-
תגובה להודעה: סקר שוק- למי יש טלפון חכם?
מספר מכשירי טלפון מסוקסים:
Motorola Tundra™ VA76r
http://www.cameraphonesplaza.com/wp-...ola-tundra.jpg
Samsung Xcover 271/B2710
http://st2.gsmarena.com/vv/pics/sams...710-ofic-2.jpg
Verykool R80
http://www.geeky-gadgets.com/wp-cont.../10/r80-gg.jpg
Technical Specifications
GPS, Altimeter, Barometer, Thermometer, IPX 5 Water resistance, E-Compass, UV Detector, Pedometer, Flash light, 3.5mm audio jack, Dual SIM optional.
Sonim XP1300 CORE
http://common1.ziffdavisinternet.com...50&sz=1,00.jpg
כל המכשירים בתקן IP-67 לפחות, דהיינו עמידים למיים, אבק וכו..
-
תגובה להודעה: סקר שוק- למי יש טלפון חכם?
-
תגובה: תגובה להודעה: סקר שוק- למי יש טלפון חכם?
קראתי את כל השרשור מתחילתו ועד סופו בתקווה שאני אשכיל.
ובכן, עד לפני השרשור הייתי לחלוטין נגד ועכשיו אחרי שקראתי אני סתם מבולבל.
כן, אני גם מאותגר טכנולוגית אבל מוצא שזה מעניין ואם זה יכול להכניס את הכל לתוך מכשיר תומך אחד אז אני מתחיל להישבר ומגלה יותר ויותר עניין תוך כדי קריאת התגובות.
ועכשיו תסבירו לי בבקשה, למאותגר שכמוני- [FONT="Arial"][SIZE="6"]מה זה אנדרואיד לעזאזל???[SIZE="3"]
והאם זה ניתן להתקנה בכל מכשיר??
איזה הכי מומלץ בין כל אלו?
נוקיה E72 , NOKIA E5, SAMSUNG GAKAXY], BLACKBARY?
-
אנדרוייד זה מערכת הפעלה בדיוק כמו חלונות או IOS, ההבדל העיקרי שהיא קוד פתוח,
כול הכלים לשינוי תיכנות ניתנים ע'י גוגל לכול המעוניין,
בקשר למה מומלץ, יש לי סיפור קצר על זה, השבת היתי ב"מסיבת" פורים, היה בחור בשם אבישי (אצ'קלון) שהתלונן שה HD7 שרק קנה הוא חרא ולא עובד,(אין עיברית וכולו)
עניתי לו ככה,
אין מכשירים גרועים, יש מכשירים שלא מתאימים לקליינט,
שאליתי אותו...צ'גיד, לא עשית שעורי בית לפני שקנית?
לא ידעת שאין לו עיברית, ענה (בשיא הרצינות) "אבל יש לו מסך גדול!"
אתה הבנת......אדון תייש?
(אם לא, אז המושר השכל זה ככה: זה לא משנה מי ימליץ על מה, לך ותנסה ותראה מה מתאים לך)
בסוף היום אתה צריך להיות מרוצה ממה שקנית.
-
ג'ו, זה ששינית את החתימה שלך ואתה מוכר גם אנדרויד זה אומר שהוא עבר את המבחן ?
-
היו מבחני אש קשים,
בסוף היום הוכח שהיתרונות עולות על החסרונות.
כמובן, שזה לא לכול אחד, ולדעתי ההתאמה בין המשתמש למכשיר זה החלק החכי חשוב.
זה דומה ל...אדם שרוצה לקנות-לאמץ כלב
מה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר,לכול אחד יש דרישות שונות וגם יש מספיק זנים למלא את כול הדרישות וההעדפות.
-
הבנתי, אחלה.
ועכשיו התחלתי לבדוק.
הבנתי שלאייפון אין שירות תיקונים / אחריות. - הדבר מוזר ותמוהה בעיניי.
אני מעוניין לנסות אנדרואיד שכזה ו"לתת לו צ'אנס" אבל אין מצב שאני קונה משהו כל כך יקר בלי אחריות \ שירות ולכן הוא נפסל.
