קטי גל ו"שלגיה" עדיין בפנים :P
ומתפקדים לפקודת הגמדים...
Printable View
קטי גל ו"שלגיה" עדיין בפנים :P
ומתפקדים לפקודת הגמדים...
לצערי אני לא יוכל להגיע
שיעור השלמה (נוכחות חובה)
חברים יקרים: לא מספיק שאתמול נסענו לראות מה מצב השמורה, היום גם ביררנו את תחזית מזג האויר (זה כמה אנחנו משקיעים באורחים שלנו :lol: ) ולצערי- תחזית מזג האויר נגדנו- רביעי חמישי צפוי להיות גשום פה אצלי, ואם כך אז בשישי טיול בשמורת פורה יהיה יום מעייף של שיוטים וחילוצים בביצה- ואני מודה שאני לא מחובבי הבוץ...
אז- או שמישהו שמכיר מסלול לא בוצי במרכז מרים את הכפפה או שכולכם באים יותר דרומה (פחות או יותר כמו הפעם הקודמת), ועושים הפעם את נחל פרס עם הגבים המלאים, מעלה עזגד שלא הספקנו פעם קודמת בגלל השמש ששקעה (לא לדאוג זה לא דומה אפילו למעלה זרון ) ועוד בונבוניירות מהסביבה שגשם לא "מבייץ" אותן (זה פועל חדש- כל הזכויות שמורות C)
אופציה שניה כמובן, היא לדחות לסופ"ש יבש יותר או להגדיל ולעשות ולצאת ליומיים (באים אחה"צ עד לנגב- ישנים בשטח, מדורה, אוכל, חשפניות.. :twisted: ואז מתעוררים בשעה נורמלית- כבר בפתחו של המסלול) בסופ"ש הבא (חמישי שישי).
אז בבקשה.. מה אומר העם?
מחשבות שעולות לי בראש (אתם לא חייבים להתייחס)
1) אם זה סופ"ש הבא (יומיים) אז להודיע בקרוב כי אז אולי יהיה ניתן לשנות את העבודה שמתוכננת לאותו סופ"ש.
2) שמעתי חורשן ?
3) טיולון קטנטן בפלמחים אולי יהיה מגניב...(אני מכיר את האזור ממש מעט -טיילתי שם רק פעם אחת אז אל תבנו עלי למרות שהיה כיף)
4) אולי כרגע נשאר עם התוכנית המקורית נהיה חכמים כשבאמת ירד גשם ובאמת הקרקע תיהיה בוצית ומקסימום תהיה תוכנית ב' נחמדה.
5) יום שישי אם לא עושים כלום אז אני מתקין את שני הדיפרנציאלים ה"חדשים" שלי עם יחסי העברה ונעילה :lol: .
6) רחוק כמו פעם שעברה = אין מצב שאני אבוא :cry: צריך ליהיות בבית ב4.5
אני בעד טיול קצת יותר דרומה וקצת (קצת תרגעו) יותר מאתגר :mrgreen:
אנחנו בכל זאת ג'יפים :twisted:
אני בעד ההצעה של שיה ולטייל קצת יותר דרומה,האזור שיואב נתן
כאופציה נשמע טוב.יואב אם אתה או מישהו אחר מכיר מסלול דומה לטיול
הקודם מבחינת זמנים,נוף וקושי אני בעד.
טל
בקיצור יהיה או לא יהיה אם כן תוסיפו אותנו לרשימה 2 סמוראים (הלבן והשחור ) שחר וליאור בתנאי שימצא לי דרייב שאפט בהקדם מוכן להחליף עבורו רדיו טייפ אפילו או תמורת תשלום על כל אופן אנחנו יושבים דרוכים ומחכים לראות "יהיה או לא יהיה "
השחור והלבן :lol: :lol: :mrgreen:
אז זהו... שלא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי shaya
אסף.
גררררררררר...אסף פותח איתנו חשבון!
אם אי פעם תקלע לחדר המיון בסורוקה, נגיד עם חתך שצריך לתפור ביד בגלל איזה תיקון שטח בטיול דרומי (חמסה חמסה חמסה חס וחלילה), ופתאום הרופא שם יגיד לך שבדיקה רקטאלית היא חלק מהטיפול הסטנדרטי...
