שששששש חבר'ה אתם עלולים להפריע לסטטיסטיקה של הרט"ג...
Printable View
שששששש חבר'ה אתם עלולים להפריע לסטטיסטיקה של הרט"ג...
דורון.
תאמין לי, אני יודע וזוכר.
את אלה צריך לתפוס ולהעניש במלוא חומרת הדין - וגם לא צריך חוק מיוחד לזה. בתקנות התעבורה יש מספיק על מנת להעמיד לדין ואפילו לכלוא להרבה זמן, גם בלי חוק דבילי וגורף...
אבל זה היה רק התירוץ הפופוליסטי או שעכשיו הוא הפך למשני - אחרת מה הקשר בין השתוללות ודריסת מתרחצים לבין רשות הטבע והגנים, ואל תיתן לקישקוש של "אחריות שטח" לבלבל אותך - אם גונבים משהו או רוצחים מישהו או מבריחים משהו בתחום החוף או שמורה או כל מקום אחר, קוראים למשטרה..
אם רכב משתולל ודורס והורס, קוראים למשטרה ומשתמשים בסמכויות של השוטרים - הפקחים הם ... רק פקחים.
כמו שהזכירו פה, אתה לא חושב שאם בריונים משתוללים ומנהלים מירוצים שאיילון, שיסגרו את איילון, נכון?
יש פה מאבק כוחות וסמכויות ותקציבים ושליטה של רשויות, זו כנגד זו והחזק והפופולארי באותו רגע זוכה - רשות הטבע והגנים (שפעם היתה אמונה על "שמורות הטבע") שזוכה לעדנה פופוליסטית ומנצלת כל רגע (ותקציב) ממנה.
מנהלי הרשות מבינים שצריך להכות על הברזל בעודו חם (ופופולארי) ואנחנו... הברזל ומכים בנו... ועוד איך מכים.
אמרתי.
הבעייה (שלנו) הם יחסי ציבור מצויינים לערכים שמציגים... מולינו, ההורסים ופורעי החוק..
כל מה שצריך הוא להראות תמונה של ג'יפ מרים ענן חול בחוף אל מול צבה מטילה ודומעת - עכשיו לך תסביר שהיא דומעת בגלל ההטלה ולא בוכה בגלל הג'יפ... אין סיכויי..
אנחנו כולנו שקועים עמוק בבוץ! לא חבר, לא כננת וגם לא נעילות יוציאו אותנו החוצה.
אבל.... לכל פקח ועובד הרשות יש איזה שלד בארון וכנראה שחלקם לא ממש צדיקים גדולים.
כדאי להתארגן על מבצע אכיפה כנגד עובדי רשות הטבע והגנים, לתעד ולאסוף חומרים כנגדם.
אני בטוח שיהיו אנשים מענפים אחרים שישמחו לשתף פעולה: ציידים, רוכבי אופניים, דייגים, נפגעי השרפה בכרמל, כורתי עצים, מגדלי תוכים, מגדלי קופים ובעלי חיים אחרים
יש עוד מעט בחירות לרשויות המקומיות
אם יש מישהו שיכול לשנות משהו זה ראש הרשות המקומית או המועצה האזורית הרלוונטית
כמו חוף הכרמל או חוף אשקלון.
זה הזמן לשכנע את המתמודדים שיש מקום להקצות חופים לרכבי שטח
יש הרבה מקומות גם בחוף הכרמל וגם בחוף אשקלון.
או להציע פתרון צנוע ולא דורסני לתנועה של רכבים בחוף הים.
אני זוכר שלפני כשנתיים הפקחים בחוף הכרמל איפשרו תנועה ניצבת לחוף עד קו המים
לצורך פריקה והעמסה של ציוד כאשר לאחר מכן חונים את הרכב במרחק סביר מהחוף .
מושיק תסביר בבקשה.
בפעם האחרונה שביררתי אז חוקי המדינה היו מעל חוקי הרשויות...
לא בדיוק. לכל אחד יש סמכות בתחום שלו.
הרשות לא יכולה לתת לך לרדת לחוף בשטח שהוא שמורה או גן לאומי, כי בהגדרה שם שומרים על הטבע.
אבל אם לא מדובר בגן לאומי, הרשות המקומית שהחוף שייך לה, יכולה להקצות חוף לג'יפים, חוף עם ירידה להורדת אופנועי ים או סירות, או חוף לקרוואנים, ממש כמו שהיא יכולה להקצות חוף שהוא מרינה או חוף רחצה או טיילת.
וזה, בלי לנקוט עמדה, אלא רק כדי להציג את הסמכויות השונות כפי שהוסבר לי.. יתקנו אותי אם אני טועה.
ואם מדברים על רשויות... זה כמובן מעלה את השאלה.. מה היה קורה אם לא היה מאבק שבסופו של דבר גרם למועצה האזורית לסגת מחוף פלמחים...? האם המועצה האזורית היתה ממשיכה לגבות כסף ולנקות את החוף ולתת לג'יפים לרדת עד קו המים?
במבט מרחוק, נראה לי שיכול להיות שמישהו במועצה האזורית טועה לחשוב שאם לא נותנים לו לקחת כסף על הכניסה לחוף, אז הוא לא צריך לנקות שם.
וזה שהפיקוח בשטח החוף שהוא לא גן לאומי עבר מהמועצה לרשות.... על זה אומרים שהטבע אינו סובל חלל ריק.
לפעמים דברים מתהפכים לכיוונים משונים.
אסף.
אתם מעלים טיעונים נפלאים אך הם נופלים על אוזן ערלה-כאן זה לא בית משפט
אתם במילים פשוטות מחד כועסים ורוצים לשנות ומאידך יש טענות שזה לא ילך
אז יש לי הפתעה קטנה לכם
אמרו חכמינו-המעז מצליח
בהתארגנות נכונה נבחרו שני צעירים לכנסת ולממשלה כנגד כל הסיכויים
אינני מוצא דבר רע בציד כל עוד הוא בפיקוח
כנ"ל בכריתת עצים-כל עוד זה בפיקוח
אינני בא להאשים אלא את עצמנו שאנו חיים בבועה בה כל אחד דואג לעצמו-לי אין בעיה להצטרף לעדר המיילל -יש לי תעודת קסמים שהרווחתי ביושר רב והרבה דם-
אני פשוט לא מוכן לנצל אותה או לחיות על חשבון הציבור כל עוד אני יכול לתפקד ולדאוג לעצמי
אך נושא הג'יפאות אינו רק לנהוג בג'יפ-זו תפיסת חיים,זו אהבה,זו דרך.
להרים תחרות בישול פויקה בשטח זה לא רק הבישול-זה המפגש
לנסוע אי שם במדבר ולעלות לקצה שומם של הר ולראות את נוף הקדומים ולחשוב איך היה שם ירוק בתקופה הנבטית-זו דרך חיים-ואז גם החברותא והעזרה ההדדית קמים לתחיה בניגוד לכלום המלווה אותנו ביום יום,
רבותיוגבירותי-זה לא חלום לפעול למען עצמנו
זה ניתן -אך אף אחד ובטח לא אני ילחם בשביל עדר שלא מוכן לדאוג לעצמו
אני פרש בודד שאוהב חברת פרשים בודדים
אני לא מנהיג של עדר פרות-כבר הייתי וזה משעמם
אז למה אין כמעט אף נרשם ?אך כן ממשיכים ליילל כאן בשרשור הזה?
זה לא למען הרווח האישי שלי-אישית יש לי די והותר-אני פשוט רוצה לחיות כעם חופשי בארצו-כדברי ההימנון שלי/שלנו
נגמרה הבושה?
http://youtu.be/67I5aW4ioGw
איזה אידיוט.
חבל שלא מראים את הפרצוף שלו..
הנה עוד דוגמא לאטימות ולדעתי אפילו לפרוש שגוי של החוק: http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=79164
התחכמות מיותרת שתעלה לך ביוקר - וגם לנו, בעקיפין.
עוד ניצחון משפטי שיוכלו לנפנף בו...
אם יש לך זמן וכסף מיותרים, לך על זה..
את זה ראיתם כבר?
http://youtu.be/wJOcfvb1oP4
אין ספק שהמצב בחופים היום (לפחות באיזור חיפה - נווה ים) טוב משמעותית ממה שרואים בסרט וזה היה המצב לפני 5 שנים
כתבה רהוטה שמתארת מצב קטסטרופאלי. לא ברור מדוע לגיפאים שומרי חוק לא מותר להגיע עם הרכבים עד קו המים!!
השיר הזה מתאר היטב למה סגרו וכנראה גם למה יסגרו עוד.
אנחנו חלק מחבורת בבונים אם נרצה או לא.
אתמול הייתי ליד מעיין נחמד בהרי מנשה.
חבורה של בבונים הבעירה אש מתחת לסופים.
ביקשתי שיזיזו את המדורה ימינה במטר בשביל לא להסתכן בשריפה.
ענו לי :״אחי... אל תדאג, זה אש קטנה״.
סתמתי ועפתי משם בשביל שלא ידקרו אותי בטעות.
אחר כך סוגרים מקומות כאלו ואנחנו מתפלאים.
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"