אשמח לקבל המלצות \ חוות דעת על מכשירים בעלי אופי דומה (אפשר בה"פ).
תודה
-
לא יודע למה אתה מתכוון ב"שרות"
האייפון זה המכשיר הכי זול לתיקון בעולם, אפילו בישראל אי אפשר לירוק בלי לפגוע במקום שמתקן אותם.
בקשר לאחריות.....כבר אמרתי, מעל ל%90 מהבעיות נובעות מהמשתמש ולא מהמכשיר, לידיעתי לא נותנים אחריות על נזק פיסי או נזק ממים, אבל, תמיד יש יוצאים מהכלל.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
התייש
הבנתי שלאייפון אין שירות תיקונים / אחריות. - הדבר מוזר ותמוהה בעיניי.
אני מעוניין לנסות אנדרואיד שכזה ו"לתת לו צ'אנס" אבל אין מצב שאני קונה משהו כל כך יקר בלי אחריות \ שירות ולכן הוא נפסל.
אם הבנתי נכון את מה שכתבת אז יש כאן בלבול מסויים - אייפון אינו אנדרואיד (ממש לא!).
ארז גור
-
htc HD2 leo ומריץ WM6.5, android 2.3.3, ubuntu, וכרגע מנסה לאלץ גם את meegoo ואת xperia arc לעבוד עם המכשיר. נכון לכרגע השילוב של אנדרואיד עם מערכת ה sense של HTC הופך את כל מה שקשור לעסק בפרט ולCRM בכלל להרבה יותר נוח ופלואידי.
אני לא ממש מבין את הערגה הזאת לפעם, כשהיה יותר טוב. זה נשמע לי כמו סוג של דיסוננס קוגנטיבי. בעיניי לטוב הזה היה מחיר די רע ברמת החלופות שלו היום. זה קצת מזכיר לי שסבא שלי עדיין לא מבין למה צריך מזגן ברכב, בבריגדות לא היה צריך מזגן ולא היה צריך בוסטר לבלמים.
מצד שני אני משחק באנגרי בירדס (כולי תקווה שזה לא השפיע לי על היכולת לעשות דברים עם מידע), ולא חושב ש wall-e הוא סרט ילדים (הוא סרט משפחה, לא הייתי נותן לילד קטן לראות את השעה הראשונה לבד) אז אני כנראה סוג של מיעוט :)
אמיר.
-
תייישינו,
אני מרגיש שאתה ניכנס לתחום עם 2 רגליים שמאליות, או מישהו מאכיל אותך קנולי ברוטב אלפרדו, (לתרגם מאיטלקית ליידיש-מאכילים אותך לוקשים )
יש לך שאלות ספצפיות-שאל פה, יש מספיק שיתנו לך מידע נכון ואמיתי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
תייישינו,
אני מרגיש שאתה ניכנס לתחום עם 2 רגליים שמאליות, או מישהו מאכיל אותך קנולי ברוטב אלפרדו, (לתרגם מאיטלקית ליידיש-מאכילים אותך לוקשים )
יש לך שאלות ספצפיות-שאל פה, יש מספיק שיתנו לך מידע נכון ואמיתי.
וזה בדיוק מה שאני עושה!
אני שואל משום שאני לא יודע ומחפש מידע.
האמת שהתחלתי להתעניין במכשירים בעקבות השרשור הזה. (אנשי השיווק קוראים לזה "גירוי - תגובה") .
אממה- לאחר שקבעתי פגישה מיוחדת לעניין הספציפי הזה והגעתי אל מרכז השירות על מנת לראות את המכשירים ולבחור מביניהם לא הסכימו להדליק אותם בפניי.
ולכן אני משער שישנו אינטרס לחברות הסלולר שאני ועוד כמה אנשים כמוני נעבור לטלפונים מתקדמים יותר. אבל עם זאת, אני לא מוכן לקנות חתול בשק.