אל תתפלא אם הוא ילחש לך באוזן תוך כדי..."אז זהו...שלא" :twisted:
בכל אופן- משאל עם קטן (ועידן יסלח לי - פשוט גשם ופורה לא הולך יחד- מניסיון :? ): אם נעתיק את הטיול דרומה, שוב לאיזור שיפולי מדבר יהודה (מסלול אחר כמובן, עם הנוף הטיפוסי, וגם קצת אתגרי עבירות)- עדיין יהיו משתתפים?
לא:שובריםציטוט:
אז זהו... שלא.
לא:נתקעים
לא:גוררים
לא:משלמים
לא:נכנסים למינוס
סתם מטיילים בכיף.(למרות שהשירשור כבר בדף החמישי וזה לא מוביל לשום מקום)
יואב
מבחינתנו טיול יומיים שמתחיל אחה"צ ומסתיים בשבת נשמע מצוין
אין חשיבות אם זה סופ"ש הקרוב או הבא.
אנחנו מעדיפים טיולי יומיים שכוללים לינה בשטח מטעמי כדאיות כלכלית :idea:
רק שצריך כבר לסגור על זה כדי להודיע בעבודה.
לגבי יום שישי, אנחנו בספק מכיון שהדס עובדת עד 13:00
ולכן עדיפות ליומיים שמתחילים בצהריים/אחה"צ ומסתיימים בשבת.
כמו כן, אם באמת מדובר על יומיים+ עבירות גבוהה יותר, יש לשקול יציאה של כמות רכבים גדולה כ"כ.
כבר נסעתי בעבר ב"שיירות" וזה לא כיף גדול
או לחילופים להתפצל ל2 ולהפגש בערב ללינה משותפת.
בכל מקרה, אני אתקשר מחר לסגירה סופית.
אסף.
סע, סע בלנדרובר...אם הוא נוסע
כבר קנית מפתח מיוחד לאומי הגלגלים? :twisted:
איתי
את דעתי הבעתי :twisted: כן דרומה יותר וכן אתגרי יותר .
אסף.... אתה פותח חשבון כאן, רק תזכור מה עשו הגמדים לגוליבר.
אנחנו רבים, אנחנו ביחד ויש לנו קשרים בסורוקה ....
קחו אחלה מסלול ליום אחד, לא ארוך, אבל אתם חבורה גדולה מה שמקטין את הקצב:
עין תמר - נחל אמציהו - נחל אביה - הקניון הקטן של הצין (מקום מדהים לארוחה) - נחל חצרה (יש קצת ענייני עבירות קלילים בעליה, אחרי השטפונות, כי הדרך נסחפה... ולא לשכוח לנטוש ל200 מטר את השביל וללכת ל"מרפסת" מעל המפל)- ואם נשאר זמן יורדים גם לגבי שיש.
אסף.
אסף
פתאום משנים נושא, אה? :lol: :lol: :lol:
מה....הלנדרובר התחיל להתפרק?
הכל ברוח טובה...אתה יודע שבסופו של דבר כל בעל סמוראי חולם על דיפנדר 90 :roll:
במקרה שלי זה 110, אתה יודע, סמוראי ארוך. :wink:
איתי
אסף- אכן מסלול מקסים, הבעיה שלמי שבא מרחוק לחצי יום טיול- זה לקום מאוד מוקדם, הרבה נסיעת כביש בשביל מעט מידי טיול, במיוחד בימי החורף הקצרים ממילא. זה בהחלט יהיה חלק מהטיול בין היומיים שיבוא אחרי החד יומי הנכחי. מאחר שפעם קודמת כולם באו עד ערד בלי לעשות יותר מדי פרצופים ( :lol: ) חשבתי גם הפעם לטייל באיזור הזה- הפעם מצידו הצפוני של כביש ערד ים המלח.
אסף - מה דעתך על: חוות מעון--->הר חצרון--->ברכת צפירה (כולל ירידה לבריכה כמובן)---> בקעת קנאים. או עם תוספת מהר חצרון במקום ישר לצפירה- מעקף דרך אחד השבילים (ירוק או השחור) למען תוספת ק"מ לטיול...?
הנסיעה מהר חצרון לצפירה מאוד איטית- הנסיון שלי מראה שהשביל כולו חרוץ אחרי הגשמים... אבל לכל אורך הדרך יש נוף פתוח של רמת המדבר שעכשיו היא ירוקה מתמיד.... אם נוסעים דרך הר חולד, וממנו לריבי, הידי ואיתי (מי היו, אתם יודעים? ולמה הבדואים קוראים להם "ההרים המשוגעים"? ), ולצפירה, צריך גם לקחת בחשבון את קטע השביל בין חצרון לחולד שהוא ג'עג'וע ומאוד איטי, כולל מעברים של ערוצונים שעלולים לקחת הרבה זמן אחרי הגשמים. אבל אם כבר- זה המסלול הנכון מבחינת קילומטרז' ועניין- הדרך הקצרה מחצרון לצפירה ולכביש זה פחות מחצי יום.
אסף.
האמת שאנחנו לא ישנים בשטח, כך שממילא יגיעו לשוקת בסביבות 08:30, נעלה לתל ערד..09:00----ניכנס לשטח----> עד חצרון לפחות שעתיים (עצירות, צילומים, קפה...). שם אפשר להחליט לפי מצב השטח וקצב ההתקדמות . מאוחר יחסית- יורדים לצפירה (גם שם יש איזה שעה של טיול רגלי עם אוכל וצילמונים של נחל צאלים). הקדמנו ----> בדרך הארוכה והמג'עג'עת... אנחנו מוגבלים ממילא בשעות אור. אגב- ממה שנסעתי שם פעם אחרונה- אכן היה מחורץ מאוד (לא נסעתי את הקטע העוקף רק את ה"דוך")- אבל בוץ לא היה כי האדמה טרשית ולא "מתבייצת" במים- זה נכון או סתם באתי מספיק זמן אחרי הגשם?..
(אגב קרקע מחורצת- היו שם הצלבות שהצריכו הושבת חבר על כנף הסמוראי ליצירת מגע עם גלגל בקרקע ! גרררר- תזכירו לי לקנות נעילות מתישהו..)
מה הסיפור עם הכיתוב במפה "עבירות קשה"- אכן קשה?..
לא משהו רציני (נכון לחורף שעבר). אחרי הכל...
או בעצם... לא.ציטוט:
אנחנו בכל זאת ג'יפים
:twisted:
אסף.
לא.ציטוט:
אתה יודע שבסופו של דבר כל בעל סמוראי חולם על דיפנדר 90
בעל סמוראי מחפש 3 תכונות:
1. זול
2. אמין
3. פשוט
זה לא דיפנדר בטוח ...
טוב... בסדר.. הרגשי נחיתות שלכם מוצדקים בהחלט, אז אני אפסיק לשחק עליהם.
בינתיים, אם משעמם לכם, תנסו לענות על זה (הכנה לטיול):
זה די קל, אני רק מנסה לגרום לכם להתעניין במשהו מעניין לקראת הטיול. אולי זה יגרום לכם להפסיק עם הרפלקס של התגוננות כשמישהו אומר משהו על ה"לא ג'יפים" שלכם. :) :)ציטוט:
(מי היו, אתם יודעים? ולמה הבדואים קוראים להם "ההרים המשוגעים"? )
אסף.
אני מקווה שבסוף יצא מהשרשור הזה טיול :shock:
שלום,
שמעתי יומיים והתעוררתי, למרות שאני עוקב עד הרגע שאדע בוודאות שאני פנוי ואודיע על הצטרפותי. בכל אופן אם יומיים מה על הנגב המערבי אולי לכיוון נחל צניפים, או התחלה באזור בארותיים הדרמה לכיוון הר כרכום, טיפוס למעלה (רגלי כמובן) ומשם לכיוון מצפה רמון.
בכל אופן יותר מדי עצות ורעיונות ובסוף נשארים בבית, לכן כדי להחליט שני דברים: יוצאים ליומיים ושעת מפגש? והאם מדובר בסוף שבוע זה? כל השאר כבר התארגן מסביב (מה לעשות אי אפשר בלי המימד הרביעי), כי בגדול העיקר הוא להיות בחוץ המסלול לטעמי הוא בעדיפות שניה.
