה, וזה עצוב.
חוק "עזוב אותי באמא'שך".
נימרוד,
הוצאת לי את המילים מהמקלדת. כל הדרך ברכבת תיכנתי מה לכתוב.
פשוט במילים רשמיות משטרת ישראל מכריזה על פשיטת רגל - עכשיו צריך למנות מפרק ....
באתר של שי דרומי יש מידע על הנושא.
וגם חיפוש קצר בגוגל מצא המון חומר כתוב על הנושא.
צריך לציין שזה קריאה טרומית בלבד. עד שזה יהיה חוק שרשום בספר החוקים יעבור זמן ונוסח החוק יכול לעבור שינויים מקצה אל קצה.
הנוסח:
הצעת חוק העונשין (תיקון - הגנת בית מגורים ומשק חקלאי), תשס"ז-2007
הוספת סעיף 34י1
1.
בחוק העונשין, התשל"ז-1997[1], אחרי סעיף 34י יבוא:
"הגנת בית מגורים
34י1.
לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שהיה דרוש כדי להדוף כניסה או התפרצות לבית מגורים או משק חקלאי בכוונה לבצע עבירה; "מעשה" – לרבות שימוש בכוח קטלני.
[1] ס"ח התשל"ז, עמ' 226.
דברי הסבר
יכולת האזרח להגן על עצמו חשובה לתחושת הביטחון האישי שלו. "ביתו של אדם הוא מבצרו" ולכן כניסה לרשותו של אדם ללא ידיעתו וללא רשותו מהווה פגיעה בביטחונו האישי באופן חד משמעי.
ריבוי מיקרי הפריצה שמגיעים למצב של סכנת נפשות, מחייבים מציאת פתרון על מנת להחזיר את כושר
ההרתעה. יצירת הרתעה תקל גם על המשטרה וכמובן תסייע בצמצום הפשיעה.
הצעת חוק זו מטרתה לחזק את תחושת הביטחון האישי של האזרח ולהגדיל את כושר ההרתעה ובכך לצמצם את הפשיעה.
הצעות חוק זהות או דומות בעיקרן הונחו על שולחן הכנסת השבע-עשרה על ידי חבר הכנסת יצחק אהרונוביץ וקבוצת חברי הכנסת (פ/1996/17), חבר הכנסת ישראל כץ וקבוצת חברי הכנסת (פ/1997/17) וחבר הכנסת צבי הנדל (פ/2016/17). "
לו יהי.....
זהו יום גדול . הכרזת פשיטת הרגל של המשטרע...(יום גדול לכל הכיוונים לחיובי ולשלילי..)
שכל אחד תהיה לו הזכות להגן על שלו...
ולא לתת לכל בן עוולה (מקווה שכתבתי נכון) לעשות בשלי כבשלו....
הללוייה.....
אבל בכתבה צדה את עיני דווקא חלק מההתנגדות של שר המשפטים החדש שאמר.... ואני מצטט...
השר העביר מסר ביקורתי על הממשלה ואמר כי "בישראל המצב חמור, במיוחד בגלל שהמדינה - ולא רק הממשלה הזאת - אינה מספקת לאזרחים הגנה ברמה שהם ראויים לה מפני עבריינות".
לפחות יש לו ביצים לשים על השולחן את האמת... כל הכבוד לו...
ובמידה ואתם או חלק מכם חושב שזהו יום שמח ...אז זהו זה בדיוק הטעות...
אישית לא רוצה לירות או לפגוע באף אחד...נקודה...
אבל לפחות יש לי את האופציה לשמור על הרכוש שלי...
וזה ההבדל הגדול...
לכתבה המלאה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3365107,00.html
אולי זה תחילתו של יום חדש מבחינה של עבירות רכוש במגזר החקלאי...
נקווה שלא נגיע לזה.... אבל האופציה...נכון ובמקום...אומנם כמה שנים באיחור...
אבל איך האלה אמרו פעם...
מוטב מאוחר מאשר בכלל לא....
עכשיו נראה כמה זמן יעבור עד להפיכתו לחוק....
איך אפשר להיות מופתע כאשר אסף חפץ (מי שכיהן בזמנו כמפכ"ל המשטרה) אמר אתמול בתוכנית טלויזיה בערוץ 1 כי "מטרת המשטרה אינה להרתיע עברייינים אלא אותו ואת הכתב (העמך)."
ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
אני תורם למטרה הקדושה הנ"ל את כל מיכל הדלק שמילאתי אתמול...:twisted:
לא צחוק, כמעט שבועיים נסיעה בג'יפ. 330 שקל.
אבל זה עדיין כסף קטן לעומת כל מה שהמדינה הזו גונבת ממני כל חודש.
ועכשיו ברצינות - לדעתי מוקדם לכם לשמוח.
