-
תגובה להודעה: [רכישה קבוצתית] מסיכות ריתוך איכותיות ותקניות (!!!), רתכות אינוורטר ורת
1) כל השיחות שלנו אודות הטענות החלו לאור הכתיבה שלך כאן בפורום.
טרם לכך לא פנית אלינו.
2) להלן התעודה עם פרטי היצרן חסויים עקב עניין מסחרי. (כל המעוניין לראות את התעודה המקורית עם הפרטים המלאים וניירת נוספת מוזמן לפנות אלינו ישירות על פי הפרטים שרשמתי לעיל.
לאור העובדה שהינה התעודה "שחור על גבי לבן" אסיים את הדיון בנושא.
כל המעוניין בפרטים נוספים מוזמן לפנות אלינו.
04-9851805/6
[email protected]
בברכה,
רועי
http://www.zika.co.il/image/users/56...files/cert.jpg
-
תגובה להודעה: [רכישה קבוצתית] מסיכות ריתוך איכותיות ותקניות (!!!), רתכות אינוורטר ורת
1) בסדר גמור - וביקשתי ממכם הבהרות עוד כשהעניין היה בחיתוליו, מאז לא התייחסתם אליי.
2) רועי....אל תעשה מאיתנו טיפשים.
בתעודה הזאת אין אפילו את שם הדגם, היא יכולה להיות של כל מסיכה אלקטרונית.
מה הסוד הגדול בעניין היצרן?
הנה...זהו היצרן -
http://www.welhel.com/index.asp
הוא כבר נחשף פה בדיון מזמן.
אז קדימה - תן לראות את התעודה המקורית כפי שהיא.
למה צינזרת בסעיף הMARKING? אין לזה שום עניין מסחרי ואלו אמורים להיות נתוני המסיכה.
ואיפה התעודה שמראה שהמסיכה עומדת ב ANSI Z87.1 ?
שלחתי לך את המייל שלי בפרטי ואני מצפה לראות שם סריקה של התעודה בשלמותה.
-
ים היקר,
זיקה עם מוניטין של מעל 60 שנה בתחום הרתך בארץ.
האם הינך או מן דהו מהגולשים סבורים שאציג תעודה שאינה של הדגם המשווק על ידנו?
אתה וכל אחד מלקוחותינו, מוזמנים לסיור אצלנו במפעל (היחידי בישראל ליצור אלקטרודות).
ולעיין בניירת הרלוונטית עבור מסכת הריתוך מדגם DIAMOND.
להתנסות בה ובמוצרים שונים אחרים.
אין לי עניין לשתף את כלל הציבור מעל גבי הפורום בניירת פנימית של יבוא כזה או אחר של חברתנו.
בביקור אצלנו תוכל לקבל את כל הניירת על מנת להיווכח כי מוצרינו הינם איכותיים ועומדים בתקנים המדוברים.
אני מדגיש - איננו מתחבאים או מסתירים דבר, להיפך - גאווה היא לנו לייצר ולשווק מוצרים איכותיים מזה שנים רבות והינך יותר ממוזמן להגיע לסיור אצלנו במפעל.
הקפה עליי...
בברכה,
רועי
-
ים, לא עברת קצת את הגבול? זה מאוד קל להשתלח במישהו על גבי פורום, כשכל אחד נמצא מול המחשב, וכל פסיק שהוא כותב מתפרסם בריש-גלי ובאופן פומבי, גם אם יש טעם או בסיס לדבריו וגם אם לא. אין לי שום אינטרס כמובן בזיקה ושות', אבל נראה לי קצת לא לעניין לנגח בצורה כזו את רועי ע"ג הפורום. מלכתחילה רועי הגיע לכאן ע"מ לייעץ ולהעשיר את הפורום בידע טכני, ולדעתי גם אתה היית מגדולי המעריצים שלו בזמנו. תן לבנאדם את הכבוד הראוי לו, ובמידה ויש לך דברים ללבן איתו או עם זיקה, תשתדל לעשות את זה בצורה מכובדת יותר, ובכלל רצוי בהודעות פרטיות, במייל או בטלפון.
קובי
-
קובי,
באיזה חלק בדיון הזה או הקודם אני התנהלתי בצורה לא מכובדת ? מה בדיוק לא מכובד פה ?
מה פסול ב"ניגוח" מישהו שספק עושה קומבינות על הבריאות של כולנו ?
נפתח פה דיון לגיטימי לחלוטין לגבי בטיחות בריתוך.
למה פה ?
כי זהו הפורום הכי מקצועי ופורה בעברית לכל הנושאים הקשורים בבניית ג'יפים, ג'יפים שעשויים מפלדה, מה שהופך את נושא הריתוך לחלק מאוד מרכזי בפורום הבונים ( רק תריץ חיפוש ותיווכח ).
אין ויכוח שפעולת הריתוך חושפת את העוסק בה לאחת מהסביבות הכי מסוכנות שתמצא בשוק העבודה.
סכנת כוויה ושריפה כתוצאה מחום עצום ונתזים לוהטים, סכנת התחשמלות, שאיפת אדים רעילים, סכנת פגיעה בשמיעה עקב רעש מזיק ותוצרי לוואי אוטוטוקסיסטיים וסכנת כוויות מקרינה מייננת ובלתי מייננת כשהחמורות מתוצאות הקרינה הן פגיעות חמורות ביותר בעיניים ( פציעת הריתוך החמורה והנפוצה ביותר).
כלומר, אנחנו לא משחקים פה בקקה - מדובר על ציוד בטיחות שאי התאמה / תפקוד שלו יגרור תוצאות
חמורות ביותר.
כבר הוסבר פה, שרמת סינון הקרינה הנדרשת לריתוך בקשת חשמלית מגיעה לאלפית (0.0001) ועשרת אלפית האחוז (0.00002) מעבר קרינה.
כלומר, שוב....אנחנו לא משחקים פה בקקה, מדובר על ציוד האמור לסנן ברמה מאוד מאוד גבוהה.
אתה קורא דברים כאלו (כלומר, אם יש לך ראש על הכתפיים...) ולא יכול שלא פתאום לפקפק בציוד בטיחות המגיע ממפעלים עלומי שם בסין לאור מוניטין מוצדק שהייצור בארצות המזרח קנה לעצמו בזכות.
אז אחרי שהבנת שציוד הגנה לריתוך באמת צריך להיות כל כך טוב ואיכותי
וכשיש לך בסיס לחשוד בציוד המדובר כי הוא מגיע מסין ( וכי היצרן של המסיכה לא מצהיר שהיא עומדת בשום תקן )
מה אתה עושה ?
בא ומבקש מהחברה המייצרת/מייבאת בסך הכל מסמך פשוט מאוד, שלא חושף שום סוד מסחרי ולא מגלה לציבור שום דבר חדש,
סך הכל שם היצרן, קוד המוצר,מק"ט הבדיקה וחתימה שהמוצר הנ"ל עבר את המבחן והוא עומד בתקן בכדי
לדעת שהוא אכן ראוי לשימוש.
לא מדובר פה על איזה כלי עבודה שאם הוא פשוט מתקלקל אז הוא מתקלקל, מדובר פה על נזקים
לבריאות שלך, לראייה שלך - דבר שאין לו מחיר.
אז אתה שואל - למה על דפי הפורום?
ציטוט:
כי זהו הפורום הכי מקצועי ופורה בעברית לכל הנושאים הקשורים בבניית ג'יפים, ג'יפים שעשויים מפלדה, מה שהופך את נושא הריתוך לחלק מאוד מרכזי בפורום הבונים ( רק תריץ חיפוש ותיווכח ).
אז זהו...שלא רק על דפי הפורום, כפי שכתבתי כבר, ביררתי את העניין מול זיקה והם לא טרחו לחזור אליי.
הם היו מודעים לדיון ההולך ונרקם ופוגע להם עד מאוד במוניטין בפורום - והמשיכו להתעלם...
שאני ארדוף אחריהם? למה?
מה שאתה רואה פה , כל מה שנרקם פה בחודשים האחרונים, הוא תוצאה של התעלמות מצד זיקה.
ואם זיקה מתעלמים ממני - איך בדיוק אצליח להעביר את המסר אם לא ע"ג הפורום?
ריתוך היא פעולה מסוכנת, כנראה הסביבה הכי עויינת שתמצא לעין האנושית, דרגת האיכות הנדרשת מציוד בטיחות לעיניים המתאים לריתוך היא גבוהה ביותר ולכן מן הראוי שהעוסקים בדבר, לאור הממצאים, ישתמשו רק בציוד מיגון איכותי שעומד בתקנים שנקבעו לכך.
