כנראה פספסתי, כשאתה מבשל, שוטף כלים וכו - איפה זה קורה?
Printable View
כנראה פספסתי, כשאתה מבשל, שוטף כלים וכו - איפה זה קורה?
בישול בצד, על הכירה מהארגז בישול של רכס.
ממקמים את הכירה על הרצפה או שולחן, או בהמשך לדלת ארגז, איך שנוח באותו הרגע, אבל לא על דלת הארגז.
כלים לייבוש על דלת הארגז או השולחן.
דורון, תתקדם.
אחד השיפורים הכי משמעותיים שהיו לי עד היום בכל מה שקשור לדיגום ואבזור הרכב זה האביזרים האלו.
לא יודע איך הסתדרתי לפני זה...
http://www.naamanp.co.il/Media/Uploads/11124020(1).JPG
http://i00.i.aliimg.com/photo/v5/897...ry_drainer.jpg
דורון - סחטיין על ההשקעה והרעיונות - במיוחד אהבתי את העבודה עם חומרים ממוחזרים ,
משהו שגם אצלי הפך מנהג די קבוע.
מניסיון - דבר אחד מאוד מציק לי גם בטנדר שלי בעניין של נסיעה עם כיסוי ברזנט :
מה עושים אם צריך להשאיר את הרכב בדרום ולטייל קצת ברגל כשברכב עמוס מאחור?
מה עושים אם יש טיול אחרי טיול והרכב חונה ליד הבית עמוס מאחור - והחנייה פתוחה לרחוב ?
הברזנט לא ממש מרתיע גנבים / בדואים / סתם ילדים שמעניין אותם מה יש לי בטנדר מאחורה ?
אמיר,
תודה.
אכן בעיה.
בשטח, אנחנו יוצאים לגיחה רגלית קצרה או על קשר עין לרכב, או שיש פדלאה שנשאר ליד הרכבים.
בשטח, אני לא רואה הבדל בין רכב סגור עמוס ורכב פתוח מבחינת גנבים- אם יש משהו מעניין, הם ישברו חלון.
בעיר, לא יצא לי להחנות רכב עמוס ללילה, אבל בישובים כפריים כן, ועד היום לא נגעו, אולי כי הניחו שאם זה ברזנט, לא יכול להיות משהו יקר באמת מתחת?
הרכב שלי חונה בחצר, ואמנם יש שער אבל לא ממש מונע ממישהו להכנס רגלית.
במקרה של נסיעה אחרי נסיעה, אני משאיר עמוס.
גימור לחשמל- הגנה פיזית לכבלים, שלא יפגעו/יתלשו בגלל ציוד בארגז:
קובץ מצורף 101525
קובץ מצורף 101526
עדכון לסוגיית המשאבת מים:
בעקבות המלצות ותובנות כאן, שמשאבות חזקות גורמות לבזבוז מים מהיר, הזמנתי משאבה עם ספיקה של 4ל'\דקה.
הסיני הדפקט אישר ששלח משאבה של 5ל'\דקה, אמרתי ניחא.
הגיעה משאבה של 6ל'\דקה..
ניסוי כלים ראשון עכשיו בשטח, והדבר הזה חזק מידי.
חזק ברמה של הסתלבטות של "הבאת גרניק לשטח?"
חזק ברמה שמעיף לילדים צעצועים מהיד כשהם רוצים לנקות אותם מקצת בוץ..
צריך לחשוב על רעיון להגביל את יכולת הלחיצה על השפריצר.
הבעיה האמיתית היא שהמים נגמרים מאד מהר עם הדבר הזה.
יצאתי עם כמעט פי-2 מים, שנגמרו בחצי הזמן.
ואם תשלב קטע אחד של צינור דקיק שלא מאפשר מעבר כמות גדולה של מיים בזמן נתון? למשל צינור של טפטפות אדנית ...
ברז כדורי על הקוו שסגור חלקית?
השאלה אם זה לא יגרום למשאבה לעבוד בעומס מול ההתנגדות של הצינור?
חשבתי בכיוון של להגביל את הלחיצה על השפריצר בצורה מכנית, ואז אם חייבים לחץ חזק, להוציא את החתיכה שמגבילה את הלחיצה.
עבודה באמת מושקעת ואיכותית
ברז שמחלק לשני צדדים, אחד על חשבון השני. קו אחד ממנו שלח חזרה כעודפים למיכל.
תכל'ס, כל המשאבות האלו זה קשקוש אחד גדול ביישום בו זרימה בגרוויטציה אפשרית. KIS.
למשאבה יש גרף ספיקה לזרם חשמלי, או גרף מקביל לזה. תמצא אותו, תגביל את הזרם לפי הגרף, ניצחת.
פוטנציומטר יפתור את הצורך במציאת הגרף.
אצלי ברכב הקודם הייתה אותה הבעיה, אבל בגלל שמיכל המים ישב מתחת לרכב הייתי חייב להשתמש במשאבה.
בשביל לפתור את הבעיה הוספתי פיצול T מהמיכל ומשאבה של שפריצרים עם כפתור טוגל.
רוב השימוש היה עם המשאבה הקטנה ורק במקלחות או שטיפת כלים עקשנים היינו משתמשים במשאבה הגדולה.
אני כבר עברתי את התהליך האבולוציוני של זרימה בגרוויטציה מעבר ל Flowjet וחזרה לגרבוויטציה מהטעם הפשוט שמדובר בתחכום יתר שגורם גם לביזבוז מיים מטורף וגם מוסיף מערכת נוספת שמחייבת תחזוקה. כיום ה Flowjet מאוחסנת במחסן ומחכה לקרוואן או למיכל הצורני שאולי יבנה מתישהו מתחת לדיסקו.
ממה שאני זוכר ברגע שאתה מקטין את הספיקה הפרשרסטאט מתחיל לזפזפ ולכן מתחת לספיקה מסוימת אתה חייב מעקף. בנוסף ישנן נקודות תורפה בנקודות חיבור הצנרת לכניסה/יציאה . המחברים נוטים להישבר ולכן מומלץ לקבע את הצנרת ביחס למשאבה. בנוסף, לפני פתח כניסת המיים למשאבה חובה להתקין פילטר גס כדי למנוע נזק לדיאפרגמה.
קודם כל הנחיות ההתקנה הן לא לקבע את הצינורות ביחס למשאבה בדיוק כדי למנוע שברים במחברים.
המשאבה מייצרת הרבה ויברציות בעבודה, ובלי דרגת חופש וגמישות לצנרת זה מתכון לשברים.
עד כאן התייחסות עניינית למי שיקרא את ההנחייה הלא נכונה שכתבת.
זה מה שאני רוצה כעת, זה מה שיש, ואין טעם לפתוח דיון על היתרונות והחסרונות-היינו שם, דנו בנושא, וזאת התצורה שאני רוצה כעת.
ומעכשיו, אני מבקש שלא תגיב כאן בנושא כן/לא משאבה.
תכבד את זה.
אם אתה רוצה להמשיך דיון בנושא, תפתח דיון בשרשור אחר בבקשה, לא כאן.
תודה.
יש לך קישור למשהו כזה שאפשר להתקין חיצונית ברכב?
בינתיים זה נשמע לי פחות בלגן מלפתוח את הצנרת למפצלים ומשאבה קטנה נוספת.
חפש נגד של אוורור רכב הוא יעמוד בהספק
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
אתה מתכוון לחבר נגד בטור? או שלמשאבה יש ווסת מהירות? במידה וחיבור טורי שים לב שהנגד יפזר הרבה הספק וצריך לבחור אחד בהתאם. כנה הספק צורכת המשאבה?
למומחי המשאבות שכאן.... מתלבש על השרשור ...
האם במיכל שטוח שיותקן בתחתית הרכב כגון גובה 25 סמ רוחב 100 אורך 40 משאבה אמורה לתפקד תקין? או כבר בירידת מפלס גובה לשליש תהיה בעיה? המלצות לאופן חיבור משאבה למיכל כזה?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לגבי לחץ - אם המשאבה היא מה שנקרא משאבת יאכטה, כזאת שמשתמשים היאכטות וקרוואנים, אז ברז פשוט יעשה את העבודה בלי נזק למשאבה.
צריך צנרת גמישה שתספוג את הלחץ והווסת יפעיל את המשאבה בפולסים (מה שנקרא PWM ) ובזה נגמר הסיפור.
ככה זה עובד בקרוואנים ויאכטות.