מצורפת תמונה של קדמת הרכב:
קובץ מצורף 60199
Printable View
מצורפת תמונה של קדמת הרכב:
קובץ מצורף 60199
יפה מאוד !
נראה שחשבתם על האריזה יפה .
מתי אני מתחיל לראות חלקים :p
עידו
נ.ב : דני ברוך השב לפרום , מה כל כך חם אצלכם שאתה לא מתיישב על המחשב ;)
טוב מי שעוקב אחרי הפורום בטח כבר הצליח להבין שבניית השלדה מתבצעת אצל הפבריקטור מספר אחת בארץ, עידו לוריה. עידו הסכים לקבל אותנו, חבורת סטודנטים לא מבריקים אבל מאוד אופטימיים, בהתראה קצרה ביותר.
ביום רביעי בבוקר כבר התדפק בן, ראש הקבוצה אצל אחראי הרכב של האוניברסיטה בחיפוש קדחתני אחר רכב שישא את כל הברזל על נגזרותיו (ג'יג+פלטות מושחזות+צינורות שלדה+ציוד+ארבעה סטודנטים חסרי שינה+סטודנטית מתכננת שלדות). תוך רבע שעה הועמס ההאנטר של אוניברסיטת בן גוריון ועשה את דרכו לעבר עמק יזרעאל. עם ההגעה נפרס הציוד והחלה העבודה. אשתדל לחרוג ממנהגי לעייף בפרטים טכניים והנדסה ואספר קצת על הכנסת האורחים הנהדרת והמפרגנת מצד כל מי שמגיע לסדנה לראות, מאמא של עידו שהכינה לנו סנדויצ'ים (באגטים טריים עם חביתה, מעולים), אשתו והילדים שסובלים אותי בשעות הצהרים כשאני חייב להדפיס איזה מסמך חשוב במדפסת המשפחתית וכל השאר. אחרי שנים של מגורים בערים ובין לבין חזרה צפונה לגיחות קצרות למשפחה כיף להיזכר מה זה אנשי עמק יזרעאל וכיף לעבוד ככה. מצד כל אנשי הקבוצה מתקבלת ההרגשה שנוספו לארמדילו רייסינג כמה עשרות שגרירים של רצון טוב (אני כבר הייתי לפני).
אוסיף עוד תמונה שממחישה יפה את התהליך:
קובץ מצורף 60809
קצת מבלבל במבט ראשון אבל החלק הימני הוא הדמיית מחשב.
בנוסף צוות שיפטר הצליח להתקין מערכת העברת הילוכים על גלגל ההגה של מכונית המירוץ של שנה שעברה, כהכנה לקראת התקנתה על המכונית של 2012. להלן התוצאות: http://www.youtube.com/watch?v=Gor0cpy8D44
תענוג. עכשיו רק נשאר להעיף את כל השטויות האקדמיות הצדה (דוח סופי, מצגת מול אנשי הסגל, מבחנים ושלל עבודות. להרצאות כבר מזמן אין זמן ללכת) ולהתמקד בבנייה של החלום הזה.
כל מי שרוצה לראות עוד קצת תמונות וסתם להיות בעניינים מוזמן להרים אגודל לעמוד הפייסבוק של הקבוצה: http://www.facebook.com/LogiXBgr
לפני כמה שנים הזדמן לי במקרה לעשות קורס על פורמולה BMW .
במקרה צילמתי את מנגנון המתלה הקדמי המיוחד והמעניין - אני מצרף פה את התמונות, אולי זה יעשה לכם חשק.
לדעתי מדובר ברעיון מבריק.
קובץ מצורף 60817
קובץ מצורף 60818
זו תצורה מאוד מוכרת, ומאוד נפוצה במכוניות פורמולה עם חבילה אוירודינמית. השוס פה הוא שניתן להפריד את פעולת המתלים בין גלגול לבין עלרוד. מכונית שכזו חייבת להתמודד עם שינויי עומסים של מאות אחוזים עם ההצמדה במהירויות גבוהות ועל כן חייבות ליהיות מאוד מאוד קשות. בתחרות שלנו המהירויות נמוכות יחסית והשימוש במערכת מתלים שכזו שיש בה קשיחות מטורפת לגמרי לגלגול לא היה מביא לנו יתרונות פרט לחיסכון כספי בקפיץ\בולם (דבר לא טריויאלי בכלל). אם אנחנו כבר נסחפים לטכנולוגית חלל, שים לב לדבר הבא: http://www.gurneyflap.com/Resources/renaultsus.jpg
יש כאן שלושה בולמי זעזועים, מעל שלושה קפיצים, אין מיסבים בקצה הפנימי של משולשי המתלה (זז על הגמישות של החומר המרוכב) ועוד ועוד... להזיל ריר.
עוד קצת תמונות סוליד: חיפוי חיצוני ומגש תחתי. הכל ייוצר מסיבי פחמן.
קובץ מצורף 60826קובץ מצורף 60828קובץ מצורף 60829קובץ מצורף 60830
...וחזרה למכונית שלנו.
