דיברתי איתך בטלפון , פשוט אין מילים .....!
משתתף בצערך .
נפתח עיניים בתקווה שנוכל למצוא אותה .
Printable View
דיברתי איתך בטלפון , פשוט אין מילים .....!
משתתף בצערך .
נפתח עיניים בתקווה שנוכל למצוא אותה .
אני יודע מי לקח את הסופה ...
מדובר על אירגון הפשיעה הגדול ביותר בארץ
אשר ראשיו מגיעים לדרגות הבחירות ביותר
יש סוכנים של האירגון בכל צומת
יושבים ואורבים לחף מפשע
הקרבן הבא
דרור שיטה בהם במשך שנים על גבי שנים
לעג למאמציהם ללכוד אותו
אך לבסוף
הם נישברו
הם הורידו את הכפפות
הם שיחקו מלוכלך ...
דרור, חפש את האוטו במגרש ההחרמות השכונתי של משטרת הפשע ..
:)
בהומור כמובן....
עדיין אופטימי... זה טוב.
" מודל 66', גרוש + 3, מאייר וגרפיקאי, כתב רכב ובוחן מכוניות ורכבי שטח ב"ידיעות אחרונות", "הגה בשטח" וג'יפולוג. מתעלל באותה סופה מודל 95' זו השנה העשירית ברציפות. "
איל
אהלן דרור
רק עכשיו קראתי, זוכר את הסיפורים על הפרה המשוגעת כבר לפני שנות דור.
באמת שאין מילים.
אם אתה רוצה סיוע בתעבורה זמנית, יכול להציע לך את הדיסקו שלי.
ואם מתארגן חיפוש כלשהו, תתפלא כמה יצטרפו, זו סופה אחת יותר מדי.
אולי עדיף שתנצל את היותך עיתונאי ולעשות מהסיפור כתבה, זה יקרר את הסופה בשוק ואולי יקרב אותה אליך.
בהשתתפות כנה,
ליאור
באמת התפלאנו,
היה ממש קשה לספור את כמות הרכבים שהגיעו
בואו נראה מי הגיע
הגיע סוזוקי אחד שפרש מאוחר יותר עם תקלה טכנית המון תודה ,
הגיעו הרכבים והאנשים הבאים חוץ ממני,דרור ויריב קלר איתי ברכב
להלן הרשימה:
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
כל אלו הגיעו.
וכל מילה מיותרת:-(:-(:-(
תעשו טובה, אל תריבו.
כל מי שהגיע עשה מצווה.
גם אם לא מצאנו את הג'יפ, אתם לפחות עשיתם ככל שביכולתכם כדי לעודד את רוחי, ותודתי הכנה נתונה לכם:
מאיר, זיו, יריב קלר-ברוך וצור ליסבונה.
כמובן תודה לכל מי שמתקשר, מדווח על ג'יפים חשודים שנראו בכל מיני מקומות בארץ ומשתתף בצערי. כבר שבוע וחצי אחרי הגניבה, ועדיין עשרה מתקשרים ביום לפחות, שלא לדבר על אלה שפועלים מאחורי הקלעים ועזרתם לא תסולא בפז. מי יודע, אולי יהיו הפתעות.
בשורה התחתונה של הסיפור הרע הזה אמנם איבדתי ג'יפ, אבל למדתי את הפירוש של המושג חברים טובים.
דרור יקירי,
אין ולא היו ולא יהיו טענות למי שלא בא,
לא עשיתי דבר שלא היית עושה עבורי אז אין פה דבר וחצי דבר יוצא דופן,
לא יוצא דופן, כן יוצא דופן...
כל מי ששומע, מתעניין ומעורב במה שמתחולל סביבי מאז הגניבה, מביע הערכה כנה ואמיתית אליכם - אתם ששמתם הכל בצד ויצאתם איתי לחפש את הג'יפ.
שלא לדבר על זה שנתן לי רכב לבינתיים עד שאסתדר איכשהו - שהוא חבר אמיתי, יקר ונדיב. אני גאה שיש לי חברים כמוכם.
בני זונות! מזדהה עם הכעס והכאב.
נמאס כבר!
למרות שאני לא מכיר פה את רוב האנשים. קראתי הכל ואני מסכים עם דרור ( גם לגבי הענישה:)
ומשתתף בצערך.
מוכן להתנדב במידה ותרצו לחפש.
דרור אני חוזר יום ראשון,
דבר איתי....
אם אתה רוצה תתקשר לגלית (אישתי) ותקח ממנה את הטלפון שלי כאן...
גלית-0544929082
טל,
יש פה אי הבנה, גנבו לו את הסופה לא את אישתו,
רואה דרור איזה חברים יש לך
איתי נסעת לחפש את הרכב שלך
אחד נתן לך מכונית לבנתיים
השני מציע לך את אישתו,
ואללה כבר היה שווה לא??
לחיי הטיולים הבאים
http://www.jeepolog.com/with.php?pic...pics/a1316.jpg
http://www.jeepolog.com/with.php?pic...pics/a1316.jpg
[quote=דרור ברלי;258767]חנן, את הפער בין מחיר המחירון של סופה ישנה (עד 95) שאני מנחש שהוא כ-20K שקל פלוס מינוס, לבין המחיר בו היא נסחרת בפועל אתה בוודאי מכיר.
על שלי לאחר כל ההורדות הביטוח שילם כ28K והיא היתה מודל 99 אבל( לשמחתי) לא הספקתי להשקיע בה הרבה כסף.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3763308,00.html
אין מילים.
מישהו פה מחק הודעות קודמות ???
מה הכוונה?ציטוט:
אין מילים.
גניבת אופניים היא לא דבר שצריך לזלזל בו. בתור אחד שעובד בחנות אופניים ושמוע ממקור ראשון על גניבות של זוגות אופניים בשווי של למעלה מ- 30,000 ( לזוג!) וזה לפני אלפי השקלים שבעליהם משקיע בהם מדי שנה, לא מדובר במשהו פעוט...
אין ספק שהמשטרה צריכה וחייבת לטפל בגניבות הרכב ובכלל זה הג'יפים אבל זה לא אומר שהפשיטה המקורית הזאת היא דבר רע...
חס וכרפס.
ההפך, כך בדיוק צריך לפעול גם במקרה של הסופה של דרור וכבר פורטו עיקרי הרעיון אבל מישהו החליט למחוק את ההודעה הרלוונטית משום הזדעקות הסטרית.
כך או כך, במקרה האופניים-עבודה יפה של המשטרה. קצת רצון וקצת יצירתיות יכולים לשנות באופן משמעותי את המציאות בה אנו חיים.
אם כך הבנתי אותך לא נכון...
אבל לצערי לא נראה לי שנזכה לראות את המשטרה עושה מאמצים כלשהם ובטח לא מקוריים כדוגמת האחרון בשביל משהו משעמם כמו גניבת רכב או רחמנה לעיצלן- ג'יפים. :mad:
חברה במקום לשבת בבית ולהגיד לנו כמה כואב בואו נתארגן
וניסע למדבר לכמה ימים אני ישנתי שם יומיים לבד אבל אחד זה לא מספיק לדעתי אנחנו חוזרים לפחות עם גיפ אחד גם אם זה לא יהיה שלי אני יהיה מרוצה 0547725664
היי דרור,
ראשית משתתף בצערך על הגניבה ,ליבי איתך כמי שחווה את אותה הרגשה.
האם ניסת לדבר עם פקחים וליידע אותם לפחות באזור הדרום ,הם עדיין היחידים שמסתובבים בחום הזה
ובאזורים הנ"ל .
מעוז