לי יש מסיכת ריתוך של זיקה, אני מעוניין לדעת האם היא באמת מתאימה לריתוך, לזיקה יש נציג בפורום
שעונה לכל השאלות - אז למה לא לנהל את הדיון פה אם לא עונים לי בשום מקום אחר ?
עכשיו...
חברה לא קקיונית, שמייבאת ציוד הגנה שבאמת מגן, תשמח להראות את תעודת התקן שלה לכל דורש.
אמנם - כפי שאתה רואה פה, יש לנו עסק עם חברה שעושה הכל כדי לא להראות זאת כאשר ברור
שאין שום קמצוץ של בעיה לאף אחד להציג תעודות כאלו.
יתרה מכך הצעתי לקבל אותה אלי בלעדית למייל בכדי לא לפרסם אותה לכל העולם, שוב התחמקויות והתחכמויות.
אל תנסה אפילו להוציא אותי לא בסדר בסיפור הזה.
רועי,
התעודה שהעלת פה היא עלבון לאינטיליגנציה.
אתה מעלה תעודה, מטשטש כל פרט שיכול להעיד איזה מוצר נבדק ולמי בכלל הוא שייך,
ועוד מגדיל לעשות, ואף מצנזר פרטים טכניים על המוצר ?!?!?!
מה עוד יכול לגרום לי לחשוד יותר שהתעודה הנ"ל לא שייכת למסיכה המדוברת ?
שלח לי את התעודה המלאה למייל ולא אפרסם אותה לאף אחד או פשוט כתוב לי את מק"ט הבדיקה,
אני אשלח אותו במייל לECS ואקבל את הפרטים בעצמי.
אני לא מבין אתכם, אתם פשוט מתעקשים להוציא לעצמכם שם רע... שם בזיקה ?
כל טוב
ים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zika
[B]
לגבי טענות אשר הועלו אודות הרתכות שלנו:
1) "הנתונים של הרתכת פשוט טובים מידי...." הנתונים הינם נתוני יצרן אשר נבדקו ואומתו על ידי זיקה (הן הנצילות בבדיקת ריתוך והן הזרם והיכולת לרתך אלקטרודות מתקנים שונים( 6010) אשר בהן יש צורך במתח ריקם או תכונה אחרת המאפשרת זאת.
2) " המאמ"ת (פיוז) שבגב הרתכת לא תואם את תצרוכת הזרם של הרתכת או את התקעהרגיל שיש לה."
המאמ"ת הממוקם בגב הרתכת מדגם IK-1600 משמש כמפסק הפעלה בלבד ולא פיוז הגנה. פיוז הגנה נמצא בתוך הרתכת.
3) מתח הריקם לא נבדק היות וברתכות אלקטרוניות ישנם מנגנונים שמונעים בדיקה אלא תוך כדי ריתוך בלבד (אשר משפיע על המתח). עם זאת, נבדקים ביצועי הרתכת המושפעים מהמתח ותכונות נוספות ברתכת ובהן ריתוך אלקטרודות מתקן 6010 ו 7018.
עוד סיבה שהדיון מתנהל בפורום (קובי) היא שיש נושאים בהם אני לא מבין לעומק וזקוק לעזרת חברי הפורום.
דוגמא טובה לכך היא סעיף 2, אבל אני בכל זאת אנסה - מה זאת אומרת שהמאמ"ת משמש רק כמפסק הפעלה ולא כרכיב שתפקידו להגן ובמקומו יש פיוז ?
זה לא הופך אותו למשהו שהוא לא מאמ"ת ?
מה קורה אם יש עומס יתר/קצר ? הפיוז נשרף? אז למה צריך מאמ"ת ?
3 ) למה לא ניתן לבדוק את מתח הריקם ? אין מתח בהדקים ברתכת אלקטרונית ? אז איך בדיוק היא מוכנה לריתוך באלק' צלולזה בכל רגע? איך כותב התלונה הצליח למדוד את המתח?
לגבי סעיף 1 - קשה לי להאמין שלרתכות האיטלקיות/סיניות/וואטאבר שלכם יש את אותם הנתונים
כמו של רתכות מקבילות של מילר( מתחילות ב4-5 אלף בארץ אם אני זוכר נכון) תוך שמירה על אמינות טובה, אבל אם כן - כל הכבוד.
