אני לא מבין למה זה לא קבוצת רכישה? אלה מחירים שניתנים אך ורק לחברי הפורום ולזמן מוגבל.
Printable View
אני לא מבין למה זה לא קבוצת רכישה? אלה מחירים שניתנים אך ורק לחברי הפורום ולזמן מוגבל.
אין שום בעייה עם מה שאתה עושה - רק שזה פרסום בפורום, והוא צריך להתבצע בצורה הוגנת ובתשלום.
למה זה פרסום? אני לא פתחתי את קבוצת הרכישה.
אני רק התנדבתי לתת הצעות מחיר.
הקבוצה נפתחה ע״י גולשי הפורום בשביל גולשי הפורום.
בדיוק כמו שאני נתתי הצעות מחיר יכול היה כל מפרסם בפורום לתת את אותן הצעות.
יותר מכרז פתוח מזה אין.
עם כל הכבוד למפרסמים בפורום. זה שהם לא נתנו הצעה ולא נכנסו כמשתתפים פעילים לשרשור הזה, מראה כמה השירות לחברי הפורום בראש מעיינם.
מורשה פרסום מסחרי בפורום משלם בשביל הזכות לתת הצעות מחיר. עד כמה הוא מנצל את הזכות, זו שאלה אחרת.
ואחרי שדודך, בעל העסק, ראה מכירות דרך הערוץ השיווקי שנקרא פורום ג'יפולוג (וכמובן, בעזרתך!) - יואיל ויסדיר את הפרסום.
זה שיש לו אחיין צעיר ונמרץ שהוא חבר פעיל בפורום, זה יתרון על פני אחרים. אתה תוכל להמשיך את עבודת השיווק היעילה שלך - כמפרסם מסחרי מוסדר.
אתה מוזמן ומתבקש להמשיך את הדיון בהודעות פרטיות ובטלפון, עם savyon מנהל האתר. אין לי ספק שכל הצדדים יכולים רק להרוויח, ובראשם הגולשים.
הלוואי והיה אפשר לשכנע אותו.
עקשן כמו פרד.
בכל מקרה, עד סוף ינואר הצעות המחירים תקפות, ואחרי זה לא תשמע ממני מילה על צמיגים.
בברכה,
גיל אסרף.
לך תדע, גם פרד עלול לזוז בסוף.
בכל מקרה, שיהיה ברור לכולם - לא מוטל ספק בתום הלב שלך, מה שעזרת לדוד למכור ולגולשים לקנות - על חשבון הבית :)
נגמר החודש ..
סתם לידיעה . מכל ה 30 בקשות שקיבלתי הגיעו רק 3 חברים לצערי.
הצעות המחיר שקיבלתם בחלקן כבר לא רלוונטיות
לבקשת הנהלת הפורום לא אוכל לתת יותר הצעות מחיר בפרטי .
שמחתי לעזור
בברכה,
גיל אסרף
שלום רב
אמנם לא ביקשתי הצעת מחיר מגיל אולם התקשרתי ישירות לדוד שלו באשדוד וכשזה שמע שהגעתי דרך ג'יפולוג נתן לי מחיר לצמיגים שלא הצלחתי לקבל בשום מקום אחר. לטענתו הוא מרוויח 35 ש"ח לצמיג וכשאמרתי את המחיר של הצמיגים לצמיגאי שכן מפרסם פה וטוען כי יתן לחברי האתר מחיר שיתחרה בכל אחד ,צחק ואמר שבמחיר כזה הוא לא עושה אפילו פנצ'ר.
לסיכום : אומנם עוד לא הרכבתי את הצמיגים אולם גם על פי חוות הדעת פה באתר על מקצועיות הבחור וגם על פי המחירים הטובים שנותן לחברי האתר ,אין לי ספק כי ארכיב את הצמיגים אצלו.
תודה לך גיל.
ארז
באמת שאין בעד מה, שמחתי לעזור.
לא תמיד המחירים שלו יהיו הכי זולים (זה נורא תלוי במותג ), אבל השירות והמקצועיות תמיד יהיו הכי טובים.
ותגובות כאלה תמיד כיף לקרוא .