אני רוצה הסבר מפורט ולראות איך זה עובד ולעמוד על הדקויות שבין המכשירים (אולי אני לקוח קשה אבל אני לא מבין בזה כלום וחשוב לי לדעת על מה מבקשים ממני כל כך הרבה מזומנים). האמת שלא היה לי כל רע במכשיר הזקן שברשותי עם הפומית- זה עושה את העבודה. אבל כדי להחליף תכנית לתכנית שכביכול מוזילה לי עלויות מכריחים אותי להחליף למכשיר מתקדם יותר. אז אם כבר- שיסבירו ולא יסחבו אותי לאולם התצוגה שלהם בשעה שנוחה רק להם כי צריך לתאם פגישה ויראו לי סטנד של פלסטיקים שלא ניתן להדליק. (זה כמו שתיקנה אוטו חדש מאולם תצוגה שאמור לשרת אותך יום יום אבל אין אפשרות לנהיגת מבחן ואין גם אפשרות לראות את הרכב מבפנים כי הוא נעול ויש חלונות שחורים).
ועכשיו אני מבקש את עזרת החברים פה שיודעים ומבינים- קאפיש?
עכשיו - אנדרואיד זו מערכת הפעלה?, משהו כמו ווינדואוז?
מה ההבדל בין מכשירים עם קוד פתוח (נדמה לי שכך זה נקרא) לקוד סגור?
אני יודע מה אני צריך ולמה אני מצפה מהמכשיר אבל באולם התצוגה סתם מנסים לדחוף לי מוצרים שאני לא בטוח שיתאימו לדרישותיי ושאני צריך אותם.
מה כבר ביקשתי?- מכשיר שישלב את כל העולמות- איכותי ואמין עם מינימום תקלות, שיהיה לו רטט חזק מספיק ושתהיה מצלמה טובה ונגן מוזיקה איכותי, ממשק נח להפעלת המשתמש בלי להיכנס ולצאת מהגדרות לפני על פעולה פשוטה, שלא יהיה עדין מידי ולא יתפרק בכל נפילה מהכיס, סוללה שתחזיק לאורך זמן ומקשים מספיק גדולים ונוחים לחיוג מדיבורית.
והכי חשוב- משהו עם אבא ואמא ועם שירות תיקונים נורמלי שאפשר לבטח. המחיר ממש לא משנה עכשיו.
-
קצת סדר
יש מספר מערכות הפעלה בשוק הסמארטפונים:
אחדת של ווינדוז (גרסא אחרונה WP7) - מערכת הפעלה די חדשה ומתחילה לבנות קהל לקחות חדש.
של אפל - מגיעה רק עם טלפונים של אפל (אייפונים לסוגם)
בלקברי - אותו כנ"ל.
אנדרויד - המערכת הפעלה הנמכרת ביותר כיום, מערכת שמבוססת על קוד פתוח. גוגל נותנת רשיונות
חינמיים וכל אחד יכול לפתח מה שהוא רוצה על המערכת כי הקוד חופשי.
החברות הגדולות בשוק (מוטורולה, סמסונג, HTC, LG וכו) מייצרות טלפונים שונים עם מערכות הפעלה
שונות, לדוגמא ל HTC יש מכשירים מבוססי ווינדוז מגירסה 2003 עד WP6. וגם אנדרויד. אותו דבר לסמונג
(אולי גרסאות ווידוז מובייל יותר מתקדמות, וגם מכשירים עם המערכת הפעלה שלהם). מוטורולה משווקים
מכשירים חכמים רק עם אנדרויד. ואני חושב שגם סוני אריקסון.
לגבי ביטוחים, אם קנית טלפון אצל ספק השרות שלך הוא יתן לך אחריות, לרוב יש מעבדות תיקון בארץ, לאייפון - לא !
הם שולחים לתיקון באנגליה ואני לא יודע לגבי מה קורה בינתיים בוודאות - השמועה אומרת שאתה מקבל תחליפי זול.
כל הסמראטפונים זוללים סוללות, אם אתה מדבר הרבה בטלפון במהלך היום, כדאי שיהיה לך איפה להטעין אותו (רכב,משרד).
לגבי ההבדל בין אייפון לאנדרויד - אפשר לסכם את זה ב:"אפל טוענים שהם יודעים מה אתה צריך והם יחליטו בשבילך" זה כולל
אפליקציות, ממשק קבוע וכו'. באנדרויד יש לכל אדם יש יכולת לסדר את המכשיר איך שהוא רוצה כמעט בכל דבר, כולל ממשקים
שונים ומשונים. אבל, עם החופש יש גם חסרונות: אין בקרה על אפליקציות על כל המשתמע, המכשירים נראים שונים מאחד לשני,
ולפעמים אפליקציות לא רצות בצורה אידיאלית כי הן אמורות להתאים להרבה מכשירים.
אחד המכשירים הנפוצים בשוק היום הוא הסמסונג גלקסי אס (נמכרו מעל 100 אלף יחידות בארץ, וברבעון האחרון של 2010 הוא נמכר
בכמות של באזור 10 מיליון - אפל מכרה 16 מיליון, כל האנדרויד 33 מיליון).
יש לו את המסך הטוב ביותר בשוק עם זכוכית גורילה מבית קרונינג (חפש ביוטיוב), מעבד חזק ומסך גדול, החסרון העיקרי - אין לו פלאש
למצלמה).
מכשיר שיכול להיות מעניין לקהילה פה הוא המוטורולה DEFY - מכשיר מוקשח ואטום למים שהיה אמור להתחיל שיווק החודש בארץ לפי הדיבורים.
גילוי נאות - אין לי שום קשר לאף אחד למעט זה שיש לי HTC DESIRE עם אנדרויד בפנים.
-
בנוסף ללמעלה,
אם אתה לא רגיל לחיי סוללה של טל חכם, תכין את עצמך מעכשיו ואל תשווה לחיי סוללה במכשיר רגיל,
שימוש כבד יגמור את הסוללה בזמן קצר, במכשירים שהסוללה יוצאת פשוט קונים עוד סוללות ומטען לסוללות ומחליפים כשצריך, לאיפון גם יש סוג של פתרון בתור סוללה חיצונית שמאפשרת טעינה בשטח.
הדברים האלה ממש לא יקרים.
היתרון בקוד פתוח הוא פשוט, הוא מאפשר לאנשים לגרום למכשיר לעשות דברים שהיצרן מעולם לא תכנן, כמו כן להחליף מערכות הפעלה בדקות
סתם לדוגמה,
לHTC יש את סידרת הHD2,7 מכשירים שהגיעו עם WM שלרוב הציבור, זה דרעעעק
אז מהר מאד מישהו הבין איך אפשר להעיף את החלונות ונהתקין אנדורוייד והבעיה נפתרה
במילים אחרות, זה מאפשר לציבור הלקוחות למצוא פתרונות משלהם לבעיות המוצר,
כנ'ל עם מערכות הפעלה, כול אחד יכול לשנות ולשפר כטעמו, הרעיון של גוגל הוא גאוני, למה לשלם למתכנטים כשאפשר לתת לציבור לעשות את העבודה השחורה?
-
והיצרנים גם מעודדים את הסיפור. הדוגמא הכי טובה זה XDA-DEVELOPERS.
סמסונג בהתחלה ניסתה להלחם, לא מזמן ראיתי שרשור של נציג רשמי של החברה
שמבטיח לשחרר גרסאות לטיפול וייעוץ של החברה למפתחים באתר. וכל זה לפני
שחרורים רשמיים. HTC מזמן הבינו את הכח של האתר הזה ומשתפים אתם פעולה
שנים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
היתרון בקוד פתוח הוא פשוט, הוא מאפשר לאנשים לגרום למכשיר לעשות דברים שהיצרן מעולם לא תכנן, כמו כן להחליף מערכות הפעלה בדקות
סתם לדוגמה,
לHTC יש את סידרת הHD2,7 מכשירים שהגיעו עם WM שלרוב הציבור, זה דרעעעק
אז מהר מאד מישהו הבין איך אפשר להעיף את החלונות ונהתקין אנדורוייד והבעיה נפתרה
במילים אחרות, זה מאפשר לציבור הלקוחות למצוא פתרונות משלהם לבעיות המוצר,
כנ'ל עם מערכות הפעלה, כול אחד יכול לשנות ולשפר כטעמו, הרעיון של גוגל הוא גאוני, למה לשלם למתכנטים כשאפשר לתת לציבור לעשות את העבודה השחורה?