לילה טוב
ים
-
ים, בכל הנוגע לעצם קיום הדיון בעניין ציוד הבטיחות, אין לי ספק שהמקום הכי מתאים לדיון כזה בעברית הוא בדיוק כאן. יותר מזה-אני משוכנע שעשית שירות טוב לכולנו כשהעלית את הנושא, הדיון התפתח וכולנו, כולל אותי, למדנו והחכמנו בנושא ונדע איך להתגונן טוב יותר בהמשך. במה שאמרתי דובר על הסגנון ועל רוח הדברים ולא על תכנם.
קובי
-
ים אתה עושה כאן שרות דוב לפורום.
מה שעשית עד נקודה זו היה טוב מאוד ומועיל.
הבאת מידע לפורום עם עובדות טכניות והסברים מפורטים.
והעשרת את כולנו בידע נוסף.
אבל ברגע שאתה מתחיל להתנגח (ואני מתנסח בעדינות) עם חברת זיקה.
בסגנון שמתאים הרבה יותר לפורומים צהובים אחרים.
אתה למעשה במחי יד אחת מבטל את כול הקרדית שצברת.
ובכך אתה גורם לאנשים לפקפק בכל דבריך, וחבל מאוד.
אתה חושב שזיקה מנסה להסתיר עובדות?
אפשר לכתוב את זה בצורה מכובדת ולא מתלהמת.
ובכך לשמור על כבודך וכבוד הפורום.
רועי לא חייב להיכנס לפורום, והוא גם לא חייב לענות לך.
אבל הוא בהחלט יביא בחשבון שאם לא יענה, הדבר עלול להזיק לו מסחרית.
אגב אתה לא הצגת בדיקות איכות למסכות שאתה הדגמת (ואני בכוונה לא נכנס לשמות)
מנין לנו לדעת כקוראים מהצד, שאתה לא מקושר לחברה ומנסה לקדם אותה?
אני לא בא להתנגח בך, אלא רק להדגים לך כיצד התכתובת הזו נראת מהצד.
אנא ממך אל תוריד את רמת הדיון להתכתשות רחוב.*
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
אגב אתה לא הצגת בדיקות איכות למסכות שאתה הדגמת (ואני בכוונה לא נכנס לשמות)
מנין לנו לדעת כקוראים מהצד, שאתה לא מקושר לחברה ומנסה לקדם אותה?
בחוברת ההוראות של כל מסיכות SPEEDGLAS יש את מפרט התקנים,
אם אני זוכר נכון -
ANSI Z87.1-2003
EN 379,166
CE
CSA משהו (קנדי)
AS משהו (אוסטרלי)
ומספר האישור שהמסיכו נבדקו ע"י DIN ( מכון התקנים הגרמני ) ונמצאו עומדים בכולם.
רשום שם את מספר האישור של המסיכה הספציפית כך שאם תרצה אתה יכול לפנות אליהם ולברר מה שבא לך.
וזה מעבר לכך שמדובר פה על אחת מהחברות המובילות בעולם הריתוך וחברת בת של אחת מייצרניות מוצרי הבטיחות הגדולה בעולם (3M).
אם אתם אומרים שאני מתנגח בכזאת עוצמה ושאני כנראה לא שם לב זה, אבל אין מקום/בסיס להתנהגות שלי,
אז לא נותר לי אלא לקבל זאת ולהמשיך את העניין מאחוריי הקלעים.
רק לסיום...
נפלה טעות בפוסט הקודם שלי בעניין הקנ"מ.
כתבתי -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kd2
כבר הוסבר פה, שרמת סינון הקרינה הנדרשת לריתוך בקשת חשמלית מגיעה לאלפית (0.0001) ועשרת אלפית האחוז (0.00002) מעבר קרינה.
כלומר, שוב....אנחנו לא משחקים פה בקקה, מדובר על ציוד האמור לסנן ברמה מאוד מאוד גבוהה.
כשמדובר בעצם על סקאלה אחת למעלה ( השעה...השעה..)
עשרת אלפית האחוז = 0.0001 = DIN12,
ושתי מאיות אלפית האחוז = 0.00002 = DIN14, מעבר קרינה.
מה שרק הופך זאת לחמור יותר.
כל טוב...
ים
-
כמה עידכונים למען הסדר הטוב ,
מכיוון שזיקה עוד לא נעתרו להציג פה תעודה אותנטית ללא עריכות וטישטושים ( דהיינו, עדיין עושים צחוק מהאינטליגנציה שלנו ),
שלחתי את התופס לחברה שערכה את הבדיקה וזאת התשובה שקיבלתי ממנהל המכון -
ציטוט:
Schalom le Israel!
recently, in June 2010, we issued the EC type examination certificate for
WUHAN WELHEL ADF variable shade WH-511 Test report: 10481-ECS-10
Registry of the EC-type examination certificate: C1048.1WWH
Best regards we lehitraot! (unfortunately, I do not remember where to find the letters in iwrit
Bernhard Schmitz
כלומר מסנן הריתוך WH-511 של חברת WUHAN WELHEL עבר את הבדיקות הנדרשות ע"י
מעבדת ECS לתקן EN379. עד פה הכל טוב ויפה.
אלא שאשמח אם תפנו את תשומת לבכם -
1. ראשית לתאריך הבדיקה - יוני 2010.
להזכירכם, ההתעלמות של נציג זיקה מהדיון בפורום התחילה בדיוק באמצע מאי, וחזרתו לדיון? סוף יולי.
ממממ....מעניין.
הייתכן שאנו ,בדיון זה וקודמו, היינו הראשונים שגרמו לחברת זיקה לבדוק האם המוצר שלה אכן עומד בתקן ?
צריך להיות ממש תמים בכדי להגיע למסקנה אחרת.
המסיכה משווקת ע"י זיקה, ממתי ? אמצע 2007?
לאור הנתונים המוצגים מעלה סביר להניח שהמסיכה שווקה ללא בדיקת עמידות בתקנים של שום גוף מקצועי
מתחילת שיווקה בארץ....עד.....עצם הדיון הזה (שנתיים וחצי בערך).
וההתעלמות מהדיון? משיכת זמן עד סיום הכשרת השרץ המזורזת ?! מה דעתכם?
למה אני כותב "סביר להניח"?
א. כי אם זיקה היו אשכרה משתפים פעולה ומסבירי פנים לקהל הלקוחות שלהם הייתי יודע בוודאות.
ב. משום שגם ליצרן לא הייתה שום תעודה להראות, אך פתאום עלה תופס הבדיקה הזה גם באתר החברה בסוף אוגוסט (כמובן שבקטן קטן קטן, כדי שלא תבין כלום).
2. איפה האישורים על התקן האמריקאי (Z87.1) אשר לטענת זיקה והיצרן המסיכה עומדת גם בו ?
במסמך של ECS אין שום איזוכר לגביו, וכן, ישנם הבדלים ביניהם !!!
3. מנהל המכון ברנרד אינו עונה למיילים מלבד המייל הראשון ששלחתי אליו,
בו הוא מראה יכולת כתיבה מרשימה באנגלו-עברית ויודע שאני מישראל ( אני שולח מכתובת com.).
אני מחכה כבר שבועות רבים לתשובות ממנו על כמה וכמה שאלות המשך לאותו המייל - אין קול ואין עונה באף אחד מהמיילים של החברה. ולכן עבר הרבה זמן בין הודעתי האחרונה לעידכון זה.
לי בכל אופן משהו לא מריח טוב פה.
-------------------------------------------------------------------------
אשמח גם לשמוע מרוכשי המסיכות/ רתכות מהרכישה הקבוצתית - מה קורה? והאם אתם מרוצים כבתחילה?
ריתוך בטוח ומהנה
ובוקר נהדר לכולם.
-
שלום ים .
כתבתי לך גם בפרטי , תודה על המחקר שעשית בנושא .
לצערי היום במדינת הקומבינות קשה מאוד למצוא מוצרים שעומדים בתקנים בתחום כלי העבודה .
תודה שפתחת לנו את העניים תרתי משמע ומנעת מאיתנו את הסיכוי הפוטנציאלי לנזק ממשי לבראיות שלנו.
אגב יש אופציה לבדוק רישומים באתר של ansi כאן :http://www.ansi.org/search_results.a...LHEL&sa=Search
אני לא ממש מצאתי זכר למוצר או אפילו לחברה.
גלעד.
-
אהלן גלעד,
הה"פ שלך הזכירה לי שאני אכן מחכה יותר מידי זמן עם ההמתנה לתשובות נוספות מECS.
מה גם שאם הבדיקה אכן כשרה - המידע שיש בידי צריך לעבור הלאה לציבור הלקוחות שהשתמש במסיכה
וכבר רוצה תשובה האם הוא היה מוגן מספיק או לא.
אז אני מודה לך על אותה ההודעה, על התמיכה, ועל הלינק הזה - שהוא עוד כלי מצויין שיכול לעזור הרבה בעתיד ( התוצאות לא מפתיעות, אבל חכה איזה חודש חודשיים...ותראה שימציאו מסמך גם לזה).
עלי באופן אישי זה די מקל שיתכן המסיכה כן עוברת תקן כלשהו, אחרי הכל ריתכתי איתה איזה שנתיים.
אבל מה שמרתיח אותי מזעם היא שמי ששלח אותנו לרתך איתה בבטחון מלא - לא ידע שהיא אכן באמת עוברת תקן,
ובכלל לא הייתה לו הבושה לעשות זאת.
תקן... שאגב...מבחינתי הוא עדיין בסימן שאלה עד שיחזרו בצורה רצינית ומכובדת לשאלות ההמשך שלי.
-
אין לי אלא לחזור על דברי קובי ומוני.
חאלאס, די.
הבנו שאתה כבר לא תקנה ממוצרי זיקה.
הפוסטים הנוספים, לטעמי, לא מוסיפים לך כבוד.
-
במה בדיוק הן לא מוסיפות לי כבוד?
בכך שאני לא משתייך לזן הבכיינים שלא עושים כלום עם זה שכל העולם דופק אותם מאחורה ?
-
בכך שהפכת את זה לרדיפה אישית, קטנונית, סוג של "אני אראה להם" ואחפש אותם על כל פיפס ובורג....
הנקודה שלך הובנה, וכל אחד יעשה איתה מה שימצא לנכון.
בין ה"ממצאים"הנוראים שלך, ובין טענה לגרימת נזק נוראי לעיניים המרחק גדול, גדול מאד.
לא, אין לי מניות בזיקה, ואין לי אפילו חברים שם.
אבל האופן והטון, והעקביות של החיפוש והחפירה, כבר גורמים לך להיות בדיוק הפוך ממה שרצית להיות - טרחן, קטן וקטנוני.
קח עצה ובחינם ממישהו שמבוגר ומנוסה ממך באי אלו הרבה שנים, אפילו עשרות - די.
ואני אפילו אוסיף עצה חינם מעורך דין - אתה מתחיל, לטעמי, לשחק על הגבול הקרוב להוצאת לשון הרע, גבול שסופו עשוי להיות בתביעת דיבה.
חינם.
-
ים!
אני מעריץ אותך על המחקר שעשית ועל המידע שאתה מעלה!
חברה רצינית כמו זיקה שנציגיה כבר הגיבו פה בשרשור הייתה אמורה לענות על שאלות שעצם זה שלא נענו בצורה מקצועית עד עכשיו, גרמו לך להמשיך ולחקור עוד ועוד.. כשהם רוצים למכור משהו הם מפרסמים ומגיבים..
אם באמת המסיכות שלהם היו עומדות בתקנים אני מאמין שהם לא היו מהססים לענות בהקדם ולתת תשובות מלאות לפני שזה היה מעלה יותר מידי שאלות וחששות ופוגע בהם..
אל תתן לצרי הראיה להשתיק אותך ו\או לבעלי מניות באתר זה או בחברת זיקה!
כל הכבוד! המשך כך! סוף סוף כן יש פה מישהו באתר ש"מרים את הכפפה" ועושה משהו באמת! על חשבון זמנו הפרטי - והכי חשוב!! מהרצון לתרום לקהילה שלנו ואתם מנסים להשתיק אותו...
ישר כח!
-
ים, כתבו לך ואני כותב לך שוב - אתה מגזים.
עד עכשיו לא התערבתי בדיון, אבל בנקודה זו תרשה לי לבקש ממך לנשום עמוק ולהרגע.
אתה מתנסח כמי שתפס את זיקה בפשע המאה, וזה לא המצב.
הטענה מובנת לגמרי - ומשהובנה, חבל למשוך את כל תשומת הלב לשם, כאשר בדיון הזה יש הרבה יותר מכך.
בבקשה, החזירו את הדיון למסלולו המקורי, כיוון שכאמור, הנקודה הובנה.
ציטוט:
אל תתן לצרי הראיה להשתיק אותך ו\או לבעלי מניות באתר זה או בחברת זיקה!
כפיר, כיוון שאני הראשון ממנהלי האתר המגיב כאן, התגובה שלך וודאי היתה מכוונת אלי, למפרע... :roll:
אבל באמת - אין מה להמשיך לדוש בנושא שכבר נדון והובן. אף אחד לא משתיק את ים, אני מנסה לשמור שהדיון לא יהיה מסטיק שחוזר על עצמו עד שכולם יאבדו בו עניין.
אסף.
-
[QUOTE=asafk;343721]ים, כתבו לך ואני כותב לך שוב - אתה מגזים.
עד עכשיו לא התערבתי בדיון, אבל בנקודה זו תרשה לי לבקש ממך לנשום עמוק ולהרגע.
אתה מתנסח כמי שתפס את זיקה בפשע המאה, וזה לא המצב.
אני בהחלט לא חושב שמדובר בפשע המאה .
אני גם לא יודע אם יש או אין כאן לשון הרע ואני גם לא רוצה להכנס לזה כי גם הדברים שרשמנו כאן על משרד התחבורה, הם גם קצת חוצים את הגבול הזה.
אבל דיווח שיקרי על תקן זאת כבר עבירה פלילית, ועדיין לא ראינו את התקן של ansi שדווח .
לדעתי הדיון לא מיצא את עצמו וזאת דעתי האישית , אני מבין שהנושא דיי צורם כיוון שמדובר בחברה שכולם כאן מכירים וחלקם באופן אישי , ואלי ים לא מתבטא באופן שהוא " פוליטיקלי קורקט " .
אבל עדיין דרכו של הצרכן להתמודד הוא ע"י שיתוף, אני מבין גם את מנהלי ואת רוח האתר אבל אני מבקש לשקול את המקרה לגופו , לדעתי המקרה הזה הוא דיי חריג כיוון שלא מדובר בסתם חלקלקות לשון טיבעית של סוחר .
תודה ולילה טוב
גלעד.
-
גלעד, אני כותב שוב, כי חבל לי להרוג דיון מקצועי -
אני מרגיש שכל מה שהיה לומר, נאמר. לשבת על נקודה? מיותר.
אני לא מתכוון לשפוט אם מה שכתב זה או ההוא נכון או לא - אבל מה שנכתב פעם אחת לא צריך להכתב פעמיים. זו דרך בטוחה להפוך דיון טכני מעניין לדיון "מי אמר למי ובאיזה עניין" טרחני ומשעמם.
אם למישהו יש מידע חדש בנושא המסכה המשווקת על ידי זיקה - בבקשה. אם לא - אז לא.
ומשהו לגבי הקישור של ANSI, משהו שאולי אני יכול לתרום לדיון מהיכרותי עם תקנים ותקינה - יכול להיות שהיצרן שאתה חושב שהוא זה שהגיש את המסכה לבדיקה אינו היצרן המקורי, או לא זה שהגיש לבדיקה. יכול להיות שהמסכה עברה בדיקה תחת שם מסחרי אחר. זה קורה כל הזמן, זאת גלובליזציה. לעשות מזה "אקדח מעשן"... נו.
אסף.
-
אוקי .
אז נחזור קצת לפסים מקצועיים יותר .
בקישור הבא :http://www.youtube.com/watch?v=52EdF...eature=related
ניתן לראות כי מצולם ריתוך , ו הוא לא ירוק !! , לקח לי כמה דקות להבין שאני באמת תצלום של ריתוך דרך מסיכה בשלל ציבעי הקשת .
למישהו יש ניסיום עם המסיכות הללו ?
-
עניינית? בסרטון מדובר ככל הנראה במסיכה שוויצרי מדגם STAR בעלת פטנט לפילטר צבעוני real color
ומשווקת בלעדית בישראל על ידי זיקה.
יש דגם עם רמת כהות קבועה ויש דגם עם דרגת כהות משתנה.
שאגב, עומדת בתקנים מחמירים ;)
רועי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש
-
חבל שאין עוד הרבה י-ם, אם היו. איכות המסחר היתה נראית קצת אחרת. יישר כוח י-ם.
-
ים תודה בשם אלה שהראייה שלהם עדיין תקינה ולו בזכות הגברת המודעות לנושא החשוב הזה.
-
אני חושב שאסור בתכלית האיסור שדיון כזה יהפוך, כדברי אסף, ל"מסטיק שחוזר על עצמו עד שכולם יאבדו בו עניין".
אז תודה רבה לכל האנשים הטובים שיצא לי להכיר לכל אורך התהליך,
ובמיוחד לחברי הפורום שהגיבו פה בדיון.
סלאמתק....