שרשרת שצריך להחליף כל 170 אלף קילומטר שאף אחד כמעט לא מחליף, צריך לפרק חצי מנוע ולקנות רק שרשרת מחוזקת ששווה את משקלה בזהב.
כן, זה די בעייתי.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Printable View
שרשרת שצריך להחליף כל 170 אלף קילומטר שאף אחד כמעט לא מחליף, צריך לפרק חצי מנוע ולקנות רק שרשרת מחוזקת ששווה את משקלה בזהב.
כן, זה די בעייתי.
ראינו תמונות כאלו גם של היילקס ...
לא חושב שאפילו צחי מעמיס כל כך הרבה משקל לטיול ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לכל הטנדרים תמונות של שאסי שבור
גם לטנדרים אמריקאים ולמשאיות
בודקים לפני הקניה שאין סדקים
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
צחי עזוב
צא לסוקולוב
יש לך לנד קרוזר חדש מחכה
רק לאסוף את כל החלקים ... ;-)
טרי מעכשיוhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...28d2a1e61d.jpg
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אם תשפץ את המנוע ותמכור רכב תקין. כנראה שהתקציב שלך יגדל.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אני ממש לא מסכים. במחיר שהרכב כבר נמכר זה לחלוטין היה הצעד הכי נכון כלכלית.
זה ממש לא כך, צריך להחליף כשמתחילה לעשות רעש, אצלי זה היה ב250.
מערכת הדלק של הנבארה מתפקדת לפחות לפי השירשורים וגם מניסיון(מזרקים הוחלפו ב250) יותר
טוב מטנדרים אחרים כולל טויוטה.
אני אמנם קצת משוחד כי היה לי אחד כזה 12 שנה עד לפני 3 חודשים אבל הוא טנדר טוב, גם בשטח
ניתן להגביה אותו וגם להוסיף נעילה.
סכום שלך יספיק ל2008-2010 כולל יישור קו כנ"ל.
יחזיק עוד 10 שנים? הנבואה ניתנה לשוטים.
שוב, לא פסלתי את הנבארה אבל חד משמעית יש לי העדפה להאנטר מהסיבות הבאות:
1. נפוץ ולכן יש הכל זמין די בקלות (גם בנבארה אין דרמה גדולה)
2. מבירור שעשיתי מול בעלי מקצוע נראה שהמנוע של ההאנטר פחות "מפונק" ורגיש לעבודה לא "מושלמת".
3. נעילה מקורית
4. גיר ידני (נדיר בניסן)
5. המכונאי שלי מכיר ולא תהיה לו בעיה לטפל בהאנטר וזה פלוס רציני מבחינתי כי הוא הוכיח את עצמו בזמן שהחזרתי את הפאגרו וזה נוח לנו כי הוא פה בתוך העיר. בנבארה הוא גם יטפל אבל ההכרה שלו פחות טובה ואולי הוא פחות ידע לשים דגשים איפה שצריך.
סתם דוגמה טיימינג בנבארה יעלה 9000 ש"ח +/- ובהאנטר משוער 3500 לחלקים מקוריים או 1500 לחליפי.
גם מצמד בנבארה אמור להיות יקר יותר מאשר בהאנטר וגם החלפת מנוע (שלא נדע).
סה"כ הרכב הראשון מבין שניהם שיהיה בדיוק לפי מה שאני מחפש זה מה שאני יקנה.
לדעתי אתה טועה ברעיון של לקנות רכב ולהתחיל להרכיב את רכבת הכוח.
זה לקחת רכב קיים, מאוזן ולנסות להפוך אותו למשהו אחר.
כן, אני יודע שתיכף יקפצו ויגידו שכל הכייף ברכב שטח זה האינדבדואליות של כל רכב לבעליו והייחודיות הפרטית של הדיגום.
האם זה נכון בהקשר של טנדר סטנדרטי שמתחילים להחליף לו חלקים בסיסיים כדי לפצות על משהו אחר קיים בשוק?
במקום לקנות רכב ולהתחיל לטייל, ולאט לאט לדגם, תשרוף זמן והרבה כסף במוסכים.
חבר קנה לאחרונה היילקס עם סגירה של ניתוב. הרכב נקנה מבעל מקצוע אבל הדיגום מתאים מאד לטיולים. התאים שמאחורי דלתות השחף עמוקים ורוב הציוד לשליפה מהירה נכנס בהם. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f944ae2eb5.jpg
אל תגזים, טיילנו עם הפאגרו חמש שנים עם יחס 1:1.8 בטרנספר והכל היה בסדר אבל להחליף לטרנספר עם יחס 1:2.5 שמתאים אחד לאחד זה מעניין ובינתיים חוץץ מלקשקש פפ בשרשור אין לי הרבה מה לעשות.
ההאנטר הוא במיקוד העיקרי כאחרי הגבהה ואולי טיפול במידת הצמיגים הלא מלהיבה הוא יהיה יופי יופי.
לגבי הסגירה שנמרורד הראה. הלוואי למצוא האנטר 09 קצר, ידני יה ושמור עם סגירה כזו.
תסתכל למעלה.
איך לא הציעו דאסטר [emoji848]
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
זה המחלקה של גיא
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
התבלבלת
דווקא גיא נמנע מלהציע דאסטר בכל הזדמנות, אלא רק מראה כמה הוא נהנה מהרכב וכיצד הוא שימושי.
משום מה, יש כאן לעיתים נטיה סרקסטית להדביק לגיא מיסיונריות שיווקית. אני חושב שבמקרה דנן זה מיותר ולעוס.
סליחה על התגובה הרצינית - אפשר לחזור לנושא השרשור רכב מומלץ לפות"ש שגם יתאים לצרכיו ומשאביו (גשמיים ורוחניים)
גיא אחלה ותכלס גם דאסטר הוא אחלה אבל אני פשוט לא רוצה דאסטר.
אין בכל התחביב הזה עניין של צריך, אף אחד לא צריך רכבשטח גדול עם שני מקררים, מיכלי מים, ציליתת צד ויכולת לחצות את העולם. אנחנו פשוט רוצים.
למה אשם? מפרגן לך :)
אז ככה, עד כה 3 רכבים שראיתי:
1. האנטר 2010 במגרש, יד 2 עם 260 אלף קילומטר. אוטו סטנדרטי לחלוטין אפילו בלי מיגון. שטפו אותו יפה ועשו אחלה פוליש לצבע אבל במבט מקרוב מלא פחפחים בכל מקום, חלודה בכל מקום שהשטיפה לא הגיעה, פנים מוזנח ובלוי, 4 צמיגים גמורים שכל אחד סוג אחר, האוטו בקושי מניע, מצמד כמו אבן, נורת ABSוהנעה כפולה דולקות/מהמהבות בקיצור גוש של חא$*: _$:/-
2. האנטר 2008, ארגז סגור סטנדרטי, 250 אלף ק"מ, יד 4. אוטו עבודה, מלא כלים ומלוכלך אבל מנוע יבש ומניע בקלות, נוסע טוב פרט לחופש בהגה וקלאץ אבן, לא מעשן, חופש בידית הילוכים, 4x4 משתלב בנגיעה וכנל הנעילה, מיגון מלא וסהכ היה יכול להיות אופציה לא רעה פרט למוכר שהוא טיפוס קצת מפוקפק והמחיר הגבוה יחסית שהוא דורש ולא זז ממנו.
3. ויגו 2007, 210 אלף ק"מ מסוחר הכי מפוקפק שפגשתי (רוטוויילרים במגרש, גרוטאות בכל מקום אלע יוסטר). מנוע נקי אחרי שטיפה מלמטה רטוב, מים במקום נוזל קירור, חופש בהגה, 4x4 לא משתלב וכנל נעילה, מעשן... בקיצור לא!!!
מזל שיש פה אוטו עד פברואר כי כנראה שזה הולך להיות ארוך.
שאלה, ויגו אוט'. האם יש חיסרון משמעותי? האם המנוע 3.0 פחות מוצלח?
אישתי בטוח תהיה מרוצה עם הרכב יהיה אוט'
מגיע ללא נעילה אחורית
מנוע יותר מסובך ופחות אמין.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk