מותר לבוא עם חמתי ?
או שרק דרגה ראשונה ? :twisted:
אני כרגע בהתלבטות קשה כי גם החבורה שלי בטיול באותם הימים ואני צריך לבחור
(אם רק הייתי שלמה המלך ? :roll: )
Printable View
מותר לבוא עם חמתי ?
או שרק דרגה ראשונה ? :twisted:
אני כרגע בהתלבטות קשה כי גם החבורה שלי בטיול באותם הימים ואני צריך לבחור
(אם רק הייתי שלמה המלך ? :roll: )
אהה אופס
לכל טוחני הסלעים :
בהמשך הנחל לכיוון מזרח על השלוחה הימנית יש מדרגה "שווה" בהצלחה :twisted:
אתה שואל בהקשר של העצים למדורה???ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
תביא את חמותך, וגם את הגנרל שלך ואת כל החבורה.
טוב, הגיע הזמן לסגור קצוות...
מסתמן שיגיעו בסביבות 45-50 ג'יפים, אלו שרשמו את עצמם, ויגיעו עוד כמה וכמה שלא. המקום יספיק, יש כמה טראסות אחת בהמשך לשנייה... אבל בואו ננסה לחסוך בלאגן מראש -
1. בכל מקרה לא עומדים על השביל. ג'יפים יגיעו גם בשעות החושך, ואם אני מכיר כמה מהחברים שלי, גם באמצע הלילה.
2. אל תתפרסו יותר מדי. תחנו את הג'יפים קרובים אחד לשני, כדי שהמקום יספיק לכולם.
3. ברגע שהתקרבתם לחניון, במיוחד בחושך - תאיטו מאד, תדליקו אורות. יהיו מחבתות של שקשוקה שהאבק לא משפר את הטעם, יהיו אוהלים, ויהיו הרבה ילדים קטנים בכל מיני מצבי צבירה.
4. את האוהלים מקימים בצורה חכמה, באזורים שרכב לא יכול להגיע אליהם בטעות בחושך. למשל מקימים מקבץ אוהלים מאחורי שורה של ג'יפים חונים, או צמוד לקיר הטראסה.
5. לשמור על הערנות גם בבוקר! מי שממהר לצאת לדרך שישים לב לא לעלות על אוהל של מישהו אחר שמעדיף לישון עד מאוחר - יצא לנו לראות כבר מישהי שקיבלה מסג' בגב מצמיג שטח, מזל שבלחץ אויר נמוך מאד...
6. אם אתם מגיעים יותר מאוחר ומישהו ניגש ומבקש ממכם משהו - לא לחנות כאן, כן לחנות כאן, להצמד לג'יפ ההוא או כל דבר אחר - שתפו פעולה למען הסדר והבטיחות.
אם תקבלו אותי עם הקוריאנית :D (יש תירוץ - באישור חנן).
אם יש כיוון לטיול מתאים ביום ד' בבוקר אשמח להצטרף.
ויש לי מקום בסופה לטרמפיסט/ית.
ישי
09-8334977
נמרוד,ציטוט:
נכתב במקור על ידי החוקר
בחישוב המיספרי כללת את חבורת ה"גמדים"?
אנחנו כרגע 7-9 רכבים
טוב, נו, גם ככה זה סמוראים.
לא תופסים הרבה מקום... :twisted:
איתי
מגיעים זוג + ילדה בת כ 4 וכלבה חמודה וידידותית
רוצים להצטרף לטיול כייפי לא קשה מידי אבל יפה ומעניין ועם עליות וירידות של ו'איי ועם ילדים
יש המלצות?????????
ליאור וקרן
גם אנחנו מגיעים.
+ נציגים נוספים משבט האינדיאנים.
רמי.
:roll: :P
שלום!!
נסעתי לערב החג להורים במרכז(הוד השרון)ועקב מחירי הדלק הלא שפויים :evil: :!: השארתי את הג'יפ בבאר שבע.
אני מחפש טרמפ מחר עד באר שבע בכדי להגיע עים הג'יפ(לנד רובר) למפגש.
שנה טובה וחג שמח לכולם!!!!
:roll:
שכחתי לציין מספר הטלפון שלי:
050-7316882
איתי.
דווקא אני אגיע בשעה סבירה :lol:ציטוט:
נמרוד כתב:
בכל מקרה לא עומדים על השביל. ג'יפים יגיעו גם בשעות החושך, ואם אני מכיר כמה מהחברים שלי, גם באמצע הלילה.
נתראה מחר
מודה לחנן שהזמין אותי ולכל צוות ג'יפולוג על האירוע המוצלח ביותר.
היה פשוט טוב לראות את ההענות ומהמגוון של החברים והכלים.
פירסמתי גלריה (בטח ראשונה מרבות)
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...&item=5878
הגעתי בשעה קצת מאוחרת וחשכו עיני:
בכניסה לאירוע עמד קינג מנצנץ וחדיש, קבוצות קבוצות ישבו אנשים ללא מדורה (מלבד מעגל אחד), ולא הצלחתי להכיר אף אחד, מהקודקודים באתר שאני תמיד נהנה לקרוא דבריהם.