אז יאללה להתפקד
עודד
אני אוסיף ואומר
יואב :!: :!: :!:
אם אתה לא תחליט - זה לא יזוז פה
יצרת פה קבוצה של מאמינים אחריך - אז יאללה תחליט :D
יוסי- כפותח השרשור אני יכול להבטיח לך- בשישי בבוקר- אני עומד עם סמו בנק' המפגש, קפה ועוגיות על מכסה המנוע מוכנים לכל הבאים מרחוק- גם אם זה רק אתה :lol: טיול יהיה!
עודדוש- סופ"ש הזה- אני יוצא רק ליום אחד (אתה מוזמן להציע יומיים למי שמעוניין- יש פה הרבה "מתעניינים" לאורך השרשור, ולטייל עמם כבר בסופ"ש הקרוב- אני לא יכול יומיים השבוע)
הטיול הבא (שזה אומר עוד כשבועיים שלושה לערך- כבר יהיה יומיים, לינת שטח וכו', וכמובן- אחרי שנוודא שלנקסוס אין שום תירוץ לא לבוא..).
כרגע ההתלבטות היחידה היא המסלול- בגלל כל העניינים שהוזכרו קודם ואין צורך לפרט (מרחק מהמרכז, בוץ אחרי הגשמים הצפויים וכד').
מסכים איתך לחלוטין- לצאת לשטח זה הכיף. המסלול המדויק הו א משני בחשיבותו. פורה הוצעה כקרובה למרכז כדי לא להסיע אתכם מהמרכז עד אליי לחצי יום טיול ואז מחשיך ב 16:30 ונגמר היום. לכן את המסע הדרומי נעשה יומיים. את הטיול הקרוב כבר נעשה חד יומי כמתוכנן- פשוט כי עבר כבר יותר מדי זמן מטיול גמדים 1 וצריך לשמור את הגחל בוער שיהיה מה להבעיר לטיול הגדול.
בכל מקרה- פורה, חצרון, לא חשוב- תאמין לי שיהיה כיף!
יואב.
יוסי- לא ראיתי את הודעתך... כאמור- ההחלטה היתה כבר בראשית השרשור: יום שישי, 17/12/04, טיול חד יומי. :idea:
לא השתנה כלום חוץ מהתלבטויות משותפות לגבי המסלול :lol:
(איך אתה אוהב את הקפה שלך?)
אז סגור שנוסעים ביום שישי! לפי שיחה עם יואב לדרום,לא פורה אלא דרומית
יותר.כדי לדעת למי לחכות בבוקר עם הקפה המדדדדדהים של יואב כדאי
שמי שמגיע יודיע שוב.
בקיצור,מיספרי ברזל להתפקד:
1.טל+סמו קשיש 8)
יואב - גם אנחנו איתך,
דרומית יותר, צפונית יותר, בוץ אבק -לנו לא משנה... (בהנחה ש"שילגיה" לא תיתקע ראשונה:twisted: )
אבל טיול ביום ו' הקרוב בבוקר - עושים !!!
אני חושב שאפשר לסגור על :
אופציה א' למזג אוויר טוב: התכנון המקורי של פורה (לפי הערכת "ביוץ" בערב שלפני).
אופציה ב' למזג אוויר רע : דרומית יותר לפי ההצעה האחרונה (מצפון לכביש ערד ים-המלח).
מי שמתאים לו יגיע, מי שלא - יגיע בפעם הבאה או שיארגן טיול בעצמו צפונית יותר.
נשתמע,
קטי וגל...
גם אני בפנים
ולא משנה לאן 8)
העיקר שרואים קצת שטח :D
דני ומעין מתפקדים.
זו כוונתי אם זה יהיה א' אז אני בא אם לא ביום ראשון יש לי נעילה אחורית :lol:ציטוט:
אופציה א' למזג אוויר טוב: התכנון המקורי של פורה (לפי הערכת "ביוץ" בערב שלפני).
אופציה ב' למזג אוויר רע : דרומית יותר לפי ההצעה האחרונה (מצפון לכביש ערד ים-המלח).