עידו והחבר'ה ממשיכים להתקדם עם השלדה - עיגוני מתלים כמעט סגורים, עיגוני דוושות ותחילת עבודה על הכנסת המנוע. מעבר לזה בחרתי לשים פה קצת תמונות של חלקים שחזרו מייצור:
דוושת בלם מכורסמת מאלומיניום תעופתי, קלת משקל ויפה ביותר לדעתי האישית:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...23678479_n.jpg
ניתן לראות את החיבורים למשאבת הבלם האנכית שמאפשרת לנו לחסוך כמה סנטימטרים ולקצר את השלדה תוך הקטנת מומנט האינרציה שלה (מקל על שינויי הכיוון).
כאן ניתן לראות את מנגנון ההילוכים שיורכב מאחורי ההגה. גם כאן מכורסם מאלומיניום, מתחבר למערכת הפניאומטית שמאפשרת החלפת הילוכים בלי להזיז את הידיים מההגה. המנופים קטנים ונוחים להפעלה, נופלים בול לאצבעות.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...31326652_n.jpg
יום שני כנס פרויקטים (מי שמעוניין לבוא לראות ונמצא בבאר שבע מוזמן לפנות אלי פה בשרשור) אחריו נעלה צפונה להמשך עבודה מיום שלישי. עדכונים בהמשך!
תמונות מהעבודה השבוע, קרדיט לאביב ילוביצקי על ההשקעה.
המנוע מביט בערגה לקראת מפגשו המיוחל עם השלדה (בקרוב)
קובץ מצורף 61464
נקודות המתלה מרותכות ומוכנות לקרב. קוטר החורים 0.25'' או כמו במילים של נמרוד: "מה זה?! זה מידה של מיסב לשטנגה של ההילוכים!"
קובץ מצורף 61465
המאסטרו עידו לוריה מעיף קשתות חשמליות
קובץ מצורף 61466
השלדה עם הסדנה ברקע
קובץ מצורף 61467
בגלל לחץ לימודי מתון לא פירסמתי בזמן האחרון, למרות שקצב העדכונים מהיר ביותר. השלדה כבר כמעט גמורה פרט להתאמות אחרונות, זרועות המתלים כבר מרותכות ורק מחכות למיסב הספרי שיכנס. עבודות הקרבון בשיאן, אפשר כבר לראות מושב (יפהפה) כמעט גמור.
הפעם כממתק החלטתי להוסיף קצת רינדורים של אחד ממעצבי הקבוצה, קונסטנטין זימן. קוסטה הוא סטודנט לעיצוב תעשייתי בבצלאל, ולדעתי הלא מלומדת והקצת משוחדת יש לו כישרון ענק בתחום עיצוב הרכב. לא יפתיע אותי בכלל לשמע עליו עוד כמה שנים.
תמונות:
מושב ותבנית:
קובץ מצורף 61726 קובץ מצורף 61730 קובץ מצורף 61729
רינדורים:
קובץ מצורף 61725קובץ מצורף 61727קובץ מצורף 61728קובץ מצורף 61731קובץ מצורף 61732
מוטות מייצבים (תכנון ובנייה עצמית+עידו)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...94061728_n.jpg
עבודות הגימור והקרבון בעיצומן:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...56809712_n.jpg
חברת ה-"הכל מהכל ובאיכות מעולה" 3M הצטרפה למשפחת Logi-X BGR כספונסרית!
כל הכבוד, כן ירבו!
קובץ מצורף 62132
בזמן האחרון התפצלנו לשתי קבוצות: שלדה וקרבון. חצי מהעבודה מתנהל בבית שערים\באר שבע על השלדה וכולל הכנסת עיגונים אחרונים, סלילת צנרות והתאמת רכיבים, והחצי השני בחדר שבמקרה היה פנוי באוניברסיטה. בחדר זה מיוצר ומלווחים סיבי הפחמן יחד עם חומר מבני ואפוקסי.
נסיעת בכורה! ראינו 110 על השעון בכביש 6!
קובץ מצורף 62395
נוער מיוחד לאחר גימור המושב:
קובץ מצורף 62396
תבניות החיפוי:
קובץ מצורף 62393
אחד מאנשי הקרבון של הקבוצה מדגמן את אופנת 3M קיץ 12'
קובץ מצורף 62392
פלטת רגלים לפני גימורים:
קובץ מצורף 62391
כמו כן, ניתן לראות תמונות מתערוכת הבוגרים של המחלקה לעיצוב תעשייתי בבצלאל. בין היתר הוקדש איזור מכובד לפרוייקט ולקורס שהתנהל ובו עיצבו הסטודנטים את המכונית הבאה בהנחייתו של מעצב הרכב דורי רגב. אני שוב משוחד אבל לדעתי מאוד מכובד, שיתוף בין שני מוסדות כאלה לעיצוב של מכונית מירוץ, מי היה מאמין.
קובץ מצורף 62390 קובץ מצורף 62389
ולסיום, השוואה בין סעפות היניקה של 2005 ו-2012:
קובץ מצורף 62387
לאט לאט קמה מכונית מירוץ, ואיתה נעלמות שעות השינה שלנו (כרגע יום כן יום לא, היום לא), לכן תיאלצו לסלוח על כל מיני טעויות פיסוק שיבואו בהודעה הזו. החלטתי להוסיף סתם תמונות להנאתכם, כולם מוזמנים להגיב בכיף. בתמונות מסתתרת סעפת הפליטה מטיטניום שתכננו וייצר עבורנו עידו לוריה. אני מאמין שהוא יפתח על כך שרשור נפרד או שיגיב בנפרד.
עוד תמונות ממעבדת חומרים מרוכבים:
קובץ מצורף 63104קובץ מצורף 63105קובץ מצורף 63106קובץ מצורף 63107
הגה, מוקאפ ודגם סופי לקראת חיווט והתקנת מסכים ונוריות:
קובץ מצורף 63108
הסעפת המהוללת:
קובץ מצורף 63109
תמונות לקראת צביעה של מתלים ושלדה:
קובץ מצורף 63110קובץ מצורף 63111
הכיור במעבדה נכון לשעה 6:30 (עדיין ככה):
קובץ מצורף 63112
זה היה מהמם לראות את רני ואביב מסתכלים על ידיו של הקוסם שבלהטוטי ריתוך בנה את הסעפת
אני לפחות נהניתי לראות (ומאוד התרשמתי) משני בחורים צעירים עם הרבה מאוד ידע שמכירים את כל נושא הרכבת ובניית רכב המרוצים עד רמת חישוב תפר ריתוך
פשוט כל הכבוד
ועל המבצע כבר העמיסו כל כך הרבה מילים שאני חושש שאולי הוא יתכופף
עידו -כל מילה גורעת
יוסף(שהיה אורח לרגע בבית שערים)
תודה על המילים החמות, יוסי. אביב באמת מבין, אני בא בעיקר בשביל המיץ והסנדוויצ'ים של אמא של עידו!
האמת שהמבצע מסתיר באמצעי האכסון שלו תמונות של היצירה מהסטודיו הפרטי, נקווה שיחשפו במהרה.
יוסי ורני תודה , היה כיף לארח אותכם , רני אני צמא :p
ואת השאר תוכלו לראות פה "חידה/טייזר "
עידו
תמונות ריגול להנאתכם :D
קובץ מצורף 63343קובץ מצורף 63344
בדרך כלל כולם פה בוכים שאין תמונות בשרשורים,
במקרה הזה יש מלא תמונות ואין מילים.
קודם כל יפה מאוד, וכיף לראות את ההתקדמות (אני עוקב גם בפייסבוק), מחכה ליום שיגיע תורי.
עכשיו אולי תספר לנו קצת על הלו"ז הקרוב? התוכנית? מתי התחרות? בדיקות הרכב? תאריך הרצה? וכל מה שמעניין לחודשים הקרובים...
במידת האפשר כמובן.
התחרותץ מתחילה ב14 לספטמבר, והרכב ממריא לאיטליה שבוע לפני כן. כל הלו"ז שלפני זה מעורפל ודינמי ככה שאני לא יכול להגיד. כרגע אני יכול להגיד שעובדים בטירוף, יש מספר חברי קבוצה שישנו במהלך השבועיים האחרונים משהו כמו 30-40 שעות וכל השאר לא הרבה יותר. כשיהיה חדש כמובן שאעדכן.
יש לי רק תגובה אחת.
אלא אם כן בצוות שלכם יש בחורות שלא ספרתם עליהן, מבחינתי TAU כבר ניצחו :-)
בהומור כן?שלא תיקחו ללב
האמת שיש לנו ואפילו 3. אצלנו מדירים את שני המינים באופן שוויוני!
אביעד, את המונח "אין מילים" אתה מכיר ? כי נראה לי שזה המצב אצל רוב העוקבים אחרי השרשור הזה כאן ובפייסבוק.
שלום,
אני מתכבד להזמין את כולם לאירוע החשיפה של רכב 12׳ של קבוצת המירוצים של אוניברסיטת בן גוריון. האירוע מאורגן על ידי דוברות האוניברסיטה ויתקיים במסלול בכוכב יאיר ביום חמישי ה-6 לאוגוסט בין השעות 11-13.
נשמח לראותכם!
המסלול נמצא בקצה דרך עפר מערבית לעליה המובילה לכוכב יאיר.
•מנהלים, אשמח אם תוכלו לעזור לפרסם את האירוע.
תיקון קל: האירוע יתקיים ב-6 לספטמבר ולא באוגוסט כפי שנכתב בטעות.
קצת תמונות מהימים האחרונים
קובץ מצורף 63705קובץ מצורף 63706קובץ מצורף 63707קובץ מצורף 63708קובץ מצורף 63709קובץ מצורף 63710
מליארד דולר, כל הכבוד באמת.
אתה מעוררי השראה והערצה.
בהצלחה בתחרות!