מפגש ג'יפולוג, מה עושה אותנו יוצאי דופן משאר האתרים?
התאכזבתי, והמשכתי לחניון אחר.
אם הכוונה היא לקטר ולהמשיך הלאה, תרגיש חופשי. עשית את זה.
אם יש לך ביקורת בונה, תן אותה בצורה מסודרת ולא בראשי תיבות, ואם נסכים איתה, אז היא תמומש בפעם הבאה.
נמרוד, יפתח, יוני, זאביק, ארז, אורי טל, אריק2 , דרור ברלי, אייל, אסף, אלון, אני, ואני מתנצל אם שכחתי מישהו מהנהלת האתר, היינו שם.
ניסית לשאול? אני מבטיח לך שהיית מקבל יחס חם ושיוך אם היית שואל.
את הג'יפ שלי היה קשה מאוד לפספס, הג'יפ היחיד עם שמשה קדמית למטה, ליד העץ, והוא היה מואר באור פלורוסנט עד 0300 בלילה.
אנחנו נהנינו מאוד, וכנ"ל כל מי שיצא לי לדבר איתו. נמרוד, אני ועוד מבחר מחברי המערכת עשינו סיבוב בין כולם, ישבנו ודיברנו איתם, חוץ מהאנשים שהלכו לישון מוקדם או שהשכיבו את הילדים. אני מקווה שלא פספסנו מישהו שכן רצה להתראות איתנו.
מדורה מרכזית ל200 איש ? אני לא בטוח שזו כוס התה שלנו, אבל מי שרצה הסתובב בין הקבוצות השונות וניצל את ההזדמנות להיפגש ולדבר עם אנשים שבד"כ הוא לא פוגש. אני בכל מקרה הייתי ער בשטח עד 0300 . וכן, ישבתי הרבה עם הקבוצה שהגיעה עם "קינג מנצנץ" , מה הבעייה עם הקינג?
יכול להיות שטעית בניווט.....ציטוט:
נכתב במקור על ידי michaP
בכל מקרה חנן ענה לך. ובאמת כך היו הדברים - למרות מספר משתתפים מרובה והרבה קבוצות סביב הרבה מדורות, המארגנים עברו מדורה מדורה וחנן באופן אישי היה צריך לספוג לא מעט שמות ופרצופים להדביק לכינויים.
אם זה לא היה מה שציפית...
לצערי (ושמחתי) טילנו בצפון (השמחה היא על הטיול בצפון) והפסדנו את המפגש.ציטוט:
נכתב במקור על ידי IlanHadar
אילן
דחילקום - איזו מן כניסה זו לבקעת צין?
http://www.jeeptrip.com/albums/c8j6ci4g.jpg
לא נראה לי שהשיח הזה הוא חלק מהדרך....
זו ההזדמנות , גם, להוסיף צל"ש רציני למשתתפים:
היה שקט, מאוד, למרות הכמות הגדולה של המשתתפים והרכבים. באמת, כמו שביקשנו, לא הופעלו גנרטורים (שאגב, זו מכה שצריך להכחיד מטיולי השטח) היה אירוע בודד של מוזיקה חזקה שהסתיים לאחר פחות מדקה. כשיצאנו בבוקר אחרי הכול השטח היה נקי.
קבלו ח"ח .
הערה קטנה בכל זאת: נסו לתכנן את התנעות הרכבים ככה שיפריעו מה שפחות. אני הדלקתי פלורוסנט 26 וואט שהאיר יפה מאוד את סביבתו מ1830 ועד 0300 ולא התנעתי את הרכב בכלל עד לרגע שבו יצאנו לטייל. לעומת זאת סבלתי מאוד כשניסיתי להמשיך לישון בבוקר עם ריח חריף באוהל ועיניים צורבות מגזי הפליטה של רכב שהותנע ליד האוהל למשך 10 דקות. מיותר, במיוחד בהתחשב בזה שחצי שעה אח"כ הרכב יצא לטייל, ומן הסתם המצבר כבר זכה לטעינה הגונה במהלך הטיול.
ערן,
התמונה היא בשטח הסמוך לשדה בוקר, בגלל עבודות עפר שביל גישה הוסט מעבר לסוללת העפר. מבצעי העבודות השאירו פתח מעבר חזרה לשביל וזה הפתח שעברנו בו. אכן השיח לא עשה לנו כלום אבל לא מדובר בשמורת טבע חס וחלילה, פשוט במעבר זמני שנפרץ.
הייתה אופציה להמשיך בשדה מלא שיחים כאלה ולהגיע לעוד מעבר כזה (תאמין לי בדקתי ברגל) אבל העדפתי לעבור על שיח אחד מאשר בשדה מלא בכאלה.
