מישהו יודע אם דרומית לפלמחים ,לכיוון אשדוד ,דרך העפר לאורך הבסיס הצבאי עומדת יותר מה100 מטר או פחות ?....
Printable View
מישהו יודע אם דרומית לפלמחים ,לכיוון אשדוד ,דרך העפר לאורך הבסיס הצבאי עומדת יותר מה100 מטר או פחות ?....
קובץ מצורף 59931קובץ מצורף 59932קובץ מצורף 59933
ערסים?עברינים?בשירות החוק?
פשוט מעצבן שצריך לרוץ ולהוציא את הילדים מהמים בגלל שלו מותר???????????
החוק לא נוגע לו?
והכי מעצבן זה כשאתה רוצה להעיר לו אז פשוט הוא סוגר את החלון וממשיך בנסיעה מסכנת
דרך אגב למי שמכיר התמונות מחוף הסיפלאס בבת ים שהוא קטע חוף צר מאד (כנראה בגלל זה הוא היה חייייייב לנסוע במים)
אין קשר בין ערסים ,השתוללות שמירת טבע וכו לחוק הזה.
בסה"כ עוד דרך לחלוב אתכם.
בדיוק כמו התכנון לגבות מס נסועה , ובדיוק כמו החוקים שעמלים עלהם עכשיו - לגבות עבור הנסיעה בשבילים בשמורות טבע.
רק עיניין של זמן שכל הנעה של הרכב תחוייב בש"ח.
רונן שלום, תקן אותי אם אני טועה. זה לא אתה,טל [TALW ]אפריים [אפי] ואני? אשר נפגשנו בחורשת הצנחנים כביש -פלמחים באחד מימי ו' לקפה ואח"כ חתכנו לדיונות ויצאנו לכביש ,המשכנו לאשדוד, על החוף- לקוברות. המשכנו צפונה על הדרך -זו שאתה שואל לגביה וחזרה לחורשה. היא רחוקה משפת הים הרבה יותר מ-100 מטר,לכן הקפדתי לא לרדת ממנה ולהסתבך. [למרות שלא היה חצי כלב חוץ מאיתנו בכל האזור]. חזרנו לחורשה ירד עלינו מבול והתקפלנו.
יחד עם זאת ,והמרחק הרב מהמיים- אני היום כלל לא בטוח, לא יודע, אם הדרך מותרת.
לפי הבנתי החוק לגבי 100 מטר מתייחס ל״שטח״, ולא לדרכים מסומנות או קיימות.
אחרת כל מי שנוסע על כביש החוף, וכולל חלק ממגרשי החנייה בחופים לא עומדים בתקן הזה.
דרומית לאשדוד יש סמ״ש לרכב במקביל לחוף שממוקם פחות מ-100 מטר מהמים.
חנינו בצמוד אליו והפקח שעבר לא התייחס ולא אמר כלום.
הי zviki ,
אתה כנראה מבלבל אותי עם מישהו אחר...
דורון ,
גם דרומית לאשדוד ולכיוון ניצנים יש שביל כבוש בין היום לקו הדיונות ,
שמח ששיקול דעתו של הפקח עובדת במקרה הזה ,לדעתי ,האכיפה שם "דלילה" יותר משאר בפלמחים .
השאלה ,שוב ,האם בפלמחים בין הים לבין קו הגדר של הבסיס שלאורכו יש דרך עפר כבושה יש מרחק של 100 מטר מקו המיים ?
רונן
אכן בילבלתי, גם שמו היה גניסלב, בעל וויטרה.
רונן,
החוק בא להפריד (בצדק לדעתי) בין מתרחצים לרכבים.
שביל רכב שמסומן במפות הוא דרך רכב מותרת אם אין עליו שילוט אחר.
ככה אני מבין את זה, וזו לדעתי הסיבה שהפקח לא דיבר איתנו.
ד״א אותו הדבר היה בחוף דור, כשהרכב היה צמוד לקו העצים.
אחרת הרבה מגרשי חנייה עפר ליד החופים היה לא חוקי לרכבים, בחלקם גם דרך הגישה נמצאת פחות ממאה מטר.
אישית, אני חושב שלא צריך לחפור במשמעויות יותר מידי, פשוט לא יורדים לחוף רחצה או לשטח שאין בו דרך.
זאת התובנה האישית שלי, לא המלצה לאף אחד.
דורון הי ,
התובנה ברורה ואין ביננו מחלוקת בנושא ירידת רכבים לחוף.
אותי מעניין רק להגיע מפלמחים לאיזור השעשועים שמתחיל מייד עם סופה הדרומי של הגדר {ליד אזור המבנים של אימוני לוחמה "עירונית" }וממשיך דרומה ומזרחה ,
אין שום כוונה להשאר על החוף/על קו המיים ,הנסיעה על דרך העפר הצמודה לבסיס היא רק לצורך המעבר .
רונן
לפי המפה זו גם שמורה וגם אין שביל, לא סמ״ש ולא ״רגיל״..כך שעל פניו יכולים להגיד לך שירדת לחוף.
ראית את התגובה של אלרועי לגבי הדו״ח שנתנו לו שם?
אני לא חושב שהפקחים כלכך סתומים (אני מקווה שאני לא טועה)
אבל אני לא חושב שאם תיסע על השביל צמוד לגדר הם יגידו לך משהו
הם רק רוצים להרחיק את הגיפים מהמתרחצים ואני לא חושב שאמורים ליהיות מתרחצים על השביל
זה לא מקום מוגדר להם
וחוץ מזה זה השביל הכי רחוק מהים שאפשר
לי אישית לא יצא לסוע על השביל הזה מתחילת החוק
תמונה שחבר צילם.
תמונה תמונה!
תן לי לנחש, צולם ליד הבונים?
השנה יש שם תופעה מוזרה שצבי מים יבשתיים מגיעים לחוף מסיבה לא ידועה. זה נראה כמו אחד כזה לדעתי... אבל לא בטוח.
צר לי להשבית את השמחה לאיד,
אבל הצב הזה נראה רקוב ויבש למדי, ואילו העקבה של הצמיג לא כ"כ ישנה, עדיין רואים את סימני החירוץ של הצמיג.
עקבות צמיגים בחול בחוף מחזיקים מעט זמן יחסית במצב שרואים את החירוץ של הצמיג, לפני שהרוח/מים מטשטשים את העקבה ומה שנשאר זה קוליס חלק.
לי נראה שיש הפרש זמנים גדול בין המוות של הצב הרקוב הזה ובין המעבר של הרכב.
אין עוררין שהרכב ניפץ את הנבלה, אבל לא בהכרח זה מה שהרג אותו.