מברוק ! תעדכן .
Printable View
קובי מה קורה
אני יאיר עובר כרגע את אותו כאב
מתיי נגנב הגיפ?
עד השבוע האחרון בתל שבע רביבים חורה כסייפה חברון לא ראיתי סופה כזאת
תיהיה איתי בקשר 0547725664
מה קורה אחי כמוני כמוך גם לי גנבו את הסופה לפני שלוש שבועות לפי מה שהבנתי היא אצל המבריחים באיזור דרום בואו נתארגן ונצא לשטח לכמה ימים "כי אם לא אני לי מי לי" 0547725664
מעלה מהאוב את השרשור הכואב, כדי לעדכן.
לפני שבועיים, כשאני בכלל בחו"ל, יצר איתי קשר מכר רחוק, שביקש סימנים מזהים של הג'יפ. מסרתי כמה פרטים ייחודיים, הבטחתי ליצור קשר כשאני חוזר, וחזרתי לעינייני מבלי לייחס לכך יותר מדי מחשבה. כשחזרתי התבשרתי שהג'יפ ממתין לזיהוי במשטרת דימונה, ותיאמתי להגיע היום כדי לזהות אותו.
הגעתי לתחנה בצהריים עם אזהרה, שאני לא הולך לראות שם משהו דומה לרכב שנגנב ממני, אבל לא יכולתי לצפות למה שראיתי שם. כן, זיהיתי אותו מיד עוד לפני שנכנסתי למגרש, אבל הרכב הכ"כ אהוב, שונה לחלוטין מהג'יפ שנגנב ממני רק לפני 6 חודשים. הוא נשחט באכזריות מכל דיגום ושיפור שהיו עליו, שמן הסתם עברו לג'יפים אחרים, הפגושים, המתקונים, כלוב ההתהפכות, הברזנט והדלתות, החזית (רנגלר), כסאות, הוחלף מנוע (!!!), כל זה כדי לטשטש את המקור והזיהוי של הרכב ולהפוך אותו לבלתי ניתן לזיהוי בעליל. בנוסף, הבודי נצבע במלט ומים, ועבר כיסוחים והתעללות מכל כיוון אפשרי, ובאופן כללי הוא נראה כאילו עברו עליו 15 שנה בשירות הבני ז*%@ות, ולא רק 6 חודשים...
אי אפשר לתאר כמה זה פותח את הפצעים, לא היה קל לראות את זה. עכשיו אני צריך לחכות לזיהוי סופי של הרכב ע"י מז"פ, בסיוע התמונות שמסרתי ועוד כמה ראיות, ואח"כ-כולו שלי, מה שנשאר ממנו. למי שמעוניין ומחפש, יש שם עדיין עוד 5-6 סופות, במצבים שונים, שמחכים לדורש או שיועברו להשמדה או לחילוט ומכירה.
איך חלפה לה תהילת עולם...
כשלי נגנב הרכב בפעם הראשונה ( פג'ו 205 , וכן - נגנבו לי כמה רכבים ) גם לו הוחלף מנוע ועוד שינויים קוסמטיים , כשרצית לשחרר את הרכב מהמשטרה נדרשתי להביא מכונאי ע"מ לפרק את המנוע שהיה ע"ג הרכב ( הרי הוא לא שלי ) , וזה לא תפקיד השוטרים לפרק את המנוע ....:evil:
אפשר רק לדמיין מה עובר עליך כשראית אותו ככה, פשוט מכאיב.
מהצד השני, זכית להזדמנות שלא רבים זוכים לה- ההזדמנות להביא אותו הביתה ולהחזיר לו חיים.
מי היה מאמין...
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1264960490
זה מה שנשאר ממנו:(
קובי
מבאס ומעצבן בטירוף, אבל נראה שהרוב קוסמטיקה?
לך תדע, אולי קיבלת בחזרה בכ"ז יותר ממה שאתה חושב (את הגיר המשופץ, והנעילה אם יהיה לך עוד קצת מזל).
:cry:
אבל בטח הנשמה עוד בפנים....
קובי, אתה אומר שיש שם עוד סופות? עם מי צריך לתאם כדי שיתנו להיכנס למגרש?
לא ממש צריך, מסתבר. פשוט צריך להגיע בשעות היום, בד"כ נמצא בתחנה מנהל מגרש המוצגים, איש מח' החקירות של התחנה. האיש אדיב ומקצועי מניסיוני היום, והכניס אותי למגרש להעיף מבט.
עם זאת, דרור, לדעתי הסופה שלך לא נמצאת שם, הייתי שם לב איליה.
שווה לבדוק בכל זאת, הם עמוסים עכשיו בתפיסות רכבים, וישמחו לרוקן את המגרש.
קובי
בצורה שהם מפרקים ומשחיתים את הרכב, אני בספק אם היית מזהה אותה. יודע מה? אני בספק אם אני הייתי מזהה.... אבל יש לי סימן זיהוי מאוד מובהק בשילדה עצמה. אני אסע וזהו.
אולי גם הסופה שלי שוכבת שם מבויישת...?
אפשר לקבל מס. טל. של המשטרה בדימונה?
עכשיו ראיתי את התגובה של קובי ודרור,נראה לי שגם אני יעשה טיול לשם.
כל מי שאיבד סופה ורוצה לבוא - אפשר לנסוע ביחד. סוג של קבוצת תמיכה....:(
קובי
לא יאומן שמצאו אותו (ובאיזה מצב )
איך מצאו ואיפה ? מה קרה לאלו שנסעו בו?
חן
אהלן חן;)
מצאו אותו במקרה, חבר'ה שהלכו לראות שיטפון ליד מאהל מסוים, וזיהו אותו בגלל שזכרו את החיפושים מלפני חצי שנה אחרי ג'יפ צהוב זועק, מסתבר שעשיתי מספיק רעש בזמנו. החבר'ה שמצאו אותו הם קב"ט ושוטר מהסביבה, אבל רק במקרה.
למי שנהג בו אין כל זכר, כמובן, והאמת שגם לכל הפרוייקט שהרמתי אין שום זכר... הג'יפ במצב גרוע בהרבה ממה שהיה כשקניתי אותו במכרז. בעסה.
קובי
אז עכשיו יש לך 3 סופות מפורקות בחצר ?
מה זה אומר במצב יותר גרוע?
מה בקשר לרשיונות שלו? עדיין קיימים או שהוא עכשיו ללא רשיונות עקב הגניבה?
עריכה: ראיתי את התמונות. המצב לא כל כך גרוע. הבודי נראה יחסית שלם ובמצב טוב.
הג'יפ בינתיים עדיין נשאר במגרש המשטרתי, עד שיעבור זיהוי ע"י מז"פ. לי יש רק סופה אחת, ועוד כמה חלקים...
קובי