מקווה שהשיח יסלח לנו עד ליום כיפור :wink:
אילן
תודה לכל המארגנים של המפגש ותודה מיוחדת לחנן שתמיד דואג שנמצא חבורה לטייל איתה.
ברצינות, היה כיף, נחמד סוף סוף להכיר את האנשים איתם אתה מתכתב כבר כמה חודשים, שבגללם קנית סופה, ובעזרתם קנית את הסופה של יפתח.
היה נעים להכיר את יפתח ולשמוע ממנו על הרכב, על בנייתו ועל ההיסטוריה שלו.
הכרתי את שאר האנשים, זאביק, נמרוד, אורי טל, שרור הראל, יוני, ועוד אחרים שאני כבר לא זוכר את שמם או שכחתי (מצטער בזאת)... רציתי להכיר עוד את שאר האנשים ולחבר פרצופים, ואפילו להצטרף אל הנ"ל לאיזה טיול או שתיים ללמוד מהם איזה דבר או שתיים, אך לא יצא, הם יצאו לטיול משפחות יותר שלא ממש התאים לרוח המצב... לבסוף הצטרפתי לערן המסוקס וחבורתו הקרועה, ולא הפסקתי לצחוק עד לערב, אפילו עד החנייית הרכב בבית בערך בשעה 12:00 בלילה... היה כיף, היה מעייף והיה מעולה
מקווה להפגש עוד עמכם ועם שאר המטיילים והאנשים שעוזרים לי אישית כל כך הרבה
בתודה רבה והמשך טיולים מהנים
רמי
קודם כל אני רוצה להתוודות שאישית ערכתי סיבוב מאד מוגבל בין האנשים, פשוט היו המון !!!
הגעתי לפני 7 בערב, היה עדיין אור וראיתי כלכך המון רכבים, אין ספק שזה עשה הרגשה שכולה טובה.
חנינו והסתדרנו בסביבתו של ה"קינג המנצנץ" (האמת, המנצנץ הגיע יותר מאוחר והצטרף אלינו...מה לעשות, חלק מהחברים היותר טובים שלי נסעו בו...ומבחינתי האישית הוא יותר חשוב לי מהרבה אחרים :lol: )
טוב,
בכל אופן היה ממש ממש מהנה לראות מקבץ של בין 80 ל 100 רכבים (ואולי יותר) שלטעמי השאירו אחריהם מקום מסודר לא פחות מאיך שהם קיבלו אותו...
אני הגעתי עם השתיימוביל הרעיש והרגיש אבל אני חייב להתנצל שלא הסתובבתי כמו חנן נמרוד ואסף בין כולם.
אבל היה לי כיף לראות את כולנו שם יחד ו...
כבר מזמן לא אריק2 !!!ציטוט:
נמרוד, יפתח, יוני, זאביק, ארז, אורי טל, אריק2 , דרור ברלי, אייל, אסף, אלון, אני, ואני מתנצל אם שכחתי מישהו מהנהלת האתר, היינו שם.
אפשר לקרוא לי גם:
אריק
אריק זמר...
:?
יום טוב ושנה מעולה לכולנו, בקצב הזה יהיה גם פיקניק ה4X4 הרחב והמקיף בארץ.
ג'יפ ספארי - ISRAEL
אריק. בשבילנו תהיה תמיד מספר..........2 :twisted:
היה מפגש מעניין,עוד לא יצא לנו לישון בחניון לילה שהזכיר את את "הסופרדום" בניו אורלינס.
היה כיף לפגוש חברים שלא ראינו מזמן וחברים חדשים.
הפוייקה המנצח של יואב,היה מעולה ואני מבטיח לישר קו,ההסברים הטכניים שקיבלתי מחנן היו מאלפים.
אבל הכי כיף היה לראות את התמונה מהגלריה של אילן,בה רק לרכב אחד מכסה המנוע מורם,נחשו למי?(למרות שמישהו לחש שזו הדרך של יוסי לברוח מלהמשיך לטייל איתנו :lol: )
שנה טובה לכולם
דרור הראל
מה, עוד אין לכם מסך רחב למחשב??
http://www.pictor.co.il/lils22/190436/4499012.jpg
(ככה נראים קצת יותר מ70 כלי רכב בחניון לילה)
אסף.
58 רכבים,
לקח לי בערך 15 דקות לספור, זה היה מתיש :lol:
ובטוח טעיתי :roll:
טוב, קודם כל שלום לכווולם זו חברה שלי אלי,
אז ככה, תסלחו לו הוא קצת לא יודע לספור ספרתי עכשיו שוב את הרכבים בתמונה {עם זום...} והתוצאה היא..... 78 רכבים... כבוד!!!!! וחוץ מזה רציתי להגיד שהיה טיול פצצה הופתעתי מכמות הרכבים והיה נחמד לפגוש אנשים חדשים .. וישנים..בכל אופן היה ממש ממש כייף... :lol: :lol: :lol: