איזה יופי יש שירשור שלא היה מבייש את גיפטריפ בגיפולוג וכל מנהלי הפורום שותפים לו... למעשה מתגלות כאן הגחמות הסודיות שלכם לפתוח גיפטריפ משלכם ולהפוך את נמרוד לתואם יובל :twisted:
נ.ב,
אני כמובן מגיע
Printable View
איזה יופי יש שירשור שלא היה מבייש את גיפטריפ בגיפולוג וכל מנהלי הפורום שותפים לו... למעשה מתגלות כאן הגחמות הסודיות שלכם לפתוח גיפטריפ משלכם ולהפוך את נמרוד לתואם יובל :twisted:
נ.ב,
אני כמובן מגיע
רק להזכירכם שליובל יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייי אדיר של חולצות שהוא תקוע איתם עד היום :lol:
אוףף ראבק ב- 11.2 יש לי התחייבות שאי אפשר לצאת ממנה.
:evil:
באסה. :?
אני לא מאמין
הגעתי לאזור תיכננתי להגיע ,אפילו אמרו לי איפו זה !
בסוף מבטלים ולא מודיעים ?????????????
קצת גשם וזהוא ?מילא אילתי יבטל בגלל קצת גשם אבל אתם שרגילים לרטוב הזה ?
יצחק
תראו איזה שמש יש בחוץ- דיכאון
אני דווקא אהבתי את התגובה של צחי :lol: :lol: :lol:
לדעתי הגשם גם לא היה תירוץ.. אלא אם כן ממש מתעקשים על מנגל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי יצחק
מצד שני ממש מתעקש לראות את הדיפנדר בפעולה.. :twisted:
אני חדש פה ואני אשמח להיגיע רק אם תוכלו לתת לי פרטים.
בתודה צביקה
נ.ב
נעים מאד :wink:
לקראת סוף שבוע הבא יהיו פרטים. בינתיים לא קורה כלום.
אורי טל
מסתמן שמזג האוויר יהיה הפעם לטובתנו!
אם ככה, אני מסכם עד כאן, ומזכיר-
יום שישי הקרוב, אי שם באזור המרכז (מחר תקבלו נ.צ. והוראות הגעה), החל משעות הצהריים ועד החושך.
בואו עם המשפחה, תביאו אוכל, מנגל, גחלים, תביאו שתיה (יין- קרטון אחד יספיק, תודה... היין בפעם הקודמת היה מצויין :D ), תביאו כל מה שעושה לכם פיקניק משפחתי עם חברים (עיתונים/ ששבש/ נרגילה), והכי חשוב- בואו עם ה4X4 שלכם! (בשביל זה יש מפגש, בין השאר). למי שחושש- יש גישה עם פרייבטים, אבל תשדלו בכ"ז להגיע עם ה4X4 (בחרנו מקום שאפשר להגיע אליו עם פרייבטים, כי סביר מאוד שלפחות שליש מה4X4 של חברי הפורום בשלב כלשהו של פירוק, הרכבה, או סתם בלי טסט... :roll: )
אסף.
אתה בטוח? כי שלשום בערוץ 10 הבטיחו סערה.ציטוט:
:shock: :cry: :cry: :evil: לא יפה לדרוך על יבלותציטוט:
כי סביר מאוד שלפחות שליש מה4X4 של חברי הפורום בשלב כלשהו של פירוק, הרכבה,
ציטוט האתר של "השרות המטארולוגי": (תחזית ליום ו')
"גשם מקומי ברוב אזורי הארץ. בלילה יתחזק הגשם, בהרי הצפון ירד שלג ויתכן גם בהרי המרכז והדרום
תלוי מאוד במיקום המפגש...ציטוט:
אביגדור
http://www.zeevik.net/images/sticker.jpgציטוט:
נכתב במקור על ידי t_uri
אסף
נראה לי שאשר לדחות שוב...
http://www.israelweather.co.il/scedu...mp;year_t=2005
אלא אם כן יוחלט על שינוי מתכונת .
במקום פינקיק (את הפיקניק אפשר לדחות ולהיפגש בשנית כשהגשמים ירגעו)
ולתכנן טיול באיזור.. עם קפה.. ושקשוקה חמה, בכל מקרה לא תכננתם משהו ארוך רק כמה שעות.
אז מנגל לא היה מתאים וגם אם לא ירד גשם.. כל כך קר בחוץ.. מי יעמוד לנפנף מעל הגחלים?
או שמצד שני אני חושב בקול יותר מידי...
:roll:
עכשיו אתה מציע מקום שיגיעו אליו עם פריווטים ? איבדתי אותך לרגע :shock:ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
וכדי להיות פרודוקטיבי ,אני מציע את מרגלות שביל האש במעלה הר טוב כמקום המפגש,ארז מכיר את המקום ,זה נראה לי מקום ראוי לחברי ג'יפולוג שמרבים לעסוק בנעילות מהלכי מתלה וכדו'
אני מגבה.. :roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי אריה פאהן
אתה ביקשת את זה אסף..
עכשיו תתן את הדין!
מקום בשטח, עם נוף של שטח, עם מסלולון עבירות לא רחוק... וגם שביל כורכר שמגיע אליו... זה אתר בשטח. אתר ה4X4 שרציתי, מוצף... אז יש מקום חליפי.
מתי אריק חוזר לארץ? (צריך מישהו שיכול להזיז את הגשם.. לא שיהיה גשם, רק ליתר בטחון)
אסף.
אתה לא מתיחס רק לבעלי ל"ר ... נכון ? :roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
יש אפשרות לשלוח מדבקה עם מישהו מהסביבה ??
איך אתה מגדיר מוצף?ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
רטוב.. ובוצי.. זה לא מוצף, זה גם אומר שזה יהיה מעניין.
ולהחנות את הרכב 100מטר מהמקום זה בכלל לא נורא..,
במיוחד לאור כך שיש כאן לא מעט טנדרים, ורכבים גדולים.. שיכולי בנגלה אחת להביא את אותם אלו שפשעו והגיעו עם פרייבט.
וכן אני יודע שאני מתעקש בלי סיבה, :twisted: .
מודה מודה מודה על קיום מפגש נגיש לפרייבטים...מפני שלצערי סופתי עדיים בשיפוצים.. :roll:
אולי בכל זאת כדאי שנדע לאן להגיע מחר ????
שלמה
טוב, שלמה, במיוחד בשבילך, ארגן לנו היושב במרומים עוד יום שישי גשום (ככה התחזיות אומרות, ואריק לא בארץ בשביל לשנות את זה)... אז לאחר התייעצות עם כמה מחברי הדירקטוריון, ולאחר דיון בנושא עם המנכ"ל, יש לך עוד שבוע להעמיד את הסופה על הגלגלים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי KOOKE
מזג האוויר מתאים לטיול- לא למפגש. צר לי.
המפגש נדחה בשבוע נוסף ל18 בפברואר
זה טוב כי ההגיון אומר שאחרי שני ימי שישי גשומים, יהיה יום שישי ממש יפה. וגם אם לא- לא נדחה שוב. זה טוב כי לשלמה יש עוד שבוע להעמיד את הסופה, ולאריק יש שבוע להעביר את השתיימוביל טסט.
זה לא טוב כי שוב כולם הזיזו תכניות, ויצטרכו להזיז פעם נוספת. זה לא טוב כי המנכ"ל במילואים, אבל במילא הג'יפ שלו לא נוסע, אז לא נורא (אולי הוא יבוא עם סופה ממוגנת..). וזה אולי לא טוב, כי אני אנצל את השבוע לטיולים, וכמו שזה נראה בינתיים רק במזל עדיין אין מעיכות רציניות על הצבע החדש...
נתראה בשבוע הבא.
אסף.
אז אני כבר מודיע שסופ"ש הבא אני בחו"ל.
ואם עוד פעם מישהו יצחק עליי על איך טיולי הגמדים שלי עוברים תלאות ושאשורים ארוכים עד שהם יוצאים אל הפועל... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
אגב אסף- התמונות הגיעו והועברו למלאך "צ'הצ'ה".. :wink:
יופי ממש יופי...
שבוע הבא אני עובד מ 16:00 אם זה יהיה בסביבות 13:00 אז סבבה.
מה שכן - האוטו עובד :lol:
יודע מה? ספיישל בשבילך- זה יהיה ב1200...ציטוט:
נכתב במקור על ידי המהנדס
(תבוא מתי שבא לך. אין שעה מוגדרת)
אסף.
and i will probably be there in the comming weekend (18.2) so i will bring with me the "ShtaiMobile" and a sunny afternoon...
ותביא גם קצת TURKISH DELIGHIT........
אורי טל.
אז רגע מכל העיניין הזה עדיין לא הבנתי איפה בידיוק יהיה המפגש אחרי הכל אני רוצה להגיע!!
אם תוכלו לירשום איפה ולציין מפה זה יהיה מצויין :wink:
תודה רבה, צביקה