אין ספק שסיטרואן הוא הרכב שיחסוך לך כסף [emoji1]
אתה יכול גם להתקין לו גז...
Printable View
אין ספק שסיטרואן הוא הרכב שיחסוך לך כסף [emoji1]
אתה יכול גם להתקין לו גז...
השם יקום דמך.
זול וזוגלובק - שניהם מתחילים ב ז' ובשניהם אתה מקבל נקניק.
מכוניות סיטרואן באופן מסורתי מצטיינות במבחני דרכים. נוחות, התנהגות כביש וכו' - תמיד בצמרת.
חבל רק שרמת איכות הייצור/הרכבה של המכוניות הללו לא תואמת את איכות ההנדסה שלהן.
המכוניות הפשוטות של סיטרואן הן מצוינות.
אבל הסיטרואן המפוארות/מאובזרות/משוכללות - ממש לא.
בנוסף לפוטנציאל התקלות הרגיל, גם למנוע ה-1.6 טורבו THP יצא שם רע.
ואיך המנוע 1.6 THP של ב.מ.וו ? יותר טוב?
אסף.
מצטרף לדיס-המלצה של דרור. עם ה-C5 יתכן שתיפול על אקזמפלר אמין יותר או פחות, אבל סביר להניח שתתקשה למכור אותו בבוא היום ותספוג אובדן ערך משמעותי יותר מזה שתרוויח בקניה.
הפז'ו 508 יכולה להיות רעיון טוב יותר אם נכנסת לתקציב. ואם כבר הוזכרה הפולו - גם לה הייתה גרסת GTI שאולי שווה בדיקה.
הסיטרואן 1.6 זהה לפזו 508 כמעט בכל למעט עיצוב, בדגם הזה אין גם את המערכת הפינומאטית של כריות האויר, אישית לא הייתי חושש מתקלות יותר מכל רכב מנהלים אחר, רכבי VAG משומשים לדעתי יאכילו אותך מרורים בכפית, אלהי המכוניות יחזיר לך בריבית את כל מה שלא חווית עם הלנד רוברים שהיו לך.
מנוע ה THP 1.6 של ה C5 זה בדיוק אותו מנוע של BMW, ויתקנו אותי המומחים..
הרכבים האלה זולים, קנה במחיר שחיטה ומכור בזול בבוא היום, מי שהפסיד הם הבעלים הראשונים.
ואם המנוע הזה נמצא גם בב.מ.וו, זה עושה אותו מוצלח או אמין יותר?
לב.מ.וו לא היו פלופים?
אתה רוצה עלויות אחזקה של ב.מ.וו? לך על האורגינל. קנה ב.מ.וו. לפחות תקבל הנעה אחורית, הנאה מנהיגה ואיכות גימור.
מנועי טורבו קטנים עם הספק גבוה ברכב משומש שכבר לא באחריות זה פתח לצרות. ושלא יגידו אחר כך שלא הזהרתי.
לא עברתי על כל השרשור, אז מקווה שלא חוזר על המלצה, אבל אם אני הייתי צריך לבחור בפרייבט שגם נותן פוזה וגם מהנה לנהיגה אז מיאטה היתה ככל הנראה הבחירה הראשונה.
איך יוצאות פה כל הפנטזיות הילדותיות שלנו, הגברים, לגבי מה ש"מרשים" ושיש לו "נוכחות"...
אם הולכים בכיוון כזה, אני מצביע על פורד אנגליה, עם מנוע 1.6L - היתה החלום שלי (במקום זה היו לי פרינץ 1000, סימקה 1000 וכמה מיני (הכי חמודה היתה החצי אוטומטית) וכמובן הגילבוע, שעליה "למדתי" מכונאות)..
פורד אנגליה....הברקסים עם השטנגות לא משהו.
בחלום שלי לשעבר היתה אופל מנטה.
אלפה גולייטה
מכרתי אחת לפני שנה בת 3 בפחות מ80000 שח
אחלה פוזה, נעימה לנהיגה, חזקה וחסכונית (1 ל12 בנגיעה סבירה, הרבה יותר מזה בנסיעה רגילה)
אצלי הייתה אמינה מאד ובמשך כמעט 100k קמ לא ראתה מוסך מעבר לטיפולים שוטפים
בילדותי חנתה פיאט X1/9 כחולה בקצה הרחוב.
הייתי מרייר עליה כל יום בדרך לבית הספר התיכון.
המיאטה חלפה בראשי אבל נפסלה. משתי סיבות. האחת האמירה הנכונה של בועז על כך שבגילי ועם מידותי רכב כזה עבורי זה מחזה קצת פטתי. הסיבה השנייה שמנסיעת מבחן קצרה שזכורה לי מהמיאטה, הישיבה הנמוכה שם והחלל הדיי צר עבור הנהג לא ממש היו נוחים לגובה ולכרס שלי.
אם מדברים על רכב שהעלה בי ריר שנים רבות זו הפיאט קופה שכונתה מיני פרארי או פרארי לעניים. כמה בודדות שרדו בארץ עד היום. אחת מהן עד לפני כמה שנים הייתה חונה דרך קבע ברחוב שלי.....
כרגע אין קופצים על הפיג׳ו 207. רק לאחר שתמכר העסק יצא לפועל.
ייתכן שבסופו של דבר אוותר כליל על אפקט ההגעה לטובת ההנאה והחשק.... נראה מה יהיה רלבנטי ומצוי בלוחות בעת שהפיז׳ו תמכר.
לא מבין איך לא חשבתי על זה קודם אבל מה דעתך על ה 911?
אם פיאט קופה עשתה לך את זה, אולי תסתכל גם על האלפא GT.
ב- 80K אפשר למצוא אקזמפלר טוב.
הרכב מהנה לנהיגה, יש לו אפקט הגעה, יש לא מעט ידניות בארץ.
רוצה 'להשתולל', לך על גרסת ה- 3.2 ולא ה 2.0 (בכל מקרה שתיהן מאוד מהנות לנהיגה).
הפשרה היחידה היא אמינות שמשפיעה על עלויות אחזקה (אישית אני לא יודע פרטים כך שעדיף לבדוק אם זה צד חלש של הרכב).
http://pictures.topspeed.com/IMG/cro...-16_600x0w.jpg
שנה טובה
או תימסר...
אל תדאג, יש מספיק קונים פראיירים לסופרמיני אוטומטית...
יואב כדבריה של נעמי כפיות בפרסומת האחרונה להוט - לכל סיר יש את הכפית שלו....