החוק הזה לא יעבור. ברגע האמת חברי הכנסת ישתפנו. אתם לא באמת מאמינים שחברי כנסת רוצים בטובת הציבור?.... אל תהיו תמימים. כל מה שהם מחפשים זה רק קצת חשיפה חיובית בהתאם להלכי הרוח בציבור, ובינתיים העובדה שהחוק עבר בקריאה טרומית מוסיפה להם נקודות.
וגם אם כן והחוק יתקדם, כנופיית בג"ץ לא תיתן.
מפלגות השמאל, ארגוני זכויות אזרח, סופרים, אמנים, אנשי תקשורת מובילים ושאר התארגנויות של יפי נפש למען שלומם של מחבלים ופושעים, יעמדו על הרגליים האחוריות ויפעילו את כל כובד משקלם.
מנסיוננו המר ולצערנו הם לא יצטרכו לעבוד קשה מדי - ממילא שלומו של מחבל/גנב/רוצח/אנס/סוחר סמים וכו' וכו' קרוב לליבם של השופטים המתועבים הללו הרבה יותר מביטחונו ורכושו של אזרחו שומר חוק.
וכמובן - לא לשכוח: לא תהיה הקלה בקריטריונים לאחזקת נשק. מי שיירה בגנב בנשק לא חוקי לא יהיה פטור מעונש.
אולי מי יודע...אולי הסכום כסף הזה שנעלם מהקופה ....
נו הקצת מעל חצי מליון השקל שנמסרו לאיזה שוטר במחוז הדרומי...
אולי מזה אפשר להתחיל???
ביי ביי קראדי.....
הלו הלו גרנות.....
לו רק יעשה מה שעשה בשב"ס....
אולי מצבנו יהיה קצת טוב יותר...
אבל רק הזמן יעשה את שלו...
מה שלא יהיה מאחל לו בהצלחה....
ואולי גם אני וחברי נוכל לחזור לישון כמו בני אדם...
ונוכל לסגור את המליציה שקמה בשם....."השומר II"
אולי שגם יעשה מה שעשה עם הקבלן מנצרת ?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3367437,00.htmlיש מישהו שחושב שלא מגיע לו עונש מוות?
למען הסר ספק בנוגע לגיזענות, גם רוצח הנערה מעיין ספיר, הכלב האתיופי המסומם ומוכה הפרעושים הזה זכאי להשקעה כספית של 2-3 ש"ח שעולה כדור 9 מ"מ.
דברנו על אפשרות להסלמה לא?
כתבה בוואלה!. פורצים ירו על חוואי שבא לעצור אותם מגניבת הטרקטור שלו.
http://news.walla.co.il/?w=/1/1066988
...והלילה "ביקרו" גם אצלי בדירה. לא חקלאי, רק אחד ששותה אספרסו בת"א...
זה מטופש לומר לאחר מקרה, אבל אם לא הייתי ישן כל כך חזק....
והמשטרה? ימלאו טפסים. לא יותר מזה.
אסף.
תשיג כלב. כזה שינבח ברגע שיכנסו אנשים. הוא אולי לא ירתיע אותם אבל יעיר אותך.
המקרה הזה הוא הפעם השניה שביקרו אצל אריה בשבוע האחרוןציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
אתמול בשעה 1:01 בדיוק קיבבלתי טלפון מאריה שמערכת האזעקה שלו הופעלה שוב...
בתוך פחות מחמש דקות מגיע למקום...
חקירה קטנה וכו...רק לא מצאנו כלום...
הבוקר גשש למקום וחקירה יסודית... נמצאו עקבות של 2 אנשים ...
וגם כמות בלתי הגיונית של קליעים...
אישתו עד עכשיו לבנה כמו סיד...
מה אגיד לכם חברים המצב ממש כבר לא מצחיק....
אפילו לא עצוב.... פשוט אני לא מצליח להבין מה הולך כבר...
אסף...מזל שלך שלא היית בבית...
אבל ההרגשה היא הכי נוראית לדעת שמישהו הסתובבת ונגע לך בדברים שלך...
ביום ראשון מתחיל השבוע השלישי של חבורת "השומר"....
מעניין כמה זמן עד שמישהו במשטרע יתעורר ויתחיל לעשות משהו בעניין
שאול מה העניין שהיה בחדשות עם "יחידת המתנדבים החדשה" של מג"ב בראשות אליק רון?
נימרוד, אני לפני מעל שנה וחצי הוזמנתי להתנדב ליחידה הנ"ל
הבטיחו שזה לא חרטא וזה אמיתי ...
אני לא רציתי כי זה לא עניין אותי אז ויש לי ילדים קטנים, היום אולי כן הייתי מצטרף.
אז עכשיו כל מאותגרי הפעילות שהתחמקו ממילואים יעזבו את המשטרה ויצטרפו ליחידת המתנדבים של מג"ב?
כלומר נגמר למדינה הקלף של להתרים את שאול וחבריו למשטרה אז הם מחליפים את השלט למעלה וכותבים מג"ב? כך זה יכשיר את השרץ?
אם לא הבנתם לבד, אז אני אסביר לכם:
מה שתראו זה גרף שחיתות הולך ועולה במג"ב, קצינים ואנשי קבע שיסרבו להוציא את הרכב שלהם למרדפים - כי יש את ה 4X4 של שאול, וכיו"ב. נשמע לכם מוכר מהמשטרה, נכון? אז דעו שזה יחזור, כי זו דרכו של עולם.
בא לכם להתנדב? התנדבו לסייע לאלה שלא יכולים לסייע לעצמם, זקנים, חולים, ילדים אומללים...
תקימו משטרה פרטית, תעזבו את המושחתים להתבשל במיץ השחיתות של עצמם.
יוני5
נמרוד ... אני נפגש אם אליק בתחילת השבוע, יעדכן לגבי האופי ומה הולך להיות ההגדרה של החברה האלה הקצת שרוטים או כמו שיוני קורא להם...מאותגרי הפעילות....ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
נכון לרגע זה אין לי משהו חדש לספר מעבר למה שהיה אתמול בכתבה בחדשות...
גיא, גם לי שי ילדים בבית....מה ההקשר... זו סיבה מספיק טובה על מנת לצאת ולדאוג שהבית שלנו יהיה יותר רגוע מכל הבחינות...
יוני, גם היום אני וחברי מתנדבים תחת מג"ב... ולא ...לא משתמשים ברכבים הפרטיים אלה במקרים באמת חריגים ...יש לנו טויוטה, דימקס משטרתי ומזדה 4 על 4 שכור... (במידת הצורך יש לנו עוד רכבי משטרה המיועדים לשטח...) יש לנו גם טרקטורון, אמצעי לילה ... כולם מסתובבים אם נשק אוטומטי...מצויידים בציוד הכי עדכני שיש...
ואת האמת....במג"ב צפון תראה לי רכב שטח מבצעי שיושב אצל איזה קצין או כרכב ת"ש... תראה באיזה מהירות הוא הופך לרכב של המתנדבים...
תראו חברים ... אני יודע שאין זה מתפקידינו כאזרחים לצאת ולשמור או לדאוג לשלום הבית...ביטחון הכבישים...גני השעשועים שילדינו משחקים בהם....
אבל והאבל ממש גדול....
ואת זה אני אומר אחרי שאני מתבשל בתוך הבטן שלי..... למה שאני אצא ויעשה את עבודת המשטרע... ועל זה אין בכלל ויכוח...המתנדבים ולא משנה איפה ובאיזה יחידה ....ממלאים תפקידי משטרה...במתנא צפון למשל...בימי שישי לילה...יש ניידת 1 של שוטרים ו4 או יותר של מתנדבים...
בתחנות המשטרה....לפחות חצי מכוח האדם הינו מתנדבים...
אבל אני גם מציאותי....ועובדתית לו אני אשאר בבית....וימשיך לשבת בכורסא מול הטלויזיה...
עובדתית אף אחד אחד לא יסתובב בין המושבים...על הכבישים....וכו'....
אז מה לעשות???
לקחת מדים ורכב משטרתי ולצאת ולנסות למנוע משהו....או להישאר בתוך הכורסא ולהמשיך ולקטר??????
אישית אני בחרתי לצאת ולהשתמש באמצעים של המשטרע ...רכב, נשק, סמכויות, אמצעים, דלק... וכו' על מנת שיהיה לי באזור המגורים קצת יותר שקט....
אבל שוב זו דעתי האישית בלבד
נ.ב. מי שמכיר אותי יודע שאני גם מתנדב ותורם מזמני גם לעוד הרבה מטרות שבעיני נראים מספיק חשובים ...החולשות שלי הם ילדים....
שבת שלום
שאול,
אני יודע שאתה בסדר, לקחתי אותך כדוגמה.
יוני5
אתה מתכוון- "מזל שלא התעוררנו..." מי אמר שלא היינו בבית... :roll: :roll:ציטוט:
אסף...מזל שלך שלא היית בבית...
(זה יותר או פחות טוב? לא יודע)
אסף.
אסף...ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אני יודע שהייתה בגופך בבית... אבל עדיין אני אומר...מזל שלא היית בבית...
זה שלא התעוררת ...אכן מזל...
רק המחשבה שמישהו טייל אצלך בבית בזמן שישנתם...
מוציאה אותי מדעתי ...תחשוב מה הם עשו שאתם ישנתם...
ומה יעשו המשטרע???
נאדה...כלום....
יאלה לישון עכשיו אחרי משמרת של "השומר"...
בוקר טוב ישראל