נהדר. מכל זה הבנתי רק מילה אחת - דרעק.
אסף.
-
לצעריינו זה מתחיל להשתנות
HTC התחילו להשתמש ב SIGNED RECOVERY
בראיון שקראתי הם טוענים שזה בדרישת הלקוחות (החברות הסליולריות) להקטין הוצאות אחריות.
כמובן שזה לא יעצור אף אחד, רק יגרום לעוד עבודה בתהליך הפריצה.
-
אסף, אתה מכיר אותי מספיק טוב,
אתה יודע שאני לא גאון הדור (בלשון המעטה).....
אז, אם אני יכול, כול אחד יכול (אם הוא רוצה ומעוניין).
-
תגובה: סקר שוק- למי יש טלפון חכם?
היום בבוקר סחבק קם עם השעון המעורר ב 0705 כמו כל בוקר. (כמובן, המעורר שבטלפון. מדובר בפונקציה בסיסית ונחוצה בכל טלפון). מכין את הילדים מהר, שיניים, כריכים, כל מה שצריך.
יש ראלי היום, צריך לצאת בזמן, אין חוכמות. בשמונה הם יהיו בגן ובכיתה ואני בדרך דרומה.
עשרה לשמונה. הילדים מוכנים, התיק שלי כבר ארוז. בדיקה אחרונה. בטריות של המצלמות טעונות, כרטיסים מפורמטים. אפשר לצאת. עם קצת מזל והרבה גז אני מגיע עד הזינוק ב0900 ללכיש. ואז הג'ינג'ית מסתכלת באייפון ועושה פרצוף מופתע. "יכול להיות שעכשיו עשרה לשבע? ". לא נראה לי. זה אומר שקמנו ב0605. אבל עכשיו זה המילה של הבלקברי מול המילה של האייפון. פותחים את המחשב לראות מה הוא אומר. המניאק הבוגדני לוקח את הצד של האייפון, וזה בכלל מחשב אייביאם. דילמה. אבל אם שניים אומרים, מה נעשה.
כמעט שעה אחרי, אני מוריד את הילדה בגן, ואחת האמהות שבדרך כלל מגיעה מאוחר, והיום במפתיע הגיעה מוקדם, מחזיקה ביד בלקברי כמו שלי, ואומרת "אתה לא מאמין מה קרה לי הבוקר...". אני דווקא כן מאמין. אני מתקשר לאייל, הוא כבר בזינוק למירוץ. מתברר שגם לו יש בלקברי ולכן הוא כל כך חרוץ.
חכם חכם, אבל העיר אותי מוקדם מדי. ולא רק אותי, מתברר.
וזה לא שהטלפון לא חכם, זה אנחנו נהיים טפשים בגללו, ומאמינים לו גם כשהוא מדבר שטויות.
אסף.
-
כרגיל, בעיה ידועה,
קשורה לתוכנה, המכשיר שינה לשעון קייץ, יש מצב ש המיקום שלך שגוי בהגדרות, או שבתוכנה של אפפל השעון אמור להתחלף אבל התאריך שונה, בכול מקרה, בתור משתמש, אתה "אמור" לדעת את הדברים האלה.....חלק מהבעלות.
-
ג'ו,
הבעיה הייתה במכשירים עצמם, חלק מהעולם עבר היום לשעון קיץ - ישראל שונה.
אסף,
זה קרה בכמה טלפונים טיפשים גם כן. כולל נוקיות.
באייפון זה היה הרבה יותר גרוע, אנשים בכל העולם אחרו פעמיים לפני מס' חודשים.
תתכוננו, שבוע הבא יש מעבר לשעון קיץ בארץ ומישהו בטוח יפקשש (אני מהמר
על טלפונים מבוססי ווינדוז מובייל לדורותיה).
-
כמו שאמרתי. בעיה ידועה
אם בא לכם להאשים מישהו....
אפשר להאשים את מדינת ישראל שמחליפה שעון קייץ שונות מהעולם,
אפשר להאשים את היבואן-חברת הסלולרי שלא טורח להסביר ללקוחות שזה קורה-יקרה, אפשר אפילו להאשים את המתכנתים שלא טרחו לעדכן את עצמם בשינוי השעון קייץ במדינת ישראל.
