חייב לומר עומרי שאתה נותן השראה, עבודה קשה והתוצאה יפה בהחלט! ח"ח!
לגבי ההצעה של אסף, ממה שאני מכיר את הסמוראי טנדר אין מקום לתא אחסון צידי, מאחר והבתי גלגל תופסים את עיקר השטח הפנוי.
לדעתי הייתי ניגש לכל נושא האחסון אחרת.
כך כדוגמא את מס' 3 שהעלית, זאת האבולוצייה של הטנדר שלך, זו גרסת stockman החלומית, נדירה בטירוף ולא עתיקה כלל..
היתרון שלה מלבד סרנים רחבים, גיר 5 הילוכים מנוע 1.3 מוזרק הוא גג פריק וקבינה מורחבת, אני מניח שזו לא אופציה מבחינתך כי אתה מנסה לשמור על מקוריות..
..אבל,
תזכור שאין לך מקום של ממש בקבינה, שים לב איזה צדדים היו טענו שיפור, אם אתה לוקח נוסע לצדך אין מקום אפילו לתיק גב.
זה והעובדה שאין לך עוד סמוראי.. אני מהמר שכשהרכב יהיה במצב נסיעה הסיפוק וההנאה ממנו גם בנסיעה למכולת יהיו גדולים מהג'ימיני ואז תתחיל לשפר כל מיני שטויות שיתאימו אותו יותר ויותר לטיולים ולנסיעות של כיף.
לכן אני לא מבין למה אתה לא משדרג לרכבת כוח מעט מודרנית, חזקה, אמינה, חסכונית, בטיחותית ונוחה יותר מהמקור ולא פוגעת במאום במראה המקורי... אבל נו ניחא.. פרויקט שלך לא שלי ): ..
אתה מוכרח לטפל בנושא האחסון לפחות בצורה כזו שהרכב יכיל במצבו ה"ריק" לא מעט משקל מאחורה, אחרת הוא לא יהיה נוח אבל בעיקר לא יעבוד בצורה מיטבית בשטח.
לגבי הגלגל ספייר, מותקן על הארגז, ע"פ טעמך האישי.
מיכל דלק ומים בהתאמה אישית, שטוחים וממוקמים בדיוק בין קורות השלדה.
מעליהם, בחלל עד ריצפת הארגז, לנצל לבניית לזוג מגירות ארוכות מאוד מהקבינה ועד הפגוש האחורי, עם פתיחה אחורנית על גבי מסילות כמובן.
ולגבי הארגז, שוב מעוצב ע"פ טעמך האישי נשאר ריק ופנוי להעמסת ציוד, מלבד הגלגל ספייר כמובן, שבהחלט יכול לתרום להופעה הקרבית.
המגירות יכולות להכיל במחיצות ציוד בישול/חילוץ/כבלים להתנעה ושאר ציוד טכני בסיסי וכמובן תא לתיק גב (":
http://liveimages.carsales.com.au/ca...Pad&width=1050