יונתן אני גם שוקל לעבור למידה זו (255/85/16)
אשמח אם תוכל לשתף במחירים וזמינות
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
נכון לעכשיו אין לי באמת מידע לשתף.
זה לא צמיג שיש על המדפים בפנצ'ריות.
כמו שאין בהרבה מידות אחרות ובטח מה שלא ביאף.
אם וכאשר יהיה מותקן על הג'יפ- יהיה מה לשתף.
בדקת 33.10.5.15?
יונתן אתה תקוע עם ג'אנט לא טוב, 16 שזה לא פה-לא שם. מצד אחד אתה עם סופה ויכול להתקין ג'אנט 15, מה שבלתי אפשרי ברכבים מודרניים יותר, עם יתרון מובהק לפי שיטת אהוד צאלים למעלה שהיא נכונה וזמינות צמיגים מוגבלת אך דומה. ו15 על סופה זה לוק קלאסי. ומצד שני אתה יכול ללכת, ובטח חשבת על זה, לכיוון ג'אנט 17, צמיג 33-34-35 כמו רנגלרים - ל17 יש הרבה יותר מבחר כבר היום וברור שהעתיד שם ולא ב16.
דיון מעמיק שהעמיק עוד יותר עם חלף הזמן, אבל, תכלס במדינתנו הנידחת השאלה העיקרית והמכרעת היא איזה צמיגים בכלל נמצאים/ זמינים בפועל בארץ.....
תכלס רק מידות מסויימות ובעיקר של צמיגים רחבים יחסית זמינות...
אני מוכן להמר שחלק מהסיבות לזמינות של צמיגים רחבים, כי זה מה שהרוב מחפשים.
גם בשרשור הזה, הנטייה המובילה היא צמיג רחב.
לקח 88 הודעות עד שהצלחתי להוציא מנמרוד את המשפט "לא יודע לגבי "רובנו" אבל אני מאד הייתי שמח לצמיג צר לרכב שלי".
בהנחה שאופי השימוש של נמרוד די דומה לאופי השימוש של הרבה אנשים , זה עבר יחסית בשקט.
שנסיים את הדיון הזה, ונגיע למסקנות, נוכל לעבור לדיון הבא - מה הרוחב האופטימלי ולמה הישראלים אוהבים להרחיב את הגלגלים:-(
כשחיפשתי צמיגים לדיסקו הקודם התובנה הייתה פשוטה: פנצריה מחזיקה צמיגים במידת "טויוטה" (לנד קרוזר והיילקס) ורנגלר.
כל מה שלא זה ולא זה = לך ת'חפש
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
פאנצ'ריות לא "מחזיקות", הן מזמינות מהיבואן.
באלה שבדקתי מסביבי היה BF מידת טויוטה בזמינות מיידית
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
תכלס, אישית הייתי מסתדר עם צמיג קצת צר יותר מהנוכחי 315/70/17 (מקביל ל- 35) לא ממש נוסע בדיונות ובוץ אלא בעיקר במדבר כולל עבירות דיי אקסטרימית.
למרות שיש כנפונים המרחיבים את הכנפיים המקוריות בג'יפ, הנתזים לצידי הג'יפ משגעים אותי ולא לא ארחיב עוד את הכנפיים ולא אתקין מגיני בוץ