אבל להאשים את המכשיר?.......קצת טיפשי, לא?
הוא עשה בדיוק מה הוא אמור לעשות.
סתם לדוגמה,
אריזונה מחליפה שעון קייץ מאוחר יותר משאר המדינות בארה'ב, כולם מודעים לזה וכולם מכוונים את השעון ידנית (בניגוד למה שהוא מראה) ואף אחד לא מתלונן או מאשים את המכשיר בגלל שהשעה השתנתה לא בצורך (למדינת אריזונה).
-
מסתבר שהטלפונים האלו גם יכולים לגרום למוות??
http://www.youtube.com/watch?v=-5YlNvsZhjU
-
הי
בשורה התחתונה, יש מכשירים מבוססי אנדרואיד שמומלצים? (לאו דווקא בארץ)
האם הם חסומים (אם אני קונה בחו"ל, מה צריך לבדוק ע"מ להשתמש ברשת פלאפון)?
מישהו מכיר את המכשירים של גוגל?
האם יש סטנדרט של גודל ורזולוציית מסך?
תודה,
סער.
-
סער,
1 בעניין המומלצים, קרא מה כתבתי בעמוד 5
2.כמעט כול מכשיר ניתן לפתיחה לרשתות שונות, די בקלות ובגרושים.
3. אין טלפונים של גוגל, הם "מוכרים" את השם לשימוש ע'י יצרנים שונים.
4.אין כול סטנדרטים, באים בגדלים וטעמים שונים. מ3.2"-4.3" וכדומה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
הי
בשורה התחתונה, יש מכשירים מבוססי אנדרואיד שמומלצים? (לאו דווקא בארץ)
האם הם חסומים (אם אני קונה בחו"ל, מה צריך לבדוק ע"מ להשתמש ברשת פלאפון)?
מישהו מכיר את המכשירים של גוגל?
האם יש סטנדרט של גודל ורזולוציית מסך?
תודה,
סער.
סער,
בכל מקרה הייתי הולך על מכשיר "מיינסטרימי" ולא משהו מגניב שקנו 22 אנשים בעולם...
אם הייתי צריך לקנות היום אז כניראה הייתי בוחר בגלגקסי S2 של סמסונג .
כנס ל- http://iandroid.co.il/
ול- http://www.mobilityfreak.co.il/
או למרכז העולמי של התחום: http://www.xda-developers.com
קח בחשבון שמכשיר חדש חדש בשוק, ייקח לו זמן עד שיקבל תמיכה מלאה בעברית, ושהכל יעבוד בו כמו שצריך.
אם לא בא לך להתעסק יותר מידי, אטלי כדאי לקנות מכשיר טיפה יותר ישן, שיש לו כבר ידע, ושאחת המפעילות הסלולאריות כבר עיברתה* אותו
*לעיברות יש 3 רמות:
1. הצגת פונטים בעברית
2. יישור לימין, תיקוני היפוך מילים/מספרים וכד'
3. תפריטים מלאים בעברית, והכל בעצם בעברית
אני אישית מעדיף להישאר עם רמה 2. לא אוהב את הממשק עצמו כשהוא בעברית.
איל
-
משתמש ב HTC-HD2 מערכת הפעלה WM כנראה שאתקין אנדרואיד.
מרוצה מאוד מהמכשיר.
-
איך נפלו גיבורים.קיבלתי אייפון 4 במתנה, ואינני יכול להחליף.
בינתיים הוא כבר כמה ימים אצלי על השולחן, עדיין באריזה.
-
Hi tzagi
?DO you have a good frice for ipad2
[email protected]
Delivery in u.s.a
-
רוצה לומר תודה רבה לאמיר (בומס הקופץ) שפנה אליי בעקבות השירשור הזה והציע לי להיפגש איתו ולהסביר על טלפונים חכמים.
אמיר תודה עשית לי סדר בראש, הייתה פגישה מעניינת ולמדתי המון. בדיוק מה שחיפשתי ולא הצלחתי להבין מהספק שלי.
כן ירבו צדיקים כמוך- אשרך!
תודה רבה ושבת שלום.